![]() |
Cytat:
|
ja niedawno zdawałem i czekałem 2 tygodnie na koszykarskiej. Ogólnie wg mnie do 3 tygodni na bank będziesz miał termin jak się zapiszesz, nie dłużej.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wie ktoś kiedy (planowo) skończy sie remont torowiska na Limanowskiego ??
|
Cytat:
|
http://www.highsnobiety.com/2011/03/...5-gato-street/ wie ktos gdzie w Krakowie kupie ten model butów ?
|
Bateria w Sony PSP (2004) ma 1200mAh i 3.6V
Na necie są do kupienia: 3800 mAh 3,7V nie znam się kompletnie na fizyce i tego typu sprawach. Brać tę mocniejszą z allegro ? To dobrze że ma więcej tego mAh i voltów ? Nie jebnie mi ładowarka ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam pytanie, nigdy nie trenowałem piłki nożnej w żadnym klubie, grałem tylko amatorsko, w szkole na turniejach itd. Jak myślicie czy mam szanse znaleść jakiś klub gdzie mnie zechcą ? może być nawet C klasowy, dodam że mam 21 lat. a może jest jakaś stronka gdzie zamieszcza się tego typu ogłoszenia ?
|
W Krakowie - gumtree, dział społeczność. Widziałem w lecie ogłoszenia różnych drużyn, ligowych i amatorskich o naborach i tak dalej.
http://krakow.gumtree.pl/f-pilka-noz...earchFormZtrue - siup. |
A szanse masz duże zależy czy umiesz grać. Ja jestem 2 lata młodszy, w życiu najwięcej byłem na 4 treningach podczas jakichs ferii zimowych i ostatnio miałem propozycje gry w A-klasie, a jakoś specjalnie za dobrze w piłkę nie gram.
|
Cytat:
Panowie pilna sprawa, poradźcie którą kupić. Ładowarka seryjna do PSP ma 5V i 2000mA. Dostępna bateria na allegro ma 3800 mAh, i 3.7V co robić ? |
Cytat:
|
Ktoś ma pomysł gdzie dostanę odblaski zapinane na rzepy w Krakowie w okolicach Ruczaju/Borku? (np na ramię, gdy się biega po zmroku)
|
Pytanko. w piątek w bankomacie sprawdziłem czy mam już przelew o dziwo był już 7 września, wtedy wypłaciłem wszystko dokładnie 3.250zł , dzisiaj sprawdziłem w elektronicznym systemie i stan salda dostępnego wynosi: 0,00zł i dobrze bo wszystko wypłaciłem a stan salda księgowego wynosi uwaga - 3.250zł ktoś mi powie o co chodzi ? nie zaksiegowali jeszcze czegoś czy co ?
|
Cytat:
|
Dokładnie tak jak mówisz. Zazwyczaj dopiero we wtorki mam czarno na białym operacje z weekendu i piątku. Sprawdź jutro w elektronicznym będziesz miał i tu i tu 0 dostępnych.
|
Ma ktoś może jakiś kontakt do przedstawiciela handlowego Wyborowej ?
Potrzebuje jakieś 150 butelek na wesele i szukam dobrej ceny. Znalazłem po 19.90. |
Cytat:
|
W Auchan byla po 19,72 za połówkę pare dni temu.
|
Dysponuje ktos zaproszeniem na BTGigs, albo cos podobnego? :)
(nie bojcie sie o ratio ;) ) |
Nie moge podłączyć lapka do tv. Pomoże ktoś..
|
Cytat:
kiedyś Konrad miał fajne zaproszenia ;/ |
mam prezentację w formacie .pdf
muszę z niej wywalić kilka rzeczy (obrazków, tekstów), coś przesunąć, dodać kilka zdań... jakim programem to zrobić? i co najważniejsze... "JAK?" :D ewentualnie jakim programem zrobić prezentację od początku żeby była później możliwość zapisania w pdf ale tak żeby się projekt nie rozwalił.... |
Odpowiem na drugie pytanie - prezentacje możesz po prostu robić w PowerPoincie, jest tam opcja zapisu w pdf, slajdy są dokładnie takie jak ustaliłeś, nic się nie rozwala :)
|
Czy ktoś wie jaki jest tytuł tej muzyki (chyba z jakiegoś filmu).
http://www.youtube.com/watch?v=6P52XE9MGQ4 Przepraszam, że oprawa widzewa, ale poprostu natknąłem się na to i teraz nie daje mi spokoju ta muza... Z góry dziękuje. |
|
Robił ktoś kiedyś kurs sędziego piłki nożnej w Małopolsce ? Kiedy organizowany jest jakiś kurs dla nowych sędziów :)?
|
mógłby ktos mi pomóc???
angielski.... zakresl wlasciwe słowo 1Who^s/What^s Paddy^s surname? 2How/What old is Paddy? 3Who^s/When^s Holly? 4When^s?What^s Gloria^s favourite sport? 5Who^s /When^s Holly^s birthday? 6 What /How are Paddy^s favourite things? |
Cytat:
super - dziękuje bardzo za odpowiedz :-) |
Cytat:
polecam Ci tę stronę: http://www.ang.pl/ w b.prosty sposób wytłumaczone wszystkie zasady językowe, dużo przykładów etc |
Cytat:
1) What's 2)How 3)Who's 4)What's 5)When's 6)What E/ nie zauważyłem pogrubienia post wyżej :D |
Na jaką kwotę można wycenić zrobienie prezentacji w powerpoincie na ponad 200 slajdów,która później będzie służyła zleceniodawcy do późniejszych szkoleń w jego firmie? Takie jak by odkupienie praw autorskich przez niego.
|
macie też "ograniczone usługi" od wczoraj w Orange na kartę ?
|
Panowie poszukuję zdjęcie kadry, bądź 11 Wisełki sprzed dekady. Niezapomnianego składu z Sarnatem, "Tatą" Kałużnym, Kaziem Moskalem, Moskalewiczem, Żurawiem, Kosą, Szymkiem, Paterem, Głową, Baszczem :)
|
potrzebuje rady od kogoś znającego się na podatkach... chodzi o zakup nieruchomości.
dodatkowo kogoś kto zna się na dofinansowaniach z UE na rolnictwo. sprawa dosyć pilna zapraszam na prv. |
Dziękuje Lance TS i Labtec za pomoc
|
Bracia zakupiłem sobie czarną, skórzana kurtkę i teraz moje pytanie. Jakie buty pasują do niej?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl