![]() |
Panowie gdzie Polecacie kupic jakiegos super Misia na Mikołaja?:P
|
Super Misia kupisz na przeciwko Empiku (na rynku), koło fausta. Ewentualnie oni mają chyba teraz stoiska w M1 i w Bonarce i tam też te miśki są sprzedawane :)
Panowie, pewnie są tu spece od Laptopów... Mam problem z baterią. Pisze mi, że mam 94% i 4h pracy, gdy nagle przy po ok.20 minutach bateria jest "wyładowana"... sprawdzałem wear level i jest 0%... bateria ma trochę ponad 2 lata.... :/ O co chodzi? :/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam pytanko donośnie kompa ( Windows XP ) - bardzo pilne:) Podczas włączania filmów ( albo oglądania przez neta ) wyłącza mi się komp. Problem dotyczy kodeków DivX-a, a że większość filmów wymaga tego shitu to mam kłopot. Wyrzuciłem starego divixa z kompa, zainstalowalem nowego i dalej kur*** to samo. Nie mam pomysłu co może być nie tak.
|
Cytat:
http://img254.imageshack.us/i/tabela...dzeniawie.jpg/ |
nie moge zalogować sie na gadu.. czy jest szansa że moge ten numer " odzyskać " ..??? jeszcze wspomne że niestety nie pamiętam jaki podałem e-mail przy rejestracji...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pytanie raczej dla ludzi znających sie na telefonach .
Wczoraj zaczął zawieszać mi sie telefon , więc go wyłączyłem teraz gdy chce go włączyć mam tylko biały wyświetlacz . O co kaman ?... Edit: Dzięki pio :) |
czyżby to był SE k800i ???
|
Nie , SE K550i :)
|
Prosba wielka, moglby mi ktos podeslac paczke gier ktore sa w XP ? (Sapery i inne pasjanse)
Z gory dzieki |
Cytat:
|
Może ktoś wie gdzie znajdę kurtki firmy Hi-tec?
|
W jaki sposób mogę skontaktować z osobami sprzedającymi szaliki w poniedziałek i wtorek? Wiem że Belfast się tym zajmuje ale widzę że dostał bana od włodarzy forum i priva nie odczyta.
|
Panowie, siedzi ktoś z was w temacie laptopów? ( co kupić, opinie dotyczące firm, gdzie)
|
Czy za bon upominkowy do Saturna można kupić bilet w tamtejszym "ticketpro"?
|
Dziś na discovery jest dokument o górnikach z Chile, niestety nie oglądnę tego, jest możliwość że ktoś mi to zrzuci na jakiś serwer? :)
|
Ma ktos moze Samsunga s8300 Wave?? I jaka jest wasza opinia co do tego telefonu? Moze byc na priv
|
Cytat:
ale w SE pomaga wyciagniecie karty nie SIM tylko tej flashowej -pamieci Wyciagasz, wsadzasz z powrotem i dziala a przynajmniej dzialao w paru znanych mi przypadkach przy k750i |
Cytat:
|
Jaki ser pasuje do chianti?
|
gdzie mozna przedluzyc paszport ? powstania warszawskiego ? i i co trzeba mieć ze sobą ?
|
Cytat:
http://www.wrotamalopolski.pl/root_B...cych+z+ulg.htm |
Nazwa tej piosenki !!!
http://w186.wrzuta.pl/audio/9i4pI7vJij0/liga_hiszp Można usłyszeć podczas meczów Primera Division Realu,Barcy Zna ktoś? |
Oddawał ktoś z was szpik? Jak to się odbywa?
|
Kupował ktoś koszulkę na stronie Design By Humans?? Są jakieś problemy co do kupna na tej stronie t-shirtu, trzeba mieć kartę do dokonania płatności, no i czy w ogóle do Polski wysyłają x) ?
Jakby ktoś wiedział, to czekam na odp ;) Najlepiej na priv. :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl