![]() |
Cytat:
Możesz jeszcze popatrzeć na stronę dwiepaczki.pl tutaj masz np DHL, a ostatnio najtaniej jest z sendit.pl ci mają DPD i coś jeszcze. |
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
Jak wysyłasz cos w Polsce to bierz k-ex,póki co z nimi nie miałem problemu. |
W ikei obczaj.
|
mam na facebooku zrobioną grupę osób która np. widzi moje posty, teraz po tych zmianach na FB w ni h**a nie wiem jak zedytować taką grupę... ktoś pomoże i napisze gdzie dodać/usunąć ludzi z grupy?
|
znacie jakiś podobny program jak ipla?? chciałbym obejrzeć sobie mecz barca-real, ale nie w chujowej jakości jak jest zazwyczaj na tych wszystkich stronkach typu meczyki.pl czy soccer-live.pl
Ściągnąłem 3 różne wersje ipli ale antywirus mi blokuje instalacje... znacie coś podobnego?? albo jakąś oficjalną stronkę gdzie wysyłając sms za 10 zł czy za 5 zl. można obejrzeć mecz w normalnej jakości i bez przycinania... oglądałem legie, oglądam Śląsk i mnie .... strzela... mimo że mam 10gb neta to i tak cały czas mi tnie... :/ |
Ściągnij sobie Sopcast, VLC Player i obczaj stronę:
http://livefootball.ws/ http://livefootball.ws/2735-barselona-real-madrid.html gwarantuję Ci, że potem nie wrócisz już do polskich serwisów ;) oczywiście polskiej ligi nie puszczają, ale zachodnie (i wschodnie, ukraińska i rosyjska liga też w HD) mecze w takiej jakości, że można podłączyć śmiało do TV i oglądać w HD. |
Cytat:
|
Cytat:
zwykły złodziej czasu... oglądałbym tylko pamiętniki z wakacji zamiast pracować :D interesują mnie tylko mecze... tj. np. superpuchar, LM, LE, czy czasem jakiś mecz z PL ligi, czy jak np. dzisiejsza Borussia... Wisłę mam na żywo na stadionie :] |
Nie moge podłączyć od jakiego czasu lapka do telewizora.Dzieje sie to mniej wiecej od czasu gdu zmieniłem baterie w laptopie. Nie wiem, może ma to jakiś związek...
|
Na ile przed końcem umowy można ją przedłużyć w Play?
|
Cytat:
|
Gdzie w Krk kupie koszulkę anty-pzpnowską? Mile widziane przekreslone czy rozwalony herb pzpn, hasło "niespełnione rządu obietnice".
|
przyjechał do mnie chrześniak na weekend... mam się nim opiekować :/
gościu ma 12 lat i męczy mnie tylko żebym załatwił mu jakąś grę... bo się cały czas nudzi... możecie mi coś polecić?? tak żeby mi się ściągnęło w miarę szybko, żeby była za darmo no i w miarę spoko... żeby nie narzekał że ściągnąłem mu denną giere. Ja się zatrzymałem w tej kwestii na D2 albo Colinie 2... więc nie wiem co teraz jest "fajne". HELP!! |
minecrafta mu ściągnij. 1 mb zajmuje. gdzieś na necie jest launcher który nie wymaga logowania
|
Cytat:
na czym wtedy będę pracował...? chce ściągnąć grę... zainstalować na innym kompie i niech gra aż przejdzie całą... maincraft to takie gówno co się buduje... tak? na YT znalazłem. Chodzisz kwadracikiem i budujesz inne kwadraciki... masakra... wątpię żeby chrześniakowi to podeszło... on jest wymagający. wiem że grał w gta, w counter strike jest w jakimś gangu że przez neta grają i w diabło 3 gra... mówiąc żeby szybko się ściągneło miałem na myśli nie 1 mb, a raczej nie więcej jak 2 giga... |
Może fallout3? zajmuje coś koło 2,5 gb. Sam próbowałem w to zagrać ale takie gry mi nie podchodzą. Wolę Fifę. Może jemu się spodoba.
|
Cytat:
młody nie będzie mógł po tym spać :D obczajcie na YT |
no nieźle. Mi takiej rozrywki nie fundowali :D
|
Czy były już takie przypadki, że mecze Wisły i Cracovii w Krakowie były tego samego dnia ?
Jak Cracovia była w Ekstraklasie to gdy my graliśmy na wyjeździe to oni u siebie i na odwrót a teraz... 2012-09-22 19:00 I liga, Kolejka 9 Cracovia - Bogdanka Łęczna 2012-09-22 18:00 Ekstraklasa, Kolejka 5 Wisła Kraków - Lechia Gdańsk |
Chce odtworzyć pewien temat za pomocą strony http://archive.org jednak jest on w dziale Armia Białej Gwiazdy i wymaga zalogowania (dlatego nie mogę na niego wejść). Dałby ktoś radę? Chodzi o ten temat:
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=3517 |
Gdzie moge obejrzeć serial Technicy Magicy ?
Na Chomikuj sa odcinki ale tylko 10 min odcinka . Czy jest jakas stronka gdzie moge obejrzec cale odcinki , z lektorem badz z napisami polskimi ? |
IT Crowd (technicy magicy) oglądałem swego czasu na iitv.info. Odcinki z lektorem lub napisami
|
Dzieki ale za to trzeba placic ... w sensie wyslac sms itd. :(
|
Warto pomalować sobie tapetę w pokoju? Bo w sumie trzyma się bardzo dobrze,a nie chce mi się jej zrywać bo miałbym dużo gipsowania ścian przed ich malowaniem.Jeżeli warto to jaką farbę do tego polecacie?
|
Jest jakaś osoba na forum co jest studentem i jest dobra z metrologii?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdzie najtaniej nadrukować numer i nazwisko w odpowiedniej czcionce na koszulkę (reprezentacyjną)?
|
Cytat:
|
Szukam systemu operacyjnego Windows 7 SP1 x64 PL. Czystego, oryginalnego bez dodatków ale żebym mógł go aktywować za darmo nie płacąc za to czyli chodzi o nielegalną wersję ale żeby działała. Na torrentach ściągam już 4 dni i nie ma nawet 20% a mam 3 torrenty z tym systemem a na moim łączu to w 2 godziny powinno ściągnąć.
|
Cytat:
jak się zarejestrujesz to dostajesz coś tam za free... a jak ci nie wystarczy transferu to wysyłasz sms-a za 5zł. i ściągasz... Cytat:
a raczej przestrzegam |
chce sprzedać stacjonarny komputer , ale kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać , czy sprzedać go w lombardzie ? tudzież w jakimś komisie komputerowym ? nie chce mi się z nim bawić na części . doradźcie co mam z nim zrobić ?
btw : Procesor AMD Sempron 2200 Grafika GForce FX 5200 1,50 GHz , 1,50 GB RAM Dysk 250 GB Napęd LG Writemaster do tego monitor 19cali i dwa głośniki z subwooferem. |
Jutro muszę być w Kielcach przed 10. Jezdzi ktos na trasie Kraków-Kielce wogóle? Jak korki/remonty? Starczy wyjechać z Krakowa koło 7?
|
Cytat:
|
Problem mam
popsuła się karta sieciowa do kompa wifi. jaką możecie polecić tak do 35zł? znalazłem na allegro coś takiego: http://allegro.pl/karta-sieciowa-tp-...579542626.html czy bedzie miało to znacznenie jak szybko bedzie chodził internet jeżeli mam 10 mega i załączę takie coś do USB? Czy spokojnie ogladnę mecze na sopcaście w rozdzielczości 2000? |
Cytat:
|
Chyba jakaś plaga z tymi kartami ... ale wiesz na pewno, że to karta? Też myslałam a okazało się coś z systemem. Weź zobacz "przywracanie systemu".
Ja w nawiązującej sprawie - JAK wyłączyć laptopa z win7 BEZ instalowania aktualizacji? Bo chyba któraś powoduje problemy, a nie widze takiej mozliwości ... |
tak to na pewno karta i teraz zastanawiam sie czy lepiej kupić taka wpinana do kompa (tam do środka i antenka mała czarna na zewnątrz czy ten do USB.
bo testowałem go i jest problem a mianowicie łaczy sie z siecia powiedzmy na 30sek internet smiga ale potem nie odbiera danych ale połaczenie jest, I odnośnie sygnały mam modem w pokoju obok ( do przejscia jedna sciana) i siła sygnału jest na poziomie 2 kresek z 5. co jest nie tak? |
Zna ktoś jakiś dobry (nie za drogi ale pewny) serwis laptopów? mam problem z włączaniem lapka: raz na czas nie działa przycisk "power" (zasilacz i bateria w miarę nowe) i chciałbym to rozwiązać a przy okazji nie płacić jak za zboże.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl