![]() |
http://www.joemonster.org/filmy/4652...go_ich_zabili_
może to kolejny propagandowy film, który ma pokazać że światem rządzą masoni i żydokomuna, ale... może ktoś w sposób dojrzały skomentować ten powyższy film ? |
Witam, robił ktoś ostatnio kurs na wózek widłowy w okolicach NH? Jakie są ceny, ile trwa kurs, jakie są uprawnienia po tym itd. Na stronach różnych firm to mało co jest napisane.... Zaznaczam że chodzi mi o KURS, a nie KUPNO papierka :)
|
czy byłaby możliwośc żeby przed meczem w niedziele osoba, która nie posiada KK mogłaby ją wyrobić?
|
Czym najtaniej dojechać do Zakopanego? tzn jaka cena? znajdę coś tańszego niż autobus za 17 zł?
|
Otwarta "Strefa Kibica" jest jutro ????
|
strefa kibica NIE a strefa kibiola też raczej nie, chociaż nie jestem pewny :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam... czy ktoś ma kontakt do solidnego i nie drogiego fachowca od naprawy laptopów...(fachowiec od wnętrzności :) )... w sierpniu emigruję do Nowej Zelandii i tylko mój laptop pozwoli mi się widzieć z dzieciakami codziennie...bez tego bedzie jeszcze większa załamka... Nie ukrywam iż liczę bardzo na Waszą pomoc...
|
Witam. Przymierzam się do zakupu urządzenia wielofunkcyjnego Canon Pixma MG5150. Posiada ktoś z Was taki kombajn i mógłby powiedzieć co nieco na jego temat ? Polecacie jakiś inny sprzęt w podobnej cenie , tj do 300 zł ?
|
Czym sie kierowac kupujac nowy TV ? Moze macie jakies ciekawe propozycje nie szukam nic wielkiego taki do 42"
|
Jadąc autobusem z Krakowa do Wisły to trzeba wykupić sobie bilet wcześniej czy wsiadam płacę jadę ?
|
Cytat:
Z tego co pamiętam, bilet można zakupić zarówno w kasie jaki u kierowcy tuż przed odjazdem autobusu. |
Cytat:
Jakość wydruku jak na moje oko bardzo dobra. Nie zajmuje dużo miejsca. Ładny design. Cóż więcej mogę powiedzieć, jestem po prostu zadowolony z zakupu. |
Pytanie do fanów serialu "Dexter"
Ogólnie nie oglądam tego serialu, ale poszukuje jednego odcinka... w którym był taki stażysta, który pracował w laboratorium i pomagał skośnookiemu i Dexterowi w badaniach... kupił on na internecie jakąś dłoń z kolorowymi paznokciami, każdy w innym kolorze. To była dłoń jakiegoś manekina czy mordercy... Córka tego grubego policjanta się umawiała z tym stażystą. Tyle pamiętam. :] Jaki to był odcinek, albo który sezon? Nie mam czasu, ani ochoty oglądać całości... |
po mojemu 12 odcinek 6 sezonu
|
Ktoś zna jakąś wrocławską pizzerię w centrum gdzie można zjeść dużo , smacznie i w normalnych cenach?
|
Ja polecam na wrocławskim rynku restaurację "GREKO" czy jakoś tak. Jest to grecka knajpka, jedzenie bardzo smaczne, duże porcje, cena w ok. 25 zł za os.
|
Witam, troche debilne pytanie, gdyż dawno nie korzystałem z usług monopolisty Poczty Polskiej :)
Wystawilem aukcje na allegro z pewnym towarem, gosc dał Kup Teraz za 250zł i dzwonil zeby wyslac mu za pobraniem. Koszt towaru: 250zł, koszt wysyłki: 15.50zł. Jak wygląda ta wysyłka? Idę na pocztę, place 15.50 i wysylam do niego towar i czekam na przelew opiewający na 265.50? Czy ja tylko daje paczke na poczcie, a gosc placi listonoszowi 265,50zł czy jak? I co, jeżeli gość nie zapłaci za towar? Paczka wraca do mnie? I ile sie czeka na przelew? Proszę opiszcie mi łopatologicznie, bo nie wiedziałem, że dożyje czasów kiedy będę musiał cokolwiek wyslac za pobraniem :D |
Nie mogę sie zalogować na internetowe konto bankowe,a jeszcze wczoraj mogłem.Z innego komputera wchodzi więc przypuszczam,że to wina komputera.Czym może to być spowodowane?
|
Jakieś busy kursujace w soboty na lini Kraków-Bielsko? :D Ja coś takiego znalazłem, ale nie wiem czy to dobre:
http://www.comfortbus.eu/cennik |
Cytat:
Na innym kompie ta sama przeglądarka? Kwestia ustawień zabezpieczeń - mogłeś niechcący zablokować sobie jakieś elementy ze strony logowania itp - np. w firefoxie dodać do listy w ".......". |
Cytat:
Niestety jak gościu nie odbierze/nie zapłaci paczka wraca do Ciebie Mam nadzieję, że jasno wytłumaczyłem Pozdro |
W nocnych pociągach Przewozów Reg można kupić bilet u konduktora? Jak z kasami na dworcu w Krakowie około 23 w dzień powszedni, któraś jest otwarta?
|
Kasy sa bodaj właśnie do 23, więc koło tej godziny to pewnie będzie jedna śmigac, góra dwie. Co do pociągów regio, to zależy gdzie wsiadasz. Jak w Krakowie i chcesz kupić u konduktora bilet to pewnie Ci naliczy jakąś tam opłate dodatkową. Jeśli wsiadasz ze stacji na której nie ma kas biletowych, to nic nie dopłacasz.
W sumie najlepiej jest i tak Ci polecam zrobić, że wsiadasz np. w Krakowie, jak idzie konduktor to mu mówisz że chcesz bilet np. od Batowic, Mydlnik czy skadś gdzie nie ma kas, bo tam wsiadłeś. Bardzo rzadko sprawdzają od początku samego. |
Dzięki za odpowiedź. Czyli mogę wsiąść do pociągu bez biletu i kupić u konduktora bez takiej sytuacji że da mi od razu mandat? To będzie właśnie kwestia kilku minut w okolicach 23 i nie wiem, czy się wyrobię.
|
Możesz, możesz, albo tak jak Ci napisałem, albo podejdź sobie od razu pierwszymi drzwiami i gdzieś tam powinien się kręcić kierownik pociągu.
|
Cytat:
|
jaki aparat w miarę dobry można dostać do 300 zł ?
|
Cytat:
|
Tak - mam google, ale potrzebuje namiar / nazwę na hostel w Warszawie.
Wiadomo, że tani, ale niekoniecznie w samym centrum. Byle by dojazd był dogodny środkami mpk-a. Dzięki za pomoc |
potrzebuje znaleźć mapę ewidencyjną Kudowy-Zdrój, oraz okolic... w pliku, znalazłem mapkę ale on-line co mnie nie urządza... :/
pomoże ktoś...? |
Proszę o wskazanie jak najlepiej dostać się z Krakowa na lotnisko Pyrzowice korzystając z jakiegoś przewoźnika. Czy turlać się do Katowic, a potem na lotnisko czy jest coś dogodnego bezpośrednio w okolice lotniska (z Katowic na lotnisko też nie ma podobno rewelacji). Szukam w necie ale liczę na kogoś kto ma już to za sobą.
|
bus matuszek
www.matuszek.com.pl/ |
Cytat:
http://wizzair.com/pl-PL/travel_serv...port_transfer/ i nie musisz być wcale klientem Wizzaira. Po prostu dzwonisz do nich i informujesz, że potrzebujesz dostać się z Krakowa na lotnisko do Pyrzowic / czy na odwrót. W zeszłym roku, kosztowało to bodaj 5 dyszek za osobę w jedną stronę. |
Witam, czy jeśli jestem niepełnoletni, to mogę kupić bilety dla mnie i dla kolegi, którego ze mną nie będzie, czy trzeba osiągnąć pełnoletność? (Mamy KK)
|
1. Jest w jakiejś sieci komórkowej na karte pakiet czy taryfa gdzie mozna kupić czy zyskac minuty do wszystkich sieci ? Mam drugi telefon na stanie i mógłbym to wykorzystać.
2. Od paru dni nie moge podłączyć lapka do tv. Laptop Acer Aspire 5737Z. Dodam że zmieniłem baterie w nim i mniej wiecej od tego czasu nie podpinałem go pod tv. |
Cytat:
|
Czy ktoś z Was korzystał może z usług strony wysylajtaniej.pl i mógłby polecić ? Mam do wysłania paczkę 10 kg i widzę, że dwóch przewoźników oni mają: K-Ex i UPS - który z nich lepszy, czy żadna różnica ?
Ewentualnie może ktoś polecić jakąś inną opcję wysyłki, za którą nie zapłacę krocie ? Dzięki z góry za pomoc. EDIT: Matmario El'kabat i nero - dzięki wielkie i! |
Orjentuje się ktoś, czy w Tenczynku koło Krzeszowic można gdzieś obejrzeć mecz Wisły?chodz mii o jakąś knajpe, pizzerie czy restauracje.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl