![]() |
Wiem, że Kraków jest rozkopany więc mam pytanie. Jak najlepiej od strony zakopianki dojechać do Selgrosa?? Nowohucką nie widzi mi się jechać. Czy zostaje mi tylko opcja od Grzegórzeckiego??
|
Cytat:
Chociaż powiem Ci że na Nowohuckiej śmiga płynnie ostatnimi czasy. |
Witam!
Czy zna ktoś piosenkę angielską , jest wolna i romantyczna. Jedyne słowa które zapamiętałem to " ko ko heart" |
Cytat:
|
Jak nazywa się program i gościu w nim występujący, który chodzi po restauracjach i krytykuje? Czy też restauracje się zgłaszają do tego programu mając problemy, czy coś? Kojarzycie?
Super to sformułowałem, wiem, ale nie wiem jak mógłbym zrobić to inaczej :D |
Cytat:
ps. nawet jeśli nie ta, to zapewne "cold cold heart" ;-) |
Cytat:
|
Panowie podajcie namiary na sprawdzony komis w centrum gdzie TANIO ściągnę simlocka z Nokii 6300.
Dzięki. |
Cytat:
|
Cytat:
Kitchen Nightmares, gdzie gospodarzem jest Gordon Ramsay ? |
Cytat:
|
Cytat:
Hmmm.... Z A4 zjezdzasz na "Kraków Wschód" i tam nie mając innej opcji :) S7, w lewo w Śliwińskiego (brak innej drogi :) ) i pod garbarnią i placem w prawo w Półanki, za mostem Wandy na rondku w lewo w Podbipięty a dalej to juz wiadomo.... |
Na google jest jeszcze nie zaznaczona ta droga, bo ten wezeł się wybudował co dopiero, ale myślisz o dobrym miejscu.
|
Moze jest jakiś mechanik na forum,jak wymienić przedni(prawy) reflektor we fiacie bravo(stary model),odkręciłem śruby ale trzyma tam jeszcze jakiś zaczep jak go odpiąć ?
|
Mam problem z Canal+Sport HD i Canal+Film HD. Mianowicie dzisiaj odebrałem dekoder Philips DSR 6201 i ustawiłem wszystko zgodnie z zalecianiami producenta itp. Problem pojawia się po włączeniu na w/w kanały tzn. obraz staje się zbytnio rozciągnięty oraz kompletnie znika logo. Przy zmianie ustawienia w TV na odpowiadające tym kanałom pozostałe kanały są "ścięte" tzn. po bokach pojawiają się czarne paski długości ok.3 cm. Stąd moje pytanie - czy zna ktoś jakiś "złoty środek" na jak najlepsze ustawienie tegoż dekoderu względem TV? Dodam że jestem posiadaczem Sony Bravii.
|
kto zna oferty sylwestrowe, ciekawe, w stylu np. partycamp.pl ? lub coś innego ciekawego na sylwestra w Polsce.
|
ktos tu kiedys na forum podawal link gdzie mozna bylo zobaczyc stare nieistniejace strony. poda ktos link?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
edit. sprawdziłem dokładnie i ten program nazywa sie Piekielna kuchnia Gordona Ramsaya A ta cała Magda G. to wielka znawczyni a po kuchni zapier*ala bez żadnego nakrycia na głowe a włosy ma spore. Ogólnie tvn jak zwykle chce na siłe zrobić coś lepszego od oryginału a ch*ja im to wszystko wychodzi |
montował ktoś własnoręcznie antenę satelitarna, ile Wam to zajęło i czy się udało? :)
|
dasz radę sam, około 30 minut ;)
|
Ja montowałem, zależy jakie masz miejsce, czy dostęp łatwy. Jak łatwy to problemu nie będziesz miał, a jak wiszą jakieś anteny obok to sobie lajtowo nakierujesz mniej więcej w dobre miejsce.
Na konwerter zwróć uwagę jak go zamontować, ładnie kable poskręcaj i będzie ok. Ale przy takim śniegu chodzić po dachu :D to nie zapomnij o jakiejś linie. |
Cytat:
|
Ale z czym masz problem? Wisi mocno? Problem ze znalezieniem satelity? to musisz mieć drugą osobę albo widzieć tv, każdy tuner ma jakieś kreski i wyświetla kiedy złapałeś sygnał. I kręcisz :)
Łatwe nie jest ale satysfakcja spora. |
Cytat:
|
Może nie tą satelitę trafiłeś? I upewnij się że konwerter masz dobrze zamontowany, bo na nim też są jakieś procenty i kąty zapisane.
|
Cytat:
Cytat:
Przy czym strona ich mówi co innego, ulotki reklamowe co innego, a Pan pracownik salonu jeszcze co innego. |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl