![]() |
no kiedys byla taka slawna historia co chłop jechał na nie swojej legitce i miał lipe
http://e-prawnik.pl/forum/domowy/pra...gitymacja.html poczytaj |
Cytat:
|
Mam pytanie ile się czeka na sprawę w sądzie ? lub ile czasu ma osoba aby taką sprawę założyć ?
|
Od kilku miesięcy do nieskończoności...
Zależy za co, jaki sąd, jaka sprawa. Rozwód, pobicie, majątek, zabójstwo, administracyjna... W stanach zabójstwo się nie przedawnia, ale jest ścigane z oskarżenia publicznego :) |
MatMario*
Ktoś oskarży o pobicie , pełnoletniego ; ) |
Trzy rozmowy z konsulatem Play`a i trzy różne odpowiedzi na pytanie:
Który tryb sieci ustawić, by najlepiej się korzystało z telefonu ? Najlepszy zasięg, brak szumów i urywania połączeń. 1) TRYB PODWÓJNY ? 2) UMTS ? 3) GSM ? Telefon Nokia C5, ale to raczej bez znaczenia http://moobilni.pl/wp-content/galler...ia-c5-main.jpg |
Pilnie potrzebna pomoc, a właściwie odpowiedź na małe pytanko.
Mianowicie: czy jadąc ul. J. Brożka -> S. Grota-Roweckiego dojadę pod Kaufland? Wiem, że są tam na Ruczaju jakieś remonty, więc chciałam się upewnić czy ta "traska" (chodzi o samą S. G.-R. i skręcenie pod Kaufland) jest przejezdna? Odp najlepiej na priv ;) Z góry dzieki za pomoc! |
wybiorę jakiegoś dobrego laptopa za ok 1500 zł? czy lepiej dołożyć jakieś grosze? Jest jakaś cenowa granica "przyzwoitych laptopów"?
|
Problem jest z telefonem. Mam nokie 500, kupiłem sobie słuchawki douszne jakieś najtańsze. I teraz jak włączam muzykę, podłączam słuchawki włącza mi się komunikat: ""Teraz mów", muzyka się wyłącza, telefon czeka przez pare sekund, potem pokazuje "nie znaleziono odpowiedników" i muzyka włącza sie z powrotem. Wszystko byloby ok, gdyby to się włączało co jakiś czas. A zaczyna to potęznie w....iać jak w ciągu 1min wlączy się 4 razy. Szukałem coś w ustawieniach, ale jako że pierwszy raz mam telefon z jakimś systemem to nie za bardzo wiem gdzie to wyłączyć. Ktoś coś poradzi?
|
Czy ma ktoś może do ściągnięcia: Krzysztof Myszkowski - Oswojony
Kurde na pebie jest link ale z tego serwera nie chce mi ściągnąć. Poratuje ktoś ? |
Gdzie w Małopolsce można kupić/pożyczyć piżmowoła?
|
Ma ktoś może konto Alior Sync? Warto założyć tam konto?
|
Cytat:
albo sam sobie zrob, wez koze, żubra i krowe i kombinuj. tylko nie wiem jak zrobic zeby mu sie piżmo z dupska wydzielało :myśli: |
Czy w Kraku można zamówić korytka z mięsem, kapuchą i pierogami na jakieś imprezy okolicznościowe? Proszę również o ewentualne opinie czy było smaczne.
|
Cytat:
|
Witam, mam sprawę. Pracuje ktoś w kinie Multikino/Cinema City czy jakimkolwiek innym w Krakowie? Chciałem się zapytać czy jest możliwość zdobycia jakiegoś plakatu z najnowszych filmów. Rodzina mnie męczy o to :-)
|
Cytat:
|
Cytat:
Stąd szukam troche mniej oficjalnej drogi ;) Chodzi o plakat z TDKR. |
witam,
Panie i Panowie jest ktoś na forum kto gra na gitarze i jest leworęczny? Chciałem kupić sobie gitarę, ale jestem leworęczny i nie wiem jak wygląda potem nauka gry w takim przypadku. Czy jest dużo kombinowania? Gdzie najlepiej kupić gitarę? W sklepie czy w internecie? |
Potrzebuję kupić klapki Kuboty :D Wie ktoś gdzie można to cudo dostać?
|
Cytat:
Z samą nauką nie ma problemu, robisz po prostu wszystko drugą ręką. Na sto procent znajdziesz w necie szkółki dla leworęcznych i w Krakowie kogoś do nauki. Najważniejsze, żeby nauczyć się na początek podstaw teorii. Powodzenia. |
Gdzie tanio dostane 'Zaświadczenie lekarskie od lekarza medycyny pracy ( o braku przeciwwskazań do podjęcia nauki)' ?
|
W przychodni :) swojej
|
Swoja przychodnia to nie medycyna pracy.
Z tego co pamiętam jak ja robiłem, to gdzieś w okolicy pętli na Łagiewnikach jest taka przychodnia, ale dokładnie nie pamiętam. Poza tym, w szkole powinieneś dostać karteczkę z adresami takich przychodni. |
Cytat:
ŁAP: http://szukaj.sluzbazdrowia.pl/Porad...-1/k52413.html |
czy jest ktoś tutaj ze Skały? możecie mi powiedzieć jak tam wygląda sytuacja kibicowska? czy sa organizowane jakieś wyjazdy?
Z góry dzięki za odpowiedź |
Jak wygląda sytuacja z ubezpieczeniem zdrowotnym po zwolnieniu z pracy?
Bo dziś zakończyłam ten piękny czas w swoim życiu, od jutra formalnie bez pracy - a nie wiem czy zdążę się w tym tygodniu zarejestrować w urzedzie. Coś słyszałam, że ubezpieczenie obowiązuje jeszcze 2 tyg? Prawda to? |
Cytat:
30 dni od wygaśnięcia umowy. |
odwiedziłem swój profil na facebooku a tu patrze ze wyglad mam zmieniony na tą jeb*** oś życia czy coś. i pisze że od 6 sierpnia wsyscy będą to widzieć. można to jakoś wycofać i pozostawić wcześniejszy wygląd??
PS. oczywiście nic nie zmieniałem w ustawieniach ... |
Cytat:
Z tego co wiem wszyscy którzy jeszcze nie zmienili swojego wyglądu na oś czasu dostają informację o tym, że właśnie o d 6 sierpnia wszyscy automatycznie będą mieli zmienione i jest to proces , którego nie da się powstrzymać i uniknąć. Nie ma na to żadnego sposobu. Moje pytanie. Mógłby ktoś podrzucić jakieś strony z komisami, ogłoszeniami , samochodów w Niemczech ? Robił ktoś kurs spawacza? Ciężko o prace po takim kursie ? Można przyzwoicie zarobić ? |
Cytat:
jedyny sposób żeby odłożyć OŚ CZASU w czasie, to dezaktywacja swojego obecnego konta na FB - i założenie nowego, na drugiego mejla. |
Są jakieś testy na alergię do zrobienia samemu w domu ?
Słyszałem, że można sobie kupić i samemu zrobić w domu. Prawda to ? I koszt orientacyjny ? Ps. badanie dla osoby dorosłej, nie dla dziecka |
Poleciłby ktoś jakiś miły hostel we Wrocławiu w przystępnej cenie?? Interesuje mnie pokój dwuosobowy.
|
Mam zamiar wybrać się za Kraków nad wodę. I tu pytanie do Was. Jaki polecacie zalew, kąpielisko etc. w obrębie ok 50km od Krakowa?
|
Cytat:
1) Wchodzisz na stronę internetową: www.timelineremove.com 2) Jedziesz trochę na dół, szukasz swojej przeglądarki i klikasz. 3) Po tym jak klikniesz na górze powinien pojawić się taki pasek, klikasz zezwól. 4) Poczekaj chwilę. 5) Odśwież stronę Facebooka, przejdź na swój profil i już nie powinieneś mieć już Osi Czasu. |
Gdzie można kupić taką koszulkę jak ten piłkarz po prawej? To koszulka drużyny futsalowej czy juniorskiej?
http://galeria.wislakrakow.com/20120803/ak/DSC_6351.jpg |
Witam, ma ktoś może spakowane wszystkie Wiślackie nutki ? (PIO, Kamyk) prosiłbym o podesłanie linku ;)
|
kornd: ktoś na allegro sprzedaje takie, niedawno widziałem, poszukaj
|
Watts- chyba już nie ma na alllegro. Poczekam, może pojawią się w R22.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl