![]() |
6000 ogladajacych i rosnie :)
|
Co z tym kuszo, czemu mam biało czarne kropki :D ?
jakos głosu jest yyy ... i jak takie ustawienie kamery ma byc w meczu Wisły to haha ... |
Tez macie skopany glos?
|
No właśnie ja też...
Jaja jak **** w tym kraju, każdy kto jeszcze płaci ten haracz radiowo telewizyjny jest nienormalny... |
Musza sciszyc mic. Wczoraj na testach bylo ok.
|
widze, ze mecz juz sie rozpoczął?
myslalem ze o 20.30 ps mowili ile na trybunach? koszmarna ta jakość |
chyba mowili ze DUZO. ale nie da sie tego sluchac/ ogladac
|
Operator kamery głownej chyba wczoraj byl na imieninach bo juz drugi raz kamera mu uciekla ,tak ze mozna bylo poogladac dach trybuny glownej :lol:
A Dysko-Polo caly czas kontroluje gre i pewnie tak caly mecz 11tys ludzi to oglada,nawet niezle a licznik caly czas idzie w gore |
Robimy zrzutke dla KuszoTV i kupimy im statyw pod kamerę? :)
Taki szczególik, a powoduje, że oglądanie transmisji jest niesamowicie męczące :/ |
strasznie tnie...
|
Daj spokój jakość słaba(o ile nie bardzo słaba) tak jakby operator nie nadążał za piłką ( jest wogóle operator?)
|
Głowna kamera ma statyw ale widocznie tylko go obsluguja w poziomie, a nie w pionie... :)
|
Za darmo to i ocet słodki.
|
TVP to farsa , złodzieje i naciągacze!Już pomijam to że nie ma Ekstraklasy , I ligi , dwóch meczów LM itd. ale to jest PARANOJA żeby meczów POLSKICH DRUŻYN w Europejskich Pucharach nie pokazywali!!!KORZENIOWSKIEGO POWINNI WYWALIĆ Z TEGO TVP BO ON TYLKO WIDZI TE SWOJE ZAWODY LEKKOATLETYCZNE KTÓRE OGLĄDA 1/10 TYCH LUDZI ,CO OGLĄDNĘLI BY MECZ!!!
|
dobre i to, zawsze moglismy czytac relacje lajw
|
Hm, może chłopaki trochę popracują do następnego meczu nad instrukcją do tej kamery i znajdą rozdział dotyczący funkcji zoom. O opcji replay na razie nie wspominam :>
|
zasada nr 1 dla początkującego operatora posiadającego słaby sprzęt (bo taki posiada ten z kuszoTV):
obracać kamerą za pomocą "gumki", a nie trzymając za uchwyt w statywie, wtedy przesunięcia obrazu są płynne, a nie szarpane zasada nr 2: nie przybliżać i oddalać obrazu! zasada nr 3: statyw trzeba mocno i solidnie usztywnić na ziemi, bo często jest tak, że przy przesuwaniu za uchwyt statyw się podnosi, przesuwa itp.. pozdro |
"Zupełnie... pusty lewy obrońca" :lol:
|
u mnie chodzi plynnie, zero ścieć, głos tez w porządku wiec nie ma co narzekac bo za darmo, oczywiscie byłbym skłonny zapłacic te 5 zl za lepszą jakość
|
Cytat:
****a 15 tys ogląda to w głupim internecie... gdzie nie kazdy ma dostęp i nie kazdy wie i nie kazdemu sie chce... |
Ogląda ktoś tą relacje na Orange Sport bo ja tam widze tylko mecz z powtórki
|
A jakie mają być?
|
Cytat:
Podobno co 15 minut maja sie łaczyć ze stadionem m i pokazywac co ciekawsze momenty ? |
0:0 do przerwy, Polonia bliżej pasjonującego dwumeczu z sanmaryńczykami :)
P.S. W TV jest wywiad w przerwie! :) |
na internecie oglądalność dochodzi do 15500 widzów a transmisja jest prowadzona co tu dużo mówić amatorsko a TVP i Polsat żałowały paru groszy....
|
"Wisła dzisiaj dzwoniła, ale nie za bardzo"
słyszeliście? |
Słyszeliśmy, oni chyba nie wiedzieli, że ich słychać:)
|
Taa i cos tam w stylu o sparingach z Austrii( czy coś takiego) ale transmisja z Levadia to nie bardzo - ciekawych rzeczy sie można dowiedzieć.
|
No jak dla mnie to plus dla kuszo. Widac że to nie są zawodowcy ale transmisja przynajmniej jest. Duży plus za wywiady :0
|
Angmir: też patrze na Orange ale widzę tam tylko mecz Piast-Cracovia, pierwsze wejście na stadion miało być podobno o 20.30...
|
Wejścia w tv miały być na Orange Sport INFO który .... niewystartowal ;) ma być drugi program Orange Sport gdzie będą same wiadomości cały dzień testowali ten kanał jednak nie wystartowal ;)
|
z glosem były problemy na poczatku (trzeszczało) ale juz sie uporali. Z obrazem gorzej :P Jakosc słaba ale to pewnie wina sprzetu i łatwo tego nie poprawia w przyszłosci. Jak na piersza transmisje to spoko, moze byc, lepsze to niz "czytanie meczu" ... :)
|
Polonia przegrywa.
|
0:1 Ivan Vukovic
|
Mogliby nadawać bez komentatora, albo z komentatorem tylko w ważnych sytuacjach. Bo ciężko się gościa słucha.
|
Widać, że komentator się stara. Czasami się miesza, ale generalnie prezentuje się to, jak na amatorską relacja, całkiem nieźle.
Jednej rzeczy nie moge ździerżyć- "Drużyna z Podgorlic" ;o |
"wiemy ze jarosław lato nie nalezy do ślimaków" ;p
|
No i nie jest 0-0 jak by się ktoś teraz podłaczył:)
Polonia całkiem dobrze gra tylko bez szczęścia |
Cytat:
|
uuu, czerwień ciężko teraz będą mieli. Mam nadzieję, że remis chociaż będzie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl