![]() |
Cytat:
|
Nie spodziewałem się, szacunek ! :)
|
Legia u siebie też cisnęła do przodu szukając okazji do bramek, starali się zdominować grę. Tu jest to samo, stoją za piłką ale starają się wywierać pressing i oddalać grę od swojej bramki.
|
Może to będzie dziwne z mojej strony ale życze awansu Legii, bo też będa się srać z tym pucharem, a kadrę mają szczuplejszą, więc przynajmniej będzie sprawiedliwie ;)
Gorzej będzie z pewnym klubem z wielkopolski. |
Niech awansują, wtedy powiem że jest postęp w polskiej piłce. Ja się nie czuje Ruskiem tak jak pasiaści przed naszym meczem czuli się Cypryjczykami :lol:
|
Tak szczerze jeśli byśmy mieli 2 zespoly w pucharach w fazie grupowej to byłby ewenement na skale krajowa niesamowity... ile to pktow do krajowego mozna by natrzaskac... gdyby Mila gral dzisiaj to bylbym sklonny wierzyc w dobry wynik w Rapidzie.... ale cuda sie ponoc zdarzaja, wiec moze... :P
|
Brawa dla piłkarzy Legi bo przy stanie 2:0 większość naszych drużyn spuściłaby głowy i byle do 90 min. O ile przed meczem chciałem żeby Legia awansowała z czystego pragmatyzmu ( nie skupi się jedynie na lidze ) to teraz ten awans należy im się za walkę i determinację .Oby w 2 połowie nie opadli z sił jak u siebie .
PS.Ponoć Spartak to najpopularniejszy klub w Rosji ? Jeżeli tak wygląda u nich doping i frekwencja to pomimo ogromnej kasy smutna to liga . |
brawo legia!:) choc kibicuje Wiśle to w pucharam trzeba wszystkim kibicowac, bo to Polskie kluby i grają tez dla nas(20% krajowego na co gra tez legia idzie do nas na konto;p)
z gry legia zasluzyla na remis i mam nadzieje ze strzela trzecią bramkę i bedziemy miec kolejny polski zespół w LE...trzymam kciuki i za legie i za Śląska bo ten tez może zaskoczyć:) pzdr. |
Mimo ,że za Legią nie przepadam to wolę żeby oni awansowali niż Ruscy .
|
Cytat:
Poza tym należy się kacapom wyeliminowanie na własnym stadionie za cyrki na granicy. A Legionistom za waleczność. Gdyby tak Wisła tam we wtorek w Nikozji.... ech.. |
Cytat:
PS A na tych zakompleksionych hipokrytow z drugiej strony to nawet nie zwracam uwagi. |
Kowalczyk już musiał uszczypliwość w stronę Wisły puścić. Jak on się cieszył we wtorek złamas po 3 bramce Apoelu słychać było w jego głosie ulgę. Chyba, że ja już mam omamy :) co jest możliwe.
|
Dla nas jest korzystne, żeby odpadł wyżej rozstawiony Spartak. Być może dzięki temu i kilku innym niespodziankom przeskoczymy do 3 koszyka przed jutrzejszym losowaniem.
|
I tak przerżną, nie ma bata:(. Choc chetnie to odszczekam!:)
|
l
Cytat:
|
Kowalczyk to ....a.
brawa dla Legii za walkę i ambicję. |
Ale zauważ, że pochwała na temat Legii mu też ledwo przez gardło przychodzi ;)
Kucharczyk, to się musiał zesrać ze szczęścia w tym polu karnym przy golu na 2:1... stoi sobie taki niemal nastoletni chłopak w polu karnym Spartaka na szóstym metrze, dookoła nikogo, bramkarz na linii, on dostaje piłkę... moja pierwsza myśl jak to zobaczyłem, to było że ja na jego miejscu bym pewnie oddał piłkę, bo to jakiś cyrk :D On chyba też nie do końca zajarzył że to się dzieje naprawdę, bo miał taki ułamek zwątpienia :) |
E Kowalczyk powiedział, mimo, że jest kibicem Legii to trzyma kciuki za Wisłę bo ma już dość czekania na LM, myślę że gdyby rzeczywiście kibicował APOELOWI to by się z tym nie krył jak Gmoch :p
|
to wybieranie jak między dżumą a cholerą.
|
....a, wchodzę na relację tekstową z meczu Spartak-Legia i myślę "coś im się pomyliło", bo wyświetlają wynik sprzed tygodnia. a potem patrzę i to jednak dzisiejszy mecz. nieźle się Legia podniosła, fiu fiu.
|
A ja myslalem ze po tym 3 golu we wtorek to watroba Kowalczyka wolala o pomoc, wkoncu tyle lat chlania lukusowej i innych mocnych trunków musiala odbic sie na jego ee glosie...
Swoja droga to Polsat juz naprawde niema kogo zapraszac ze ten cep jest w kazdym studiu ? Czy poprostu reka reke myje a taki Kowalczyk idealnie pasuje do koncepcji na zwinnego Borka oraz boskiego Bozydara ? ;s |
Cytat:
LE to nie jest LM.Wcale im się dziwię, że byli przeciwko nam.Awansując zdeklasowalibyśmy tą ligę, przynajmniej finansowo i marketingowo.LE to zupełnie inny kaliber, dlatego życze im awansu.Niech sobie chlopaki pojeżdzą po europie a piłkarze niech męczą się by pózniej grać tak jak ze Śląskiem ostatnio ;) |
Cytat:
Dlatego szanowni Legioniści niezmiennie życzę Wam tęgiego wpierd..u w II połowie od Spartaka. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A czy Wiślacy muszą robić to co inni typu Amici czy Legii ? Tyle lat dominacji Wisly sprawilo ze kompleks Wisly urosl do gigantycznych rozmiarow i poprostu ten awans do ligi mistrzow dalby takie turbo Wisle ze juz reszta stawki by niedogonila ich... a jak wiemy ani Legii ani Amice nie na rękę. My mamy swoją godność i poprostu umiemy zachować klasę, wbrew pozorom też ewentualny awans Legii będzie działał na korzyść Wisły w walce o mistrza. Jestem zdania że wąska karda Legii sprawi że wypadną z walki o mistrza. No ale najpierw niech awansują :P |
Swoja droga jak patrze na gre Ljubooi, to miedzy tym co w podobnych sytuacjach pokazuje Genkow, widze gigantyczna przepasc na korzysc Legionisty. spokoj, pewnosc siebie, opanowanie pilki, dogranie, gra 1 n 1, w tym wszystkim legionista jest o klase lepszy.
|
A tak w międzyczasie to losowanie LM jest, ciekawe jak trafi Apoel
|
Trzeba mieć mieć nadzieję, że gdzieś na treningu przecinak Borysiuk zarysuje im tego Ljubolję.
|
Ja tam wronkowcom i parachatym życzę jak najgorzej w każdym spotkaniu i sytuacji.
Świetnie byłoby mieć jeszcze kogoś w grupie LE. Idealnie gdyby to był Śląsk i tego im życzę ale gdyby eLce się to udało nie powiesiłbym się. Chodź jutro pewnie pewne media by orgazmu dostały i ciężko byłoby sluchać radia czy TV obejrzeć. |
18:34Apoel Nikozja zagra w grupie G z Porto, Szachtarem i Zenitem
Szkoda Wisły :(( |
Cytat:
1. Inter Mediolan 2. CSKA Moskwa 3. OSC Lille 4. Trabzonspor |
Mało ciekawe wyjazdy
|
Cytat:
|
Bedzie gdzies na Cyfrze + mecz Sląska ?
|
Obawiam sie ze Nowa Legia kondycyjnie spuchnie w dogrywce, taki juz urok zespolow prowadzonych przez trenera "dzida na wysokiego napastnika i niech sie dzieje wola Boża".
|
Cytat:
|
Strasznie chujowa grupa APOELu, to już wolę le i mecze np z Sevillą Schalke PSG Celtic Glesgow Sportingiem L. Totenhamem czy Romą Lazio
|
o kierwa mają awans :D
|
Ale jaja. No to mamy 2 drużyny w LE.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl