![]() |
Dzisiaj nie otworze buzki na meczu, siadam grzecznie i oglądam meczyk, w przewie wychodze, wracam w 60 minucie... ostatni raz kupiłem karnet. Chcą wojenki, będą ją mieli... I radzę szybko działać, bo tak bedzie wyglądać mecz piłkawski w Polsce w najbliższych latach...
|
Cytat:
|
http://www.ultraswarta.pl/
Cytat:
|
Skandal! Nie spodziewałem się, że Tusk tak daleko posunie się. Chyba poruszył lawinę, która prawdopodobnie go wchłonie.
|
Cytat:
dramatu nie ma Cytat:
|
Cytat:
|
no to nie wesolo zaczyna się dziać... mam nadzieje że to wszystko odwróci się przeciwko Tuskowi i jego przydupasom.
żeby już nawet oprawy nie wolno było zaprezentować.... i to ma być demokracja i państwo prawa.. |
SKWK i grupy kibicowskie nie biorą odpowiedzialności tak jak to do tej pory robiły (koordynowały) za przyśpiewki i transparenty które pojawiać się będą na stadionie.
Czyli nie bedzie zorganizowanego dopingu... no to .... z takimi meczami... |
Cytat:
Pomysł bojkotu Palikota jest akurat bardzo dobry. To jest coś co może w nich zdecydowanie uderzyć. Jak im od jesieni zostanie 1/2 dzisiejszej publiki na 2 razy większym pieniądzem. |
Cytat:
|
Cytat:
Druga sprawa jest akcja wyprowadzania piłkarzy przez dzieci z akcji kto kocha ten wierzy. Akcja wymyślona przez belfasta , koordynowana przez SKWK we współpracy z klubem. Bez jakichkolwiek rozmów władze klubu marketing jak zwał tak zwał ustaliło sobie, ze na Lecha będą wyprowadzały dzieci z konkursu. Bez jakiegokolwiek informowania SKWK i kibiców do tej pory to koordynujących. Tak się nie postępuje. |
Nie zapominajmy o jednym... WISŁA TO MY !!
|
Idą na wojnę? No to pusty stadion od następnego sezonu. Koniec traktowania kibica jako xxx mln w budżecie....
|
edit..... <znalalzem>
|
Cytat:
Człowiekowi robi się przykro, bo odbierają mu w sposób bezwzględny, to co kocha, czyli radość z całej tej zabawy jaką jest mecz... a nas mozna karać, obrażać, kpić... my nie możemy nic. Nie będe spiewał, bo jak mam dostać za to zakaz, albo mają zamknąć stadion klubowi to wole siedzieć cicho, a w przyszłości zostać w domu... jak tak bardzo kiboli nie chcą... DysoN- ze strony SKWK. |
Cytat:
|
To nie bd dopingu
|
Cytat:
|
Jako piknik tylko nieśmiało pytam: w czym tkwi problem tej oprawy? Co się klubowi nie podobało? Powiedzieli: nie ma oprawy i już, czy podali powody?
Pytam, bo nie rozumiem o co chodzi. Podkreślam, nie ma tu żadnych złośliwości. Ale jeśli PvD zbulwersowany podaje, że oprawy nie będzie - to usiłuję zrozumieć dlaczego. Póki nie pozna się stanowiska klubu i dokładnego stanowiska SKWK, naprawdę trudno się odnieść do tej całej sprawy. A w sprawie kartoflanych gości - czego szukają w królewskim mieście? Na kebab się wybierają, czy na zakupy w Sukiennicach? Przecież meczu na żywo i tak nie zobaczą, więc o co chodzi? Dla mnie, jeśli ten news się potwierdzi, jest to skrajna głupota. Ba, być może chodzi o to, by na derbach w ogóle nie było kibiców. |
dla mnie to z tymi kibicami Lecha dopingującymi Amike którzy niby sie wybierają w sile 2 tys do Krakowa na mecz to zwykła prowokacja, zmyślona historyjka
|
Cytat:
Chyba że kolejnym krokiem będą zakazy za gwizdy :D |
Cytat:
Pewnie głównie o to chodzi. Sprowokować i zamknąć stadion = derby bez kibiców, czyli bez 12 zawodnika Wisły... Media o tym piszą. Oby się nie potwierdziło. http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...kowa,id,t.html http://www.gazetakrakowska.pl/aktual...kowa,id,t.html |
Sprawa jest prosta, jeśli klub nie szanuje nas to przynajmniej my powinniśmy się szanować sami.
Zero dopingu dla piłkarzy, przeistoczymy się na ten mecz w zwykłych zjadaczy popcornu. A od przyszłego sezonu nie kupować karnetów, to może kiedy im się przestanie zgadzać kiesa postanowią wrócić do dialogu. Nie rozumiem też czemu SKWK nie podaje takich informacji do wiadomości publicznej. Wiem, że wiele osób zarzucało Wam jątrzenie w środowisku, ale czas najwyższy podnieść głowę i zmusić klub do traktowania kibiców jako partnerów a nie worki z pieniędzmi. Mam karnet, ale jak dla mnie mogą zamknąć ten stadion. Jeśli tak ma wyglądać nasza "demokracja". A od przyszłego sezonu protest ... Jak zobaczą, że się im nie sprzedają bilety na mecze już w pucharach to może przekonają się do rozmów. |
Niech zamykaja stadiony, niech nie wpuszczaja, za rok Wilczek się opamieta jak na nowym stadionie bedzie 5 tysiecy osobó zapłacze za kibicami i ich pieniedzmi. narazie robmy swoje. DONALD MATOLE...!!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Marzy mi sie zeby we wszystkich klubach w Polsce zrobic to co zrobila Legia podczas wojny z ITI. Czyli pusty stadion. To ze nie ma dopingu to ich wcale nie zaboli, co ich to obchodzi. Cytat:
|
Cytat:
Nie chcą nas to nie... Niech bawią sie ze swoimi rodzinami z dziećmi... Zobaczymy czy będą przychodzić na mecze jak drużyna przypadkiem zajmie w lidze 8 miejsce... |
Nasz zarząd jest jakiś w ogóle cipowaty. Zero (realnych) reakcji na bezsensowny zakaz na wyjazd do Kielc, na karę za mecz w Poznaniu, za masę artykułów w gównie szkalujących kibiców Wisły i sam klub. Widać, że nie po drodze im z kibicami i wolą się nie wychylać. Basałaj to idealny pachołek dla Tuska.
Podoba mi się działanie Lecha, tam trzymają z WL mimo nieustannej nagonki. Nawet w Legii też ostatnio prezes ich zarządu nie bał się powiedzieć, że akcja ze stadionem to zwykła pokazówka, ciekawe czy Basałajowi przeszło by to przez gardło :) |
Cytat:
|
Zastanawiam się, czy zamiast czerwonej koszulki nie przywdziać dzisiaj czarnej na znak żałoby nad tym, co się dzieje wokół środowiska kibicowskiego. O ile nie uważam się za fanatyka z krwi i kości, o ile nie twierdzę, że za Wisłę oddałbym życie, o tyle takie sytuacje jakie mają miejsce w ostatnim czasie powodują, iż krew burzy się we mnie bardzo i nie mogę pogodzić się z tym, że zaraz się okaże, iż za okrzyki lub, o zgrozo(!) ich brak - zamkną nam stadion.
Masakra. To już nawet nie Anglia. To jest po prostu Stalinizm. |
koniec z moimi glosami na platformę, koniec z wyborami.
|
A co boli najbardziej ? Ta bezsilność, moja bezsilność gdy kur*a rudy kretyn u władzy postanowił na dzień przed wyborami "zrobić porządek z kibolami" i tak naprawdę NIC nie możesz zrobić, bo nawet na swoim stadionie władze klubu, który kochasz chowają głowę w piasek.
|
Korwin Mikke panowie ;)
Całkiem do rzeczy gada, nie mówiąc o legalizacjach tego i owego ;) |
Cytat:
Trzeba też zrozumięc klub ile razy płacił kary za zabawy kibiców czy za oprawy (też chyba pieniądze zmarnowane ? i wtedy bylo dobrze ?), że nie chce teraz ryzykować. Nie wydaje mi sie zeby zakaz pokazania oprawy był powodem do ogranizowania jakiegos protestu. Pytanie: kogo i po co dopingowaliśmy dotychczas? prezesów czy piłkarzy żeby wygrywali na chwałe Wisły czy moze tylko przychodzilismy wydrzeć ryja? |
Cytat:
Proszę tylko o jedno, skasuj tego posta bo nie wiesz co piszesz. |
Przychodziliśmy wydrzeć ryja bo nasza pasja to Wisła a nie piłkarzyki w modnych ciuszkach i nowych brykach ...
Proszę wybaczyć prostotę przekazu, ale zawsze gdy czytam tego typu posty jak ten wyżej to stwierdzam, że inaczej dotrzeć do niektórych nie można ... |
Cytat:
|
Cytat:
I jak nam zakazali wywieszenia oprawy to uderzyli w nas, potraktowali nasze srodowisko jak smieci. A wiec troche szacunku dla samego siebie i ruchu kibicowskiego bo mamy swoje rozumy i przkeonania i nie jestemsy tylko po to zeby drzec ryja albo dopingowac pilkarzy PS Sorry ze tak chaotycznie ale od jakiejs godizny czuje sie mniejw iecej tak jak po samoboju Jopa rok temu w meczu z Cracovia. Po prostu jestem zdruzgotany i zalamany |
Rozmawiamy tu o zabronieniu oprawy pytanie jest jedno co na niej było?
Powinni ją przed meczem rozłożyć na błoniach i skończą się dywagacja. Zarząd pewnie miał nóż na gardle. Jeśli oprawa nie była wulgarna/polityczna/rasistowska pokazać co tam było, pewni coś co dotyczył akcji temat zastępczy kibice. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl