![]() |
Hmmm.. jestem urzeczony poziomem sportowym Legi i mam cięzki wybór ..w którym meczu zagrali wieksą kichę dziś czy z Polonia Bytom. Pamiętam jeszcze buńczuczne zapowiedzi co to nie będzie jak bedzie Espana na boisku ,jak Król-Roger-Polski będzie wkręcał wszystkich w boisko ..a co mamy spaadek formyyy gwałtowny. Oprócz Muchy , Atiza to nikt tam nic nie gra regurlanie -> sa jedynie zrywy poszczególnych piłkarzy. Chyba trzeba się cieszyć że z nimi przegraliśmy , dla nich to poczatek końca w tym sezonie.
A tabela układa się po naszej myśli..zeby jedynie jutro wygrąc z Odra co do łatwych zadan nie nalezy. |
Jak nie lubię GKS-u,tak fajnie,że wygrali ;D
Jutro nie ma żartów i słowa Brożka muszą się sprawdzić: Odczarować Wodzisław! |
żeby państwowe święto było piękniejsze, Śląsk wygrał w Chorzowie 1-2. I jak tu Okocimia nie ruszyć?
|
Już druga z rzędu kolejka, która gra "pod nas". Żeby się tylko nie skończyło jak w poprzedniej...
|
nie bardzo pod nas. Tyle tylko, że na razie jeden konkurent mniej. Ale wystarczy, że nasi w Wodzisławiu powtórzą sukces Legii w Bełchatowie i Lech nie sfrajeruje się w Bytomiu i będziemy tabelę z 5 miejsca oglądać.
A wszyscyśmy (ja też) Bełchatów zlekceważyli, jako realnego rywala do czołówki. Wot, siurprajs. |
Cytat:
chyba 2-1 ; ) co do meczu to sie ciesze że wygraliśmy w Chorzowie, puchary w tym sezonie jeszcze możliwe |
http://www.youtube.com/watch?v=_sEOz1TTkP4
Karny Groclinu w Warszawie. |
Cytat:
Tak czy siak, nawet jeśli to błąd sędziego, to nie na tyle duży aby znowu dopatrywać sie bóg wie czego... |
Cytat:
W sumie zapis rezultatu detal, ważne 3 punkciki dopisane. Oby w następnym meczu co najmniej tak samo dobrze :) |
Legia znowu utopila tym razem w Bełchatowie z fajnie grajacym GKS -em. Ciekawy grajek ten Jansuz Gol z Bełchatowa.
Brawo Śląsk! |
|
Chciałbym zauważyć, że Legia ma jeszcze jeden mecz z GKSem w grudniu :) więc tak czy inaczej się wypunktują. Polonia ciuła punkty, zobaczymy jak jutro Wisła i Lech. Legia może skończyć runde poza pierwszą trójką, a przecież jeszcze niedawno był lider :)
|
Szkoda że traciliśmy głupio punkty z Cracovią, Górnikiem i ŁKSem.. Legię i Lecha już przeżyje. Ale te trzy remisy mnie smucą bo gdyby nie one to byłoby bardzo dobrze.. Ale trzeba grać dalej. Jutro musimy koniecznie wygrać!
|
Cwielong to zenujacy napastnik. Dzis po raz kolejny dal popis swoich umiejetnosci antystrzeleckich i zmascil wszystko co tylko sie dalo. Gdy schodzil z boiska, dalo sie slyszec jak kibice pozdrawiali go czulym "wypier..."
Ja sie dziwie, ze on tam w Chorzowie nie siedzi jeszcze na trybunach. Z tego co mowili w Lidze+ , to w tej chwili taki goracy ziemniak, ktorego nie chca juz zarowno w Wisle jak i w Ruchu. |
Cytat:
|
No ja mam nadzieje, ze do Krakowa nie wroci i nie trzeba mu bedzie na sile szukac nowych pozycji :)
Gdyby naprawde nadawal sie na skrzydlowego, to pewnie juz nie raz probowanoby go na flance w Chorzowie. Wg. mnie nie nadaje sie. Zdecydowanie brakuje mu przebojowosci, dynamiki i dokladnego podania, ze o strzale nie wspomne. Na pytanie czy gralby gorzej od Zienczuka nie odpowiem, bo nie wiem. Teoretycznie jest to bardzo trudne, ale Cwielong juz nie raz udowadnial, ze potrafi dokonywac rzeczy niemozliwych i np. parokrotnie przestrzelil z kilku metrow do pustej bramki :) |
Nie martwcie się, czy Legia zmieści się na pudle, bo póki co, to Bełchatów nas też przeskoczył. Tak, tak, po kryjomu Bełchatów wskoczył na pozycję wicelidera. Co więcej w tej chwili Śląsk jest tylko trzy punkty za nami. Jeżeli Lech przgrałby dzisiaj z Polonią, to nie tylko czołówka bardzo się zbije, ale na dodatek Bytom zacząłby się liczyć... w walce o pudło. Po ewentualnym zwycięstwie miałby tylko 9 punktów straty do lidera. Liga dawno nie była tak ciekawa, chociaż ja nie miałbym nic przeciwko "nudnej" powtórce poprzedniego sezonu :D .
Edit: Ćwielonga to ja spisałem na straty już po meczach PE poprzedniego sezonu, gdzie bał się własnego cienia i potykał o własne nogi. |
Cytat:
|
Cytat:
Jak dla mnie wyniki niektórych słabszych drużyn zaciemniają obraz, w tej chwili mamy: Polonia 0 Wisła -4 i mecz mniej Legia -4 Lech -5 i mecz mniej |
Cytat:
Co do Pasów to moim zdaniem trener formatu Płatka gwarantuje im co najwyżej marazm na poziomie 10 miejsca a i to po zimowych transferach. Ale to ich kłopot, my mamy własne. |
Macie
http://sport.interia.pl/tylko-u-nas/...klubem,1209544 żebyście mieli o czym pisać przez kolejne kilka stron pozdrawiam:) |
"KKS pokonał w finale takie sportowe marki jak Asseco Prokom Sopot, Górnik Zabrze czy PGE Skra Bełchatów."
:lol::lol::lol: |
Cytat:
|
No akurat w tej kwestii chyba nie potrzebnie się wyśmiewacie, bo z tego co się słyszy, oraz to że ciagle się słyszy o Lechu to najlepsze potwierdzenie że marketing i organizacja stoi u nich na wysokim poziomie.
Za to chyba każdy przyzna ze u nas w tej kwestii bardzo dużo brakuje do ideału. Jeszcze w poprzednim sezonie można było zobaczyć jakies akcje promocyjne, itd a teraz nijc, rozumiem ze spowodu ograniczonej pojemności stadionu oraz nadchodzących przenosin na inny obiekt jesteśmy trosze zawieszenii w prózni, ale chyba warto byłoby powalczyć przynajmniej o większą frekwencje. |
Dokładnie.
Lech ma najlepszy marketing, po prostu miażdzy resztę.. gdyby Wisła miała choć w połowie taki marketing jak Lech i szanował swoich kibiców to na meczach u siebie stadion pękałby w szwach, z wyjazdami też byłoby lepiej.. i ogólnie byłoby dużo lżej.. nienawidzę ludków.. ale jednej rzeczy im zazdroszczę, właśnie marketingu i podejścia do swoich kibiców. Ich hasło przewodnie "WSPÓLNIE budujmy siłę Lecha" bardzo mi się podoba.. Wisły marketing na polepszenie frekwencji u siebie : "banner 5 cm x 5 cm na oficjalnej". :) |
już się sępy zleciały..
Cytat:
|
Zaczynacie miec te same problemy, ktore swego czasu dotkliwie trawily Wisle.
Nasza kadra po najlepszym starcie w pucharach, szybko uszczuplila sie o takich zawodnikow jak Kosa, Kuzba i Uche. Ile tamci pilkarze znaczyli dla druzyny, chyba nie trzeba tlumaczyc. Na nasze szczescie, glownie za sprawa Zurawskiego i Szymkowiaka, udalo nam sie obronic mistrzostwo. Konkurencja w lidze byla jednak duzo mniejsza. W obecnych realiach,bez Stilicia, Murawskiego i Lewandowskiego nie widze Lecha w pierwszej trojce na koniec sezonu. |
Teraz zapewne graczy się nie pozbędą. Jest szansa na mistrza, jest szansa dalszej gry w UEFA (oczywiście tego sobie nie życzę :-P) więc nie ma obecnie sensu sprzedaż kluczowych graczy. Natomiast w lecie ktoś z piątki Lewandowski, Arboleda, Stilic, Murawski, Peszko odejdzie.
A tym co zazdroszczą Lechowi życzę troszkę cierpliwości. Czeka nas przedziwny okres. Ale jak już wejdziemy na nowy stadion na Reymonta, to... :-D |
Lech jest w o tyle dobrej sytuacji ze u nas to juz wszystko sie wlascicielowi przejadlo(wzloty, upadki ,niespelnone ambicje itp) - oni ida na swierzosci narazie i jesli nasze bledy ich czego nauczyly, to moze byc na prawde ciezko.
Pamietajmy ze zmonopolizowanie ostatnich 10 lat przez nas, nie musi oznaczac ze bedzie tak nadal. Bardzo jestem ciekaw jak na ta nowosc pt. Lech Poznan ,zareaguje nasz wlasciciel.Kilka miesiecy temu mozna bylo sie smiac i z nich szydzic ale teraz golym okiem widac ze jest to bardzo powazny rywal. Wyjscia dla nas sa 2 - albo wlasciciel ma to generalnie w dupie i bedzie sie trzymal tego co od kilku lat - czyli tylko i wylacznie kalkulacja finansowa.Czy tez podrazni to troche jego ambicje i tej zimy zobaczymy w koncu konkretne wzmocnienia oraz plan, jak rozwiazac sprawe z przynajmniej 4, 5 zawodnikami, ktorzy nie spelniaja roli(badz ich czas juz sie w Wisle skonczyl) a obciążają nasz budzet. Bo wiadomo ze to nie tylko trzeba kupic ale i sprzedac/oddac. Oczywiscie nie chodzi mi tu o grube miliony bo wiadomo ze tego nie bedzie. |
Po prawej stronie macie sonde "Która druzyna zdobędzie mistrzostwo jesieni"
Chyba wierzycie w Wisłę, a to ... 25 % trochę smutno wygląda więc wszyscy głosujcie na WISŁĘ ! http://sport.onet.pl/0,1248675,1861124,wiadomosc.html |
Lechia bije ŁKS 2:0 :) Brawo BKS! :D A Lech.. 0:0.. ;> :D oby tak dalej.
|
Cytat:
|
No i prosze, Polonia B. szaleje i prowadzi z Lechem
|
Polonia prowadzi? Czy to na relacji cś nie tak?:)
|
Cytat:
|
Polonia ostatnio dokonuje cudów, rośnie nam nowa "twierdza" w lidze:-D Twierdza Bytom, oby taki wynik utrzymał się do końca.
|
dobrze, że już z Polonią graliśmy, bo nam by pewnie też tyłek skopali :D
Żart, co nie zmienia faktu, że za wyniki z drużynami z czołówki trzeba ich polubić. |
Ja jestem w szkou!teraz trzeba tylko wygrac z Odra!
|
Wygrywamy z Odra, w Niedziele Lech Remisuje badz wygrywa z Polonia, My z Lechia i mamy lidera :)
|
Jajca... powinno być już 1-2 dla Lechici..
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl