![]() |
A są prawa autorskie do rozmowy? Do wymiany poglądów? Może są? Nie wiem.
Ponadto zgadzając się na zabawę pisania na forum, niejako dajesz coś od siebie. Tak jak no otwarte oprogramowanie? Pisząc posta na tym konkretnym forum przekazałeś go innym użytkownikom. Jak tak bardzo boisz się o utratę "swoich własności" - to nie pisz. Będą wtedy bezpieczne w twojej głowie:) Nikt ich nie "ukradnie". |
Cytat:
Cieszę się, że znasz się na przepisach prawa i wiesz co to jest własność intelektualna, bo z mądrym to warto rozmawiać... Mam nadzieję, że Ty masz wiele nam do przekazania, bo Ci co rzekomo strzelają focha mieli całkiem sporo. Cieszę się , że Twój post stał się właśnie "wspólną" własnością, bo będę musiał go sobie chyba wydrukować i puszczać dalej, bo tyle w nim mądrości. Tylko błaznów z łaski swojej poszukaj sobie gdzieś indziej... może bliżej niż się spodziewasz. |
Cytat:
1. Nie chciałem Ciebie i innych obrazić (może niefortunnie użyłem jednego słowa). Jakby coś - przepraszam. 2. Nie jestem znawcą prawa autorskiego - podzieliłem się swoimi przemyśleniami na temat likwidacji kont i postów. 3. Właśnie dlatego że ci co strzelają focha mają dużo do powiedzenia - wolałbym żeby zostały ich posty 4. Niepotrzebnie szydzisz - w moim poście nie było nic osobistego. Lubię czytać to forum (pisać też) i szkoda że niektórzy chcą palić za sobą wszelkie posty (mosty). Pozdrawiam |
Prowokator WCrakow czy jakoś tak , ma jakiś paszport Polsatu czy inny immunitet specjalnej troski , że jest już taki szmat czasu bez bana ?
|
Przyszłość Młyna i Mistrzowska Feta 2011 - po kiego grzyba te tematy jeszcze wiszą? Jeden cokolwiek przeterminowany, rozmyty na dziesiątą stronę. A drugi...no litości, kumulacja bredni autorstwa 13-latków. No nie pozwalajmy się ośmieszać takimi dyskusjami. Wypieprzcie to w kosmos. Pro publico bono
|
Wyjaśnicie mi dlaczego pokemon WCracow, prowokator zza Błoń śmierdzący czosnkiem na kilometr ma jeszcze możliwość pisania swoich do niczego nie prowadzących wypocin, które tylko w....iają wszystkich naokolo. Odpowiadam od razu, że opcja Ignoruj nie dziala, gdyż inni go cytują.
|
WCracow może i pisze bzdury, ale nikogo nie obraża. A za poglądy nie banujemy.
Radzę kontynuowac "Ignoruj" i namwiać innych, by go nie cytowali |
Rav kiedyś zapodał fajną statystykę odnośnie użycia przycisku ignoruj przeciwko komuś.
Można prosić o aktualną tabelę? |
A proszę. Jeśli się nie sypnąłem, to wygląda to tak:
27 - WCracow 26 - zybert77 15 - wolfy, pysio 11 - Wred 9 - pirat.z.karaibow 8 - Odin, Mar85, wiktorpiekarski 7 - Titto, poeta110, tomek100, Jaroo1, pcpc 6 - skeba, For_FuN_, brylant17, Hanys, AS82, Drozd, tomasz_19, Teqcontroller, tedyy, juras_NH, WILU TS Szacuneczek dla (ale też i obawa o /bo to chyba uzależnienie/) użytkownika Lucas. Użył funkcji "ignoruj" 501 razy, pozostawiając pozostałych dwóch liderów daleko w tyle: Tokyo - 130, Stephanus - 102. Kolejne osoby mają na koncie mniej niż 30 użyć. |
|
Czy ten shoutbox to będzie tak na stałe ?
|
Cytat:
|
Dobry pomysł z tym shoutboxem może być podczas meczów. Wyłączyć całkowicie forum i dać shoutbox, tam wszelkiej maści pokemony sobie ulżą a i forum nie będzie zaśmiecone.
W tym momencie jak czytam tam wpisy to mi ręce opadają. Przemyślcie jeszcze raz sprawę tego SB. |
Cytat:
|
Jakim ShoutBoxem? Gdzie on niby jest?
|
Hehe widzę,że mamy podobne odczucia... pokemon jak pisze posta to się nawet czasem przez chwilę zastanowi, a w SB stuka w klawiaturę to co przyjdzie do głowy bez namysłu i aż żal to czytać .
Edit: Proud: już nie ma, na całe szczęście wyłączyli ;) |
Spokojnie,
Jak już dawno pisałem rozważamy wprowadzenie shoutboxa. To były tylko chwilowe testy. Trzeba będzie upewnić się co do wydajności tego rozwiązania, trochę zmodyfikować sam skrypt, a także wyłonić kilku moderatorów na czas meczu. Poziom dyskusji oczywiście był żałosny, ale czego się spodziewać po "wyznawcach maciosa i zbymaka"... |
Mam nadzieje, że mnie tak nie oceniacie bo też tam pisałem ;)
Generalnie pomysł z SB jest OK, ale on powinien być włączany jakieś 2-3 godziny przed meczem i jakąś godzinę po meczu wyłączany. Bo poziom tych panów to naprawdę była jakaś masakra. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Temat meczowy, albo forum w ogóle.
|
I dawać jakąś godzinkę między wyłączeniem shoutboxa a włączeniem forum.
|
Czy mogę któregoś moderatora prosić o 4 tygodniowego bana? Mam sesję i muszę się uczyć. Nie może mnie forum kusić...
Mówię poważnie. z góry dziękuję :) edit: czemu pod nikiem mam napisane "schodowicze'05" ? :) |
Dlaczego wiadomość/odpowiedz/post ma mieć 10 znaków?
Nawet jeśli ktoś chce wstawić tylko buźkę zakaz obejdzie bez problemu. Nie można tego zmienić na 1 znak? 30 sekund roboty. |
moim zdaniem właśnie po to aby nie wypisywać durnych emotów tylko zdania (przynajmniej) proste :)
|
Cytat:
Nie raz musiałem dodawać kropki do posta mimo tego, że nie wstawiałem "mordki" Pozdrawiam |
Czy można zrobić coś z tą durną reklamą koło kursora myszy na główne stronie? Strasznie w....ia
|
OK, pośmialiśmy się z kosmity Hanysa, ale wydaję mi się, że najwyższy czas to podczyścić.
|
Cytat:
Podstawowa zasada każdego forum brzmi: nie karmić trolla! Od tego jest przycisk ignoruj. |
Mam pytanie, będzie coś robione z shoutboxem?
#edit. Że będzie normalnie włączony. |
Co masz na myśli?
|
Panowie moderatorzy czy mógłbym się dowiedzieć od którego z was otrzymałem bana? Bo za co to zostało mi wyjaśnione.
|
Cicha prośba do moderatorów. Wakacje się zbliżają, niektórym już chyba oceny powystawiali, bo za dużo czasu mają. Zwracajcie nowym uwagę, a jak nie to banujcie, bo robią jednym słowem burdel, a na uwagi próbują kozaczyć. Abstrahuję od zawartości merytorycznej niektórych postów, ale pojawiło się kilku nowych, którzy nie stosują interpunkcji, że o zasadach ortografii nie wspomnę. Sam "miszczem" w tym wszystkim nie jestem, staram się nawet tych postów nie rozczytywać, ale na litość - niektóre po prostu kłują w oczy. Przy wielu okazjach wypomina się, że forumowicze swoją postawą tutaj reprezentują kibiców Wisły, więc prosiłbym w takim razie o reakcję.
Edit: Widzę, że już Mod się odezwał tam, gdzie trzeba. Mam nadzieję, że podziała. |
Proszę o wyczyszczenie transferowego.
Prosiłbym też o zwrócenie uwagi wszystkim kumatym, którzy co 2 post wspominają o pokemonach/szkołach. Nie ma potrzeby się wyzywać ani zaśmiecać temat swoimi przemyśleniami na temat nowych. Takie posty nic nie wnoszą do tematu, spam. |
Cytat:
ja od tego forum nie oczekuję już wysokiego poziomu merytorycznego, zostawmy też ortografię, nie przejmujmy się składnią, ale proszę - oszczędźcie nam takich postów, które nie noszę ze sobą żadnej treści, a pytania w nich zawarte pozbawione są jakiegokolwiek sensu. Tyle się teraz o mówi o czasach świetności dawnego forum, jeszcze więcej o upadku dzisiejszej strony. Dajcie nam choć namiastkę tego co było dawniej, czyli jako takiego porządku. Gdybym ja był modem, ten i jemu podobni dostawaliby bardzo długie bany, miesięczna, roczne, nawet dożywotnie. Bo każdy na początku popełniał błędy, ale ojcowski bicz musi dosięgnąć niesfornego syna i wyrobić w nim mężczyznę. Dziękuję i wnioskuję o moderatora :> Pozdrawiam |
Uważam że Shoutbox powinien być umieszczony pod forum bo przeszkadza z niego korzystać i trzeba przewijać stronę aby sie dostać do wszystkich tematów.
EDIT: Da sie ograniczyć wymiaru shoutboxa na szerokość? |
|
Czy w zwiazku ze zmiana nazwy tematu gdybym był... na plotki transferowe
i rozszrzeniem tego co jest w tym temacie akceptowalne jest szansa na bardziej restrykcyjne moderowanie tematu polityka transferowa?? Niejaki Dariook produkuje 5 postów na godzinie a co jeden to na wyzszym poziomie merytorycznym o znajomosci jezyka polskiego z litosci nie wspominajac |
Cytat:
|
100 % poparcia bridgeburner.
Naprawdę zróbcie porządek z Junior Memberami, bo naprawdę siara. Rozumiem, że ktoś może zrobić błąd raz czy drugi, źle sklecić zdanie etc. Ale do jasnej cholery - jak ktoś napierdala posty jak oszalały, robiąc przy tym trzydzieści błędów w każdym, a coś takiego jak składnia zdania w języku polskim dla takiego delikwenta nie istnieje - to tego nie można tolerować. Dać jednemu z drugim bana, niech sobie trochę odpocznie od forum, przeczyta jakąkolwiek książkę, będzie to wielki pożytek i dla niego i dla nas. Ale czego tu się spodziewać jak średni wynik egzaminu gimnazjalnego w tym kraju to 25 na 50 punktów... Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl