![]() |
rocco_1906 z całym szacunkiem ale jaki 0:0 lub 1:1 zobaczysz że dziś będzie festiwal bramek czysta 2 pozdro
|
i po pieniądzach lyon przegrywa do przerwy 2:0 ;/
|
lyon to jest słabą jebaną drużyną teraz i ****y nie mają kim grać i przez takich pionków jebanych gwizdorów LUDZIE PIENIĄDZE TRACĄ I NERWY
|
szkoda,że Lyon nie strzelił chociaż tej jednej bramki w 1szej połowie,bo teraz będzie na prawdę ciężko,chociaż czuje,że wygrają 2:3
|
ludzie ale Lyon to juz od dawna nie jest ta druzyna co kiedys;/ granie dzis na nich to bylo mega ryzyko. ale dopoki pilka w grze to macie szanse.powodzenia
|
A ja miałem dzisaj do fortuny skoczyc , ale moi rodzice powiedzieli ,,Znowu kase przegrasz" no to sobie pomyślałem aa dobra nie idę ale miałem kupony napisane i co siadło :( już by było 100zł
Jakieś typy na jutro ??? |
Panowie w co wy wierzycie :D:D LYON NIE MA SZANS SIĘ PODNIEŚĆ TO SĄ JUŻ STARE GWIAZDECZKI !!
P.S JA TEŻ W TO NIE WIERZE ! |
Barcelona już 1:3 :D:D
|
BULA JAK OGLĄDASZ NA C+ to masz cały obraz ?
|
TSW_PDW tak mam cały czas cały obraz a co nie działa Ci??
|
Cytat:
|
HD mam do 15 minuty ok ok i coś sie porobiło
|
alez mecz Real - Barca 2-4!!!
|
Haaaa gratulacje !! 2-6 :)
|
Cytat:
|
I jeszcze Olympique Marsylia przegrywa ;/
|
Panowie to co gra Barca to jest KOSMOS są wstanie pyknąć każdego(oprócz nas oczywiście) wiec polecam taki zakład:
Chelsea - Barcelona Typ:2 Kurs:2.65 Dodam tylko że kurs 10 minut temu wynosił 2.85 |
Marsylia :( mogło być pięknie wyszło jak zawsze...
|
Cytat:
Spokojnie. Pamiętaj, że mecz meczowi nie równy. Schalke i Marsylia.:evil: |
Dzisiaj mecze rozjeb*** mi system.Zaczynam pić,bo ostatnio rozkminiłem fajny,zwycięski kupon na fazie :) jak rozkminie to wrzucę tu
Na jutro : Liverpool - Newcastle 1 Tubize - Anderlecht 2 Bordeaux - Sochaux 1 Aachen - Oberhausen 1 Nurnberg - Ingolstadt 1 Kurs : 4,16 |
Cytat:
Marsylia dala troche ciała ale tez zapomnieliscie ze w Tuluzie gra najlepszy strzelec ligi Andre-Pierre Gignac(czy jak to sie pisze) i stało sie. ja dzis na + :) tak jak i Washington |
Na nockę zagram tak:
Vancouver - Chicago 1 2.05 Boston Celtics - Chicago Bulls (-6,5/+6,5) 2 1.85 ako 3.79 Niech się dzieje wolna Nieba :-) |
na dziś:
Liverpool Lech Bordeaux ps: http://www.youtube.com/watch?v=01Ow7Kxaqb4 z meczu Washingtonu.interwencja sezonu bramkarza.polecam |
dziś polecam:
lech-ruch 02 cracovia-polonia 10 hsv-hertha 1 catania-milan 2 za 10 zł do wygrania 108 zł :) |
Za ostatnie pieniądze:
Sparta - Ajax 2 @ 1,53 Nurnberg - Inglostadt 1 @ 1,35 Kamaz - Nosta 1 @ 1,55 Freiburg - Frankfurt 1 @ 1,40 Santa Clara - Aves 1 @ 1,45 AKO: 6.50 stawka: 8 Zakładana wygrana: 46.80 T.Gollob(11,5pkt) 2 @ 1,70 Czestochowa - Bydgoszcz(+8) 1 @ 1,85 Zielona Góra - Gdańsk(+14) 1 @ 1,60 L.Adams(11,5pkt) 2 @ 1,80 Toruń - Leszno(+8) 2 @ 1,70 AKO: 15.40 stawka: 5 Zakładana wygrana: 69.30 Ogólnie ciężkie kupony, szczególnie żużel. |
Maritimo - Porto 2 1.55
Fiorentina - Torino 1 1.48 Sparta - Ajax 2 1.53 Catania - Milan 2 1.60 HSV - Hertha 1 1.95 ako: 10.95 Lech - Ruch x2 2.70 Twente - AZ x2 1.86 Cracovia - Polonia X 3.00 Sunderland - Everton 1 2.58 ako: 38.87 :) |
R.Kosciecha-K.Kasprzak(+2) 2
Czestochowa-Bydgoszcz(+8) 1 Torun-Leszno(+4) 2 R.Sullivan(+1)-L.Adams 2 Gorzow-Wroclaw(+12) 2 Hancock-Sajfutdinov(+3) 2 wklad 5zl Do wygrania : 162.52zl "na wariata" |
Jak to możliwe żeby Aachen nie potrafiło sobie poradzić z grającym o nic Oberhausen?!
|
Cytat:
|
Lecce prowadiz z Juve na wyjeździe...
...jajca dnia! |
Lecce prowadiz z Juve na wyjeździe...
...jajca dnia!juve wygrywa 2:1 większą sensacją jest to że ajax przegrał 4:0 tak mi się wydaje :) |
Barca grała wczoraj piłkę z kosmosu w pełnym tego słowa znaczeniu.
Przeglądam oferty na Ligę Mistrzów. Na BAH za wygraną Barcy z handicapem (1:0 dla Chelsea stan wyjściowe) kurs jest ponad 5. Chyba się skuszę, dla zabawy postawię dyszkę :) |
Cytat:
tez na tym ostro kminie... Co na noc? Szarów podaj swoje typy :P! |
Cytat:
Bordeaux |
Boston Bruins
|
Cytat:
|
dziś polecam:
lech-ruch 02 cracovia-polonia 10 hsv-hertha 1 catania-milan 2 za 10 zł do wygrania 108 zł :) mogło być tak pięknie :( hehe gramy dalej :) |
Cytat:
|
Ja chyba mam przeklętego pecha,nie da rady wygrać u mnie. Postawiłem na anderlecht bruksela--potrafili ku..a zremisowac z tubize.
|
Chelsea-Fulham 1 @ 1.45
Tottenham-West Bromwich 1 @ 1.5 Aberdeen-Celtic 2 @ 1.60 Trabzonspor-Kayserispor 1 @ 1.52 Liverpool-Newcastle 1 @ 1.30 Sunderland-Everton 2 @ 2.5 Middlesbrough-Manchester 2 @ 1.5 Rangers-Hearts 1 @ 1.4 stawka: 2 Wygana :65 Teraz tylko żałuje że więcej nie postawiłem tak z 10zł |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl