![]() |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 1:3 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz, Jović, Guzmics, Cywka, Sadlok, Wolski, Boguski, M±czyński, Małecki, Brożek, Ondrasek. Zmiany: Popovic, Drzazga, Uryga Bramki: Ondrasek |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 2:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz, Bartoszć, Guzmics, Sadlok, Cywka,M±czyński, Boguski Wolski, Małecki, Brożek, Ondrasek. Zmiany: Popovic, Drzazga, Uryga Bramki: Ondrasek, Brożek |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 3:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Bartosz, Guzmics, Sadlok, Cywka - Jović, Wolski, M±czyński, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Popović, Drzazga, Kujawa Bramki: Brożek, Małecki, Jović |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 2:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz, Bartoszć, Guzmics, Sadlok, Cywka,M±czyński, Boguski Wolski, Małecki, Brożek, Ondrasek. Zmiany: Popovic, Drzazga, Uryga Bramki: Ondrasek, Brożek |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Guzmics, Sadlok, Cywka - Jović, Wolski, M±czyński, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Drzazga, Uryga, Pietrzak Bramki: Ondrasek, M±czyński |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Guzmics, Kujawa, Sadlok - Boguski, Wolski, M±czyński, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Guerrier, Drzazga, Uryga Bramki: Wolski, Małecki |
Wisła Kraków 2:1 (1:0) ¦l±sk Wrocław
SKład: Mi¶kiewicz-Jović, Guzmics, Sadlok, Cywka- Wolski, Boguski, M±czyński, Małecki, Brożek, Ondrasek. Zmiany:Popović, Drzazga, Guerrier Bramki: Brożek, Wolski |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 3:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Bartosz, Guzmics, Sadlok, Cywka - M±czyński, Boguski, Wolski, Małecki - Brożek, Ondrasek. Zmiany: Popovic, Drzazga, Uryga Bramki: Ondrasek, Brożek, Małecki |
Skład: Mi¶kiewicz - Bartosz, Guzmics, Sadlok, Cywka - M±czyński, Popović, Boguski, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Wolski, Jović, Kujawa Bramki: Brożek, Kujawa |
Skład: Mi¶kiewicz - Jovic, Guzmics, Sadlok, Cywka - M±czyński, Wolski, Boguski, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Popović,Drzazga, Kujawa Bramki: Brożek,Ondrasek |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 3:1 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Bartosz, Sadlok, Guzmisc, Cywka - Małecki, M±czyński, Wolski, Boguski - Brożek, Ondrasek Zmiany: Drzazga, Kujawa, Popović Bramki: Ondrasek, Małecki, M±czyński |
Wisła Kraków 2:0 (1:0) ¦l±sk Wrocław
SKład: Mi¶kiewicz - Jović, Żemło, Sadlok, Cywka- Wolski, M±czyński - Boguski, Małecki - Brożek, Ondrasek. Zmiany: Popović, Drzazga, Guerrier Bramki: Brożek, Małecki |
Wisła Krakow - Slask Wrocław 2:1 (1:0)
Skład: Zaj±c - Bartosz, Guzmics, Sadlok, Cywka - Boguski, M±czyński, Wolski, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Drzazga, Kujawa, Popovic Bramki: Brożek, Ondrasek |
Skład: Mi¶kiewicz - Bartosz, Sadlok, Guzmics, Cywka - M±czyński, Wolski, Małecki, Boguski, Brożek - Ondrasek Zmiany: Popović, Kujawa, Drzazga Bramki: Ondrasek, Brożek |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jovic, Sadlok, Guzmics, Cywka - M±czyński, Wolski, Małecki, Boguski, Brożek - Ondrasek Zmiany: Popović, Kujawa, Drzazga Bramki: Ondrasek, Brożek, Małecki |
Wisła Kraków-¦l±sk Wrocław 2-1(1-1)
Skład: Miskiewicz-Jovic-Guzmics-Sadlok-Cywka-Boguski-Wolski-M±czyński-Małecki-Brożek-Ondrasek Zmiany: Popovic-Drzazga-Pietrzak Bramki: Brożek-Boguski |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 3-1 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Guzmics, Sadlok, Cywka - Boguski, M±czyński, Wolski, Małecki - Ondrasek, Brożek Zmiany: Drzazga, Popovic, Kujawa Bramki: Brożek, Ondrasek, Boguski |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 3:1 (1:0)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Bartosz, Guzmics, Sadlok, Cywka - M±czyński, Popović, Małecki, Boguski - Paweł Brożek, Ondrasek ZMIANY: Kujawa, Wolski, Drzazga STRZELCY: Brożek Paweł Ondrasek Boguski |
Wisła 3:0 ¦l±sk (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Guzmics, Sadlok, Cywka, M±czyński, Popović, Małecki, Boguski, Brożek, Ondrasek Zmiany: Wolski, Guerrier, Drzazga Bramki: Brożek, Ondrasek, Małecki |
Wisła 4:2 ¦l±sk (2:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Guzmics, Sadlok, Cywka, M±czyński, Popović, Małecki, Boguski, Brożek, Ondrasek Zmiany: Wolski, Kujawa, Drzazga Bramki: Brożek x2, Ondrasek, Małecki |
Skład: Mi¶kiewicz - Bartosz, Guzmics, Sadlok, Jović - Boguski, Wolski, M±czyński, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Pietrzak, Drzazga, Cywka Bramki: Wolski, Małecki |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 3:2 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Bartosz, Guzmics, Sadlok, Cywka - Boguski, Popović, M±czyński, Małecki - Brożek, Ondraszek Zmiany: Wolski, Drzazga, Kujawa Bramki: Brożek, Małecki, M±czyński |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 2:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Guzmics, Sadlok, Cywka - Wolski, M±czyński, Boguski, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Kujawa, Drzazga, Popović Bramki: Brożek, Małecki |
Wisła Krakow - Slask Wrocław 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Bartosz, Guzmics, Sadlok, Cywka - Popović, Maczynski, Wolski, Małecki - Ondrasek, Brozek Zmiany: Drzazga, Boguski, Guerrier Bramki: Brożek, Ondrasek |
Wisła - ¦l±sk 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Guzmics, Sadlok, Cywka - Boguski, M±czyński, Wolski, Małecki - Ondrasek, Brożek Zmiany: Popović, Kujawa, Drzazga Bramki: M±czyński, Brożek |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 1-0 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Bartosz, Kujawa, Sadlok, Cywka - Boguski, M±czyński, Wolski, Małecki - Ondrasek, Drzazga Zmiany: Brozek,Popovic, Jovic Bramki: Brożek |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 3-1 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Guzmics, Sadlok, Cywka - Boguski, M±czyński, Wolski, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Uryga, Drzazga, Popović Bramki: Brożek, Ondrasek, Małecki |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 3:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Bartosz, Guzmics, Sadlok, Jović - Boguski, Wolski, M±czyński, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Pietrzak, Drzazga, Cywka Bramki: Wolski, Małecki, Boguski |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 3:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Bartosz, Guzmics, Sadlok, Cywka - Boguski, Popović, M±czyński, Małecki - Brożek, Ondraszek Zmiany: Wolski, Drzazga, Kujawa Bramki: Ondrasek,Brożek, Małecki, |
Skład: Mi¶kiewicz - Jovic, Sadlok, Guzmics, Cywka - M±czyński, Wolski, Małecki, Boguski, Brożek - Ondrasek Zmiany: Popović, Kujawa, Drzazga Bramki: Ondrasek, Wolski |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 08:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl