![]() |
Łobodziński najprawdopodobniej naderwał mięsień. I po jego formie będzie jak coś poważniejszego. A grał coraz lepiej..
|
Cytat:
Nie każdy nauczyciel musi być Einstein'em(chodzi mi o jakość umiejętności, inaczej, teoria - jedno, praktyka - drugie), a jednak wiedzę potrafią przekazywać. A jeżeli dalej Ci nie odpowiada to, że odważyłem się w ogóle powiedzieć cokolwiek o Pawełku, bez lżenia go, to zerknij w nazwę tego tematu.:-P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Kontuzja Łobo
Chłop ma po prostu pecha. Jest już u nas póltora sezonu i jezcze nie miał okazji w przepracować w całości któregokolwiek okresu przygotowawczego. Jeżeli uraz okaże się poważniejszy, to Łobodzińskiemu znowu będzie trudno przygotować formę, bo przygotowania do sezonu zaczynają się za trzy tygodnie. |
Mam pytanie, czy wiecie kto tutaj wrzucił tą piłkę?
http://www.youtube.com/watch?v=CUxV_1KkWzo Ktoś w komentarzu napisał że to Mały a mi to wygląda na Singlara.. |
Cytat:
tę piłkę ;) |
czepiacie się Ćwielonga, że nie wykorzystuje sytuacji i w innym klubie już dawno by go zagryźli...
a wystarczy cofnąć się rundę wstecz, gdy grał w Ruchu - też nie strzelał, ale jako, że szukał gry, cały czas biegał, pokazywał się, walczył - robił miejsce kolegom z drużyny, a wtedy oni mogli strzelać... Warto zauważyć, że połowę sytuacji, w jakich znajduje się Ćwielong, sam sobie wypracowuje - czy to poprzez drybling, zastawienie się i zgubienie obrońcy, czy też przez bardzo sprytne ustawienie na boisku No i wystarczy przypomnieć sobie ostatnią kolejkę i to, ile wniósł ożywienia i KREATYWNOŚCI w grę Wiślaków |
Ciekawy wywiad z Małym :
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html |
Cytat:
walczy ,biega ,robi troche szumu ..ok to juz cos. Ale jednak nikt nie zaprzeczy ze pierwsze co przychodzi na mysl kiedy przyjdzie scharakteryzowac tego zawodnika w przeciagu sezonu to nieskutecznosc.. Lubie go ale musi to poprawic bo samo bieganie to troche mało... |
Cwielong zostanie nowym Paulistą, mam nadzieje, jeszcze poprawic technike i skutecznosc. Narazie niech gra na pomocy ;)
|
Cytat:
|
"Mały" strzelił gola na 1-0 w trwającym meczu Polska-Szwecja
|
Nie wiem czy dobry temat ale :
Szwecja U21- Polska U21 od 5 minuty 0;1 Gol Małego !! :) |
Jest gdzies na necie ten mecz ? Bo na soccer-live.pl nie ma linkow
|
Przerwa Rafała Boguskiego w treningach potrwa około 4-6 tygodni. W sobotę piłkarz wraca do Krakowa, gdzie pod okiem sztabu medycznego Wisły będzie przechodził dalszą rehabilitację.
Więc Rafał początek sezonu ma z głowy. |
Cytat:
http://hostuje.net/file.php?id=3806d...11719545fa7021 bramka :) Brawo Mały !!! |
|
Wirtualna Polska :
Cytat:
1. W Wiśle pracują medyczne patałachy z Panem Urbanem na czele - gość skręcił skokowy, a jemu artroskopię kolana robią. 2. Boguski jest człek ze szkła - skręcony staw pół roku będzie leczył. 3. WP się zna uff, całe szczęście, że wszystko powyższe = false |
Cytat:
Oby szybko mu się udało dojść do formy, w najlepszym wypadu na IV rundę zdąży tylko pierw tam trzeba dojść. |
Kariera Mauro Cantoro zbliża się ku końcowi. Ale głupio po tylu latach byłoby ot tak się rozstać i zerwać kontakty. Myślę, że warto zatrzymać takiego zaufanego człowieka w sztabie szkoleniowym. Albo jako scouta, który szukałby zawodników po Argentynie i sąsiednich krajach.
|
Cytat:
PS doszła mnie taka myśl... czy nie można było szybciej zrobić tego ? 2-3 tygodnie byłby do przodu i szybciej zdrowia ! jak nie mam racji to mnie poprawcie... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jakie kolano ? :|
|
sory... :/ mój błąd :) mnie boli kolano więc to mi naszło na myśl :-) oczywiście chodziło o staw skokowy...
|
Cytat:
Chyba, że chodzi o kolano kogoś innego. Taki ból empatyczny. Istnieje też trzecia możliwość - kolega nie wie, o czym pisze. EDIT: Rozumiem, że są dwa najpopularniejsze zawody w Polsce - lekarz i selekcjoner reprezentacji Polski. Tym niemniej wytykanie błędów komuś, kto zajmuje się tym zawodowo wypadałoby poprzeć przynajmniej studiami medycznymi ( nie będę się czepiał specjalizacji - jesteśmy przecież we własnym gronie, sami Harcerze i Wiślacy ). Skany dyplomów przesyłajcie mnie na konto, zajmę się resztą. |
Cytat:
|
Wiecie może jak przebiega rehabilitacja Garguły i kiedy wróci do treningów ? Bo nie spotkałem się z żadną informacją od dłuższego czasu.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl