![]() |
Gdzie kupie dobrego oscypka w Krakowie?
|
Cytat:
Obecnie przeważają ogłoszenia "transportowe" czy o wynajmowaniu mieszkania na wakacje, ale i już teraz można znaleźć coś na październik |
Cytat:
|
Cytat:
Galeria KRK drogie i nie smaczne. Na Szewskiej u wylotu Karmelickiej stoi facet rzadziej jego żona. Mają smaczne i tanie oscypki. Kupuj z rana -większy wybór. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Uso to świetna książka, ale nie nadaje się do samodzielnej nauki od podstaw. Po pierwsze dlatego, że to sama gramatyka, a po drugie to wszystkie objaśnienia są po hiszpańsku (o ile wiem nie istnieje spolszczona wersja). Nie za bardzo mam rozeznanie w samouczkach/rozmówkach, a co do podręczników, to w większości nie są przystosowane do samodzielnej nauki. Jedyna co mi przychodzi do głowy to "Espanol de pe a pa". Też można znaleźć w necie, np na chomikuj.
|
Gdzie można zjeść dobrze i za sensowne pieniądze w Warszawie? W sobotę po południu.
Jeśli kojarzy ktos jakiś punkt z doświadczenia wskazówki mile widziane :) |
Jak lubisz chinczyka to to bylo w miarę rozsądne www.wook.pl
|
Witam, mam pytanie z natury prawnej , a mianowicie :
- Czy legalne jest dla posiadanie gazu do samoobrony w gaśnicy/miotaczu 400 ml. Chodzi dokładnie o model TW 1000 Pozdrawiam , czekam na odp |
Cytat:
PS Jeśli nie chcesz srać ogniem na następny dzień to zamawiaj łagodne |
gdzie obejrzę finał Wimbledonu; Radwańska - Serena ???
Przeleciałęm przez wszystkie kanały na dekoderze UPC i nic !! ;-/ |
Polsat sport.
a w necie jest jakaś transmisja może? |
Fotograf w Nowej Hucie - którego możecie polecić?
|
Cytat:
www.meczyki.pl - tutaj masz finał Wimbledonu na paru kanałach |
Ile kosztuje wstęp na plaże przy forum ? Rozumiem ,że ten basen na barce jest w cenie wejściówki ?
z góry dzieki EDIT Dzieki labtec |
Fotograf Polecam na oś Teatralnym
|
Cytat:
a jest w ogóle płatne wejście na tę plażę ? Przecież to jest plaża obok takiego klubu / knajpy / kawiarni 3 w 1. żeby tam siedzieć, leżeć, opalać się etc - musisz po prostu kupić jakiś produkt z menu tego lokalu. A ceny mają normalne, więc śmiało możesz iść. Tylko nie siedź 6 h przy jednej coli :P |
W telefonie HTC One V nie mogeę pisać sms-ów, wyszukać kontaktów, nie pojawia mi się klawiatura, pomimo, że ekran dotykowy działa....ktoś pomoże ???
|
ludzie błagam ! na szybkości potrzebuje wzory(nie na ciele) tego tatuaża
http://www.google.pl/imgres?q=Krzy%C...r:21,s:0,i:137 Jeno wartko;) |
Ile kosztuje zaprojektowanie ulotki/oferty na jednej stronie?
Pytam bo dostalem sam oferte pracy robiąc coś takiego, a kompletnie nie znam się na cenach, nie chce wyskoczyć z ceną z kosmosu, ani nie dac śmiesznie niskiej. Przyznam że nawet calkiem mi to wychodzi. Proszę o pomoc kogoś obeznanego ;) |
Czy w Galerii Krakowskiej lub Kazimierz znajdę sklep z akcesoriami do pływania (okulary)?
|
pytanie ?!... dobry i w miarę tani sklep gdzie kupie kartę sieciową do kompa (stacjonarny komputer) ,gdyż przeprowadziłem się podpiąłem ruter z netem upc i zamiast 30 mb/s mam 15mb/s .
ewentualnie proszę mi doradzić z allegro coś co mi podejdzie pod kompa , bo się kompletnie na tym nie znam. |
Cytat:
|
http://moda.allegro.pl/adidas-adi-ra...458656057.html
takie buciki w takiej kolorystyce dostane gdzieś w Krakowie? GK, Bonarka, Futura? |
Jakies boisko blisko centrum takie zeby 4x4 zagrac?? orlik na urzedniczej odpada, bo za duze... ma ktos namiary na cos takiego?
|
Witam, szukam głośników do kompa tv muzyki ponieważ manty triton 5.1 szlag trafił ;)
zna się ktoś na tym, które wybrać 2.0 2.1 5.1 najlepsza jakość w najniższej cenie max 250zł myślałem nad : MICROLAB FU530, MC-HF32, Logitech 5.1 X-530, Genius SW-HF5.1 4500, Logitech Z506 prv, żeby niezaśmiecać |
Ja osobiście od 5 lat mam Logitech X-530. Wtedy płaciłem 299 zł, teraz myślę, że cena spadła ale niewiele.
Dźwięk jest rewelacyjny, brak szumów, bas miażdży, że aż mi szyby trzeszczą. Pomimo 5 lat zero awaryjności. Ani razu nie były reklamowane. Szczerze polecam. |
Witam, mam pytanie. Kupował ktoś może kiedyś bilet do Cinema City online? Mógłby ktoś wytłumaczyć na czym to polega? Wybieram film, miejsce, robie przelew... i co mi przysyłają na maila? Jakiś bilet do wydrukowania z którym idę od razu do sali kinowej, czy muszę iść jeszcze do kasy?
|
W regulaminie wszystko jest napisane...
Cytat:
|
@gypsy, ja pisałem o kupnie biletu online, nie rezerwacji :)
|
Zna ktoś tytuł tej nutki która często leci na Wiśle podczas przerw ? To jest sam bit, bez słów...
|
o tą nute ci chodzi?
http://www.youtube.com/watch?v=f_jEP...eature=related |
Niektórym tu idzie sprawnie wyszukiwanie transmisji w necie, to może ktoś mi pomoże.
Mecz Brazylia - Polska w futsalu. Zaczyna się za godzine (19 w Brazylii). Grają w miejscowości Natal (może to potrzebne). Ponoć jakaś brazylijska tv ma pokazywać ... ktoś jest w stanie wyszukac w necie? Będę wdzięczna! |
Cytat:
|
Mam takie głupie pytanie...
Nikt w tych czasach nie korzysta z poczty. Jednak laski lubią dostawać listy. Dlatego spytam, bo nigdy listu nie wysyłałem: 1.Gdzie kupuje się koperty i znaczki? 2.Ile kosztuje list polecony w obrębie Małopolski? 3.Czy w okienku pocztowym można kupić znaczek i od razy nadać list? |
Cytat:
2. polecony zwykły list ok 4 zł. polecam: http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm 3. tak. kładziesz pani/panu kopertę, mówisz że prosisz znaczek i jak polecony to zostawiają list. Jak zwykły wrzucasz do skrzynki. do poleconego trzeba wypełnić druczek, dostaniesz w okienku ... Powiedz mi prosze, że troszekę żartujesz ...? |
Cytat:
Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam |
Oooo to na Królewskiej pamiętaj o zabraniu numerka :)
|
jest ktoś na forum kto zna quarka 4?? mam problem i szybko potrzebuje pomocy... proszę o p.w.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl