![]() |
Nie tylko swoich. Część jest wypożyczonych.
|
Kolejka, która może nas postawić w arcy niekorzystnej sytuacji, gdzie walka o 4 miejsce będzie trudniejsza niż zakładałem. Gdy wygra Widzew oraz Polonia o Koronie nie wspominam to do 4 miejsca będziemy mieć aż 8 punktów straty! Cieżko oj bardzo ciężko będzie to odrobić o ile w ogóle jest to możliwe.
A co do Ruchu to podobno jakiś mega pieniądz tam się szykuje do wejścia. Jeśli tak to nie odpuszczą tego sezonu. To już w ogóle dla nas masakra, bo liczyłem, że odpusczą ze względu na kasę. |
Cytat:
Cytat:
20 lat, kilka dobrych meczy w lidze, 100 minut w sześciu meczach w europejskich pucharach (średnio 16 minut na boisku!) i chcą za niego minium 15 mln euro? Bo jak twierdzi Jóźwiak od tej kwoty dopiero będzie zaczynała się licytacja... |
Przecież wiadomo, że to typowa zaporówka, Wolski nie jest na tą chwilę więcej wart niż 1 mln ojro ;)
|
Bańkę to raczej jest skoro Koeln tyle oferowała już za Żyro, ale nie zgodzono się.
|
Cytat:
Wolski - ma chłopak talent oby się nie zmarnował jak inne talenty naszej ligi. |
Cytat:
Teraz każdy jest mądry (nie piję tu konkretnie do Ciebie), ale pamiętam jak spora częśc kibiców Wisły cieszyła się z wylosowania Apoelu. Ja wtedy pisałem (łatwo to sprawdzić), że Apoel jest zdecydowanym faworytem dwumeczu z Wisłą (analizowaem ich grę we wcześnijeszych latach przed dwumeczem z Wami). Jak ktoś pisał, że to najlepsze z możliwych losowań to ja tylko miałem uśmiech na twarzy. PS a dziś poproszę trzy do zera, Legia goli frajera ;) Co do Wolskiego i 15 mln euro. Każy zdaje sobie sprawę, że tyle za niego nie wezmą (no chyba, że Legi wygra mistrzostwo i zawojuje LM na miarę Apoelu). Lepiej krzyknąć 15 mln i z tego schodzić, niż dać niski pułap i nie mieć z czego schodzić. Dla mnie jasne jest, że nawet jakby dostali ofertę za połowę tych 15 mln euro (w co raczej wątpię na ten moment) to by go puścili. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Na derbach beda skauci Blackburn Rovers ogladac takich pilkarzy jak Rafał Wolski, Michał Żyro, Paweł Wszołek i Łukasz Teodorczyk - ciekawe czy ostatecznie na ktorego sie zdecyduja. Wiele osob zapowiada, ze Wolski spokojnie poradziłby sobie w Premier League - ja na razie mam odmienne zdanie, wiadomo jak to bywa z polskimi pilkarzami za granicą
|
na razie niech błyśnie w meczach z Polonią, Wisłą, Lechem...
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
P.S. :alleluja: 3-0 |
Cytat:
Jak widać gw, już nawet w newsach sportowych nie jest wiarygodna... |
DyscoPolo bez Bruna, Jeza i Baszcza nawet nie piernie ....mysle ze za 90 minut legia bedzie MP
|
Cytat:
|
Legia mistrz? Chłopy przeciez Legia nic nie gra, nie rozumiem zachwytów pod ich adresem...tak samo było z Podbeskidziem, grali kiche wiec wstrzymajcie sie co poniektórzy z koronacją!
|
co jak co ale Zagłębie idealnie wturlikało bramkę :D, cenne 3 punkty które pomagają w spuszczeniu żydów.
|
przepraszam ,ale czy ja pomyliłem forum, taki wysyp Legii tutaj
|
Dawno nie oglądałem tak chujowego meczu.Powiem szczerze, ze wkoncu chciałem oglądnąć sobie mecz Legii i zobaczyć tą wspaniałą grę, a póki widzę jeszcze większą chujnię niż my prezentujemy.
Z drugiej strony Grodziszczanie też chyba robią sobie z widzów jaja.Przypomina mi się Wisła Skorży z tymi dzidami |
Takiej kopaniny to nawet nam nie funduje nasz holenderski zaciąg "gwiazd". Tego się oglądać nie da.
|
Cytat:
Mecz tragedia. |
Cytat:
|
Oglądałem mecz do 60 min i gra Legii była krytykowana jak i cały mecz zreztą, także nie wiem gdzie ty widzisz 'rozpływanie się' nad Legią. Ochłoń.
|
Cytat:
|
Jestem pod wrażeniem gry obrony Grodziszczan
|
No i koniec. Liga w tym sezonie będzie jeszcze ciekawa :).
|
Poziom meczu był taki jak zawsze, bezsensu.
|
Będzie oj będzie.
Nie ma co kogo przedwcześnie koronowąc, czy skazywać na spadek. Ostatnio cuda się u nas dzieją dużo większe, niż remis w derbach warszawy. Ja tylko czekam na powrót naszych forumowych Legionistów, którzy powiedzą, że mieli pecha ;) Mecz potworny. Zresztą - lobbują stwierdzenie, że poziom ligi się wyrównał, bo wszystkie kluby poszły 'do góry'. Wg mnie wszystko spadły pod względem piłkarskim. Mylące jedynie wyniki w europie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl