![]() |
Fryc nie był zły, grał przyzwoicie i był wyróżniającym się obrońcą w I lidze lepszym niż Pietrzak czy nas asior Adam Mójta.
|
Cytat:
|
mysle ze Łukasz Surma chciałby wrócic. W końcu nasz wychowanek.
Nie zastanawiałby sie, niczym Nalepa i Uche. A nawet i Błaszczykowski i Marcelo. A co! |
no ja byłem zaskoczony że tak szybko Fryca się pozbyli, na pewno nie dostał prawdziwej szansy u nas - co do Nalepy wątpie by nas wzmocnił, jeśli chcemy grać o wysokie cele
Maków brałbym po dokładnym przebadaniu |
Uche bardzo chetnie , abłaszczykowski podobno chciałby kariere zakonczyc w Wisle
|
piszesz to bo oglądasz ligę węgierską?
czy stał się tam szybszy i mniej klockowaty? czy jego klub odnosi sukcesy bo ma Nalepę czy raczej dlatego, że jest bogaty i ma 5 przech,, jak na tamte warunki? Czy Wisła Smudy była świetna bo miała Kaliciaka? Czy Wisła Kasperczaka była świetna w Polsce bo miała Stolara? |
^^ Różnica taka, że Kaliciak i Stolar nie grali w Wiśle wtedy, a Michał na Węgrzech gra regularnie.
|
Stolarczyk nie gral w Wisle? dopiero Mijailović go nieco zluzował, wcześniej grał wszystko.
|
^^ Tu raczej o Pawła Stolarskiego chodziło.
|
Cytat:
|
grał ile grał ale Stolarczyk czy Mijailovic w pewnych okresach byli najlepszymi ligowcali na swoich pozycjach
|
ja tez po Stolarce nie pamietam bardziej solidnego pilkarza na tej pozycji.
On nie był kotem, ale bym prze solidny. |
Ja idę o zakład że w zimie tracimy Gumisia i Sadloka, Gumiś do Chin a sadlok do Legii za dobre pieniądze, bo Hlousek gra piach a zmiennikow brak.
|
Legia juz zalatwiła sobie lewego obronce i to nie Sadlok.
|
Robert Pich odchodzi z Leverkusen, do wziecia za darmo, dobrze sobie radzil w ekstraklasie. Wtedy Drzazga na wypozyczenie. Albo mnie zjedziecie albo odpuscicie :D
|
Jeżeli chodzi o Błaszyka to Wolfy coś słabo cisną, a on musi ogarnąć formę, więc... xD
|
Jak odejdzie Guzmic i Mąka to brał bym z korony Palanke i Daiw
|
Cytat:
Jeśli chodzi o Palance to on mógłby być traktowany jako wzmocnienie, pytanie tylko czy korona będzie chciała go sprzedać?? Ja bym postarał się wyciągnąć z Ruchu Patryka Lipskiego. On z lepszymi partnerami na boisku niż ma w Ruchu jest w stanie naprawdę dużo pokazać. |
Osobiście pozwoliłbym odejść Guzmicowi i Zacharze, bo można na nich cokolwiek zarobić.
Rozwiązałbym też kontrakt z Mójtą, bo on tylko kasę ciągnie, a jak gra to strach co on zrobi na boisku. Zatrzymać za wszelka cenę trzeba Sadloka, Makę, Małego i Jovica bo bez nich nie ma gry. Wypożyczyć Drzazgę, Żemło bo powinni się ogrywać a u nas nie ma na to szans. Brtosz to bardziej skrzydłowy (to co grał z Ruchem to dno, żal patrzeć było jak mu piłka od nogi odskakiwała ale może potrzeba mu indywidualnych treningów) Koniecznie w ziemie trzeba nam ŚO i skrzydłowego. Przydałby się również LO, PO, jeszcze jeden skrzydłowy, napastnik i rozgrywający. Gdyby tak udało się 7 transferów...ehhh Co do skrzydłowych to Jagiełło przebywający ostatnio u nas na testach i Mazek (wczoraj to zjadał naszych skrzydłowych) i było by na skrzydłach całkiem przyzwoicie. |
7 transferów powiadasz....za co? to nie fm
|
Trzeba czytać ze zrozumieniem. To nie FM dlatego piszę że o 2 koniecznych, 3 byłoby już super :) 7 jak dla mnie to sfera marzeń... ale tak naprawdę to tyle potrzebujemy żeby realnie walczyć o coś więcej niż 8 miejsce.
|
Cytat:
|
Brać z Ruchu kogo sie da i póki można.
|
Mazek Lipski Konczkowski bierzemy w ciemno w zamian Mójta i Pietrzak
|
Bierz zawodników z najgorszej drużyny z ligi a sam będziesz najgorszą drużyną, stara piłkarska prawda. Mójta was niczego nie nauczył?
|
Pisałem i powtórzę jeszcze raz brać Parzyszka obecnie 13 goli ma chłopak a umowa do czerwca 2017
|
żeby grał na skrzydle
bo w ataku nieruszalny jest Brożek myślę że wątpię |
Czyli wg ciebie Wisła nie powinna zatrudniać np takiego Jagiełło bo będzie grała w 1 lidze razem ze Zniczem?
|
Cytat:
Te nauki pilkarskie sa dobre w krajach w ktorych gra sie na poważnie w pilke nozna. U nas pilka nozna to sport ktory sie uprawia. To zasadnicza roznica. |
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl