![]() |
Cytat:
|
jak juz bylo, to sorry: co to za piosenka, ktora spiewali kibice Hiszpani na koniec meczu? Znana na stadionach , samo takie "lalalala" :D ? Pomoze ktoś?
|
Cytat:
O tę Ci chodziło ? :) |
Poleci ktoś jakąś książe do nauki hiszpańskiego... Sam chce troche ogarnąc ten język. Jakies podstawowe zwroty, slówka, coś takiego. Może jakies konkretne rozmówki? Jutro zamierzam coś kupić ale nie mam pojęcia co wziąć...
Mam telefon w Plusie i pakiet 250smsów za 10zl. Jeśli kumpel leci do Anglii do przy wysylaniu do niego smsów będzie pobierało mi smsy z tego pakietu ? Pamiętam że wysyłałem smsy do Belgii albo Holandii to "brało" mi smsy z tego pakietu właśnie. |
czy są w pociągach TLK gniazdka?? linia krk -> wawa... szukałem na necie, na forach... jest tam napisane że są ale baaardzo rzadko... stare posty itp. Orientuje się ktoś jak to się zmieniło po wielkiej modernizacji transportu kolejowego ze względu na Euro??
|
TLK ?? Zwariowałeś :D TLK to najgorszy możliwy standard, najgorsze wagony, gdzie ciężko o jakie takie siedzenie (przeważnie siedzisz na ziemi bo wagony są zajebane jak Łobo schodzący z boiska), nie mówiąc już o gniazdkach.
Z gniazdkiem ostatnio spotkałem się na trasie Gdańsk - Warszawa w ekspresie w I klasie. Problem był jeden.. Nie było w nich prądu :) |
Cytat:
Wbrew oficjalnej nazwie TLK ( Tanie Linie Kolejowe ) standard nie jest wcale taki jak piszesZ ! Owszem, są pociągi gdzie wszystkie składy mają 4 osobowe, twarde, plastikowe siedziska. Ale zdarzają się też tabory nowoczesne, prosto od inter city ! i to w drugiej klasie. Kwestia jak Ci się trafi. Nie ma reguły czy pociąg który wybierzesz będzie miał wi fi i nowe wagony, czy będzie to najgorszy szrot jaki wymienił wyżej kolega fialo. A jeździłem koleją przez ostatnie 4 lata, więc wydaje mi się że jakiś ogląd mam na tę sprawę. pozdrawiam |
Jest gdzieś w Krakowie punkt gdzie moge kupić kłodke i na miejscu wygrawerować napis ?
|
Cytat:
|
Pytanie odnośnie słuchawek, nie sugerujcie się ceną, tylko doradźcie proszę które są najlepsze.
1. * impedancja 16ohm * THD <0,1% (1mW/500Hz) http://www.urbancity.pl/sklep/produk...e-w-mic-3.html 2. -głośnik 10mm -impedancja: 16Ω -pasmo przenoszenia: 20Hz - 20kHz -czułość (SPL): 92 dB (+/-3dB)@1kHz -złącze 1/8" TRS http://www.urbancity.pl/sklep/produk...sumo-hype.html 3. * głośnik 11mm * impedancja: 16ohms http://www.urbancity.pl/sklep/produk...d-celtics.html 4. * głośnik 11mm * płaski kabel TPE * impedancja: 16ohms * THD <0,1% (1mW/500Hz) http://www.urbancity.pl/sklep/produk...lue-black.html 5. http://www.sennheiser.com.pl/index.p...roduct_id=3762 Darujcie sobie komentarze, że to kolorowe słuchawki dla gimbusów itd. One mają być na prezent, więc nie chce żadnej kaszanki co trzeszczy jak da się głośniej dźwięk. Dziękuję za odpowiedź |
Cytat:
|
Cytat:
na pewno ? bo komentarz z bananem na twarzy na końcu, można w różnoraki sposób interpretować :> ? Z edytowałem swojego posta, bo jeszcze znalazłem słuchawki Sennheiser`a ,ale one chyba ostatecznością by były. Na prezent mają być, dla dzieciaka, więc też te kolory się liczą... Czyli co brać z tych 4 linków wyżej ? Numer 2 na pewno ?? |
Bilety
Kiedy około bedą sprzedawane bilety i karnety?
|
Sennheiser miażdży wszelkie Sony, Phillipsy i inne.
Jeżeli chodzi Ci o jakość dźwięku i solidne wykonanie, to zapamiętaj- zawsze TYLKO Sennheiser. Firma kompletna. |
A propos słuchawek. Ja mam taki problem, że mi się psują średnio co 3-4 miesiące. To znaczy, że np. jedna przestaje działać. Ale jak pokręcę kabelkiem to na chwilę jest dźwięk. O co tu chodzi ? Poradzcie mi coś Panowie.
|
Mówię, z czystym sumieniem, juz bez banana na końcu, mogę Ci polecić dwójeczkę, aczkolwiek po dodaniu przez Ciebie Sennheiserów poważnie zastanowiłbym się i nad nimi... Tylko że podobno mają być kolorowe (tu byłby banan, ale nie chcę Cię w błąd wprowadzać)
|
Cytat:
|
Cytat:
W taki sam sposób odmówiły mi posłuszeństwa słuchawki Philipsa za ' lepszy pieniądz '. Złożyłem więc reklamację ( trzymajcie jednak te pudełka i paragony te 2 lata ) i w odpowiedz dostałem wiadomość że.... słuchawki jak i sam kabelek jest bardzo delikatny i wystarczy delikatne pociągnięcie za słuchawki ( tak jakbyś chciał je wyczepić od telefonu ), żeby styki / jakieś druciki w środku się poluzowały. Złożyłem odwołanie od tej decyzji, bo przecież nikt normalny nie ciągnie słuchawek na siłę, tylko wyjmuje za mini jack`a- nigdy za kabel ! Odwołania mi nie uznali. A to bodaj trzecie słuchawki które w ten sposób kończą ;-/ Prawda jest taka, że firmy ( niezależnie od branży ) zarabiają na częściach, na serwisach i naprawach. A nie na samym towarze. @Faitmen- dzięki wielkie za pomoc ! |
wiecie, czy można może gdzieś w Krakowie kupić tanio garnitur? interesowałaby mnie cena do 300zł..
jakby ktoś znał takie miejsce, to niech da znać. |
Np na Tandecie, polecam sklep Konik
|
Cytat:
|
Witam, prosze o kontakt osobę która pracuje w zakładach Philipa Morrisa w Krakowie. Pilna sprawa na pw.
|
Dziękuje za odpowiedzi , I mam jeszcze jedno pytanko.Spotlaliście się z takim czymś jak aktualizacja nr tel na WebGadu pod groźbą zdezaktualizowania konta?Dzisiaj sobie wchodze , i wyskakuje mi na początek okienko żebym smsem potwierdzil czy nr jest aktualny.Zakladając nawet że mi je zamrożą będzie to dotyczylo calego nr czy tylko tego mobilnego gg , bo oczywiscie nic im nie mam zamiaru potwierdzac szczegolnie ze juz dawno tego nr nie mam.
|
@labtec - koko koko zawsze spoko
A z mojej strony pytanko: Wie ktoś gdzie znajdę jakiś dobry, szybki i tani serwis odtwarzaczy MP4?? Konkretnie chodzi mi o Pentagram Eon Cineo... Tylko na miejscu w Krakowie, bez żadnego wysyłania?? |
Podbije mi diagnosta badanie jak mam rozbity kierunkowskaz przedni? Czy zależy od nastroju? Dodam, że lampa działa tylko szybka rozbita.
|
Da sie gdzie obejrzec finaly Ligi Swiatowej na Cyfrze??????
bo fagasy z Polsatu nawet juz Polakow nie pokazuja. |
Cytat:
Jedynie pozostaje Ci www.meczyki.pl |
Mam pytanie. Ktoś był w Chorwacji? Gdzie najlepiej jechać? Czekam na jakieś propozycję. Najlepiej z tanim noclegiem od razu. Zależy mi na sprawdzonym miejscu.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja byłem 4 lata temu w Vodicach i są spoko, jest co robić, trochę knajp, jedna wielka dyskoteka w pobliżu Hacienda, ale ceny kosmiczne. Miasteczka żyje wieczorem, trochę straganów, tu ktoś sprzedaje orechowice, tu wata i inne szmiry, taki klimat krupówkowy. No i jest w miarę blisko w porównaniu z np Dubrownikiem. |
Cytat:
|
Pytanie z matematyki.
Jest 10 zdarzeń i każde z nich ma 2 możliwości rozstrzygnięcia. Ile bym musiał zrobić kombinacji aby przewidzieć wszystkie możliwości rozstrzygnięcia. |
|
Cytat:
1024 Moje pytanie, czy jest na forum osoba pracująca w funduszach emerytalnych? Muszę się zapisać :) Polecicie coś godnego uwagi? |
Witam. Mam 2 pytanka
1. Korzystał ktoś z groupona w przypadku wyjazdów zagranicznych ? 2. Poleci ktoś jakies książki/rozmówki do hiszpańskiego ? Chodzi o przyswojenie podstaw, o jako takie dogadanie sie i rozumienie. Widziałem w Empiku rozmówiki za ok 24 zł i książę Pawlikowskiej za ok 33zł. Tylko nie wiem czy będzie to dobry wybór.. |
Cytat:
Podpinam się pod pytanie,poproszę jakiś kontakt na priv.Mam czas do 10tego-inaczej wezmę udział w losowaniu a wole żeby ktoś kto w tym pracuje sobie zarobił:) Pozdrawiam |
Wie ktoś może lub wie gdzie znaleźć informacje gdzie można kupić i ile kosztują wejścia np. na naszych siatkarzy na olimpiadzie w Londynie ?
|
Z tymi OFE to sprawa wyglada trochę inaczej. Do 10 musicie podpisać umowę a to niestety trwa bo musi byc zrobione w Warszawie. Więc jeśli nie mieszkacie w stolycy to macie bardzo kalki czasu na kuriera, podpisy itp. Takie info dostałem rok temu i mnie losowali.
|
Jakby ktoś miał info o pokoju dwuosobowym (~20 m2, najlepiej z czymś łóżkopodobnym x2 i biurkopodobnym, no i żeby się umyć gdzie było, nie musi być kuchni :D) do wynajęcia dla dwóch studentów za jakieś 450 zł razem z mediami od osoby (razem 900 - wiem, że dość mało, ale dlatego piszę tu) od końcówki września albo października to niech da znać.
Kraków, naturalnie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl