![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Widział ktoś z was gdzieś w Krakowie Kinecta do Xboxa? Tak żeby można było się pobawić chwilę, sprawdzić? Jakiś MM Saturn?
|
W reklamie mbanku wystepuje pies, jaka to rasa :)??
|
MatMario wczoraj w Galerii Krakowskiej, było stoisko, między ING a Erą, chyba poziom -1. Można było wejść zagrać w kręgle... A czy dziś jest to nie wiem.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Macie może zdjęcie szalika "poszukiwacze zaginionej arki" Lechii wydanego z okazji derbów z Arka ??
|
http://i53.tinypic.com/2lase1d.jpg tu jest ten szal
|
Panowie potrzebuje zakupić płytę główną do stacjonarnego komputera, najlepiej z procesorem, coś w rodzaju Pentium 1,4 - 2,0 GHz. Znacie jakieś sklepy z używanym sprzętem tego typu?
|
Cytat:
|
Witam,
mam prosbę do kogoś dobrze władajacego językiem angielskim. proszę o przetłumaczenie poniższego zdania z pl na eng: "Chcieliśmy powitać Cię według staropolskiej tradycji chlebem i solą" |
|
Dzięki wielkie wszystkim za rzeczową pomoc :)
Pozdrawiam |
panowie, gdzie w Krakowie najlepsza i najtansza shoarma z dowozem? :)
|
Cytat:
|
Ma ktoś dyskografię TSA na innym serwerze niż rapidshare?
|
Cytat:
|
Pytanie do ludzi obeznanych w temacie prawa jazdy. Obeznanych! a nie, że gdzieś tam słyszałem/am i coś mi świta.
Jak jest z prawem jazdy kat. B od nowego roku? Doszły mnie słuchy, że jest reforma i ma być więcej godzin do wyjeżdżenia no i cena ma pójść w górę? Jak to jest? |
Orientuje się ktoś czy można w necie znaleźć aktualny odcinek detektywów(TVN) do obejrzenia nawet jeśli płatnie:)
Dzisiejszy odcinek mi pilnie potrzebny tytuł "Wybuch" z góry dzięki za pomoc |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.tvnwarszawa.pl/archiwum/2...wiadomosc.html czyli cena kursow na pewno wzrosnie. nie wiadomo co z egzaminem, bo raz pisze ze podrozeje raz, ze nic sie nie zmieni. |
maciek to wiem ale chciałem taką wersję którą mógłbym odtwarzać do woli a nagrać tego nie mam jak jutro
|
wie ktoś kiedy i na jakim programie jest powtórka meczu Wisły z Zagłębiem?
dzieki Szymek :) |
Cytat:
|
Cytat:
I jeszcze pytanie, bo kurs można zacząć bodajże 3 miesiące przed 18 i mi to wypada na wakacje, ale czy jest taka opcja, żeby wpłacić i zamówić w przed grudniem z połrocznym wyprzedzeniem? |
Cytat:
Pewnie wrzucą lada dzień :) |
tylko tam 619 najnowszy :)) a teraz jest 747 :D
|
Dwa pytania:
1.Czy jest gdzieś w necie sklep internetowy gdzie można kupić szal Wielki Śląsk? 2.Czy w kantorze można normalnie wymienić banknoty 500 euro? Bo słyszałem że nie chcą przyjmować |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl