![]() |
Tak wgl. mam nadzieje że Pareiko zaliczy udany sezon w bramce. Mam nadzieje że utrzyma równą formę przez cały sezon, Siergiej w Europie niespecjalnie się popisał(w sensie pozytywnie, raczej neutralnie wybronił co miał), jak w lidze z szacunkiem dla niego. Liczę że będzie jakoś tą obroną "ruszał"
|
Cytat:
kacpaw91 ładnie uzasadnił wybór Czekaja. |
Cytat:
Skupię się na jednym: jeżeli uważasz, że kibice będą się utożsamiać z losowo wybraną piłkarską pierdołą, to gratulacje. Chociaż nie powinno mnie to dziwić, sztuczna hodowla idoli to przecież norma w show biznesie... Opaska kapitańska to nie jest nagroda pocieszenia, tylko ważna funkcja podkreślająca posłuch i pozycję w drużynie. Chociaż - tak jest w normalnych klubach, od czasu gdy nosił ją Łukasz G. można stwierdzić, że u nas położono lagę również na tym... |
Cytat:
|
Ma ktoś jakieś info co jest konkretnie nie tak z kolanem naszego nowego snajpera?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
wy wszędzie znajdziecie problem i rzecz do narzekania.
lament nad lamentem, że młody chłopak został TRZECIM zastępcą kapitana.. TRZECIM! do tego Wiślak i Polak. równie dobrze mogli tego 4 z rzędu nie wybierać, nie mówić o tym, bo i tak się pewnie nie przyda. zajmijcie się czymś pożyteczniejszym :) |
Większy płacz niż jak opaske Wilk dostał, czy nawet "nie robot G."
Brak wam innych problemów? |
Pareiko powinien być kapitanem, i co z tego, że nie jest Polakiem, co to w ogóle kategoria, że kapitan musi być Polakiem...
Pareiko i Melikson to byli kapitanowie z poprzednich klubów, na pewno nie byli nimi przez przypadek. |
Cytat:
|
kto dziś na treningu taktycznym (ostatnia faza treningu) grał na prawej obronie albo prawym srodku? taki z krotkimi czarnymi wlosami z niebieskiej koszulce. To jest chyba jego zdjęcie - http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...8639756567.jpg To jest ten Kolonko?
|
Tak to on :)
Siłownia by mu się przydała, chłopaczek wygląda jak z programu Pajacyk.. |
to akurat mi sie podobal jak jakiegos wiekszego od siebie ciałem załatwił :P a był 2 razy mniejszy od niego :P
|
Ciekawe podsumowanie naszych juniorów ..
http://wislalive.pl/news/trener_dari..._juniorow-805/ |
Boguski znów jedzie do Krakowa na badania. Ja nie wiem ile można, ten gość ma kontuzje co 3 miesiące. Nie rozumiem dlaczego np. Melikson, który jest narażony na faule na pewno bardziej niż Boguski kontuzje ma bardzo rzadko. To też świadczy o klasie zawodnika.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Z twojego postu wynika jakbyś miał pretensje do Boguskiego. Zapewniam cię że dla niego ta podatność jest wielkim problemem. Oglądałem sparing i widziałem ze mimo wszystko nie ucieka z nogami . W tym sparingu przynajmniej 3 razy został porządnie sfaulowany. ------------------ Probierz powiedział że Boguś miał "wypadek" wie ktoś o co chodzi ? ------------------ Czekam na informacje. Jeśli jest to naderwanie mięśnia to 2 -3 tygodnie z głowy. |
^Grantar, napisać, że Boguś jest "podatny na kontuzje", to zupełnie jak stwierdzić, że skok z dziesiątego piętra "może być niebezpieczny i jest raczej niewskazany."
Może to dobry moment na renegocjacje kontraktu, bo obecny kończy mu się dopiero w 2015. |
Nasz Czwarty kapitan Czekaj, Chrapek i ledwo stojący na nogach Burliga widziani wczoraj na Azorach w kolejce do monopolowego. To się nazywa profesjonalizm.
|
Uważaj, zaraz odezwą się kumaci typu "a co ....a, napic się nie mógł? ciężko pracuje to niech się pobawi..." :D
Raz tak pisałem o ledwo stojacym bodajże Bunozie to mnie zjechano w podobny sposób... |
Niech robią co chcą. Tylko niech się później nie dziwią czemu są słabi. To jest okres przygotowawczy, jak teraz zapiją, to całą rundę będą oddychać rękawami. A my kupując karnety będziemy im sponsorować takie wypady.
|
przesadzacie :-/
|
Cytat:
Edit: Tzn wg mnie: jeśli poszli po piwko czy dwa to nie ma w tym nic złego... chociaż i tak u sportowca nazywa sie to niesportowy tryb życia... ale jeśli byli nieźle wstawieni to już jest naprawde źle :/ |
Dajcie spokój z głupimi plotami ,drużyna wyjechała ze zgrupowania o 17 a jedzie się z 7 godzin (ponad 7 jechali z Krakowa) a ten widział wczoraj Burlige ledwo stojącego na nogach:haha:czyli wysiadł z klubowego autokaru nawalił się i z kumplami poszedł do monopolowego:lol: no chyba,że przy Probierzu pociągał z butelki...
|
Nie mam żadnych fot. Stałem w kolejce, przyjechali, wysiedli i staneli za mną. Jebało zwłaszcza od Burligi wódą na kilometr. Nie chcecie to nie wierzcie, ale naprawdę mam ciekawsze rzeczy do roboty niż wymyślanie jakiś bajek wyssanych z palca i wypisywanie ich na forum. A godzina dla Twojej wiadomości była mniej więcej 0:45.
|
hahaha jeszcze brakuje żebyśmy robili zdjęcia złapanym na górącym uczynku :) Plotkujecie jak stare baby , a troskliwsi jestescie chyba bardziej od ich mam :)
|
Jak widać wczoraj chłopaki się poszli odstresować, bo w Base wczoraj widziany pewien wysoki napastnik, obrońca o ciemniejszej karnacji, rezerwowy bramkarz i wysoki obrońca (ostatnio lewy) :)
Ja to poniekąd rozumiem, ciężki obóz, za chwilę następny, jeżeli chcieli wyjść na miasto i się lekko wstawić, pobawić się to wybrali najlepszy moment. To też ludzie, siedzą odosobnieni przez prawie dwa tygodnie, termin idealny na lekkie odstresowanie się przed sezonem. A skoro chodzą razem, to może i się drużyna tworzy. Oczywiście nie pochwalam upijania się do porzygu, ale nie robiłbym afery z tego, że się poszli zabawić, nie dajmy się zwariować, to nie mnisi :) Sam żeś stał w tej samej kolejce do monopolowego, a im wypominasz ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl