![]() |
Pany potrzebuję się dostać na lotnisko Katowice - Pyrzowice z Krakowa. i moje pytanie brzmi , kto zna jakąś tanią linię typu - autokar - bus co by mnie podwiozła pod samo lotnisko. i skąd taka linia jedzie ?
z góry dzięki za odpowiedź. |
Cytat:
kilka razy jechałem, busy mają komfortowe, pod samo lotnisko.....a rezerwując powrót po przylocie busik czeka na Ciebie:) aaaa jedzie z dworca głownego z górnej płyty......przy rezerwacji telefonicznej (ja tak robilem) wszystko powiedzą |
Cytat:
|
dzięki wielkie,być może skorzystam :)
|
Jest ktoś w stanie powiedzieć ile mniej więcej było ludzi na meczach z Rosją i Czechami w krakowskiej strefie kibica? Bo coś wydawało mi się, że na Czechach komplet na pewno był przekroczony.
|
Cytat:
u Nas - 35 tysięcy (z Czechami) :shock: a 13 tysięcy na Ruskach |
Czyli dobrze myślałem. Stawiałem że było 10 i 30tysiecy, nie dużo się pomyliłem.
Dzięki za odpowiedź. |
kantor w Krakowie z najlepszymi kursami ? gdzie ? :)
|
z doświadczenia to najlepsze kursy zawsze były na floriańskiej, albo na Szpitalnej na przeciwko teatru
|
Cześć. Potrzebuje sprzedać książki, z których korzystałem pisząc licencjat. Gdzie w Krakowie jest jakiś antykwariat z przystępną ceną? Na jakiej zasadzie odbywa się wycena?
|
potrzebuje pomocy, mianowicie jakas ładna grafike, patriotyczna, Wiślacka, badz widok, powyzej 160dpi
|
kupię w Krakowie gdzieś koszulki na ramiączkach firmy Fruit of the loom ?
dzięki Hamas_kr :) sprzedają pojedyncze sztuki czy tylko duże ilości ? |
Cytat:
|
Orientuje się ktoś jak jest z 2 (dodatkowa) rekrutacją na studia (SUM) niestacjonarne na UJ, na wydział Zarzadzania?
Faktycznie jest sporo WOLNYCH miejsc we wrzesniu, czy raczej marne szanse na dostanie sie? Z góry dzięki! :) |
Cześć
Macie kogoś znajomego pracującego jako technik-instalator w UPC? Potrzebowałbym zacisnąć ok. 2-3 złączek kompresyjnych na kablu koncentrycznym a maszynka do tego jest piekielnie droga. Może być na prv. Pozdrawiam |
na chłopski rozum, co oznacza określenie
audiowizualny ekwiwalent stylu ?? chodzi dokładniej o to, czy Kieślowskiemu,udało się odnaleźć taki ekwiwalent, w ' opowiesciach z cudzego wesela ' hanny krall |
Witam
Potrzebuję skontaktować się z kimś w miarę obeznanym w obsłudze stron internetowych... bardzo ale to bardzo potrzebuje pomocy. Temat pewnie dziecinnie prosty dla osób znających się na tym. Na forum jest pewnie wiele takich osób więc proszę o priv. z góry dziękuję... zapomniałem dodać że jest to pilne... |
Sprawa dosyć pilna więc proszę o szybką odpowiedź jeśli ktoś wie:
1) Czy w booking.com da się zarezerwować hotel/zapłacić używając eKarty zamiast karty kredytowej? 2) Jak nie to są jakieś strony gdzie można zarezerwować hotel za granicą (Wiedeń) bez posiadania karty kredytowej? 3) Czy jak bym pojechał do Wiednia bez zarezerwowanego wczesniej pokoju znalazłbym jakiś w miare rozsądnej cenie, czy wszystko pozajmowane albo same drogie już zostaną? :D |
bawi sie ktos w edycje filmow np za pomocą pinnacle studio albo adobe premiere pro? potrzebuje w skorcie dowiedziec sie czy tym pinnacle mozna cos w miare profesjonalnego zrobic?
|
Cytat:
2) Hotele.pl, płacisz przelewem. 3) Takie ceny będzie ciężko uzyskać, warto kupić wczesniej. Na booking, główna strona, podaj swojego maila, co piątek,a często co kilka dni, są promocje z taką rakietą, zdaza sie 50% zniżki. |
jaki najlepszy program p2p polecacie ?
WislakWiDoK , raczej chodziło mi bardziej o ściąganie muzy ? bo filmy przez ten program ściągam :) dziękóweczka ! |
Cytat:
najprościej mp3.teledyski.info |
ten"dziki"parking koło GK jeszcze istnieje ?
bo dawno tam nie parkowałem |
Jak najbardziej istnieje. Tylko dziury takie, że można tłumik zgubić..
|
Gdzie w miarę możliwości najbliżej centrum lub okolic AGH TANIO odświeżę marynarkę lub cały garnitur?
|
Panowie jakie są relacje na Cyprze Północnym niedaleko Nikozji , z Chorwatami ? gdyż mam czapkę z daszkiem Chorwacji i zastanawiam się czy mnie nie odstrzelą przypadkiem :P
|
Pytanie turystyczne. Czy ktoś z Was podróżował linią Orangeways do Budapesztu? Czy te autobusy kursują tylko do końca sierpnia czy we wrześniu również? Niestety, na polskiej stronie nie ma żadnych informacji, poza brakiem rozkładu na wrzesień, a po węgiersku raczej nie uda mi się nic odczytać..
|
Zna ktoś stronę gdzie można porozmawiać z obcokrajowcami żeby poduczyć się j. angielskiego ?
@ labtec dzięki ;) |
Cytat:
bo jest niby czat roulette ( czyli czatowa ruletka ) i polega to na tym, że odpalasz kamerkę internetową i losuje Ci system jakaś przypadkową osobę. Z brazylii, indii, albo z czech - jak to w ruletce, nie wiesz kto Ci się trafi. No i rozmawiasz o czym chcesz, do tego widząc tę osobę ( coś jak skype ). |
Jest ktos kto Mi pomoże ?
1 zadanie. Naszkicuj wykres funkcji f(x) = -x(do kwadratu) -2x +8 oraz przedstaw ja w postaci kanonicznej i iloczynowej, podaj jej wlasciwosc. 2zadanie rozwiaz rownania i nierownosc a) -x(do kwadratu)-12x-11 = 0 b) 6x(do kwadratu) - 2 < 0 emem34 - jestem ;) Jak cos to napisz mi na pw. |
Cytat:
Jestes?.................. |
Cytat:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=6x^2+-+2+%3C+0 |
Jak to możliwe, że popielniczka pękła na pół ? Nie paliłem, nie kiepowałem, nie było w niej żaru. Miał ktoś taki przypadek albo potrafi mi wyjaśnić w jaki sposób to mogło się stać?
|
nieaktulane
Jak to jest z książeczką sanepidowską ? 1. czy za każdym podjęciem nowej pracy muszę ją wyrabiać na nowo ? - nie, nie trzeba 2. pierwszy raz wyrabiałem ją 2007 roku. Czy teraz muszę ponownie robić te badania ? nie, badania są aktualne |
Mógłby ktoś podrzucić linka do tapety na pulpit z "Sektorem Kiboli"? Tapeta była ze zdjęciem zrobionym mniej więcej w TYM momencie.
|
Zna ktoś jakaś stronę na której można kopić bluzy bad boy'a? Nie chodzi mi o allegro oczywiście :) Strona może być oficjalna sklepu lub jakieś inne gdzie posiadają tej marki bluzy. Szukalem w google ale niestety mało co znalazłem..
|
http://www.klatka.biz/ no i sklep w Krakowie na Floriańskiej bo teraz chyba b.a.d przejął częśc rynku tradycyjnego Bad Boya
|
o florianskiej to wiem właśnie bo bywam nie raz tam. Szukam jednej bluzy którą chciałem zakupić ale niestety nigdzie jej nie mogę znaleśc.
|
Cytat:
http://i.imgur.com/Cv6k5.jpg |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl