![]() |
nie ma czegoś takiego jak dobrze wykonana koszulka za 19pln
|
taka koszulka Fruit of the Loom dosyć trwała w detalu kosztuje 14zł to ile hurtowo większym nakładem?reszta to projekt i zlecenie nadruku w sprawdzonej firmie.tutaj nie wiem jak koszta na pewno zależne od zamówienia.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
tak tak,napewno wplacili tez na socios,i i kupili karnety :lol: |
Cytat:
Oczywiście mam również nadzieje, że gdy przyjdzie inwestor to Kuba podpisze kolejny kontrakt na 3 lata czy ileś tam ale już z porządną pensją itp itd. Wracając do tematu, myślę, że sprzedaż karnetów ruszy już niedługo tak naprawdę - z kopyta, nie dziwmy się, że codziennie nie schodzi po 1000, większość ludzi na koniec miesiąca ma pilniejsze wydatki niż karnet - nie oszukujmy się. Pojutrze bądź za tydzień dużo osób dostanie swoje przelewy i na pewno wielu wtedy kupi karnet. Spokojnie ;) |
A może tak umowa Kuby na czas nieokreślony? ;)
|
2 zwyciestwa ( jakims cudem) w 2 pierwszych meczach ze dojdzie BARDZO DUZO KARNETOWICZOW , pomysl z ogloszeniem ze wjazd na legie i parchow tylko dla karnetowcow jest genialny ....szkoda ze nie realny
|
Nierealny, ale nie dlatego, że genialny tylko, że kompletnie bez sensu. Przecież takie mecze to jest najlepsza promocja jeśli chodzi o zachęcanie ludzi do chodzenia na mecze. Łatwiej kogoś wyciągnąć wtedy pierwszy raz na mecz.
|
Tak sobie myślę, że zwlekanie z kontraktem Kuby to element planu marketingowego. Kiedy temat uratowania Wisły zacznie przycichać, zagramy kartą Kuby dla podtrzymania rozgłosu i sprzedaży karnetów.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wspominał o tym w Radiu Kraków kilka dni temu. Dziennikarz zadał mu pytanie czy klub planuję imprezę z podpisywaniem koszulek przez Błaszczykowskiego a Prezes odpowiedział "pomidor". Mam nadzieję że faktycznie coś się w tym temacie dzieje bo taka akcja ma ogromny potencjał marketingowy jako kolejny etap po oficjalnym podpisaniu umowy przez Kubę.
|
ja bardzo żałuje że wśród Naszych osiedli i FC nie ma akcji motywującej na kupno karnetów, wkońcu to najwieksi fanatycy z trybuny C a wiekszość pewnie nadal bez karnetu
|
Poza tym przydałoby się obkleić Kraków plakatami.
Na razie Kraków obklejony w żydowskich plakatach - jedne o karnetach, inne o meczach. Naszych nie ma. |
przecież podobne akcje to zawsze robiło skwk a wiadomo jak jest, każdy każdego nakręca we własnym gronie więc ty rób to samo;)
|
Coglin
Będą i nasz juz juz za momencik |
nasze będą nad nimi :P proste ;-)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Powiedział że to nie jest klub bliski jego sercu a wy tu chcieliście całować go po j... Facet zrobił sobie darmową promocję, wiadomo są wybory szefa PZPN itd.
|
Jest kibicem Legii więc jak Wisła miałaby być bliska jego sercu? Przyszedł, zrobił dobra robotę i należy mu za to podziękować.
Czy przy okazji zrobił sobie promocje? Pewnie tak, tylko co cię to w ogóle obchodzi? Dorosnij. |
A czego sie spodziewałeś? Że nagle się przechrzcił?
Pomógł, bo rozumie, że w tej prowincjonalnej lidze brak klubu takiego jak Wisła, to wielka strata dla atrakcyjności rozgrywek. Lepsza ta jego pomoc od tych, którzy "mieli Wisłę w sercu". |
Armin, mam wrażenie, że skończyłeś czytać artykuł po przeczytaniu nagłówka i leadu.
|
Bardzo dobrze że tak powiedział. Bez zbędnego pierd***. No chyba że myślał ktoś że się przerzuci i wykupi Wisłę.
|
tak z ciekawości.Na D wszystkie miejsca wykupione, czy zostawiają coś do wolnej sprzedaży?
|
Górne D wykupione. Dolne nie były na razie w sprzedaży.
|
Chyba sobie Mats wpisal Wisle cała wraz z terenami:):)
https://i.ibb.co/PrG54dp/Zrzut-ekran...1-22-02-22.png |
No cóż 38 milionów funtów to ponad 180 mln zł - z tej kwoty 12 mln zł to co mieli włożyć w Wisłę (spłata zobowiązań) do tego kolejne 140 milionów, które mieli wyłożyć na Wisłę - pozostałe 28 milionów to liczba wybuchów śmiechu Matsa Hartlinga od 4 stycznia 2019 roku
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl