![]() |
Cytat:
|
Taki problem mam, w necie odpowiedzi nie znalazłem a może jakiś Szpec tu jest.
Zainstalowałem jakieś tam gry (jedna oryginalna i jeden pirat) i gdy chcę włączyć którąś z nich wyskakuje okienko "Program .... przestał działać poprawnie" i się wyłącza... Wie ktoś jak to naprawić? Reszta programów i gier chodzi mi normalnie... mam windows 7 Wymagania sprzętowe komp spełnia |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
yessport.pl |
Dzięki Domino Forza:)
jednak do pirata zmiana cracka wystarczyla. A z oryginalną to się skontaktuje ze sprzedawcą |
Cytat:
a ja dołączam swoje pytanie; przed chwilą mówili w wiadomościach sportowych na jedynce, o tym że Jurek Dudek, Cristiano Ronaldo i Ikar Casillas mają pomóc Polskiej reprezentacji (?) i że szczegóły mają ogłosić w sobotę. |
Po podłączeniu telefonu do ładowarki wibracje i dźwięki w aplikacjach są niedostępne ( tzn. brak wibracji i dźwięku) chociaż w ustawieniach zaznaczone są jako włączone, problem pojawił się na dniach przedtem nie było takiego problemu ktoś wie co może być przyczyną ?? Telefon nokia5130. Jeżeli to ma pomóc w rozwiązaniu zagadki.
p.s jak dzwoni albo przychodzi sms wszystko gra :) |
Gdzie i z czym trzeba sie udać aby wyrobić KKM? S.......iła mi sie legitka studencka i wole już wyrobić KKM niz chodzić z podaniami do dziekanatu o duplikat :/
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
pn.-pt. od 7.00 do 19.00 ul. Mogilska 15 a pn.-pt. od 7.00 do 19.00 ul. Polonijna 1 (os. Na Kozłówce) pn.-pt. od 7.00 do 19.00 ul. Podwale 3/5 pn.-pt. od 7.00 do 19.00 w pierwszą i ostatnią sobotę miesiąca od 7.00 do 14.00 Pętla tramwajowa Krowodrza Górka pn.-pt. od 7.00 do 19.00 os. Centrum D bl.7 (Nowa Huta) pn.-pt. od 7.00 do 19.00 |
Może ktoś na pw wysłać przyśpiewkę w której jest "nasza wiara niezachwiana" i "moja jedyna miłość"
Dzięki z góry :) |
Gdzie w Krakowie kupię groszek Wasabi?
Najlepiej Podgórze/Prokocim. |
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=eVkdlslybs0 - nagranie "moja jedyna miłość": http://www.youtube.com/watch?v=s0ECiff4cA4 - nagranie http://www.youtube.com/watch?v=jT0LrJP4xQ0 - z meczu |
Cytat:
|
Czy zna ktoś tytuły lub może naprowadzić na piosenki, które idą zawsze podczas rozgrzewki przed meczem na piłce? Ewentualną odpowiedź proszę na priv. Dzięki :)
|
Co zrobić żeby mikrofon zadziałał? Nie jest wyciszony, na innym komputerze działa bez zarzutu...
|
Sterowniki ?
|
są jakieś pakiety w Orange na GPRS ? :) jest Pakiet Orange World ale można śmigać tylko po Orange world...
Cytat:
|
Dziwne pytanie. Ma ktoś w Was taki twór jak Deawoo?Czemu są takie tanie, produkują to jeszcze? i jak z dostępnością części. Przeglądam ogłoszenia z samochodami to co rusz wyskakuje mi koreańskie marzenie z ceną skandalicznie niską.
|
Moi rodzice mają espero. Autko jest z 1997 roku. W tym momencie największe problemy stanowi blacharka ( to jest chyba najsłabszy punkt tego auta) Rdza- zaczęła atakować nadkola i progi. Bardzo mała awaryjność. Jeżeli idzie o dostępność części to mało było okazji żeby czegoś potrzebować ale z tym nie ma problemu. Silnik dalej chodzi idealnie- chyba nie do zdarcia. Bardzo wygodne, ogromny bagażnik. Samochód typowo rodzinny.
Natomiast moja ciotka miała Matiza... i to był dramat albo ona źle trafiła. Co chwile oddawany do naprawy- nie pamiętam już co się psuło. Szybko pozbyła się tego auta. pozdrawiam |
Może to był FSO Matiz, które są bardzo awaryjne. Pierwszego Matiza mieliśmy w robocie, nic się nie psuło.
|
U mnie kuzynka ma Lanosa,wcześniej miał go wujek,więc auto od nowości w rodzinie.Oprócz bieżących napraw,nie było w nim żadnych poważnych awarii,na minus może tylko to że Lanos jest dość benzynożerny,ale zawsze można wsadzić do niego gaz:)
|
jak załatwić sobie badania do pracy na wysokości(powyżej 3m)? (i ew ile to kosztuje)?
mam się zapisać do lekarza pierwszego kontaktu? czy iść odrazu do jakieś specjalnej placówki? |
Cytat:
|
Cytat:
Zacząłem szukać i nie ma tego nigdzie, nie wiem, najlepiej zadzonić na infolinie i tam spytać. |
Takie pytanie do osób które chodzą na trybune E
Co tam mozna zjesc? :D pytam z czystej ciekawosci :) |
Cytat:
Powiedz jaki model Cię interesuje, i jaki przebieg robisz rocznie a wszystko Ci powiem :-p Samochody są tanie bo części w tych samochodach są słabe jakościowo. Z dostępnością nie ma problemu, ceny za części są małe. Jak masz pytania, pytaj. Pozdrawiam |
Cytat:
|
Hej, to mój pierwszy post na forum. Witam serdecznie wszystkich fascynatów Białej Gwiazdy. Interesuje się internetem i blogowaniem :) Zacząłem nawet coś tam pisać ale tekst to nie to samo co zdjęcia. Dlatego mam pytanie do wszystkich zorientowanych - czy wrzucając na swoją stronę zdjęcia z oficjalnej strony Wisły robię to zgodnie z prawem?
|
tak, tylko nie mozesz edytowac zdjecia i musisz w podpisie podac zrodlo (www.wisla.krakow.pl)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl