Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

MłodePokolenie 18.11.2010 17:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ...:::Tomo:::... (Post 1013209)
Wołają się po imieniu na CB.

Ok dzięki wielkie :) tak własnie podejrzewałem, że chodzi o CB radio.

BORYS96 18.11.2010 17:39

Taki problem mam, w necie odpowiedzi nie znalazłem a może jakiś Szpec tu jest.
Zainstalowałem jakieś tam gry (jedna oryginalna i jeden pirat) i gdy chcę włączyć którąś z nich wyskakuje okienko
"Program .... przestał działać poprawnie" i się wyłącza...

Wie ktoś jak to naprawić? Reszta programów i gier chodzi mi normalnie...
mam windows 7

Wymagania sprzętowe komp spełnia

DominoForza 18.11.2010 17:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jeden (Post 1013175)
Gdzie w Krakowie mogę kupić buty NIKE SHOX (cała podeszwa amortyzowana) ?byłem w kilku sklepach nike i nie mają takiego modelu na necie nie chcę kupowac bo kłopot z rozmiarem.Może ktoś w Krakowie gdzieś widział w sklepie nike lub na tandecie ?

na Florianskiej masz sklepy z butami ,tam sa te co juz ich nie ma w sklepie ,stare kolekcje

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BORYS96 (Post 1013229)
Taki problem mam, w necie odpowiedzi nie znalazłem a może jakiś Szpec tu jest.
Zainstalowałem jakieś tam gry (jedna oryginalna i jeden pirat) i gdy chcę włączyć którąś z nich wyskakuje okienko
"Program .... przestał działać poprawnie" i się wyłącza...

Wie ktoś jak to naprawić? Reszta programów i gier chodzi mi normalnie...
mam windows 7

do tego pirata mozesz sprobowac crack innego a na pewno spelniasz wymagania sprzetowe ? bo taki komunikat jest zazwyczaj przy slabej karcie

MłodePokolenie 18.11.2010 17:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jeden (Post 1013175)
Gdzie w Krakowie mogę kupić buty NIKE SHOX (cała podeszwa amortyzowana) ?byłem w kilku sklepach nike i nie mają takiego modelu na necie nie chcę kupowac bo kłopot z rozmiarem.Może ktoś w Krakowie gdzieś widział w sklepie nike lub na tandecie ?

Sklep Yessport na al. Pokoju 81B.

yessport.pl

BORYS96 18.11.2010 18:04

Dzięki Domino Forza:)
jednak do pirata zmiana cracka wystarczyla.
A z oryginalną to się skontaktuje ze sprzedawcą

nbp 18.11.2010 20:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MłodePokolenie (Post 1013160)
Dziwne pytanie, ale ostatnio strasznie mnie to nurtuje :D

Po co i dlaczego TIRowcy mają taką tabliczkę z imieniem za szybą?

gorzej jak kierowcy osobówek, mają takie wieśniackie tabliczki - a jeżdzą tylko po mieście i nie mają cb...

a ja dołączam swoje pytanie;

przed chwilą mówili w wiadomościach sportowych na jedynce, o tym że Jurek Dudek, Cristiano Ronaldo i Ikar Casillas mają pomóc Polskiej reprezentacji (?) i że szczegóły mają ogłosić w sobotę.

WISŁAZWE 18.11.2010 20:49

Po podłączeniu telefonu do ładowarki wibracje i dźwięki w aplikacjach są niedostępne ( tzn. brak wibracji i dźwięku) chociaż w ustawieniach zaznaczone są jako włączone, problem pojawił się na dniach przedtem nie było takiego problemu ktoś wie co może być przyczyną ?? Telefon nokia5130. Jeżeli to ma pomóc w rozwiązaniu zagadki.

p.s jak dzwoni albo przychodzi sms wszystko gra :)

medyk 18.11.2010 20:55

Gdzie i z czym trzeba sie udać aby wyrobić KKM? S.......iła mi sie legitka studencka i wole już wyrobić KKM niz chodzić z podaniami do dziekanatu o duplikat :/

WISŁAZWE 18.11.2010 20:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez medyk (Post 1013316)
Gdzie i z czym trzeba sie udać aby wyrobić KKM? S.......iła mi sie legitka studencka i wole już wyrobić KKM niz chodzić z podaniami do dziekanatu o duplikat :/

Czy o to chodzi:
Cytat:

2009-11-03 17:40
Informujemy, że z dniem 1 października 2006 roku duplikaty biletów okresowych wydawane będą wyłącznie w Punktach Sprzedaży Biletów Okresowych MPK. Duplikat można otrzymać w każdym Punkcie Sprzedaży Biletów Okresowych.
za mpk.krakow.pl

rainha 18.11.2010 21:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez medyk (Post 1013316)

ul. Kalwaryjska 32
pn.-pt. od 7.00 do 19.00
ul. Mogilska 15 a
pn.-pt. od 7.00 do 19.00
ul. Polonijna 1 (os. Na Kozłówce)
pn.-pt. od 7.00 do 19.00
ul. Podwale 3/5
pn.-pt. od 7.00 do 19.00
w pierwszą i ostatnią sobotę
miesiąca od 7.00 do 14.00

Pętla tramwajowa Krowodrza Górka
pn.-pt. od 7.00 do 19.00
os. Centrum D bl.7 (Nowa Huta)
pn.-pt. od 7.00 do 19.00

mattias 18.11.2010 22:53

Może ktoś na pw wysłać przyśpiewkę w której jest "nasza wiara niezachwiana" i "moja jedyna miłość"

Dzięki z góry :)

michu-k 18.11.2010 22:55

Gdzie w Krakowie kupię groszek Wasabi?

Najlepiej Podgórze/Prokocim.

wroobel88 19.11.2010 00:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mattias (Post 1013416)
Może ktoś na pw wysłać przyśpiewkę w której jest "nasza wiara niezachwiana" i "moja jedyna miłość"

Dzięki z góry :)

"wczoraj obiecałaś mi napewno":
http://www.youtube.com/watch?v=eVkdlslybs0 - nagranie

"moja jedyna miłość":
http://www.youtube.com/watch?v=s0ECiff4cA4 - nagranie
http://www.youtube.com/watch?v=jT0LrJP4xQ0 - z meczu

DominoForza 19.11.2010 00:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez michu-k (Post 1013417)
Gdzie w Krakowie kupię groszek Wasabi?

Najlepiej Podgórze/Prokocim.

zobacz w Almie w Galerii Kazimierz oni tam maja taki asortyment

Misiek_Qn 19.11.2010 00:22

Czy zna ktoś tytuły lub może naprowadzić na piosenki, które idą zawsze podczas rozgrzewki przed meczem na piłce? Ewentualną odpowiedź proszę na priv. Dzięki :)

Kamson 19.11.2010 00:28

Co zrobić żeby mikrofon zadziałał? Nie jest wyciszony, na innym komputerze działa bez zarzutu...

Jot 19.11.2010 09:14

Sterowniki ?

Nowohucianin^^ 19.11.2010 09:40

są jakieś pakiety w Orange na GPRS ? :) jest Pakiet Orange World ale można śmigać tylko po Orange world...

Cytat:

W czasie korzystania z Usługi Abonent ma możliwość korzystania z nielimitowanego pakietowego przesyłania danych wyłącznie z portalu Orange World (wap.orange.pl) poprzez apn: wap oraz ze stron internetowych www.orange.pl oraz wap.orange.pl poprzez apn: internet, z wyłączeniem przesyłania danych w roamingu .
Poratujcie ; )

Marszałek 19.11.2010 11:25

Dziwne pytanie. Ma ktoś w Was taki twór jak Deawoo?Czemu są takie tanie, produkują to jeszcze? i jak z dostępnością części. Przeglądam ogłoszenia z samochodami to co rusz wyskakuje mi koreańskie marzenie z ceną skandalicznie niską.

rei 19.11.2010 12:14

Moi rodzice mają espero. Autko jest z 1997 roku. W tym momencie największe problemy stanowi blacharka ( to jest chyba najsłabszy punkt tego auta) Rdza- zaczęła atakować nadkola i progi. Bardzo mała awaryjność. Jeżeli idzie o dostępność części to mało było okazji żeby czegoś potrzebować ale z tym nie ma problemu. Silnik dalej chodzi idealnie- chyba nie do zdarcia. Bardzo wygodne, ogromny bagażnik. Samochód typowo rodzinny.
Natomiast moja ciotka miała Matiza... i to był dramat albo ona źle trafiła. Co chwile oddawany do naprawy- nie pamiętam już co się psuło. Szybko pozbyła się tego auta.

pozdrawiam

dj_ibutti 19.11.2010 12:34

Może to był FSO Matiz, które są bardzo awaryjne. Pierwszego Matiza mieliśmy w robocie, nic się nie psuło.

LuKaS TSW 19.11.2010 12:39

U mnie kuzynka ma Lanosa,wcześniej miał go wujek,więc auto od nowości w rodzinie.Oprócz bieżących napraw,nie było w nim żadnych poważnych awarii,na minus może tylko to że Lanos jest dość benzynożerny,ale zawsze można wsadzić do niego gaz:)

zakk 19.11.2010 14:11

jak załatwić sobie badania do pracy na wysokości(powyżej 3m)? (i ew ile to kosztuje)?
mam się zapisać do lekarza pierwszego kontaktu? czy iść odrazu do jakieś specjalnej placówki?

Konfliktowy 19.11.2010 14:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zakk (Post 1013647)
jak załatwić sobie badania do pracy na wysokości(powyżej 3m)? (i ew ile to kosztuje)?
mam się zapisać do lekarza pierwszego kontaktu? czy iść odrazu do jakieś specjalnej placówki?

ERGOMED przy MC na Matecznym.

MatMario 19.11.2010 15:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Nowohucianin^^ (Post 1013512)
są jakieś pakiety w Orange na GPRS ? :) jest Pakiet Orange World ale można śmigać tylko po Orange world...

Poratujcie ; )

Rozumiem że chcesz mieć pakiet na internet, w starych taryfach, tych złotówkowych? Jeśli tak to jest coś takiego co się nazywa Orange mail, czy e-mail i kosztuje 15 zł za 100mb.

Zacząłem szukać i nie ma tego nigdzie, nie wiem, najlepiej zadzonić na infolinie i tam spytać.

Donki 19.11.2010 19:12

Takie pytanie do osób które chodzą na trybune E
Co tam mozna zjesc? :D
pytam z czystej ciekawosci :)

nero 19.11.2010 19:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 1013551)
Dziwne pytanie. Ma ktoś w Was taki twór jak Deawoo?Czemu są takie tanie, produkują to jeszcze? i jak z dostępnością części. Przeglądam ogłoszenia z samochodami to co rusz wyskakuje mi koreańskie marzenie z ceną skandalicznie niską.

Ktoś tam ma.
Powiedz jaki model Cię interesuje, i jaki przebieg robisz rocznie a wszystko Ci powiem :-p
Samochody są tanie bo części w tych samochodach są słabe jakościowo. Z dostępnością nie ma problemu, ceny za części są małe. Jak masz pytania, pytaj.
Pozdrawiam

MatMario 19.11.2010 19:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Donki (Post 1013839)
Takie pytanie do osób które chodzą na trybune E
Co tam mozna zjesc? :D
pytam z czystej ciekawosci :)

Jest średnio chłodna kiełbasa, są kanapki, są precle, chipsy, paluszki, batony.

bloger 19.11.2010 20:01

Hej, to mój pierwszy post na forum. Witam serdecznie wszystkich fascynatów Białej Gwiazdy. Interesuje się internetem i blogowaniem :) Zacząłem nawet coś tam pisać ale tekst to nie to samo co zdjęcia. Dlatego mam pytanie do wszystkich zorientowanych - czy wrzucając na swoją stronę zdjęcia z oficjalnej strony Wisły robię to zgodnie z prawem?

WislaFan123 19.11.2010 20:32

tak, tylko nie mozesz edytowac zdjecia i musisz w podpisie podac zrodlo (www.wisla.krakow.pl)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:24.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl