![]() |
Cytat:
|
Działa wam normalnie allegro? Logowanie itp.?
|
mi nie działa , zresztą piszą , że jest jakaś przerwa techniczna
|
Teraz dopiero wyskoczyło. Przerwa ma być między 1, a 5, a teraz takie jaja już są. Kończy się moja aukcja i dlatego mnie to zdenerwowało.
|
Cytat:
Mi wyskakuje informacja o przerwie Przerwa techniczna W godzinach 01:00 do 05:00 serwis Allegro będzie niedostępny. Oferty sprzedaży, które powinny zakończyć się w tym czasie, zostaną przedłużone o 24 godziny. Przepraszamy. Zespół Allegro |
Panowie zna ktoś pełną definicję kurtki puchowej turystycznej ??
I jakiś komentarz do niej jakby ktoś podał było fajnie :) |
Ma ktoś linki do Sport+ Extra z 15.11. na innym serwerze, niż fileserve? Albo może ktoś wrzucić? :)
|
Cytat:
Cytat:
http://lmgtfy.com/?q=definicja+kurtki+puchowej pod pierwszym linkiem - w ostatnim poście jest odnośnik do w/w definicji. |
Obejrze gdzieś w TV dzisiaj Anglia - Francja i Portugalia - Hiszpania? Bo na TVP jest mecz Polski, a na Polsacie Sport Brazylia - Argentyna.
|
Cytat:
|
mam pytanko kiedyś na forum był podany link do strony taniego spania prawie że koło rynku gdzies 200-300m że płaci się od 35 zł ze śniadankiem itp. jak możecie zapodajcie linka będę wdzięczny :)
|
Cytat:
|
czy jest tu na forum jakiś księgowy? który mógłby mi doradzić w jednej sprawie
|
Cytat:
|
Panowie potrzebuję jutro się dostać po 1 w nocy (z czwartku na piątek) na Bronowice z przystanku Białucha. O której jedzie 601?
|
Cytat:
google znasz? |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
I zebys mial horrory w nocy - tak bylem :) |
Cytat:
|
Cytat:
Przynajmniej ja bym tak odczytał. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:-P Mistrzowie Świata w sraniu we własne gniazdo. |
Cytat:
|
Cytat:
albo na forum jak coś "ciekawego" albo pw |
Ma ktoś bluzę Wisły z "na prasowanym " herbem z tyłu
Proszę niech napisze na PW mam pytanko . |
Dziwne pytanie, ale ostatnio strasznie mnie to nurtuje :D
Po co i dlaczego TIRowcy mają taką tabliczkę z imieniem za szybą? |
Gdzie w Krakowie mogę kupić buty NIKE SHOX (cała podeszwa amortyzowana) ?byłem w kilku sklepach nike i nie mają takiego modelu na necie nie chcę kupowac bo kłopot z rozmiarem.Może ktoś w Krakowie gdzieś widział w sklepie nike lub na tandecie ?
DominoForza i MlodePokolenie dzięki ! jutro idę na zakupy. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl