![]() |
Cytat:
W takim razie tak tylko sprostuje: Panowie, nie wstyd Wam? |
Zapytaj Stankiewicza...
|
Cytat:
|
Póki nowy zarząd nie wystosował ŻADNEJ informacji nt kroków podjętych w celu oczyszczenia klubu z delfinów i całej gangsterki. Czyli zakładam, że wszystko jest przypudrowane i będzie dalej po staremu.
Ja na taką Wisłę grosza nie dołożę i karnetu póki co na pewno nie kupię. |
Jakiej informacji oczekujesz?
|
Oczekuję jasności i rozliczeń. Nowego rozdania, upublicznienia grzechów, ukorzenia się i mocnego postanowienia poprawy. Oczekuję informacji o zgłoszeniu podejrzenia o popełnieniu szeregu przestępstw przez liderów "kumatych". Jasnej zapowiedzi jak będzie wyglądać trybuna C na wiosnę. Czy wypleniliśmy patolę czy nie.
|
Cytat:
I nie obiecuj z tym nie kupowaniem karnetu ... I mam nadzieję że nie kupisz również biletu już nigdy bo czułbym niesmak że takie jak Ty osoby są na stadionie. A grzechy opublikuje prokurator w swoim czasie jak będą podstawy. |
Tym sie już chyba zajmują odpowiednie służby?
Jeśli ujawnią te informacje to zaś co innego Ci sie nie spodoba i powiesz, że nie kupujesz karnetu :D |
Cytat:
|
Wystarczy że na sektorze C zawiśnie flaga Misiek Pdw to ja automatycznie wychodze ze stadionu. Oczywiście wy będziecie udawać że nie widzicie i śpiewać że cała Wisła zawsze razem. Przez to sprawa się rozmyje czyli będzie tak jak do tej pory tylko z innymi ludźmi. Na marginesie czy Pan prezes nie był wtedy w grudniu w Szwajcarii przekazywać akcje i podpisywać umowę z Vanna i resztą?
|
Cytat:
Nie zauważyłeś co zostalo w klubie zrobione od czasu wejścia Wisłockiego? Zresztą i tak to będzie uderzanie grochem o sciane. Szkoda klawiatury. Cytat:
|
@Armin
Ale co udawać?Przychodzisz na stadion dla Wisły czy dla puszczania fochów bo coś ci tam nie pasuje?Uważasz że kupując bilet/karnet na Wisłę zasilasz konto WS? |
Dla mnie najważniejsze by pewne osoby nie miały żadnego wpływu na spółkę, a co sobie wieszają mam w dupie.
|
"Straszenie" nie kupnem biletu/karnetu to chyba żydowskie prowokacje (koleżka o ksywie siemion ma idealny nick, to pan panie ex-kierowniku drużyny z ulicy Kałuży?)
....A IDZIESZ NA STADION OGLĄDAĆ MECZ CZY TRYBUNĘ C? -czy Sharksy powieszą swoją flagę? no pewnie powieszą, dopóki treści nie nawołują do przemocy i nienawiści do zgodnie z prawem mogą sobie nawet powiesić flagę z wymiotującymi siostrami godlewskimi. z tego powodu nie pójdziesz na mecz??? i co Wisłocki ma do tego? -czy będzie klnięcie na Śląsk? no pewnie będzie, ale co to zmienia w twoim odbiorze MECZU i gry drużyny? nie chcesz brać w tym udziału? to nie bierzesz, nie chcesz pozdrawiać "nowych zgód"? to nie pozdrawiasz... z tego powodu nie pójdziesz na mecz? i co Wisłocki ma do tego? Generalnie nie pójście na sektor C to wystarczająca forma wyrażenia dezaprobaty dla tego co uczyniły wiadome osoby a jak już dość enigmatycznie wspomniał jeden użytkownik wcześniej - może być tak, że nie będzie ani flag ani wyjazdu do Zabrza i to z powodów, o których sądzę 75% forumowiczów nie wie... |
Argument że nie kupię karnetu lub biletu bo wywieszą coś dla M. jest żałosny. Kuba daje ponad milion , Pan Kwiecień płaci Sławkowi część kontraktu , Pan Królewski poświęca pieniądze i czas a my KIBICE musimy robić co do nas należy.
Im więcej nas będzie na trybunach ,im więcej kasy wpłynie do klubu tym łatwiej będzie zaprowadzić normalność. To jest test -kto ma Wisłę w sercu. Zrobiono już dużo by wyczyścić sytuację w klubie. Im więcej będzie nas na trybunach tym mniejsze szanse dla rybek i pasożytów. Nowi właściciele nie pozwolą na powrót patologii do władz , to pewne.A do pewnych spraw jest policja i prokuratura , nie Miętta czy Wisłocki. Wierzę ze WISŁA stopniowo wróci na szczyt i warto teraz robić samemu tak żeby kiedyś bez wstydu popatrzeć w lustro. |
Cytat:
|
Dokładnie, nie ma co przesadzać. Zresztą, jaką kontrolę można mieć nad tym, co zawiśnie na C? A przynajmniej, jaką my możemy mieć nad tym kontrolę? Najwyżej się wybuczy ich PDW.
Słuchajcie, jeśli to wszystko skończy się tym, że patolka wróci tłumnie na stadion i znowu zacznie kręcić lody na Wiśle, to klub się rozpadnie. Ludzie nie przyjdą, pieniędzy nie będzie, dług urośnie a chętnych do pomagania już nie będzie.Pozostaje mieć nadzieję, że do tego nie dojdzie i robić wszystko w tym kierunku, żebyśmy się mogli skupiać na futbolu, a nie na patologiach i problemach finansowych. |
Cytat:
|
Ja tam mu się nie dziwię. Sam przestałem chodzić kilka lat temu na mecze, nie mogłem znieść obelg rzucanych przez tych zwyroli w stronę RB9.
|
Cytat:
Po tym wszystkim.... P. S W sprawie WSH. Odcinasz glowe, wyrosnie nastepna. Nie mowiac, ze opinia publiczna będzie orac do bólu. |
Patole jak odetnie się od działań w klubie, to nie będą mieli już jak kręcić lodów. Siła przebicia już minęła i nikt normalny za nimi nie pójdzie i oni doskonale o tym wiedzą. Kierowanie klubem, czy sekcjami w TS zostawić odpowiedzialnym ludziom, a reszta co najwyżej na trybuny. Moim zdaniem tak powinna wyglądać sytuacja. Każdy ma znać miejsce w szeregu i tyle.
|
Ktoś kto w ogóle szuka wymówki w kupnie karnetu że WS i w ogóle to zwykła pała, nie ważne na ilu meczach będziesz.Pozdrowienia dla prawdziwych Wiślaków.
PS: pomijając tych, których faktycznie nie stać na taki wydatek, ale podobno tu wielu taki porządnych z pozycją rodziną i pracą. |
A ja chciałem zapytać czy istnieje jakaś techniczna możliwość dodania w podpisie loga (podobnie jak "Należę do Socios") typu "Posiadacz karnetu 2019"? Może to wpłynie pozytywnie na sprzedaż i zamknie usta tym z głupimi uwagami tym,którzy maja najwięcej do powiedzenia ,a sami nie kupili...
Popieram zdanie kolegi powyżej. |
Bo kazdy powinen sie jakos zaangażować.kazdy.
Kazdy kto ma w sercu Wisle.Ja 20 lat chodze na mecze ,w grudniu serce krwawiło i wyło z bólu,trzeba bylo to przetrwać ,a dzis juz mamy powazne Socios(kto byl na walnym to wie),z tymi ludzmi warto trzymać.Trzeba dać darowizne,kupic karnet,wziasc udzial w licytacjach,zrobic cokolwiek zeby miec swój wklad w ratowanie klubu. |
tu chodzi o wsparcie klubu, nie kto na ilu meczach będzie itd...
|
Niektórzy już nieźle odlecieli. WSH będzie na C i pewnie ich flaga też. Możliwe też że przez kilka meczy nie będzie flag ani dopingu z gniazda na C bo skwk/wsh będą chcieli pokazać jaką to atmosferę robią na meczach, ale tym chyba mało kto się przejmie.
Fajnie jakby zrobili czystke w ekipie i pogonili tych co rozkradli Wisłę ale czy tak będzie trudno powiedzieć. Najważniejsze by nie mieli żadnego wpływu na finanse i zarządzanie SA. |
Robiona na kolanie na szybko, ale można śmiało kraść :)
Cytat:
|
Bardziej na rundę wiosenną. Można też dodać adres odnośnie bonów i systemu on-line.
|
Cytat:
Może admini albo moderatorzy pomogą? |
Cytat:
'['URL="http://tutaj link do storny"]'['IMG']'http://tutaj link do obrazu'['/'IMG]'['/URL']' (tylko wywalcie apostrofy :) ) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl