Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

Acapelo 21.06.2010 11:34

W porównaniu z Legią:
Antolovic=Jovanic
Rzezniczak>Singlar
Astiz<Marcelo
Cleber=Choto
Wawrzyniak <Pi.Brozek
Manu>Lobodzinski
Vdroinaik =Sobol
Malecki=Ryzbus
Gargula=Iwanski
Brozek= Menzeng/Chimbamba/Chinyama

Wychodzi mi na remis:)
Sklad Legii bardziej perspektywiczny.
My mamy jeszcze Kirma i Diaza. Oni Radovica i Borysiuka....

wislakrakow124 21.06.2010 11:36

nie ma co porownywac ci pilkarze nie grali jeszcze w oficjalnym meczu Legii wiec roznie moze byc!! Nie musza oni byc odrazu gwiazdami moze to sa pilkarze pokroju Arrubareny ktory w Legii nie mogl sie odnalesc

Acapelo 21.06.2010 11:42

Licze na DC, Milinkovica, Djurovskiego i Diawarę to będzie dobrze:)

tomasz_19 21.06.2010 11:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Acapelo (Post 917947)
W porównaniu z Legią:
Antolovic=Jovanic
Rzezniczak>Singlar
Astiz<Marcelo
Cleber=Choto
Wawrzyniak <Pi.Brozek
Manu>Lobodzinski
Vdroinaik =Sobol
Malecki=Ryzbus
Gargula=Iwanski

haha jak można porównywać wieloletnią gwiazdę Wisły do zawodnika, który nie zagrał jak na razie oficjalnego meczu w Legi i którego zapewne nie widziałeś ani razu na żywo... mowa o Sobolu i Vdrojaku... i Małeckiego, który miał jak do tej pory najlepszy sezon w Wiśle do gwiazdeczki Rybuśśśśka... paranoja

For_FuN_ 21.06.2010 12:02

Czyzby wyprzedaz ;)? Potrzebujemy 5 pilkarzy, a jak narazie zamierzamy pozbyc sie kolejnych....czekam na stopera, prawego obronce, lewego pomocnika, srodkowego pomocnika i napastnika...przy zachowaniu obecnej kadry. Dziwne, ze Legia juz prawie skompletowala kadre, a nie mamy nawet lipca, to jest profesjonalizm.

volasTSW 21.06.2010 12:07

a wiesz dlaczego tak sie stało? że kupuja pilkarzy za spora kase i szybko? bo zajeli 4 miejsce w lidze, nie awansowali do europejskich pucharow i gdyby tego nie zrobili, legia stoczylaby sie na samo dno...byc moze nasz zarzad nie rozumie, że gdy sie nie wzmocnimy a nie daj Boże ktos jeszcze odejdzie to nie bedzie walki o mistrza i w le daleko nie zajdzemy..licze, ze nasi wkoncu sie obudza z tego swojego snu i przed le bedziey miec kilku nowych pilkarzy, ktorzy beda wzmocneniem a nie uzupelnieniem, bo jesli maja brac byle kogo to lepiej dac szanse naszej mlodziezy

MatMario 21.06.2010 12:38

Dla mnie nieporozumieniem było by sprzedanie Diaza za 1 mln skoro za gorszego a spełniającego podobną rolę w drużynie Dudke zainkasowaliśmy 2,5mln. Gdzie tu sens i logika?

arti 21.06.2010 12:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Acapelo (Post 917947)
W porównaniu z Legią:
Antolovic=Jovanic
Rzezniczak>Singlar
Astiz<Marcelo
Cleber=Choto
Wawrzyniak <Pi.Brozek
Manu>Lobodzinski
Vdroinaik =Sobol
Malecki=Ryzbus
Gargula=Iwanski

Gargula = Iwanski to smiala teza zwazywszy na przeszlo roczna pauze LG
Maly = Rybus - zalezy jak sie ustawi Malego. Jak gra z Brozkiem w ataku to jest >, na boku niestety traci
Cleber po dlugiej kontuzji vs szklany Choto
nowi bramkarze
Brozek vs....
V ktos tam vs Sobol
na podstawie czego ich porownac?

Zapomniales tez o Boguskim.

ChG 21.06.2010 12:47

Nie pozostaje nam nic innego jak czekać na transfery, bo te po prostu muszą być. Byleby nie były to transfery pokroju Alemao, bo takimi zawodnikami Europy nie zwołujemy...

kolend 21.06.2010 12:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez volasTSW (Post 917980)
a wiesz dlaczego tak sie stało? że kupuja pilkarzy za spora kase i szybko? bo zajeli 4 miejsce w lidze, nie awansowali do europejskich pucharow i gdyby tego nie zrobili, legia stoczylaby sie na samo dno...byc moze nasz zarzad nie rozumie, że gdy sie nie wzmocnimy a nie daj Boże ktos jeszcze odejdzie to nie bedzie walki o mistrza i w le daleko nie zajdzemy..licze, ze nasi wkoncu sie obudza z tego swojego snu i przed le bedziey miec kilku nowych pilkarzy, ktorzy beda wzmocneniem a nie uzupelnieniem, bo jesli maja brac byle kogo to lepiej dac szanse naszej mlodziezy

dawno dawno temu ITI mówiło, że jak będą mieli stadion - będą solidne transfery za ponad 1mln E/sztuka, na razie nie wiadomo jakiego tak na prawdę rzutu będą to piłkarze, ale jest silne prawdopodobieństwo, że będą lepsi od zeszłorocznych

co do walki o mistrza - bez wzmocnień będzie pewnie ciężko o mistrza, ale nie powinno być ciężko o miejsce w pucharach, Ruch już nie powtórzy takiego sezonu, Bełchatów się rozleciał, a innych chętnych nie widać

co do gry w LE - jakiekolwiek sukcesy przyjmę z miłym zaskoczeniem, nie spodziewam się dokładnie niczego widząc stan polskiej piłki i klubów

przemek1902 21.06.2010 12:55

Acapelo śmieszne to zestawienia :)
Oni nie grali w ogole na poziomie Ekstraklasy takze jakim odnosnikiem sie kierowales? Youtube? Sorki, ale to dziecinne takie..

SĘDZIA ZGRED 21.06.2010 14:35

Martwi mnie jedno, że testowanemu Alemao jeszcze nie podziękowali... i ma dojechać na zgrupowanie do Zakopanego żeby trenować z resztą ekipy. Jeśli oni się nastawiają na tego typu transfery to niebardzo widzę gre w LE i w lidze...

Markus 21.06.2010 14:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Uran235 (Post 917930)
Może trochę czepiam się słów, ale nie chcę by ukuł się kolejny mit rywala nie do pokonania, tak jak było to przed pierwszym meczem z Beitarem. Konkurencja w lidze póki co nie wzrosła znacząco w siłę.

Przestańmy umniejszać znaczenie ruchów konkurencji i bagatelizować je. To do niczego dobrego nie prowadzi. Liga mimo wszystko się zmienia. Nie każdy ma zamiar zamknąć się na możliwości oferowane przez nowe stadiony. Legia na pewno stara się teraz znacząco wzmocnić i zbudować drużynę nie tylko na ligę. Jest to z pewnością słuszne działanie. Z czasem zbiorą tego efekty, tak jak i my zbieramy, a także zbierzemy efekty różnych zaniechań. W przyrodzie nic nie ginie. Wisła od wielu lat nie buduje nic, żadnego składu na puchary, sukcesywnie się oslabiając.

Powinniśmy już dawno nauczyć się, że obecny skład naszej drużyny KOMPLETNIE nic nie zapewnia. I nic nie gwarantuje, poza problemami i coraz poważniejszymi klęskami w Europie. Mamy zawodników chimerycznych, kontuzjogennych, słabych piłkarsko, niezdolnych do utrzymywania stabilnej formy przez dłuższy czas, gry na kilku frontach.

Dlatego potrzebujemy pilnie koniecznych wzmocnień - ze względu na puchary, ligę, nowy stadion, rozwój, kwestie marketingowe. Uważam, ze jest to poza dyskusją, a szukanie sobie jakichś alibi dla ich braku, trwanie w polityce ostatnich lat - wysoce szkodliwe i nieracjonalne.

Mar85 21.06.2010 17:48

Mnie zastanawia jedno...czemu nie ma transferów???...na co oni czekają...chyba że pozom transferów ma wyznaczać brazylijski zawodnik z nadwagą...Lega robi transfery a u nas jak zwykle...łapanka na ostatnią chwile. Czy w tym klubie myślą, potrafią wyciągać wnioski z przeszłości....w zeszłym roku łapanka przed pucharami jak się skończyła...gdzie są pieniądze ze sprzedaży Głowackiego?? Przecież zawodnicy potrzebują czasu na zgranie...pytam się kim mamy zamiar grać na obronie...Cleber coraz starszy, wolniejszy...kim w ataku??? Skład z roku na rok coraz gorszy...czy w tym klubie ktoś myśli o tym...jeśli tak to ma wyglądać dalej, testowanie piłkarskich ogórków ośmieszanie się to niech Pan Cupiał sprzeda klub. Doceniam jego wkład ale nie można cały czas żyć przeszłością. Sprzedaż Głowackiego myślałem że jest równoznaczna z natychmiastowym transferem obrońcy...a tu nic...transfer Jovanicia był dobrym początkiem ale chyba po to aby nabrać nas kibiców...że coś idzie ku lepszemu...

JrQ- 21.06.2010 17:54

Cytat:

czemu nie ma transferów
A Jovanić to co?

My już swoje transfery na tą rundę wykonaliśmy.
Zresztą, jak co rundę dochodzi do nas przynajmniej jeden wartościowy zawodnik (Jovanić, Kirm&Alvarez, Marcelo itd)
Ale Wy oczywiście tego nie widzicie...

Mar85 21.06.2010 17:58

no dla Ciebie Cupiał jest bogiem i trzeba znosić jego zachowanie...pytam się gdzie tą drogą dojdziemy??...a należy żyć przeszłością...skoro nie ma się pomysłu na prowadzenie klubu i na robienie transferów, a tym bardziej na inwestowanie to się klub sprzedaje....jak dla Ciebie nasza polityka transferowa jest ok to żyj dalej mistrzostwami sprzed roku i pozostałymi bo mogą one być ostatnie jeśli nic się nie zmieni....

element 21.06.2010 18:09

Uciekł post.

Nie, nie jest dla mnie ok. Ty myślisz że ja nie chcę konkretnych transferów, nie marzę o Lidze Mistrzów, opanowaniu Polską ligą przez najbliższe minimum 30 lat?
Tak zapewne myślisz. Ale jesteś w błędzie. Zniesmacza mnie to tak samo. Do dziś mam gęsią skórkę jak sobie przypomnę PAO w Atenach. Jak sobie przypomnę o Lewatywie. Nie wspominając o multum innych sytuacjach. Tyle że próbuję spoglądać na to trzeźwym okiem bo chcąc od kogoś czegoś wymagać wpierw trzeba spytać się samego siebie czy wszystko zrobiłem jak należy, a przede wszystkim żeby było lepiej. Sam nie jestem bez winy bo zdarza mi się odpuścić kilka meczów czy obejść obojętnie obok sklepiku klubowego. Zdzieranie paluchów na klawie niczego nie zmieni, choćbyśmy to powtórzyli przez następne tysiąc stron w tym temacie.
I zapamiętaj że klub to nie tylko transfer z klubu i do niego. Wszystko kosztuje i to nie jest tak że kogoś sprzedamy i całość idzie na transfer.
I czy Ty myślisz że w klubie pracują jacyś debile pokroju Cupiała czy Basałaja? Cupiała - jak sam wiesz WŁAŚCICIELA KLUBU. Że jemu nie zależy na Mistrzostwie i awansie do LM? Oni i reszta to są ludzie dużo bardziej wykształceni od dużej większości tego forum, w tym ode mnie. Pewnie, można napisać skoro mu zależy to czemu nie podrzuci sporej sumki - odpowiedź już kiedyś udzielił.
Tu nie chodzi o żadne myślenie i brak profesjonalnego działania - tu chodzi tylko i wyłącznie o to co zawsze czyli pieniądze. Tylko niech mi znów ktoś nie wyjeżdża z tekstami że ów osoby nie znają się na swoim fachu. Basałaj i reszta ekipy się nie zna - jasne. I albo one się znajdą albo i nie. Choć uważam że transfery dopiero przed nami. A to że Legia już teraz się wzmacnia możemy mieć głęboko w chuju.
I jak już jesteśmy przy Legii to sam widzisz jakich piłkarzy ściągnęli i czy to jest jakieś myślenie czy nadzwyczaj profesjonalne działanie? Dla mnie osobiście nie. To jest kupa kasy jak na nasze warunki wyłożona i sobie ściągnęli typów z Partizana czy Dinamo Zagrzeb. To nie są anonimowe kluby i nie są to rezerwowi zawodnicy tychże klubów. Nie trzeba dużo główkować - wystarczy mieć zielone. Tyle że u nich to rzeczywiście była porażka ze składem i musiało ich przycisnąć.

barteqTS 21.06.2010 18:16

Niestety ale do narzekania jesteśmy poniekąd zmuszani, jak co roku obiecuje się że będą transfery, wzmocnienia nie uzupełnienia, kadra zamknięta przed zgrupowaniem etc..

Póki co wygląda na to że w tym oknie niewiele się zmieni bo do pierwszego meczu już bardzo blisko ( 3 tygodnie ). Pozyskany bramkarz cieszy ale to nawet nie jest kropla w morzu potrzeb, niestety ale wietrzenie składu powinniśmy mieć podobne do tego, które ma miejsce w Legii i na podobnym poziomie (przynajmniej na papierze). Nie ma albo funduszy albo ludzi mogących się tym zająć, do profesjonalizmu niestety wciąż dalej niż bliżej ale mam nadzieję że nowy Prezes jakoś to poukłada i... może za rok.

saklak1906 21.06.2010 18:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mar85 (Post 918158)
Mnie zastanawia jedno...czemu nie ma transferów???...na co oni czekają....

Prezes powiedzial ze przed 1 lipca nie ma sie co spodziewac informacji nt transferow.
Skad Ty wiesz co sie dzieje w klubie? no chyba ze robisz za fotel prezesa
Ty myslisz ze pozyskac dobrego zawodnika to jak pojechac do Tesco i wziac z polki sklepowej?
My jestesmy klubem Polskiej ekstraklasy i dla dobrego zawodnika to zadna nobilitacja zeby tu grac, w naszej lidze nie placi sie az tak wielkich pieniedzy jak np Cyprze wiec jak mondralo na poczatku okienka chcesz przyciagnac lepszych kopaczy.

Tyle wymagasz a koszulke klubowa to pewnie w galeri kupiles bo byla po 9 zl a nie w Wislackim Swiecie za 200 zl i nie mowiac o karnecie

jason wiślak 21.06.2010 18:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez saklak1906 (Post 918183)
Prezes powiedzial ze przed 1 lipca nie ma sie co spodziewac informacji nt transferow.
Ty myslisz ze pozyskac dobrego zawodnika to jak pojechac do Tesco i wziac z polki sklepowej?
My jestesmy klubem Polskiej ekstraklasy i dla dobrego zawodnika to zadna nobilitacja zeby tu grac, w naszej lidze nie placi sie az tak wielkich pieniedzy jak np Cyprze wiec jak mondralo na poczatku okienka chcesz przyciagnac lepszych kopaczy.

Tyle wymagasz a koszulke klubowa to pewnie w galeri kupiles bo byla po 9 zl a nie w Wislackim Swiecie za 200 zl i nie mowiac o karnecie

To prawda, mówił że trzeba czekać do 1. Ale moim zdaniem to było takie alibi, na wypadek gdyby coś nie wyszło, coś w stylu "dajcie nam więcej czasu".....jego teorii zadał kłam juz transfer Jovanicia.

O kurde, a ta legia to cały skład chce wymienic czy jak?:D Jakiś Kapral tam przechodzi....

HanysKce 21.06.2010 18:31

jak zwykle wielkie obietnice bez pokrycia

straciłem już wiarę w jakiekolwiek wzmocnienia

a dla przypomnienia dodam, ze straciliśmy

ALVAERA, JOPA i GŁOWACKIEGO

a nikt nie przyszedł na obronę

kibicwisły1906 21.06.2010 18:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez saklak1906 (Post 918183)

Legia może robić transfery my ich nie możemy - Twój argument jest niskich lotów delikatnie ujmując - to Legia gra w pucharach czy Wisła....

Wasiu 21.06.2010 18:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez HanysKce (Post 918189)

ALVAERA, JOPA i GŁOWACKIEGO

No to jest rzeczywiscie oslabienie. Jak my sobie damy bez niego rade?

I tak gwoli scislosci to jest Kowalski. Niewiele, ale zawsze.

saklak1906 21.06.2010 18:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kibicwisły1906 (Post 918190)
Legia może robić transfery my ich nie możemy - Twój argument jest niskich lotów delikatnie ujmując - to Legia gra w pucharach czy Wisła....

Zagrali chociaz jeden mecz o stawke zeby sie jarac ich transferami. Dwa Oni wyboru nie mieli bo sie im kadra w ****u posypala.

Jak Janek robil zaciag Hiszpanski to tez byly placze jaka ta Legia jest zajebista sciaga Hiszpanow beda dzielic i rzadzic latami i co?

kibicwisły1906 21.06.2010 18:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez saklak1906 (Post 918202)
Zagrali chociaz jeden mecz o stawke zeby sie jarac ich transferami. Dwa Oni wyboru nie mieli bo sie im kadra w ****u posypala.

Jak Janek robil zaciag Hiszpanski to tez byly placze jaka ta Legia jest zajebista sciaga Hiszpanow beda dzielic i rzadzic latami i co?

Kolejny argument z najwyższej półki - człowieku do Legii przyszli zawodnicy, którzy odgrywali w większości bardzo ważną rolę w swoich byłych zespołach - zdobywali z nimi tytuły etc... nie porównuj tych graczy do zawodników z tamtego okresu bo się kompromitujesz po wtóre....

koyoot 21.06.2010 18:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kibicwisły1906 (Post 918206)
Kolejny argument z najwyższej półki - człowieku do Legii przyszli zawodnicy, którzy odgrywali w większości bardzo ważną rolę w swoich byłych zespołach - zdobywali z nimi tytuły etc... nie porównuj tych graczy do zawodników z tamtego okresu bo się kompromitujesz po wtóre....

Byc moze tak jest. Jednak moim zdaniem to nadal Wisla ma mocniejszy sklad. Oczywiscie tylko pierwszy...

nt5 21.06.2010 18:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mar85 (Post 918169)
no dla Ciebie Cupiał jest bogiem i trzeba znosić jego zachowanie...pytam się gdzie tą drogą dojdziemy??...a należy żyć przeszłością...skoro nie ma się pomysłu na prowadzenie klubu i na robienie transferów, a tym bardziej na inwestowanie to się klub sprzedaje....jak dla Ciebie nasza polityka transferowa jest ok to żyj dalej mistrzostwami sprzed roku i pozostałymi bo mogą one być ostatnie jeśli nic się nie zmieni....

A dla Ciebie wujek Cupiał to główny wróg? Zrzuć się z kumplami z osiedla i wyślij ofertę do Myślenic. Jestem przekonany, że za adekwatną cenę wujek Cupiał sprzeda tą kurę znoszącą złote jaja.

Chwalicie Legię tak, jak jak ją chwaliliście, gdy kupowała bożyszcze polskiej ligi Iwańskiego i kliku innych zacnych panów. A w tym sezonie uratował ich Mucha, który był jeszcze 5 lat temu rezerwowym w Zilinie i na pewno nikt tego ruchu transferowego nie zachwalał.

saklak1906 21.06.2010 18:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kibicwisły1906 (Post 918206)

Pozyjemy zobaczymy tam moze i byli co nie znaczy ze u nas w lidze beda, jescze sie okienko nie zaczeczelo a Ty placzesz jak by to byl ostatni dzien.

picasso 21.06.2010 18:52

odbiegnę trochę od tematu,ale wydaje mi się to ważne.
w zasadzie jest to apel do moderatorów.zróbcie coś,aby przed wysłaniem postu trzeba było np rozwiązać test na inteligencję,albo zeskanować świadectwo maturalne...nie wiem co wymyślicie,ale trzeba ograniczyć wysyp niektórych forumowiczów.to,że ośmieszają samych siebie,to ich sprawa,ale ośmieszają też Wisłę i jej kibiców,bo przecież zaglądają tutaj ludzie z innych stron Polski.

Markus 21.06.2010 18:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez koyoot (Post 918207)
Byc moze tak jest. Jednak moim zdaniem to nadal Wisla ma mocniejszy sklad. Oczywiscie tylko pierwszy...

Niestety, nie ma obecnie żadnych przesłanek aby tak twierdzić.

Dokąd ma nas zaprowadzić negowanie słusznej drogi polegającej na wzmocnieniu zespołu? Przecież wszyscy cieszylibyśmy sie, gdyby u nas postąpiono podobnie, zainwestowano w skład, marketing etc. Mamy się pocieszać tym, że Legi coś może nie wyjść, zamiast samemu wziąć się za rzetelną pracę nad nad poprawą jakości zespołu, polityki kadrowej i całego klubu? W którą stronę Wy skręcacie?

barteqTS 21.06.2010 19:02

To temat o polityce w Wiśle, aczkolwiek trzeba przyznać, skoro ten wątek został poruszony, iż obecne transfery w Legii przeprowadzane są całkiem inaczej (za gotówkę) i ściąga się piłkarzy, którzy mieli zupełnie inne statusy w swoich drużynach/ligach (młodzi, obiecujący zmiennicy gwiazd (Mezenga), solidni gracze pierwszych składów czołowych drużyn (Vrodljak, ), tych średnich z dobrych lig (Manu, Antolovic) ) etc.
Nijak nie da się tego porównać do bynajmniej nie młodego już brazylijczyka z ostatniej drużyny z Australi, który od lutego nie mógł znaleźć klubu i oczywiście ma testy w Wiśle.

Oczywiście Legia nie miała wyboru bo to co odstawiali jej kopacze było żałosne pod każdym względem ale zabrano się tam w końcu za piłkę na poważnie (tak to narazie wygląda) - nie grają w pucharach a kończą kompletować kadrę. My mamy mecz za trzy tygodnie i skład nie dość że nie najmocniejszy w lidze to jeszcze osłabiony.

Rozumiem miłość do drużyny ale gdy czyjaś nie jest ślepa nie krytykujcie go za to.

1q2 21.06.2010 19:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez koyoot (Post 918207)

To akurat to jest zwykłe wróżenie z fusów bo nie mamy pojęcia czym dysponuje Legia.
Natomiast faktem jest że nasz skład jest obiektywnie biorąc - słaby.Mógłbym nawet dodać że na dziś to on jest bardzo słaby bo przód jaki kiepski był taki jest a tył został rozmontowany.
Być może mamy lepszego bramkarza ale lepszym bramkarzem nie zrobi się że z 6 porażek po 0-1 - 6 zwycięstw.

To oczywiście stan na dziś bo to że dojdą jacyś nowi zawodnicy to jest oczywiste.Pytanie tylko kiedy a jeszcze ważniejsze kto.
Ja tam ciśnienia czasowego nie mam bo uważam że czy ktoś przyjdzie czy nie to szanse na grupę w Uefie są iluzoryczne.Pytanie tylko czy dojdziemy do tej ostatniej rundy by sobie zagrać z jakimś ciekawym zespołem, czy wcześniej polegniemy z ogórkami. Ważne by się wzmocnić na ligę - gdzie oczywiście świetnie by było gdyby 1 lipca wszystko było domknięte.

jacek67 21.06.2010 19:07

Myślicie ,że Basałaj zgodziłby się firmować swoim nazwiskiem Wisłe bez wzmocnień ?

1q2 21.06.2010 19:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jacek67 (Post 918225)
Myślicie ,że Basałaj zgodziłby się firmować swoim nazwiskiem Wisłe bez wzmocnień ?

A on tu charytatywnie pracuje?

Cfaniak 21.06.2010 19:10

Ludzie nie biadolcie tak , poczekajmy do pierwszego meczu a wtedy bd rozliczac pana Basałaja z transferow , spokojnie troche optymizmu ;]

HanysKce 21.06.2010 19:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jacek67 (Post 918225)

za odpowiednią sumę na koncie każdego miesiąca myślę, że tak.

kibicwisły1906 21.06.2010 19:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez saklak1906 (Post 918211)
Pozyjemy zobaczymy tam moze i byli co nie znaczy ze u nas w lidze beda, jescze sie okienko nie zaczeczelo a Ty placzesz jak by to byl ostatni dzien.

Ja nie płaczę - natomiast Ty się zapowietrzyłeś jakbyś raczył zauważyć....

Przechodząc do meritum czekają nas zapewne kolejne testy zawodników, oby byli lepsi od tego rodzynka którego przysałano na na testy tydzień temu....

jacek67 21.06.2010 19:14

A on tu charytatywnie pracuje?

Pracuje za kase -ale gdybyś miał ciepłą posadke w ekstraklasie zmienił byś ją na etat z gatunku "NIECH LEJĄ NA MNIE"

1q2 21.06.2010 19:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jacek67 (Post 918232)

Pracuje za kase -ale gdybyś miał ciepłą posadke w ekstraklasie zmienił byś ją na etat z gatunku "NIECH LEJĄ NA MNIE"

Pewnie w ekstraklasie płaca mniej niż nam się wydaje;)
Zresztą ja mam nadzieje że on tu nie przyszedł by symulować tylko by faktycznie trochę tą Wisłę ogarnąć, szczególnie w kwestii organizacyjnej, marketingowej itp

arti 21.06.2010 20:59

W stronę głupiego chlapania,wyobraźni i pobożnych życzeń oczywiście..kierunek,który wskazujesz Markusie jest poza wszelką dyskusją.panowie-"ch.. wzmocnienia legii,polonii,1skład Wisły lepszy od Legii" itp.-jeśli waszym marzeniem jest max 3miejsce Wisły w lidze i wp.erdol od byle kogo w pucharach to dobrze myślicie...tak się to wlasnie skończy.a potem kolejny krok w dół i kolejny...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:02.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl