![]() |
Gdzie mogę kupić wiślacką koszulkę zaczynającą się od rozmiaru XXXL? Najlepsza byłaby w rozmiarze XXXXL. Strefa Kiboli, Fanatyk? Będą tam takie rozmiary?
|
Cytat:
|
Cytat:
dzięki za radę - przez 2 godziny po zabiegu czułem się jakby mnie 20 gliniarzy waliło pałą po gębie :D ketonal pomaga chociaż nie w 100% |
Mam pytanie. Znajomi do mnie przyjeżdżają i chcą pochodzić trochę po krakowskich klubach. Mógłby ktoś coś polecić dla osób w wieku ok. 20 lat ? Obecnie już nie chodzę tak jak kiedyś i nie bardzo orientuje się gdzie można się udać :D
|
Cytat:
Co to za wystawa na naszej hali, która przyciągnęła dziś tyle pokemonów? :shock: |
Cytat:
To konwent miłosników mangi http://miohi.pl/magnificonx/ Bedzie jeszcze jutro |
mam takie pytanie zamawiałem dzisiaj album na vlepki przez alegro przez przypadek dałem 3 razy po 1 sztuce czy da sie to jakoś cofnąc?
|
Cytat:
|
Można gdzieś w Polsce kupić Marathony w innych kolorach niż standardowe czarne i niebieskie?
|
Czy mógłby ktoś napisać kiedy są przewidziane -jeśli wogóle są-otwarte treningi reprezentacji przed Euro na boiskach Wisły i Hutnika i co ewentualnie trzeba zrobić żeby mieć szansę to zobaczyć?
|
Ktoś poleci jakieś miejsce gdzie można nabić klimatyzacje w miare tanio? najlepiej okolice Prokocimia
|
Cytat:
Taką informację znalazłem na stronie oficjalnej miasta Krakowa: http://krakow.pl/aktualnosci/12215,2...i_na_euro.html A taką na oficjalnej naszego klubu: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...acji_holandii/ Na stornach związanych z Hutnikiem nie udało mi się znaleźć żadnych informacji na temat treningu reprezentacji Anglii. |
witam,
znacie dobrych dostawców internetu na terenie NH? zmianiam mieszkanie i przenoszę się na okulickiego (naprzeciwko Rydygiera) i niestety nie mam tam internetu. polecicie coś, nie musi być megahiper szybki ale w rozsądnej cenie i bez kosztów podłączenia 500 pln! odrazu sie przyznaje bez bicia ze nie za bardzo w tym siedze wiec prosze łopatologicznie:) ps. najlepiej zebym mogl do tego podlaczyc router tp-link wr340g bo cos takiego posiadam pozdr i z góry dzieki |
Piszę w imieniu matki,matka za granicą więc pisze ja :P Matka siedzi za granicą i nie płaciła w 2011 podatku rolnego.Dzisiaj zjawił się poborca skarbowy i mówił,że jak do końca maja nie zostanie zapłacone to może być nie wesoło.Ja Pytam starszy czy czy naprawdę może być nie wesoło?I czy nie można tego zapłacić w listopadzie? kiedy przyjedzie na urlop?
|
Cytat:
Ja sam posiadam 2gą opcje wraz z pakietem TV i telefonem stacjonarnym i muszę zdecydowanie pochwalić za jakość usług i mogę Ci to śmiało polecić. Co do pakietów z upc to www.upc.pl i sprawdzaj. Ps. Masz miejsce parkingowe na okulickiego? jak nie to powodzenia ;) |
Cytat:
Z tym, że telefon mam nielimitowany (dzwonię wszędzie za free 24 na h), Internet 20 mega, no i telewizja ponad sto kanałów. Reav jak jest u Ciebie? |
Cytat:
Eeee chyba nie ten sam pakiet.... TV: MaxHD z nagrywarką TEL: 240 minut do wszystkich oprócz oczywiście PLAY INTERNET: 120 MB Płacę róznie bo między 140 a 150 i od czego to zależne to ni cholery nie wiem. Ale śmiga wszystko zaj...... |
dzięki wszystkim za info,
też chyba wezmę UPC aczkolwiek sam internet bo nie potrzebuje tv i telefonu. reav1982 na szczęście sprzedałem auto miesiąc temu i przerzuciłem się na rower, wczesnie mieszkał w tych blokach brat i pamietam jaki był meksyk z zaparkowaniem:) ale mnie juz to nie dotyczy pozdro! |
Mam pytanie jaki telefon polecacie tak do 600 zł , może być dotykowy
|
Chciałabym kupić w Krakowie bilet PKP również na drogę powrotną z Tarnowa. Muszę od razu decydować na którą konkretnie godzinę chcę ten bilet, czy jak to wygląda?
Dzięki za pomoc. :) |
Zwykły bilet - bez miejscówki - jest ważny do końca dnia. Kupujesz na konkretny dzień relacji Tarnów - Kraków i powinno być ok - dawno nie jeździłem pociągami ale kiedyś tak to działało.
|
Do tego jeszcze teraz niestety trzeba pilnować jakiej spółki jest dany pociąg,czy IC czy PR.Bo niestety nie honorują biletów innej spółki ci przewoźnicy
|
Czy z dworca w Krakowie Płaszowie jest jakieś bezpośrednie przejście na ulicę Gromadzką, tak żeby nie chodzić gdzieś na około ? Chodzi mi o tor kartingowy jaki tam podobno jest, żeby nie błądzić gdzieś ;)
|
Cytat:
a najlepiej jesli byłes na daytonie w Tarnowie to mogłbys porównac :) z gory dzieki hehe |
orientuje sie ktos moze jak jest z wrzesniową rekrutacja na sudia na uczelniach: UJ, UEk, na studia II stopnia niestacjonarne? czy zazwyczaj sa wolne miejsca?
Bo wszedzie terminy rekrutacji na ich stronach sa do polowy lub konca lipca... a co z tymi, ktorzy nie obronia licencjatu w czerwcu, tylko dopiero we wrzesniu? Wie ktos z doswiadczenia, ze nie ma problemow jeszcze we wrzesniu sie dostac na studia niestacjonarne? |
podrzućcie parę stron, gdzie po wpisaniu danego kawałka / piosenki - będę miał możliwość ściągnięcia go.
wiem, że takie pytania pojawiały się często, ale albo to były portale ze słabą wyszukiwarką, albo trzeba było się rejestrować. Dziękuję za pomoc |
Cytat:
Ja korzystam z tego: http://mp3.teledyski.info/ |
Cytat:
Jak pójdę to Ci dam znać :) tylko dobrzy byłoby się nie zgubić tam :P Cytat:
Na zumi jak patrzyłem to właśnie widziałem jakiś tunel, ale nie byłem pewny czy nim można chodzić :) |
Cytat:
Przemo- no problem-głowy sobie uciąć nie dam ale wg mnie ten tunel dalej jest i ma się dobrze:) |
"Rozbijał" ktoś sportowe buty" Takie "deskorolkowe", "skejtowskie"? Jeśli tak, to proszę o jakiś namiar na takiego szewca, o ile taka operacja jest możliwa.
|
jak usunąc awatar ?
|
szukam osoby która będzie wstanie zrobić mi stronę internetowa o tematyce Wisły. z góry dzięki. jak by co więcej info na priv
|
Jest na forum jakiś lekarz? Jeżeli tak to proszę o kontakt na priv.
|
Znalazłem kartę kredytową mBanku. Ogłosiłem się wszędzie gdzie to możliwe w poszukiwaniu właściciela, ale bez skutku, nikt się nie zgłosił. Na karcie widnieje adres placówki banku(?) w Łodzi i adnotacja, że w przypadku znalezienia karty należy odnieść ją pod wskazany adres. Jakieś pomysły co powinienem zrobić? Mogę odnieść ją do każdej, "normalnej" placówki banku, czy nie przyjmą?
Karta na nazwisko M.Nowak, gdyby ktoś znał proszę o kontakt. |
^^^wrzuć do skrzynki pocztowej. Poczta ma obowiązek zwracać takie rzeczy na dany adres, np: dowód.
Też mam pytanie: Gdzie w Krakowie kupię nożyk do otwierania kopert? Taki jakiś lepszy, bo na prezent? |
Są jakieś rankingi ze wszystkimi szkołami ponadgimnazjalnymi w Krakowie?
Np żeby było wyszczególnione ile punktów potrzeba, żeby się można było dostać, jakieś inne pierdoły. W Perspektywach znalazłem ale tylko dość ogólny. To technikum mechaniczne przy Alejach na przeciw Jagiellonki to spoko szkoła, dobry poziom? Jak teraz wygląda edukacja w technikach? 10 lat się edukacją nie zajmowałem a muszę jakąś wiedzę w temacie zdobyć... To jest poziom dna czy jednak spoko? |
PILNE PYTANIE I BARDZO WAŻNE !!
czy wie ktoś jak ściągnąć filmiki ze strony gazeta.pl ?? Bez moralizowania. Gdyby ktoś miał taki program zainstalowany to proszę o priva a ja napisze o co chodzi. Z góry dzięki |
Ja mam zainstalowany akcelerator pobierania (Internet Download Manager), przez niego da sie ściągnąć. Jak coś to pisz PW, wyjaśnie dokładnie co i jak.
|
wislak86
Ostatnio kolega mi polecił nową przeglądarke -Maxthon 3 używam i sprawdzam ją, imho bije ff i reszte na glowe, tylko .......er by sie przydał no i w tej przeglądarce można wyciąc i zapisać kazde wideo (takie z gazeta.pl też, bo ...sprawdziłem!) |
OK wielkie dzięki za pomoc.
Tarantula już przesłał mi to co chciałem za co jestem wdzięczny. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl