Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w Lidze Europejskiej lipiec-sierpien ‘10 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7385)

Dean 03.08.2010 23:06

Jovanic-Cikos,Kowalski,Diaz,Pietia-Paljic(Łobodziński),Sobolewski,Jirsak(Wilk),Małeck i-Żurawski(Kirm),Paweł

Myślę, że najbardziej optymalny w tej chwili skład. (w nawiasach są ewentualne zmiany)
Wierzę w 2:0 dla nas. :)

KacpiTSW 03.08.2010 23:16

Ciekawe jakby Mały zagrał na pozycji ofensywnego pomocnika, a skrzydła Paljić i Kirm.
Opcji jest tyle, że bania mała.

Mam nadzieje, że będzie powtórka z Beiatru na R22. Wszystko jest możliwe - pod warunkiem, że w pierwszych 20 minutach strzelą bramkę lub zrobią finisz rodem z Litwy (Szawle) czy Grecji (Iraklis).

zapalony 03.08.2010 23:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KacpiTSW (Post 951652)
Ciekawe jakby Mały zagrał na pozycji ofensywnego pomocnika, a skrzydła Paljić i Kirm.
Opcji jest tyle, że bania mała.

Mam nadzieje, że będzie powtórka z Beiatru na R22. Wszystko jest możliwe - pod warunkiem, że w pierwszych 20 minutach strzelą bramkę.

OOOO i to jest pomysl!!

Tylko jak go przekazesz Henkowi :-D ?

koyoot 03.08.2010 23:21

Kurde z jego mozliwosciami, to jest bardzo dobry pomysl.

zapalony 03.08.2010 23:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez koyoot (Post 951654)

Z jego dosrodkowaniem tez:D:D

Tez bardzo spodobal mi sie ten pomysl ;)

KASPER na jakims iPodzie lezac w lozku mam nadzieje ze nas czyta teraz ;)

Dean 03.08.2010 23:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez koyoot (Post 951654)

Ma charakter przynajmniej. :)

Wojtas 03.08.2010 23:50

k**** wa znowu kontuzja Guły ,juz nie wiem jaki to stos nieszcześć musi go spotykac zeby co chwila leczyc sie a i tak pozniej nic z tego nie ma.

Bez obrony,bez rozgywajacego ,bez klasowych napastnikow ,niestety marnie ta "obecna" Wisla wyglada,dlatego spokojnie podchodze do meczu z Azerami ,jednoczesnie przygotowywujac sie na najgorsze...

nowi jak dotrybią" moze dojdzie Chavez ,to za jakis czas jakosc to bedzie wygladalo ,szkoda ze poswiecono temu tegoroczne Puchary ale tak sie konczą tego typu manewry.

wolfy 04.08.2010 01:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez raindog (Post 951674)
Ja bym na skrzydłach umieścił Małego i Łobo - Mały na lewej, Łobo na prawej. Ew. za Łobo można wrzucić Kirma, a Paljic przyda się jako zmiennik. ...ale nie ma co tu dywagować - nie widzimy, co się dzieje na treningach, więc trudno o trafienie, kto w jakiej jest formie.

Widziałem mecz, więc mogę zaryzykować stwierdzenie, że poza "Małym" i "Pietią" nie mamy skrzydłowych.

RAF 04.08.2010 03:04

Odnosnie czwartkowego meczu, chcialbym zwrocic uwage na obsade sedziowska. Na wstepie chcialbym zauwazyc ze skandalem jest fakt ze UEFA desygnuje na mecz Azerow sedziego z Turcji. Ten fakt jest jeszcze bardziej skandaliczny bioraz pod uwage ze polowa zarzadu Qarabachu to Turcy...... Ale do rzeczy. Nie wolno dawac sedziemu zadnej okazji to "wykazania sie" - wiem, niektorzy zrobia ze mnie paranoika, ale mam obawy o sedziow w tym meczu.. oby byly to obawy bezpodstawne - zadnych wslizgow na granicy ryzyka, glupich pyskowek czy fauli (SOBOLEWSKI), unikac tez (nawet z pozoru czystych) ostrych wejsc w obrebie naszej 16 - tki. Wiem, ze gra bedzie dosyc ostra - tym bardziej jezeli nasi podejma rekawice i wyzwanie - ale z tymi sedziami trzeba bedzie uwazac.

Odnosie wyjsciowej "11" dzisiejszy dzien przyniosl - niestety - nowosci. Brak Clebera oznacza Diaza na stoperze, a to z kolei oznacza Piotra Brozka na lewej obronie. Kto w pomocy? Ja bym postawil mimo wszystko na Paljicia (na podstawie obserwacji treningow przez jednego z forumowiczow), dwoch defensywych pomocnikow w osobach Wilka i Sobolewskiego i atak - Zurawski (cofniety) i Pawel Brozek (wysuniety) na prawej pomocy ustawilbym Maleckiego.

Jovanic - Cikos - Diaz - Singlar/Kowalski - Piotr Brozek - Malecki - Wilk - Sobolewski - Paljic - Zurawski - Pawel Brozek .

Odnosie Henryka Kasperczaka.... Spodziewalem sie po Nim troche wiecej (moze bylem troche zaslepiony legenda sezonu 2002-2003) ale wszystkim krytykujacym Go w temacie "Henryk Kasperczak trenerem Wisly!!!" poddaje pod rozwage fakt ze w meczu o byc albo nie byc w Europa League Kasperczak musi (bo nie ma innej opcji) wprowadzic do ataku beznadziejnego Brozka (opcja z jeszcze gorszym Boguskim wogole opada). Takie to warunki pracy dostal od Zarzadu. Nie jest bez winy, ale wieksza jej czesc lezy po stronie Zarzadu. Koniec OT.

spontants 04.08.2010 04:53

Ktoś wie ilu Wiślaków jedzie na mecz?

julo 04.08.2010 05:57

Na głownej stronie jest :

"Nieobecny będzie Chavez, podobnie Bunoza, który dostał czerwoną kartkę, podobnie Rios. To dość duża grupa zawodników. Do Baku wyjedzie 17 zawodników, do grupy dołączył Cezary Wilk - stwierdził Henryk Kasperczak."

Fugiel 04.08.2010 07:25

Ja bym spróbował dać Patryka do ataku, bo wydaje mi się, że wiecej zdziała niż Broziu... a na skrzydłach Kirm/Lobo lub ktoś inny. Napewno nie Rafal ...

mr_kwolf 04.08.2010 07:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez RAF (Post 951678)
Odnosnie czwartkowego meczu, chcialbym zwrocic uwage na obsade sedziowska. Na wstepie chcialbym zauwazyc ze skandalem jest fakt ze UEFA desygnuje na mecz Azerow sedziego z Turcji. Ten fakt jest jeszcze bardziej skandaliczny bioraz pod uwage ze polowa zarzadu Qarabachu to Turcy...... Ale do rzeczy. Nie wolno dawac sedziemu zadnej okazji to "wykazania sie" - wiem, niektorzy zrobia ze mnie paranoika, ale mam obawy o sedziow w tym meczu.. oby byly to obawy bezpodstawne - zadnych wslizgow na granicy ryzyka, glupich pyskowek czy fauli (SOBOLEWSKI), unikac tez (nawet z pozoru czystych) ostrych wejsc w obrebie naszej 16 - tki. Wiem, ze gra bedzie dosyc ostra - tym bardziej jezeli nasi podejma rekawice i wyzwanie - ale z tymi sedziami trzeba bedzie uwazac.

Odnosie wyjsciowej "11" dzisiejszy dzien przyniosl - niestety - nowosci. Brak Clebera oznacza Diaza na stoperze, a to z kolei oznacza Piotra Brozka na lewej obronie. Kto w pomocy? Ja bym postawil mimo wszystko na Paljicia (na podstawie obserwacji treningow przez jednego z forumowiczow), dwoch defensywych pomocnikow w osobach Wilka i Sobolewskiego i atak - Zurawski (cofniety) i Pawel Brozek (wysuniety) na prawej pomocy ustawilbym Maleckiego.

Jovanic - Cikos - Diaz - Singlar/Kowalski - Piotr Brozek - Malecki - Wilk - Sobolewski - Paljic - Zurawski - Pawel Brozek .

Odnosie Henryka Kasperczaka.... Spodziewalem sie po Nim troche wiecej (moze bylem troche zaslepiony legenda sezonu 2002-2003) ale wszystkim krytykujacym Go w temacie "Henryk Kasperczak trenerem Wisly!!!" poddaje pod rozwage fakt ze w meczu o byc albo nie byc w Europa League Kasperczak musi (bo nie ma innej opcji) wprowadzic do ataku beznadziejnego Brozka (opcja z jeszcze gorszym Boguskim wogole opada). Takie to warunki pracy dostal od Zarzadu. Nie jest bez winy, ale wieksza jej czesc lezy po stronie Zarzadu. Koniec OT.

a kto mu zabronił doprowadzić do formy Brożka? Bo to że on grać potrafi udowodnił dwa lata temu.

Ponadto jest pare innych opcji, chociażby Małecki w ataku.

Tenzen 04.08.2010 07:53

Rafał jak Patryk, raz ma swój dzień, raz nie.

Oldpara 04.08.2010 08:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez RAF (Post 951678)

Przypomnę, że Skorża z beznadziejnego Brożka zrobił dwukrotnego króla strzelców Ekstraklasy, a z duetu Brożek - Boguski maszynkę do strzelania goli. Dopiero jak cały sezon Brożek i Boguski byli kontuzjowani, to zaczęły się problemy.

Narzekać na warunki pracy mógł poprzednik Kasperczaka, kiedy nie miał kim grać, ale Henryk ma zdrowego Brożka, zdrowego Boguskiego, z którymi przepracował cały okres przygotowawczy i końcówkę poprzedniego sezonu, a do tego sprowadzono mu Żurawskiego (też dwukrotnego króla strzelców Ekstraklasy nota bene), Riosa, Paljica.

Więc popropszę bez bzdur że to wina Zarządu, że nie potrafimy strzelić bramki Azerom.

Mar85 04.08.2010 08:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Oldpara (Post 951701)
Przypomnę, że Skorża z beznadziejnego Brożka zrobił dwukrotnego króla strzelców Ekstraklasy, a z duetu Brożek - Boguski maszynkę do strzelania goli. Dopiero jak cały sezon Brożek i Boguski byli kontuzjowani, to zaczęły się problemy.

Narzekać na warunki pracy mógł poprzednik Kasperczaka, kiedy nie miał kim grać, ale Henryk ma zdrowego Brożka, zdrowego Boguskiego, z którymi przepracował cały okres przygotowawczy i końcówkę poprzedniego sezonu, a do tego sprowadzono mu Żurawskiego (też dwukrotnego króla strzelców Ekstraklasy nota bene), Riosa, Paljica.

Więc popropszę bez bzdur że to wina Zarządu, że nie potrafimy strzelić bramki Azerom.

Ale to że Heniowi rozwalono całą obronę, tego nie weźmiesz pod uwagę...to jest wina zarządu bo najpierw powinni kogoś godnego przygotować a potem sprzedać...poza tym dostał drużynę rozwaloną przez Skorżę...fakt miał cały okres przygotowawczy ale doszło do drużyny dużo nowych zawodników a magiczne ręce Pana Macieja S i kontuzje spowodowały że Boguski cofa się w rozwoju, Kirm nie wiadomo czy on kiedykolwiek zagra na poziomie, a Łobo i jego jedyny przebłysk który uratował tyłek Skorży....

tomsts 04.08.2010 08:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JarTSW (Post 951616)
Paljicia ja bym wpuścił na koniec, a zaczął Kirmem.

to mogło by być dobre rozwiązanie. Kirm jako joker niewiele ostatnio wniosł, ale mozna by liczyc na solidna gre do 60-70 minuty. Wtedy Pajlic niech wbija. Po raz kolejny pokresle ze widze w nim duzy potencjał. Mysle ze ostatnie pol godziny to dobry okres gry na jego dynamiczne proby. Podczas treningow strzeleckich podkreslano jego niemal stuprocentowa skutecznosc. Bardzo licze na to ze użądli swoja lewą Karabach. A tak BTW trzeba Pajlicowi wymyslic jakas ksywe. Mysle ze nie ma co kombino0wac, od imienia nazwijmy go Drago :D byle nie mylic z Okuką, chociaz w kontekscie jutrzejszego meczu taka analogia jest wskazana;)
pozdro!

Oldpara 04.08.2010 09:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mar85 (Post 951705)
Ale to że Heniowi rozwalono całą obronę, tego nie weźmiesz pod uwagę...to jest wina zarządu bo najpierw powinni kogoś godnego przygotować a potem sprzedać...poza tym dostał drużynę rozwaloną przez Skorżę...fakt miał cały okres przygotowawczy ale doszło do drużyny dużo nowych zawodników a magiczne ręce Pana Macieja S i kontuzje spowodowały że Boguski cofa się w rozwoju, Kirm nie wiadomo czy on kiedykolwiek zagra na poziomie, a Łobo i jego jedyny przebłysk który uratował tyłek Skorży....

Ekhm.... rozmawiamy o nieumiejętności strzelenia bramki Azerom, a ty płaczesz "ale Heniowi rozwalili całą obronę". Zabawna argumentacja.

tofik 04.08.2010 09:20

Nasi kopacze mieli problemy ze strzeleniem gola amatorom z Estonii. A Karabach to przecież drużyna lepsza, każdy widział jak klepali.
Z Levadią to nie była wpadka jak każdy tu utrzymuje, bo gra sie od tamtej pory nie poprawiła zbyt wiele. Może odrobinę. Trzeba przyjąć to na klatę i powiedzieć sobie wprost, jesteśmy słabi.

Mar85 04.08.2010 09:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Oldpara (Post 951718)
Ekhm.... rozmawiamy o nieumiejętności strzelenia bramki Azerom, a ty płaczesz "ale Heniowi rozwalili całą obronę". Zabawna argumentacja.

Nieumiejętność niestrzelania ma swój początek od 2 rundy, przełom lutego i marca...wszystko spartolił Skorża..a obrona do tego ma dużo bo jak widać było w pierwszym meczy wspaniały Kowalski nietrafił z 2 metrów, gdzie Marcelo trafiłby to z palcem w ****. Ileż on nam razy tyłek ratował kiedy nie było skuteczności w ataku?? Chyba dzięki obronie wywalczyliśmy to drugie miejsce, a zarazem straciliśmy pierwsze...naszym z przodu brakuje umiejętności, zaangażowania i koncentracji... nasze gwiazdeczki są przepłacane i myślą o kasie...jeśli nie zobaczymy jutro walki, pressingu to niech oni zadadzą sobie pytanie, po co w to się bawią...czy gra dla Wisły już do niczego nie zobowiązuje?? Chyba że są tak słabi...ale skoro tyle zarabiają to chyba można czegokolwiek oczekiwać.....

fialo 04.08.2010 09:55

Nie wie ktoś ilu mniej więcej naszych kibiców poleciało do Baku ?

WislaOnly 04.08.2010 10:54

----------------Jovanić--------------------

Cikos---Kowalski---Diaz--- Brożek

Małecki--Sobolewski--Jirsak-- Kirm

----------Brożek---Żurawski---------------

Pewny skład, tylko co z tego będzie... Szkoda że nasze padaki nie umieją grać żadnym systemem opartym na trzech obrońcach, np. 3-5-2, bardzo ofensywny i kolejny czyściciel Wilk by mógł pograć. Moim zdaniem, będą walić chimerycznie w Azerski mur, aż im łby spuchną. Ale jeśli się postarają, to ja mam nadzieje na dogrywkę, ale to się okaże po pierwszych 15 minutach.

LooNatyk 04.08.2010 11:07

Z Jirsakiem w srodku raczej nic nie ugramy, to po Boguskim byl najslabszy zawodnik 1 meczu. Chlop ma jakas blokade i zupelnie nie potrafi grac w meczach o stawke. Udezyl moze ze 3 razy pilke, ale nie tego oczekuje od srodkowego pomocnika.
Dlatego ja bym wystawil mimo wszystko Wilka.

szymonw7 04.08.2010 11:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WislaOnly (Post 951756)
----------------Jovanić--------------------

Cikos---Kowalski---Diaz--- Brożek

Małecki--Sobolewski--Jirsak-- Kirm

----------Brożek---Żurawski---------------

Pewny skład, tylko co z tego będzie... Szkoda że nasze padaki nie umieją grać żadnym systemem opartym na trzech obrońcach, np. 3-5-2, bardzo ofensywny i kolejny czyściciel Wilk by mógł pograć. Moim zdaniem, będą walić chimerycznie w Azerski mur, aż im łby spuchną. Ale jeśli się postarają, to ja mam nadzieje na dogrywkę, ale to się okaże po pierwszych 15 minutach.

Ja bym wolał jak by Kirma zamienił z Brożkiem, Brożek więcej robi szumu z przodu niż Kirm, Kirm już grał czasem na obronie;)

WislaOnly 04.08.2010 11:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szymonw7 (Post 951771)
Ja bym wolał jak by Kirma zamienił z Brożkiem, Brożek więcej robi szumu z przodu niż Kirm, Kirm już grał czasem na obronie;)

Eeee... kombinowanie to mieliśmy w tamtym meczu i jak wyszło, widać!:/ Zresztą nasza obrona by wyglądała już groteskowo. Moim zdaniem stary skład musi wziąć odpowiedzialność za wynik. Jeśli nie przejdą Azerów to nie są już zdatni na grę w Wiśle.:foch:

szymonw7 04.08.2010 11:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WislaOnly (Post 951780)
Eeee... kombinowanie to mieliśmy w tamtym meczu i jak wyszło, widać!:/ Zresztą nasza obrona by wyglądała już groteskowo. Moim zdaniem stary skład musi wziąć odpowiedzialność za wynik. Jeśli nie przejdą Azerów to nie są już zdatni na grę w Wiśle.:foch:

Ale gra z brożkiem w pomocy w poprzednich meczach dawała lepsze efekty. Błędem było przesunięcie Piotrka do obrony w meczy z Azerami. Uważam że Piotr stał się ostatnio siłą napędową ofensywy Wisły

Tarann 04.08.2010 12:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LooNatyk (Post 951793)
Tarann - nic nie pomylilem.

Więc powiedzmy że inaczej patrzymy na przydatność zawodnika dla zespołu.

Jak będę miał chwilę czasu wieczorem postaram się ściągnąć mecz i pociąć akcje oby dwóch graczy potem wrzucę i ocenimy może być?
Jak ktoś ma link do meczu to bardzo proszę o podanie.

skeba 04.08.2010 12:34

Cytat:

Ale i tak losy tego meczu zależą od postawy stoperów Kowalski - Diaz. Bo jak oni dadzą dupy, to już będzie po meczu....
MY nie mamy się bronić, tylko atakować, więc los meczu jest w rękach Zurawskiego, Brożka. To oni maja tam strzelac bramek, bo mozemy stracic 8 bramek, ale wazne zebysmy te 9 strzelili.
Obrona swoja droga, ale my tam mamy bramki strzelać

koyoot 04.08.2010 12:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mar85 (Post 951705)

Wiem ze Marcelo byl fenomenem jesli idzie o obroncow bo strzelal mnostwo bramek i byl 3 strzelcem Wisly w tamtym sezonie, ale na litosc boska... obroncy maja brac pilke, przebiec cale boisko posadzic bramkarza na murawie i jeszcze z banki(na kleczkach) strzelic bramke? To ofensywa ma za zadanie strzelanie bramek. Wiec nie tlumaczcie glupio tego ze jest tutaj brak skutecznosci w ataku tym ze rozwalono mu obrone.

WislaOnly 04.08.2010 12:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tarann (Post 951809)
Więc powiedzmy że inaczej patrzymy na przydatność zawodnika dla zespołu.

Jak będę miał chwilę czasu wieczorem postaram się ściągnąć mecz i pociąć akcje oby dwóch graczy potem wrzucę i ocenimy może być?
Jak ktoś ma link do meczu to bardzo proszę o podanie.

Trzeba przyznać że Jirsak ostatnio nie grał źle ale to i tak za mało jak na niego. Mam nadzieje, że w czwartkowym meczu błyśnie, liczę na jego bomby z dystansu, bo to będzie obok stałych fragmentów jedyny możliwy sposób na strzelenie gola. A jeśli będą się pchać przez środek to po pucharch:/

bonawentura 04.08.2010 12:37

Ja bym Brożka posadził na ławce. A ze skrzydłowych i napastników wybrałbym Żurawskiego, Małeckiego, Kirma i no może tego Paljica, ale musiałaby być większa współpraca ze strony Piotra Brożka.

Popołudniowy Pisarz 04.08.2010 13:47

Jeżeli miałbym się 'pobawić' w Henryka Kasperczaka wystawił bym następujący skład:

--------------------Jovanić----------------------
Cikosz -------- Kowalski, Diaz -------- Brożek
Małecki --- Wilk, Jirsak, Sobolewski --- Kirm
------------------Żurawski-----------------------

Dlaczego? Żeby zagęścić środek pola, i atakując środkiem, bo chcąc nie chcąc trzeba rzucić wszystko co najlepsze mamy na ten mecz, bo powiedzmy sobie szczerze, Paweł Brożek, czy Boguski - na ten moment i z ich obecną formą - raczej nic nie zdziałają. Smutne, ale prawdziwe.
Nie wiem, jak Paljić jest przygotowany do sezonu i ile czasu na boisku będzie mógł grać na pełnych obrotach, więc mógłby wejść na podmęczonego rywala, Paweł za Maćka (bo drugiego w obwodzie napastnika nie ma), oraz Rafał na któreś skrzydło.
Ale to nie ja jestem trenerem i to nie ja oglądam ich codziennie na treningach ;) Więc wszystko w rękach piłkarzy i Kasperczaka.

Pozdrawiam.

mitmichael 04.08.2010 14:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez martin_6 (Post 951870)
Janas raz wystawił Żurawa na szpicy... w meczu z Ekwadorem, i nie chce go już tam nigdy widzieć ;)

I tak to jest niemozliwe bo Pa.Brozek na pewno wyjdzie od pierwszej minuty. Kasperczak nie zmieni taktyki na jednego wysunietego napastnika. Bramkarz i obrona pozostaje bez zmian, Małecki i Sobolewski na pewno zagraja od poczatku wiec pozostaje jeszcze drugi srodkowy pomocnik i boczny. Moim zdaniem po lewej stronie zagra Paljic a w srodku albo Wilk albo Jirsak. Ten drugi juz grał w europejskich pucharach wiec mozliwe, ze to na niego Henio sie zdecyduje. Mysle, ze to bedzie na ten mecz rewanzowy optymalny skład:

--------------------Jovanić----------------------
Cikos -------- Kowalski, Diaz -------- Pi.Brożek
Małecki --- Wilk/Jirsak, Sobolewski --- Paljic
-------------Żurawski-----Pa.Brozek-------------

_ukoL 04.08.2010 14:22

Ciężko być optymistą po pierwszym meczu. Skoro ostoja i doświadczenie nie strzela karnego w decydującym momencie to trudno teraz wierzyć, że to właśnie Żurawski zbawi Wisłę. Mimo to głęboko i ślepo wręcz wierzę, że uda się wyeliminować Azerów i wyprowadzić Wisłę na właściwe tory, bo ta czkawka ciągnąca się od Levadii trwa już zbyt długo.

RecordAble 04.08.2010 14:26

Skoro mamy atakować, a nie bronić się, to czemu nie spróbować zestawienia 4-3-3?
Małecki - Jirsak - Paljić
Boguski - Brożek - Żurawski
Nie ma czego bronić, tu trzeba strzelać i to jak najszybciej. Potem można by było przejść na 4-4-2 z Sobolem lub Wilkiem w środku. Wolę napisać "Jak szaleć, to szaleć" niż "Jak odpaść z pucharów, to godnie".

moce 04.08.2010 16:28

wiadomo że jedziemy nastawieni na atak ale strata bramki automatycznie zakończy naszą przygodę z le
przede wszystkim musimy zagrać perfekcyjnie w defensywie i liczyć na to że nasi napastnicy się obudzą myśle
że dzisiejszy trening już pokarze jak bardzo są zaangażowani i skupieni zawodnicy przed jutrzejszym bardzo trudnym meczem

goly78 04.08.2010 16:51

Dlazcego starta bramki ma nas eliminować?? A co nam daje jedna bramka ? NIC. Musimy stzrelic dwie i wygrać mecz 0:2 lub np 1:2 . W karnych nas nie widze :(

qchar90 04.08.2010 16:53

ja także nas w karnych nie widzę, nie widzę żadnego pewniaka u nas w drużynie do wykonywania karnych.
jak sie nie strzeli gola w pierwszej połowie, to ciężko to widzę.

LAW 04.08.2010 17:51

Czekałem ze swoimi trzema groszami do teraz, bo przyznam, że wtedy byłem delikatnie mówiąc nerwowy.

Wg mnie Bunoza zawalił nam mecz - wysoki do nieba... Ale cała drużyna właściwie grała piach i już sam nie wiem dlaczego. Czy są aż takimi leniami, czy naprawdę polscy trenerzy nie umieją przygotować drużyny do sezonu, czy może rzeczywiście możemy się czegoś nauczyć od graczy z Azerbejdżanu? A może wszystko na raz?

Ja nie widzę w Pi. Brożku naszego zbawiciela. Gdy jeden z graczy prezentuje się naprawdę dobrze, a reszta gra słabiutko to coś jest nie halo. Tak mogła robić Barca, gdy w jednym sezonie coś grał tylko Ronaldinho albo daaawno temu, gdy Argentynę "ciągnęli" Maradona i Caniggia.

Ale najbardziej mnie wkurza, iż takjest niemal co roku. A maksymalna liczba użytkowników odwiedzających to forum, zawsze zbiega się z jakąś naszą żałosną porażką. Żałosną, bo piłkarze mojego klubu wg mojej oceny nie dali z siebie wszyskiego. Oczekuję, że jutro przynajmniej będą za*******elać, bo to rzadko im sie zdarza...

WislaOnly 04.08.2010 18:47

Wyobrażacie sobie to na naszym nowym stadionie, kiedy leci ten piękny hymn? http://www.youtube.com/watch?v=NdFQxJ7QY50 Ja bym chyba ryczał!!! Aż mam ciarki! Niech to się wreszcie stanie... :) Mam nadzieję że już za rok!:) Czujecie to???

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:44.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl