![]() |
ma ktoś propozycję jak spędzić urodzinowy dzień dziewczyny ? Chcemy spędzić go poza domem , samochód jest, ale nie jechać gdzieś daleko, max 50 km od Krakowa :)
|
Po co gdzieś jechac? Na rynek do restauracji:)
|
Jak masz samochód to wiadomo..wyjedz gdzies za miasto i....:D oczywiście żartuję. Możecie pojechac do Ojcowa, pochodzic po dolince, pójść do źródełka miłości, albo możecie gdzies w niezbyt odległe górki pojechać pospacerować...masz auto, to otwiera się przed tobą wiele możliwości, wykaż się inwencją:)
|
Przy tej pogodzie, to ja bym został w garażu ;)
|
jak koniecznie chce wyjechać to
ew. w samochodzie też może z nią posiedzieć ;] |
Panowie, jak wiemy w środę Wisełka przyjeżdża do Gdańska, mojego miasta ;). Pytanie będzie głupie - jak myślicie, o której się ich można spodziewać w Gdańsku? ;) Chciałbym ich złapać gdzieś pod stadionem na jakieś autografy, zdjęcia etc. - o ile mnie to już mniej rajcuje, to młodsza część rodziny wręcz mnie zamęczy o to :).
Pozdrawiam |
Ojców chyba będzie najrozsądniejszą propozycją :)
Co do wyjazdu za miasto i sexu to po co mam jechać taki kawał drogi jak w krakowie jest pełno takich miejsc :p Gdyby nie ta pogoda...cholera |
Cytat:
|
Poszukuje słuchawek do 100 zł głównie do CS.Czy mógłby ktoś coś polecić?
|
http://www.ceneo.pl/Sluchawki;004c326+m50+n110.htm
Do wyboru, do koloru. Osobiście polecam firme Sennheiser. Może ciut drogo, ale sprzęt robią pierwsza klasa. |
Czy ma ktos pod ręką fotkę Romy, żony Macieja Scherffena z Lecha Poznań?
|
Jaką polecacie drukarkę laserową czarno-białą ?
Zależy mi na przystępnej cenie, oraz żeby była tania w eksploatacji. |
Jak się nazywa, lub gdzie można znaleść np. w internecie taki informator dla przyszłego studenta?
Widziałem coś takiego kiedyś, że były wydziały, kierunki i minimalne progi punktowe z którymi przyjmowano w zeszłym roku czy innych latach. Proszę o odpowiedź! |
Cytat:
PS: W jakiego CSa grasz? |
Jak można uzyskać taki efekt graficzny (lub podobny) w Corelu? Ewentualnie w Photoshopie. Chodzi mi o te zawijasy;) dookoło loga. Proszę o jakieś rady.
http://i33.tinypic.com/2z4e6q9.jpg |
Możesz ściągnąć z internetu różne pędzle do photoshopa (brush).
|
Dzięki wielkie
|
Internet w komórce działa, GG hula :) Tylko małe pytanie: jaka przeglądarka będzie najlepsza? miniOpera? Istnieje komórkowy Firefox? :) Czekam na odpowiedź.
|
Cytat:
dobra i niezle drukuje ale zeby kupic tusz, musisz zamowic na stronce nie da sie kupic cardridgów w żadnym sklepie |
Publiczny adres IP - jakie są konsekwencję zmiany z prywatnego na publiczny? Jakie są realne zagrożenia jeśli chodzi o bezpieczeństwo?
|
Sa na forum jacys uzytkownicy Samsunga Yp-U3???????????????
2 stowy chyba w błoto sobie poszly przez to badziewie ,bo komp nie widzi Mp3 ,i pisze disconnected ,inastalowalem WMP11,program z plytki i ze stronki i nic. Ktos korzysta z tego "cudownego" odtwarzacza i ma/mial taki sam problem,ew jak ktos ma jakis pomysl jak z wyjsc z tego kłopotu to bylbym wdzieczny. Pzdr |
Bluzy Wisły Kraków
witam serdecznie :) mam pytanie Panowie.. znacie jakis moze ciekawy sklep internetowy oprocz allegro.pl i sklep.wisla.krakow gdzie mozna dostac jakies ciekawe bluzy Wisełki ? szukalem na tych 2 stronach i nic ciekawego nie znalazlem moze jedna :P Fajnie jakby miala napis np Armia Białej Gwiazdy albo Jakąs duzą gwiazde na plecach... licze na Waszą pomoc ;) pozdro .. ŚWL
|
|
Cytat:
http://2.bp.blogspot.com/_OQmEa5OKyO...chneider12.jpg :-) |
dziękuje za linka .. Koszulki fajne są owszem :) ale bluzy mi sie nie podobają za bardzo... ten czerwony herb jakos moim zdaniem nie pasuje ( nikgo nie obrazając ) .. ma ktos jeszcze inne fajne linki ? pozdrawiam
|
na jakiej stronie mogę zobaczyć składy w których grają teraz w Carling Cup??
|
Cytat:
----------------------------------------------------------------- Jak długo zwykle trwa realizacja przelewu na konto w Bet at Home? Dokładnie mBank---->BaH |
Kupilem kilka dni temu Brother DCP-7010L i jestem zadowolony :) cena ok 370 zl
|
mam pytanie do adminów strony i forum...
ile miesięcznie wyciągacie z reklam na stronie? powyżej 2 tys złotych, czy więcej? |
Cytat:
|
Prędkość zapisu plików z rapidshare'a (free) spadła mi ze standardowych 120-150 do 10-30kB. Ma ktoś tak jeszcze czy tylko u mnie coś się pieprzy?
|
Czy jest jakiś sposób, żeby usunąć termodruk bez zniszczenia koszulki?
|
dla tych co siedzą trochę w telefonach ;)
a więc, w jakiej cenie mniej/więcej będzie kosztowała wymiana ekranika w SE K800i ?? pozdro |
gdzie w Krakowie znajde sklep komputerowy z duzym asortymentem podzespolow drobnych?
chce kupic wentylator Scythe Slip Stream 120mm i nie wiem gdzie go znajde oczywiscie cena tez odgrywa role, nie mam zamiaru zaplacic za niego wiecej niz 25zl ktore i tak są przesadą orientuje sie ktos gdzie mozna podjechac? |
Cytat:
http://www.komputronik.pl/Wentylator...log,kat,11382/ |
Jest może gdzieś sprawozdanie z artykułu z gazety Polityka (nr 38) pod tematem: POLICJA, Kiedy stróż staje się myśliwym. Jesli by wiedział ktos gdzie to można znajśc to byłbym bardzo wdzięczny za pomoc:)
|
szybkie pytanko:
ma ktos galerie z meczu fc polska - oldboje realu madryt ? zajebiscie pilne z góry dzieki P.S. dokladnie chodzi mi o 2 zdjecia na ktorych widac dopingujacych kibicow na e4. na zdjeciu nr1 kibice sa przodem do aparatu, a na zdjeciu nr 2 sa tylem (za bary). |
Cytat:
|
nie do konca, u mnie jest tradycyjnie jak to zwykle o tej porze 60kb/s, czasami nawet przerwie sciaganie to znaczy ze robią cos z serwerami, podejrzewam ze pod wieczor wszystko bedzie juz w porzadku
a limitow nie ma juz od miesiaca jak dobrze pamietam |
1. Gdzie w Krakowie jest ten nowo otwarty fan shop z tymi legalnymi narkotykami czy czyms takim(ten co w Łodzi)
2. Jeśli Skorża powiedział, że Marcelo ma najlepszą w drużynie wydolność(bo tak trenują w Brazylii) to czy jak bedzie trenował tak jak reszta ekipy Wisły to ta wydolność mu spadnie do ich poziomu? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl