![]() |
Radoslaw "nie tak sie umawialismy" Matusiak strzelil bramke na 1:0 dla Cracovii (mecz skonczyl sie wynikiem 1:1)
Andrzej Niedzielan strzelil na 2:0 dla Ruchu w meczu z Polonia W. |
odnośnie Radosława byłem w małym szoku jak przed chwilką wyczytałem i zobaczyłem jego potężny strzał głową, jak to pisali na ekstraklasa.tv :) kto wie może i faktycznie Orest ma na niego jakiś swoisty zbawienny wpływ :P
|
|
za 90 minut....
Grzegorz Niciński we Wrocławiu.i nie jest tam bynajmniej na wycieczce. |
Pewnie na portalach będzie "Były piłkarz Wisły zatrzymany"...
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Obsesja? Ja .......e zastanów się najpierw dlaczego pokazują Grzegorza N. w koszulce Wisły skoro gra od poand 4 lat w Arce?
|
Tu nie chodzi o 'udupienie Wisły', a zwyczajnie o kliknięcia. Kogo obchodzi zawodnik Arki? Nikogo. Ale w 'byłego zawodnika Wisły' już będą ludzie klikać. Fakt, jest to s****ysyństwo, ale jestem niemal pewien że ci którzy piszą te niusy o dowaleniu Wisły nawet nie pomyśleli, myśleli raczej o kliknięciach, czyt. $$
|
Widac flustraci dalej lubuja sie w mieszaniu Wisly w korupcje i bawią ich takie rzeczy.
Z tego co kojarze klub juz raz taka sytuacje prostowal,wypadla by tak samo zrobic z tym szmatławcem. Nikt sobie Wisłą nie bedzie pomiatał i wykorzystywal do chwytow marketingowyvch. |
Cytat:
PS. To się nazywa mania prześladowcza.. |
To jest zwykłe zmęczenie materiału. Ogólnie brać dziennikarska pod wodzą GW, która spotkała się z Wisłą i TF w sądzie, gdyby mogła to by uśmiercała Wisłę kilka razy dziennie a co dopiero mówić o odpuszczeniu sobie przyjemności bezkarnego przekreślenia oczu czarną kreską, komuś w koszulce z Białą Gwiazdą i napisem TF.
W mediach doszło już do abstrakcji, gdy na żywo ludzie nie tylko skorumpowanej piłki czy polityki, ale luminarze nauki nawet, zastrzegają się na wstępie wywiadu, aby nie traktować poważnie tego co podają media a dziennikarze robiący akurat z nimi ten wywiad na żywo, bez zmrużenia oka pytają w związku z tymi medialnymi plotkami, o prawdę ? Przecież to jakiś MATRIX informacyjny lub wręcz stan paranormalny z pogranicza psychiatrycznych schorzeń. Normalnie za pomówienia czy kłamstwa a nawet nieświadome czyny, bezmyślnie szkodzące marce danej firmy, odpowiada się ostatecznie w sądzie, ale propagandzistów z dziennikarskiej branży, chroni prawo i zezwala im na wszystko. Dziennikarstwo to czy raczej bajkopisarstwo ? Już wiem - zwykłe kołtuństwo. Demokracja w najczystrzej postaci - :rotfl: |
http://www.90minut.pl/news/101/news1...mi-Korony.html
I jego "wiślackość" mu na to pozwoliła ... ?! No nie może być ... |
|
Cytat:
Nie wiem czy jest się czym szczycić, że piłkarz-cham powraca do naszej ligi. |
o nie...
mój ulubiony piłkarz do scyzorów poszedł...masakra. niech Mu się wiedzie... |
Cytat:
Ciekawi mnie przywitanie eks-Wislaka przez Koroniarzy :lol: Cytat:
|
|
|
Ciekawe kto następny w Koronie po Edsonie, Vuko i Nikoli. Stawiam na Brasilię :)
|
Cytat:
Ten pirat to jest chyba jakieś nieporozumienie w ogóle. Nikola CHAM bo co? Bo grał twardo? Czy dlatego, że był lubiany przez kibiców Wisły, których Ty nienawidzisz, bo wszyscy są nieprawdziwi oprócz Ciebie (to do pirata oczywiście)?:lol::lol::lol:A niektórzy nawet nie lubią pedałów czy murzynów.:lol: A wracając do tematu, to dla mnie szok z dwóch powodów. Po 1. nie sądziłem, że ktokolwiek zatrudni jeszcze w tym kraju Nikolę po swoich wybrykach (a może dlatego jest chamem?:rotfl:). Po 2. przecież Korona ma Edsona, który też jest lewym obrońcą. Po co im dwóch takich piłkarzy na tą samą pozycję, kiedy ciągle mają braki w innych liniach? No, ale powodzenia Niko (oczywiście oprócz meczów z Wisłą ;) ). Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
O jego pozaboiskowym zachowaniu dyskutował nie będę, bo tutaj chyba wszyscy jesteśmy w tym temacie zgodni. |
I to samo mam na myśli, właśnie pozaboiskowe wyskoki. A wszyscy sobie znaleźli nowy obiekt do krytyki i jazdy po nim w postaci mnie :lol:
Przeproście więc, i zachowajcie ostatnie cząstki honoru :lol: |
Oj będzie się działo. Nikola i Vuko w jednym zespole.
Korona to teraz taki mix Wisły i Legii :) Legia - Edson, Vuko, Zganiacz Wisła - Nikola, Kuzera, Nowotczyński, Łatka |
Cytat:
2. Edson moze grać w pomocy.Bo w tej lini mają braki jakościowe. Nikola, Vuko, Edi, Edson, Cierzniak, Hernani, Gajtkowski, Zganiacz - mimo wszystko ciekawe nazwiska jak na naszą ligę. Zobaczymy co to będzie za 2 tygodnie. |
Tak mi się coś przypomniało:
Cytat:
|
Cytat:
No w Kielcach będzie wesoło niewątpliwie, a że do Kraka niedaleko to pewnie i u nas go często będziemy widzieć i krakowskie puby znów zarobią jak za dawnych dobrych lat... Ciekawe czy wytnie sobie scyzoryk na głowie? A z boiskowych walczaków to chyba wolimy takich co mają więcej oleju w głowie - np. Sobol... |
Założę się o piwo a nawet więcej ,ze nie długo usłyszymy z ust Nikoli jacy to wspaniali fani Futbolu są w Kielcach a jacy beznadziejni byli w Krakowie.
|
Cytat:
Swoją drogą to o tyle mu się nie dziwie że po wyczynach pozaboiskowych to na wiele ofert to on liczyć pewnie nie mógł |
Szkoda ze Nikola nie poszedl chocby do Slaska, Lechii lub Jagi ,tylko do Scyzorów ,ale pewnie zarowno on jak i Vukovic maja wspolnego menadzera ktory wspolpracuje z Korona.
|
Korona to drugi po Cracovii klub gdzie Nicoli nie chciałbym widzieć. Ze swojej strony życzę mu powodzenia, aczkolwiek bardzo mnie ciekawi jak się ustosunkuję do kibiców z tego klubiku.
Scyzorek na głowie będzie w każdym razie ciężko mu na głowie zrobić :lol: |
Cytat:
Co prawda w Klerykowie nie ma tyle knajp, co u nas ,ale dla niego nie ma problemu. |
Cytat:
|
|
nie wiem jak wy, ale ja nie chciałbym, żeby mój dzieciak, jeśli bym miał, za swojego idola wziął Nikolę. Boisko boiskiem, ale piłka to nie tylko boisko, to też cała otoczka, w tym także kibice, którzy widzą jak kolejnym rajdowcom wszystko uchodzi płazem, tylko dlatego, że grają w piłkę.
Nikola nadaje się do piłki tylko z batem trenera pokroju Petrescu. Mijailović jest po prostu przykładem tego jaki piłkarz NIE powinien być. Porównajcie go z Sobolem. Piłkarz grający z Białą Gwiazdą na sercu reprezentują ją zawsze, jeśli robi to urządzając bijatyki w knajpach, czy ścigając się z kolegami (vide Kuzera) to nie jest godny noszenia tej koszulki. Piłkarz ma być wzorem. |
|
Moim zdaniem Mijajlović to wariat. Jak przychodził do Wisły na wiosnę 2004 roku to po paru meczach wielu mówiło ,że to świetny obrońca. I rzeczywiście perspektywy rozwoju jakieś w jego przypadku były. Gdyby miał coś w głowie a nie tylko jałowy step to inaczej by się jego kariera potoczyła. Znając życie to Korona wywali go po dwóch treningach w ****u.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl