![]() |
A ma ktos szklana kule albo wechikul czasu zeby to sprawdzic? Prosze Cie myslenie nie boli.. Wymysl sam dlaczego ci nikt nie odpowie na to pytanie.
|
|
Jakby nie patrzyć ciekawa runda nam się zapowiada przy Suchych Stawach :)
2x Lechia, Śląsk i Lech. Nic tylko kupować karnety :) |
Bilety w cenie jak na Reymonta...
|
hm.. jeśli porównać ceny z cenami Cracovii to na prawdę śmieszne liczby... tym bardziej jeśli chodzi o karnety.. a bilety mamy droższe od Pasów o.. 5zł.
tak więc nie możemy wypaść gorzej od parchów.... i robić na złość piłkarzykom....nie dla nich a dla Wisły.. dla Henryka Reymana!! nie chciałby widzieć pustych trybun podczas gdy jego kochana Wisła potrzebuje wsparcia w tak ciężkich chwilach!! |
Teraz się okaże ilu Wisła ma WIERNYCH kibiców, a raczej już się okazało w Sosnowcu :]
|
Tylko nie wykupcie jutro wszystkich bo ja chyba dopiero w środę będę mogła podjechać do sklepiku ;)
|
Mam karnet z jesieni, więc na mecz PP z Lechią mogę wejść za darmo. Kupuję jednak nowy karnet i znowu muszę płacić za ten mecz. Coś mi tu nie gra...
|
O 11 stała kolejka za karnetami.
|
DuŻo Ludzi Za Karnetami.
|
Byłem przed 12 to było 20 osób w kolejce ale część dopiero wyrabia karty.
|
DziĘki!!pozdro
|
Kupię jutro karnet na sektor 3 (czy jest duże zainteresowanie,kk mam wyrobioną)
|
ok 15 kilka osob przedemną i tyle samo po mnie ,kupowałem na 3 sektor
|
Witam. Jestem spoza Krakowa.Jak mogę kupić bilet na mecz piłkarzy?
|
Cytat:
2. Jadąc pare dni przed meczem na Reymonta 22 po bilet (w kasach Hutnika przed meczem bilety nie beda sprzedawane). 3. j.w. a bilet kupuje Ci znajomy. Skoro jesteś spoza Krakowa to 1-sza opcja najlepsza. |
Cytat:
|
|
Około 3 osoby jak kupywałem koło 15 karnet
|
Ja mam pytanie co do wyjazdu do Bytomia (temat o tym jest zamknięty więc piszę tu) - osoby niepełnoletnie mogą jechać bez problemu na ten wyjazd czy trzeba mień np. zgodę rodziców czy coś w tym guście?
|
Nic nie trzeba.
|
Po raz kolejny powtarzam, że wszystkie pytania dotyczące wyjazdu do Bytomia należy słać na mail wyjazdowy:
naszewyjazdy@kibice wisly.pl (bez odstepu miedzy kibice i wisly) Na pewno otrzymacie odp. dodatkowo na powtarzające się pytania odp. zostanie udzielona na forum w temacie o wyjeździe. |
po godzinie 15 kolejki wogóle nie było
|
A ja mam pytanie...
Jak porzycze od kumpla Karte Kibica , znajac zycie bedzie na bilecie napisane Imie i Nazwisko... to bedzie mogla wejsc na ten bilet inna osoba ??(inne dane)? (Chodzi o mecz na Hutniku) |
Tak.
10 znaków. |
do ktorej zapisy na Bytom?
|
na skwk masz info
|
Połowa biletów do Bytomia poszła
Cytat:
|
Właśnie. Są jakieś karnety jeszcze na "3" bo dopiero dzisiaj mam czas podjechać ?
|
|
A mozna Kupowac Wiecej niz 1 bilet na mecz z Lechia ??
|
trzeba miec jakies dane przy kupieniu biletu na mecz Wisly z Lechiia?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dam radę kupić bilet na mecz z Lechią na sektor 3? Czy będzie problem?
|
Cytat:
|
|
Wszystko na to wskazuję. :)
|
Ło kurde....:)
|
Cytat:
Radzę przedzwonić sobie do WŚ i oni na pewno poinformują ile mniej więcej jest biletów. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl