![]() |
Cytat:
|
Apropos informatorów.
Niektórzy znikną, bo mieli info od pracowników, którzy odchodzą. Za nich pojawia się nowi informatorzy, wraz z nowymi pracownikami. |
Zaraz, zaraz, miało być 5 transferów w tym Stilić, a teraz wyskakują z brakiem czasu? W dodatku info było puszczone na oficjalnej! Czyżby Pan Meresiński był niesłowny i coś kręcił?
Jestem zbulwersowany. |
Stilić z tego co wiem znowu nie dpasują mu warunki finasowe co do reszty traktujcie to jako plotke z mojej strony
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Poza tym że Kopacz ma 300 tysięcy euro odstępnego w kontrakcie - jestem za. Bo za 300 tysięcy euro chyb lepiej jakiegoś ofensywnego piłkarza kupić.
|
Ogryzek - Takiego jak Brlek?
P.s. W meczu z L Kopacz dawał rade. Taki Kujawa, tyle ze dobrze grający główka silny obrónca. Bo Kujawa to póki co samo obrońca. TT mówi o zainteresowaniu Wisły Kovacevicem z Lechiii. Jeśli prawda - good choice |
Myślałem o kimś jak Wolski albo Starzyński. Ewentualnie Stilić. Jeden Brlek wystarczy:)
|
http://www.dziennikpolski24.pl/sport...kiem,10530904/
Widzeliście dzisiaj jaką bramkę strzelił w meczu z Jagą dzisiaj? Wątpię, że go nam wypożyczą. |
Pamiętacie tego tweeta z oficjalki - że jeszcze 5 transferów nas czeka? Mnie ogarnia teraz tylko pusty śmiech. Nie wyobrażam sobie jakiegokolwiek transferu przychodzącego do końca okienka. Wychodzące - jak najbardziej.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wy teraz się nie zastanawiajcie nad tym, jakie i czy będą transfery. Kupujcie asortyment W.S. i wrzucajcie potwierdzenia przelewów/zdjęcia kupionych produktów z paragonami na stronie "Pomoc finansowa dla Wisły - dyskusja" http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=9693 !!! Tylko w ten sposób uda nam się wspomóc klub i doprowadzić do tego, że nie upadnie!!! Nakręcajmy się wzajemnie :)
|
Jedyne kogo nasz klub mógłby jeszcze ściągnąć w tym okienku to młodych chłopaków - walczaków ogranych w II/III lidze, piłkarzy pokroju Drzazgi. Trzeba łowić piłkarzy w niższych ligach za grosze jak Ruch i Jagiellonia...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja myślę, że wiele zależy od trenera. Wielu zawodników ma potencjał na grę lepszą niż obecnie prezentowana przez Wisłę, ale to samo można powiedzieć o aktualnym składzie tej drużyny.
|
Nie ma co rzucać karabinu tylko trzeba walczyć do końca.Łęczna,Korona,Śląsk i Ruch nie mają lepszych zawodników.Uważam ,że gra sie posypała po odejściu Wolskiego.Może dałoby sie chociaż tego Vranjesa wypożyczyć(oczywiście jeśli beda środki finansowe), aby rozdzielał piłki w środku i pociągną gre do przodu.Legii i tak nie jest potrzebny.
|
Teraz to ważne, żeby kibice zakasali rękawy i podjęli się pracy u podstaw - zachęcania znajomych, tworzenia własnych akcji marketingowych, proszenia, by jak największa ilość osób fascynowała się Wisłą. Tylko w ten sposób pomożemy Wiśle. Musimy ufać, że Ci, którzy będą nas reprezentować, podejmą właściwe decyzje. A my tymczasem winniśmy uderzyć się w pierś i podjąć rękawicę w tej walce o ratowanie Wisły.
|
Ayala a wiesz za co zostal wywalony z Legii za opierdalanie się. Po co nam taki leń.Nie rozumiem Was każdy odstrzelony grajek z innego kluby i zaraz może sprowadzic go do nas. Wolę młodego ambitnego z I lub II ligy który będzie zapieprzać po boisku, a nie na nim tylko stac Żadnych Vranjesów i innych odpadów z Legii
|
Cytat:
Jak będziemy grali w 3 lidze, to sciagniemy pilkarzy z 3 ligi. A to jak wygladaja pilkarze z 3 ligi mozna zobaczyc na meczu rezerw. |
NIE - dla każdego odrzuta z Legii.
|
Cytat:
A tak w ogóle to uważam, że nie potrzeba nam walczaków bo piłka nożna to nie jest sport walki. Nam brakuje w tym momencie dosłownie 1-2 kreatywnych zawodników (środek i bok pomocy), żeby ta drużyna z outsidera stała się zespołem mogącym powalczyć o pierwszą piątkę. Niestety w naszej ciężkiej sytuacji na takie transfery nie ma szans więc póki co pozostaje nam męczarnia w dolnych rejonach tabeli. |
Cytat:
a nie rozpisywać się o tym ilu i jakich kreatywnych -walczaków nam potrzeba bo zaraz obudzimy się bez grajków którzy złożą pisma o rozwiązanie kontraktu z winy klubu |
A co ja napisałem w ostatnim zdaniu? Wiem jak jest.
|
Jedyny transfer jaki mnie interesuje to: Zdziska. K na Kałuży i J.M na Monte....
Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać :) |
Cytat:
to raczej taka refleksja ogólna ... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl