![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
pzdr |
Panowiee pytanie z górnej półki
gdzie kupię jakieś róże lub kwiaty nie daleko R22?:)? |
Cytat:
Ulica Lea na rogu z ulicą Kronikarza Galla, przed szpitalem MSW. |
Mam pytanie do osoby , która ogląda program Mam Talent. Poszukuję wideo w, którym dziewczyna śpiewała wraz z bodajże trzema chłopakami refren piosenki : "Empire State of Mind" Jay-Z | Alicia Keys '' Została bardzo pochwalona przez Agnieszkę Chylińską.
Potrzebuję trzy piosenki z tego wideo : 2:45 , 1:35 , 0:30 http://www.plejada.pl/198207,3,jedre...iec,wideo.html |
Na milanos.pl powinieneś znaleźć bo tam wrzucają filmiki z każdego odcinka mam talent.
|
witam, mam takie pytanie: w razie zgubienia karnetu ile kosztuje wydanie duplikatu?
|
Mógłby ktoś podać link do strony na której można było znaleźć odnośniki do forum wszystkich budowanych stadionów w Polsce?
|
|
Uwaga:
Potrzebuję ściągnąć Office'a obojętnie którą wersję, może być 2007. Na jakimkolwiek serwisie hostującym - wszystko mi jedno. |
|
Dzięki pirat ale cokolwiek na hoście, bo mam neostradę - nie wiem czy to przyczyna ale z torrentów nic nie ściąga.
E: O to mi chodziło, swoją drogą sprawdzałem wcześniej peb i wszystkie linki wygasłe, tak czy inaczej dzięki MatMario ! |
Cytat:
ala jak bedziesz miał pecha i bramka się zatnie, nie otworzy.co się czesto zdarza tym co kupili karnety w późniejszych terminach wtedy potrzebny jest jakiś dokumencik.... |
Cytat:
|
działa wam strona: www.multikino.pl/krakow ?
|
Cytat:
Chociaż, jak drugi raz kliknę to powoli ale się wczytuje. |
Chce ktoś kod do cinema city ? xD Środy z orange, pokazujesz kod i 2 bilet gratis :)
|
Posiada ktos gazete krakowską z 2 listopada? Byłbym wdzięczny za skan zdjęcia z "zadymy" w Poznaniu.
|
Nie potrafię znaleźć info...wujek google coś nie bardzo :-/
Czy w Zawierciu będzie jakaś impreza sylwestrowa na rynku? |
wie ktoś może co budują w PARKU AWF od strony AL. JANA PAWŁA, tu gdzie kiedys była taka pseudo fontanna ,widać ogrodzony teren od ulicy
|
Na Rynku w Zawierciu? Czyli, że gdzie? Bo rynków mamy dwa ale żaden na imprezę to się nie nadaje.
Jak co roku na 95% będzie Sylwester koło Mok-u na stadionie (jeszcze zależy co o tym nowy prezydent ale nie sądzę żeby z takiej reklamówki się wycofał), w Karczmie u Stacha (50 metrów ode mnie, tam od kilku lat co roku jest), w Hotelu Zawiercie zapewne też. Co do innych na razie nic nie wiem ;] |
Cytat:
Widzę, że jesteś z Zawiercia, to kumaty będziesz. Chodzi mi o to czy będzie na mieście jakaś impreza na otwartym powietrzu z bezpłatnym wstępem? Będę wdzięczny za odpowiedz. Czy jest możliwość podłączenia modemu (np. blueconnect) mając zwykłą kartę sieciową (nie bezprzewodową)? Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie ma ale ma USB które też mozna podpiąć do kompa tylko trzeba miec chyba oprogrmowanie żeby skorzystać z internetu przez USB które powinno być załączone z modemem. Ale do karty sieciowej to tego modemu nie podepniesz (tak dla jasności)
|
crazykaro już mówię o co chodzi.
Pożyczyłem sobie blueconnect od kolegi włożyłem kartę z Orange. Zainstalowałem oprogramowanie z modemu. Na laptopie z kartą bezprzewodową hula bez problemu, na stacjonarnym już nie :-/ I próbuje dojść co może być tego powodem. I na laptopie i na PC robię te same czynności. |
wejde na mecz o kulach ?
|
jasne że wejdziesz
|
Ile jest ok kilometrów z Kopca Kościuszki na Kopiec Piłsudskiego?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl