![]() |
Cytat:
|
Garguła to myśle że to kwestia czasu aż na stronie klubu pokaże się stosowny komunikat.
Wyjątku raczej robić Cupiał nie będzie,oby. Co do Jaliensa-to podobno Robercik złotousty znowu jakiś swoich dawnych kolegów z Holandi do usa zwozi,może sie chłop załapie i nam odpuści. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dobrą pakę tam będa mieli. Udanego weekendu ;) |
Cytat:
|
Dlaczego Patryk Małecki gra w odrożnieniu od innych zawodników I drużyny w Młodej Ekstraklasie ?
|
Michał Czekaj zagościł na meczu IV ligi małopolskiej (wschód) pomiędzy Bocheńskim KS a Tuchovią Tuchów :P
|
bo Patryk Małecki to młody talent.
Może chcą utrzymać jego formę by go sprzedać albo w końcu przywrócic mu formę sprzed ponad roku. |
Cytat:
|
Cytat:
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...okonane/62153/
Wy też składacie dłoń "w figę" jak zaczynacie robić sprint? :D |
No proszę, Kew jedzie sobie do Holandii pograć w piłkę z Seedorfem. Początkowy szok zamienił się w głośny śmiech jak doczytałem, że jedzie tam też Suart od żydków :)
|
Cytat:
Nie bronię go, ale "kanalia" to chyba jednak lekka przesada. |
Kanalią jest ten, kto z nim podpisał kontrakt. Gdyby do mnie zgłosił się teraz potencjalny pracodawca i powiedział: "Panie kochany, 30.000 na rękę, samochód mieszkanie komóra i laptop", to chyba byłbym debilem, gdybym odmówił... inna sprawa, że stawałbym na miękkim ch...u, żeby moją pracę wykonywać należycie, a tego chyba u Jaliensa brakło.
|
Cytat:
Gdyby wystarczyło dąć odpowiednią kasę piłkarzowi żeby ten był najlepszy w tym co robi, to Abramowicz nie czekałby tyle lat na tytuł. Łobodziński jest w porządku dla średniaka ligowego grającego z kontry - raz na kilka meczy się urwie i coś wyczaruje. Od poziomu Ekstraklasy wcale nie odstaje. No, ale my mu daliśmy gwiazdorski kontrakt i miał zastąpić Kosowskiego. Nie ważne na czym by nie stawał - to było poza jego zasięgiem. |
No to mozna chyba sobie powiedziec - "Adios Garguła". Inaczej bysmy sie go nie pozbyli
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...92/story.shtml |
|
Ten na lewo od Czekaja to Ricardinho? Albo mu koszulka zawiała, albo trochę ciałka ma.
|
Cytat:
Wisla zmnienila profesje,nie wiesz? teraz w ramach walki z nadwagą z druzyną beda cwiczyc wczesniej wyselekcjonowani przez Bednarza szcześliwcy. |
Cytat:
Ale nie ten temat, to jeszcze nie nasi piłkarze. I oby tak zostało... |
|
Cytat:
Pamiętasz Heltona Pinto? Zresztą chyba w tym samym czasie byli testowani |
Cytat:
|
3 godziny mnie nie było a tu info, ze Biton rozwiazal kontrakt za porozumieniem stron - czyli kasa z czerwca zaoszczedzona
|
Tak się zastanawiam, gdzie się podziali nasi piłkarze...
Kurto, Lamey, Jaliens, Paljić, Biton, Nunez - odchodzą/odeszli Jovanović - kontuzja Bunoza - kontuzja Chavez - kontuzja Melikson - kadra Garguła - "kontuzja" ;) Kirm - kadra Genkov - kadra? Boguski - kontuzja Czyli powinni być Pareiko, Jovanić, Czekaj, Diaz, Sobolewski, Wilk, Jirsak, Brud, Małecki i Iliev. Pytanie: gdzie są Pareiko, Jovanić, Sobolewski, Brud i w mniejszym stopniu Diaz? Na sparingu ich nie ma, na zdjęciach z treningów też. |
Cytat:
Diazowi kończy się umowa, Sobolewski i Brud grali chyba z Widzewem o ile dobrze kojarzę, tzn. Brud na 100%, a Sobola nie jestem pewien. Jovanic... nei mam pojęcia. |
nie wiecie czemu Michał Szewczyk nie grał w sparringu?
|
|
Cytat:
Przede wszystkim nogi, jakieś takie w nieładzie, nie to co Łukasz, tam była profesjonalka xD |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl