![]() |
Cytat:
A skąd w ogóle wiesz, że taki temat był na prawdę? Jak może upaść coś czego de facto mogło nigdy nie być? Chyba że upada pod tym względem, że kończy swoją żywotność w mediach. Ludzie leczcie się. |
Cytat:
|
dementi Osasuny w sprawie Makinwy
http://www.navarrasport.com/2010/06/...riano-makinwa/ to blog kolesia pracującego w lokalnej gazecie w dziale sportowym, mającego zawsze info z pierwszej reki. czytam go od kilku lat. |
Cytat:
To już mamy teraz pełny obraz po co menago Makinwy pieprzy takie głupoty. Transfer Makinwy to spore ryzyko, mam nadzieję, że w Polsce przypomni sobie jak się trafia do siatki. |
qrwa kiedy sie cos wyjasni z tym Makinwa?? oby do nas przyszedl
|
Cytat:
|
proponuje zmianę nazwy tego tematu na: spekulacje medialne na temat transferów z i do WISŁY. Ze względu na brak sieci skautingu pewnie w tym okienku prochu nie wymyślny albo rybka albo pipka jak powiedział Sofronow. Różne hieny menadżerskie, you tube....... szanse na trafienie małe, ale miejmy nadzieje.
|
Analiza największych transferów w Polskie lidze jak widzimy nasz nowy bramkarz klasyfikuje się w gronie najdroższych mam nadzieje że dołączy do najlepszych jakich miała Wisła.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ekstrak..._ligi_polskiej |
A czort wie w jakej formie jest ten Makinwa.
Obecnie napastnik to nasz priorytet ale choc Makinwa to pilkarz dobry -tyle ze jakis czas temu.Teraz kupowanie go to troche ryzyko ,czekam jak to sie rozwinie. |
Cytat:
|
Cytat:
Ciekawe kiedy sie zatrzyma ta spirala samozagłady:lol::lol: |
A po co nam Makinwa??
Zmanieorwany pewnie gwiazdor 3-skladu Lazio i Wy myslicie ze on bedzie mial ochote grac na boiskach w Polsce.?? |
w ciągu tygodnia ma sie wyjaśnic czy Kislyak z Dynama Mińsk którego podobno obserwujemy trafi do Wisły,Lecha czy Legii.200 tyś € to myśle że nie jest wygórowana cena.
.http://www.futbol.pl/artykul/87286.html |
Mnie tylko ciekawi czy w sparingu zagra jakiś nowy zawodnik nie licząć tego brazylijczyka co już jest mam nadzieje że Zbymak pisał prawde.
|
tak,oczywiście zagra nasz nowy bramkarz Milan Jovanić
|
Głowacki z Wisłą zdobył sześć mistrzostw i dwa Puchary Polski. Rozegrał 285 meczów i strzelił 10 bramek. Kilka dni temu podpisał dwuletni kontrakt z Trabzonsporem (piąta drużyna tureckiej ekstraklasy), a krakowianie na transferze zarobili ok. 1,35 mln euro. Według nieoficjalnych informacji były kapitan Wisły rocznie zarobi ok. 700 tys. euro, czyli niemal trzy razy więcej niż przy Reymonta.
Skoro w Turcji płacą piłkarzom 3 razy wiecej niż w Polsce ,to sie nie dziwcie ,że trudno jest sciagnac kogos dobrego i w ogole zbudowac silna druzyne |
Cytat:
Jak za taką kasę to bym go brał w ciemno, idealnie by się nadawał na następce Sobola, dodatkowo chyba jest nieco lepszy w ofensywie. |
Cytat:
W ogóle to dla mnie jak ktoś pracuje dla Wisły i wie, że od tego jak tajne zostaną informacje o naszych celach transferowych zależy powodzenie negocjacji w ich sprawie i do tego dzieli się tymi informacjami na lewo i prawo to nie wiem jaki tu powód do dumy. I tutaj już nie piję tylko do Zbymaka czy Maci0sa ale kogokolwiek kto pracuje dla Wisły (wożny, sprzątaczka, tłumacz, osoby z otoczenia Bossa, czy Basałaja, Kapki). Bo skądś te pismaki zawsze mają informacje o naszych potencjalnych ruchach transferowych. Niech się te osoby zastanowią nad swoim postępowaniem, bo czymś takim działają na szkodę temu klubowi. |
Ta telenowela pod tytułem Makinwa w Wisle jest po prostu śmieszna, co kilka dni wypływają jakieś sprzeczne newsy, w poprzednim okienku było zresztą podobnie. Oczywiście gdyby nie to, że nie łapie się tam do składu nie mielibyśmy szans go tutaj ściągnąć ale trochę dziwne jest że klub kupuje grajka tylko dzięki nazwisku. Mam wątpliwości czy ktoś u nas w klubie zdaje sobie sprawę z tego w jakiej on jest formie. Tak wiem to jest liga włoska, ale nie róbmy z Makinwy jakiegoś bohatera bo tam nawet Matusiak trochę pograł i udało mu się strzelić bramkę.
|
Jeżeli Wisła nie sprowadziła Sadloka i Milinkovicia to o czym my w ogóle rozmawiamy? O Makinwie? Radzę dać sobie na wstrzymanie. Temat tej dyskusji, a więc " Polityka transferowa Wisły" teraz na prawdę zabawanie brzmi, bo prawda jest bardzo smutna niestety. Wisła nie prowadzi polityki transferowej. Testujemy jakiegoś śmiesznego Brazylijczyka. Ktoś mi powie, że oceniam go po 2 minutowym filmiiku. Zresztą sami się przekonamy ile jest wart w dzisiejszym sparingu . Daje sobie łeb uciąć, że może mieć problemy z IV ligowcami.
Dalej jest taki sam burdel jaki był. Nie wierzę w żadne obietnice Jarosza, Basałaja i innych ludzi. |
Cytat:
czasem wchodze i tak popatrze co wymyślają tutaj gimnazialiści i śmiać mi się chce, jak się każdy nakręca, a potem przychodzi konferencja i wielkie rozczarowanie :] nic sie nie zmieniło, stary kibic, mający choć trochę zdrowego rozsądku nie wierzy w jakieś makinawy i innych grajków o których tutaj wypisujecie. Jak dorośniecie to zrozumiecie i też nie będziecie przeżywać. Tak jak już ktoś pisał, sami się nakręcacie, media podchwytują dodają swoje dwa grosze i tak się karuzela kreci. RADZĘ WIĘC nie podniecać się i nie wypisywać bzdur. najbardziej aktywnym politykiem od transferów jest nijaki TOMASZ_19 i z niego najbardziej chce mi się śmiać Jest weekend, włączcie sobie FIFA MENAGERA czy w co tam gracie po szkole, odpalcie tranfermarket i proponujcie dalej, pomoże to jak zmarłemu kadzidło :] |
Cytat:
zbymak nie pisał baranie że się pojawi tylko, że jest szansa że się pojawi. ŻAL ludzi, którzy sami sobie przypisują swoją ideologie do czyiś słów. |
I takim spsosobem na forum powstal watek pt"Basalaj i Jarosz precz z Wisly"
zal.pl. :foch: |
Cytat:
A czy ktoś coś takiego tutaj napisał? |
Cytat:
Ps. I może wiecej szacunku do kolegi Adamka21 |
Cytat:
Ale nie bede podejmowal z Toba polemiki bo zaraz sie odezwie cale kolko rozancowe. |
po meczu z garbarnia mamy negocjowac ze srodkowym obronca...
|
Cytat:
a skąd taka informacja? kolejni ię bawią w informatorow? |
A może Makinwa to tylko zasłona dymna
Ot tak , żeby pismaki miały o czym pisać ktos tam mu jakąs ofertę wysał a tak naprawdę to negocjujemy z kimś innym Tak tylko dywaguję, bez posiadania tajemnych źródeł wiedzy:-P |
Cytat:
Co do srodkowego obroncy, jasne jest, ze ktos przyjdzie w tym okienku transferowym, bo inaczej zostaniemy z Marcelo i Cleberem, ktory ze swoim wiekiem nie nadaje sie juz na pelne 90 min, i z tego faktu kazdy w klubie zapewnne zdaje sobie sprawe, wiec o ta pozycje bylbym spokojny. |
ty mi grozisz banem za ta informacje?? wielkie dzieki juz nie bede udzielał się na tym forum bo to jest bez sensu...podkreśle na koniec moją informacje ze negocjujemy ze srodkowym obronca...prezentacja najpóźniej w środę....sajonara
|
Cytat:
|
Cytat:
|
nie masz pojęcie to sie nie odzywaj...przekonamy sie kto mial racje
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Czasem sie zastanawiam czy ci ktorzy krytykuja tych ktorzy "wiedza" wiecej od szarych forumowiczow maja choc odrobinke oleju w glowie. Widac dystansu i tego oleju wlasnie brak niektorym...
Sorry za off-top. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
PS: Proponuję założyć osobny wątek dla Jasnowidzów i Plotkarek. Lepiej ich w jedno miejsce zgrupować. |
Cytat:
|
to jest forum debilu a forum jest po to by dyskutowac nie??!! mam takie informacje ale jezeli wam nie pasuje to ostatni raz tutaj cokolwiek pisze....
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl