![]() |
Jest w okolicach ul. Starowislnej jakies tanie ksero? (max. 10gr/ str)?
|
Dobra.Musze opanować photoshopa. Co polecacie na początek ? (oczywiscie w gre wchodzi wszystko co moge ściagnąc z neta, wiem ze sa tutoriale ale mi najpierw potrzeba samouczek od naprawde podstaw)
|
zepsuł mi się telefon - mam gwarancję ważną i będę musiał go oddać do salonu plusa.
pytanie jest takie, ponieważ kupiłem telefon od osoby trzeciej ( to jej nazwisko widnieje na kwicie zakupu telefonu ). A jak oddaje się telefon do naprawy, zawsze spisują / sprawdzają z dowodu. Co począć, skoro nazwisko w dowodzie, a w papierach się nie zgadza ? Jasne, zawsze mogę powiedzieć, że to telefon dziewczyny, a ja jej tylko zanoszę do serwisu, ale gdyby nie wypaliło ? Mogą odmówić przyjęcia telefonu ?! |
Jak się nazywa Polska strona internetowa oferująca wynajem mieszkań na euro2012 ? Ewentualnie gdzie mogę dać jeszcze takie ogłoszenie. ?
Szukam szablonów na allegro : aukcje, strona o mnie tak aby to profesjonalnie wyglądało ew. programy współpracujące z allegro. Najlepiej takie pod hurtownię ale bez branży aby profesjonalnie wyglądało. Najlepiej coś z płatnych rozbudowanych za darmo do sciagniecia. I w czym graficznie edytować takie szablony bo w notatniku to mi coś nie idzie. |
Puchatek, o to Ci chodzi? http://www.polishpass.org/
Tam na dole masz baner "dodaj ofertę zakwaterowania" |
Cytat:
|
Mam problem z odtwarzaniem filmów na YT i innych stronach.
Bardzo często przy włączeniu na jakieś 30 sekund przeglądarka zawiesza się po tym wyskakuję informacja że wtyczka Adobe flash uległa awarii. Korzystam z firefoxa a flash uaktualniony. Strasznie to denerwujące. Miał ktoś podobny problem? |
30 sekund trwają reklamy na yt ^^
|
Nie wiecie czy gdzieś można kupić koszulkę drużyny futsalowej Wisły z białą gwiazdą i reklamą Krakbetu?
|
kornd,podobno były w fanatyku kiedyś,a jak byś nie musiał mieć nowej to na forum Śląska chłopak sprzedaje takową.
|
W jakich godzinach otwarty jest Fanatyk w sobotę ?
|
Ma ktoś linka do strony skwk na ktorej byly panoramy fish-eye z fety z Rynku? Bardzo potrzebuję.
|
ile trwa uzyskanie akcyzy na sprzedaż alkoholu w restauracji??
|
http://www.youtube.com/watch?v=TLREO...feature=relmfu
Z jakiego filmu jest to muzyka? @LukasTSW Dzięki, no nie zasnąłbym szukając chyba do rana :D |
|
znacie jakieś tanie noclegi w zakopanem ? planujemy ze znajomymi gdzieś na 2-3 dni wyskoczyć na początku czerwca po maturach, bardzo chętnie skorzystam z waszych propozycji
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Polecicie jakies dobre, sprawdzone i tanie zrodla termalne? Wazne, zeby byly bilety krotsze niz calodniowe, a najlepiej dwu-godzinne.
Polska i Slowacja, tak do +-175km od Krakowa. |
Oravice - przekraczaqsz granice w chochołowie i jedziesz max 20 km, mijasz kilka wiosek i później odbijasz w lewo i jedziesz parę km- są tam 2 baseny termalne a obok nich jakbyś chciał pohasać to jest aquapark (bez rewelacji ale jest) Natomiast przy tych basenach termalnych (właściwie to baseniki taki małe pipidówki, ale spełniają swoją) w sezonie w ofercie pełna gama masaży (kręgosłup, ciepłe kamienie, okłady z wosku itd). Jeden basen ma w lato tem 34st (o ile dobrze pamiętam) a drugi 38. Woda która w nich jest nie przechodzi przez filtry (tak nam mówili miejscowi) i ma wszelkie walory zdrowotne;) Cana 5 czy 6 euro od osoby na cały dzień, ale tak naprawdę lekarze twierdzą że wystarczy kuracja godzinna bo potem stanie w tej wodzie nie przynosi efektów i mija się z celem. Obok baseników (po 2 stronie drogi) zazwyczaj stoi babka i handluje dobrym miodem pitnym. Myślę że warto wskoczyć, tylko średnia wieku +60;)
|
Oficjalna Wam działa? Bardzo pilnie potrzebuję rozkład sektorów na stadionie... .
Dzięki szprotson! |
Tez nie moge wejsc na oficialna
|
Cytat:
|
Znacie jakiś sklep z dużym asortymentem materaców? Chodzi mi o materac łóżkowy, do spania.
|
Cytat:
|
Jakie polecicie buty, na allegro za 100-120 zł? Podobają mi się wzory Lonsdale, Everlast, albo Fila.
|
Cytat:
IKEA jutro sprawdzana będzie pod tym kątem. Natomiast szukam jakiejś krakowskiej alternatywy, może zna ktoś takową :-) |
Potrzebuję dodać do dokumentu PDF obrazek/tło ale tak aby nie stracił na swojej jakości. Wie ktoś może jak to zrobić? A może jakiś tutorial w sieci znacie? Najlepiej jak by dotyczył któregoś z programów Adobe CS5 bo w nim jest tworzony dokument.
Z góry dzięki za pomoc. |
Mam kamerę Panasonic nv gs330. Chciałbym jutro nagrać jeden wywiad i zgrać go na komputer. Jednak na kartę pamięci zapisują się jedynie zdjęcia, a filmy są zapisywane na małej kasecie vhs. Czy tym zwykłym kabelkiem uda mi się zgrać to nagranie na PC? Czytałem coś że potrzeba jakiegoś kabla firewire. Nie bardzo wiem o co chodzi, bo kompletnie nie orientuję się w takich elektronicznych sprawach.
|
Cytat:
|
Witam oriętuje się ktoś z was jakie ma korzyści pracodawca zatrudniający renciste ?
|
Pewnie jakiś opłat za niego nie musi wnosić
|
Mam pytanie do osob ktore korzystaja ze szkoly http://futura.edu.pl/pl/ lub ich znajomi . Moze ktos mi cos o tym powiedziec, czy oplaca sie, jak jest itp? Interesuje mnie rowniez czy sie za to placi, bo na stronie nigdzie nie znalazlem ze jest platna,ale pisze ze jest niepubliczna i ze sa jakies promocje bez wpisowego.
|
Cytat:
|
Dwa pytania dot. FB
- jak teraz z tymi nowymi profilami firmowymi/fanpejdzowymi (te co daje sie lubie to) polecić komus daną strone? Bo ni cholery nie widze ... - jak dodać czas zakończenia wydarzenia? Zmienili sposób tworzenia wydarzeń i nie ma ... |
Siema,
Mam pytanie do osób, które były zaangażowane w Dzień Dziecka i akacje z Domami Dziecka. Mianowicie, organizuję taki dzień dla Dzieciaków na mojej Uczelni. Jakieś ciekawostki, oprowadzanie, pokazy itp itd. W tamtym roku się to bardzo fajnie udało. Zna ktoś jakiś Dom Dziecka, który będzie takim czymś zainteresowany? Bo różnie z tym bywa. W tamtym roku zorganizowaliśmy coś takiego dla Domu Dziecka na Rajskiej. Nie chcielibyśmy aby był to ten sam Dom Dziecka. Sprawa jest dość pilna. |
Szukam Renowacji zamków samochodowych.
Zna ktoś coś takiego? Może korzystał? Jest gdzieś w Krk lecz nie mogę znajsc w necie |
Cytat:
Cytat:
|
Skończyły mi sie gwinty w korbie w rowerze. Czy kupując nową na allegro muszę na coś patrzeć,aby kupić właściwą ?
Z przodu mam trzy zębatki-tyle wiem.Chodzi o jak najtańszą sprawę,żeby korba nie kosztowała wiecej niż cały rower. Z góry dzięki. |
Cytat:
Skontaktuj sie z Domem Dziecka w Sieborowicach. Oni zawsze chetnie angazuja sie w takie akcje. Swoja droga przewazajaca wiekszosc dzieciakow utozszamia sie tam z Wisla, chodza na mecze itd. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl