Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

ramzes190 16.07.2018 07:16

Panowie, przedstawiam przyszla legende Wisly Kraków I nastepce glowackiego.

https://i.imgur.com/BTfwU8n.jpg
https://i.imgur.com/A8FFJqV.jpg

szprotson 16.07.2018 07:57

O ja cie nie .......e ....

jedni mają fejm dzięki temu jak graja
inni dzięki temu co robią po graniu

7 kotów 16.07.2018 08:38

kto to jest?
Jakis nasz pilkarz ?

szczepans21 16.07.2018 08:39

Chyba nie chciałem widzieć tych zdjęć...
No nic, jedni wkładają sobie palce a inni robią co robią.
Dla mnie może nawet w babskich ciuchach po mieście biegać byleby dawał z siebie na boisko 1906% i walczył.
To co robią po pracy i z kim to nie moja sprawa

IncognitoTSW 16.07.2018 08:41

to jest Wojtkowski

Toeju 16.07.2018 09:23

I o co macie ból dupy?
Że spędza czas ze swoją koleżanką, bawiąc się jak 95% nastolatków w jego wieku? :)

domin_czyzyny 16.07.2018 09:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Toeju (Post 1509344)
I o co macie ból dupy?
Że spędza czas ze swoją koleżanką, bawiąc się jak 95% nastolatków w jego wieku? :)

dwie koleżanki bawią się jak lubią... co w tym złego ? :D a tak naprawdę względna stabilizacja robi z ludzi pokemonów...do tego media dokładają swoje... Aby zdobyć sukces w tym sporcie musisz zapierdalać na siłownie a do kosmetyczki....do tego mentalnie musisz być wojownikiem, a nie ....eczką....

PSYCHOLTSW 16.07.2018 09:37

95% nastolatków w jego wieku (Boże dziękuję że tego nie widzę)? niech się bawi jak chce, jednak uważam że dokumentowanie tego i wrzucanie w neta nie jest konieczne :)

7 kotów 16.07.2018 09:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez IncognitoTSW (Post 1509341)
to jest Wojtkowski

Oj tam, Ronaldo tez jest zniewiescialy. Nie kazdy rodzi sie Stigiem Tofftingiem czy Radkiem Sobolewskim.

Szkoda tylko, ze jest u nas juz troche (rok? poltora?) i chlopa z twarzy nawet nie kojarze. :(

St Yabol 16.07.2018 10:04

może chociaż zaruchał

zim zum 16.07.2018 10:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez St Yabol (Post 1509350)
może chociaż zaruchał

niestety ma inne gusta.

funkykoval 16.07.2018 10:29

@ ja pier...
Ciekawe skąd o tym wiesz ???
Gusta może mieć jakie chce, ale niech zapiernicza na boisku a nie w necie...tym bardziej, ze ma okazję, żeby mocno wejść do I skłądu...

St Yabol 16.07.2018 10:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zim zum (Post 1509352)
niestety ma inne gusta.

Że niby ciepły? I tak mógł brać udział w ruchaniu :)

Toeju 16.07.2018 11:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PSYCHOLTSW (Post 1509346)
95% nastolatków w jego wieku (Boże dziękuję że tego nie widzę)? niech się bawi jak chce, jednak uważam że dokumentowanie tego i wrzucanie w neta nie jest konieczne :)

:rotfl:

Snapchat, filtry.. to nic takiego. Nie wiem o co robicie gównoburze :haha:
Po drugie nie wrzucił tego on, lecz jego towarzyszka.

szprotson 16.07.2018 11:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Toeju (Post 1509358)
:rotfl:

Snapchat, filtry.. to nic takiego. Nie wiem o co robicie gównoburze :haha:
Po drugie nie wrzucił tego on, lecz jego towarzyszka.

jak widzisz, temat to jest komentarze ,ploteczki, tatauże.

wiec chyba mozemy sobie pokomentowac ze wg. niektorych wyglada jak ....a i zachowuje sie jak zniewieściała ....a? Od tego przeciez jest ten temat.
a co do tego ze 95% rownieśników bawi się tak samo (domniemuje ze albo masz dziecko w tym wieku, albo sam jestes tym dzieckiem) to juz inna sprawa, wg. mnie dość przykra.

Oczywiscie, z racji tego ze wrzucila to jego towarzyszka, on jest czysty... :) Tyle ze zapomina ze jego nazwisko to rowniez jego marka, no ale widocznie w takim kierunku chce ja prowadzić, myśle ze ma duze szanse na zostanie szafiarką.
Oczywiscie, nie wiemy jakie jest zdanie grajka, skoro pozwolił wrzucić cos takiego w sieć - to mu sie podobało.
Niestety to miecz obusieczny, w przypadku jak jego gra będzie kulała zamiast kurew z trybun beda latać szminki i inne akcesoria zwiazane z makijażem :)

Osobiscie zycze chlopakow by był rozliczany z gry a nie tego co wrzuca w internet, ale to wszystko zalezy wyłacznie od niego...

Dariook 16.07.2018 11:59

Zdecydowanie ładniejszy od Przytuły :lol:

jprd prawie same cipy nam zostaly . Pilkarskie i umyslowe.

domin_czyzyny 16.07.2018 12:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1509363)
Zdecydowanie ładniejszy od Przytuły :lol:

jprd prawie same cipy nam zostaly . Pilkarskie i umyslowe.

i zestaw sobie takie coś ...nie chce gościa wyzywać, bo bana dostane do Sobolewskiego, Głowackiego, Brożka czy nawet Żurawskiego, Baszcyńskiego, Zieńczuka, a nawet Boguskiego !

Boguski przy nim to facet, a On to nei wiem co jest nawet. Metroseksualna...

chyba, ze to sposób wymuszenia transferu do Legii, tam Warszafka jest, nowoczesniejszy świat i w ogole ;-)

Elendil 16.07.2018 13:41

Nie no, ten wjazd autem do fryzjera był nawet zabawne. To natomiast jest już lekko żenujące. Piłkarz to nie tylko jego gra, ale także zachowanie poza boiskiem.

Nie chce przez to powiedziec, że każdy piłkarz ma być macho i w ogóle Rambo, ale bycie malowanym przez koleżankę? Dobrze ze jeszcze w sukience nie siedzi

szczepans21 16.07.2018 14:21

Chłop siedzi z laską i może przegrał zakład albo coś. Jak pisałem, najważniejsze żeby dobrze grał a co robi i z kim to nie moja sprawa.

El'kabat 16.07.2018 14:27

Co to ....a za pedziu ? Kup sobie jeszcze chłopczyku rurki w zarze i różowy plecaczek.

brylant17 16.07.2018 15:20

Jestem za obowiązkowa służbą wojskową skończy się śmieszkowanie

Harcownik 16.07.2018 16:02

"Co to ....a za pedziu ? Kup sobie jeszcze chłopczyku rurki w zarze i różowy plecaczek".

Akurat rurki to nosi masa piłkarzy, znanych też z Wisły. Pierwszy z brzegu przychodzi mi do głowy Ivan Gonzalez. Pewnie masa innych, ale nie oglądam nałogowo ich zdjęć spoza boiska.

Poza tym, sorry, ale myślenie - długie włosy - gej, rurki - gej, białe spodnie - gej to niziny umysłowe. Przykładowo np. Elton John, George Michael, Ricky Marin noszą/nosili najczęściej krótkie włosy i szerokie spodnie a byli/są parówami. Z drugiej strony Lemmy Kilmister czy Tommy Lee zwykle nosili długie włosy, rurki, a ten drugi nawet się malował, a byli dupcyngiery (znaczy się hetero) aż miło.

A co do wojska, że jakoby służba wojskowa miała coś zmienić - come on, Spartanie walczyli jeden za wszystkich... w "300", bo byli pedziami, Aleksander Macedoński był biseksualistą, a np. u nazistów w III Rzeszy była masa homo - pierwszy przykład np. Ernst Rohm, szef SA. A co jak co armię mieli dobrą.

Także pozory mylą. Nawet taki pedalski guru jak Jacyków ma syna więc co my o Wojtkowskim możemy tak naprawdę powiedzieć? Ale wiem, prości ludzie lubią trzymać się stereotypów.

Dariook 16.07.2018 16:12

No i co ? Mamy sie kvrwa malowac jak Tommy Lee w sciganym?

(wiem ze zbieznosc :D)

lukaszsz86 16.07.2018 16:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Harcownik (Post 1509388)

Także pozory mylą. Nawet taki pedalski guru jak Jacyków ma syna więc co my o Wojtkowskim możemy tak naprawdę powiedzieć? Ale wiem, prości ludzie lubią trzymać się stereotypów.

że jest synem Jacykowa ?? :rotfl: :rotfl:

19sebawro06 16.07.2018 16:16

ja pomyślałem że takie coś to wstyd dla klubu. co następne? wyjdzie na boisko wymalowany? bo to ze włosy układają przed meczem kilka godzin to juz nikogo nie dziwi. a co mi tam, zagram dzisiaj z pełnym makijażem

Harcownik 16.07.2018 16:17

"No i co ? Mamy sie kvrwa malowac jak Tommy Lee w sciganym?

(wiem ze zbieznosc )"

Jasne że nie, ale bez przesady że jak rurki włoży (np. Ivan) czy mu tam koleżanka maźnęła mascarą po gębie (Wojtkowski) to pocisk że na stówę pedzio. Choć zdjęcia Wojo, powiedzmy, "niekorzystne".

Harcownik 16.07.2018 16:17

"że jest synem Jacykowa ?? :rotfl: :rotfl:"

Kto wie? ;)
Zresztą gej nie gej, byleby dobrze grał a potem dał dobrze na sobie zarobić (nie jak Carlitos).

brylant17 16.07.2018 16:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 19sebawro06 (Post 1509396)
ja pomyślałem że takie coś to wstyd dla klubu. co następne? wyjdzie na boisko wymalowany? bo to ze włosy układają przed meczem kilka godzin to juz nikogo nie dziwi. a co mi tam, zagram dzisiaj z pełnym makijażem

Już był taki jeden ananas co robił sobie fotkę koszulki a w tle ku*as

Blaszczu16 16.07.2018 18:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1509399)
Już był taki jeden ananas co robił sobie fotkę koszulki a w tle ku*as

IQ 77 :).

A co do zdjęcia to mam nadzieje, że w klubie dostanie reprymendę. Niech godnie reprezentuje klub, a nie takie coś. Może go Mały naprostuje :).

czaro 16.07.2018 18:30

I teraz zastanówcie się dobrze: jakie socios, jakie wybory zarządu, skoro problemem jest wizerunek szczeniaka, który jest ofiarą mediów, własnych zarobków i mediów społecznościowych. Ograć, sprzedać, zapomnieć, ale temat nie warty uwagi.

mitmichael 16.07.2018 18:32

Takie zdjecia jak Wojtkowski to wrzucaja dziewczynki w wieku 16 lat, no w wieku 18 lat tez a nie chlopak w wieku 20 lat a przynajmniej nie powinien. Ja rozumiem moze dal sie lasce namowic ale ....a bez przesady zeby to od razu publikowac. Co za glupota XXI wieku

arti 16.07.2018 19:19

Co za czasy...:)

ashkeczup 16.07.2018 19:30

Ale przecież gość tak po ulicy nie chodzi, tylko się tak 'bawi' z koleżanką. 30 lat nie ma, ja tam nie widzę w tym nic strasznego

wiesniak842 16.07.2018 19:32

Dla mnie to straszne jest juz samo wrzucanie jakichs zjebanych fotek z wind, w rurkach, z dziubkami na jakies zjebane portale internetowe ale chyba jestem poprostu juz za stary zeby to zrozumiec. Niech ktos mlodszy mi napisze, dlaczego teraz panuje taka zjebana moda, skad to sie wzielo?

Patryko 16.07.2018 20:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1509407)
Dla mnie to straszne jest juz samo wrzucanie jakichs zjebanych fotek z wind, w rurkach, z dziubkami na jakies zjebane portale internetowe ale chyba jestem poprostu juz za stary zeby to zrozumiec. Niech ktos mlodszy mi napisze, dlaczego teraz panuje taka zjebana moda, skad to sie wzielo?

Po prostu taka moda na media, które produkują pusty content, który łatwo się sprzedaje. Laski, które zarabiają miliony dosłownie wypinając dupę/cycki na instagramie - wystarczy dobrze się sprzedać, później można już leżeć i pachnieć, kasa sama płynie na konto za wszelkiego rodzaju posty sponsorowane.

s1mone 16.07.2018 20:39

Jakby się Wojtkowski malował z jakimś kolegą to pewnie czułbym się nieco zgorszony, a tak to mnie to nie rusza za bardzo. Co najwyżej miałem z tego bekę. Ot zrobił z siebie pajaca w komitywie z koleżanką(dziewczyną?), widocznie mu to nie przeszkadza. Nie każdy jest zafiksowany na swoim wizerunku pt 'co inni pomyślą'. Osobiście go rozumiem, bo też mam opinie innych w poważaniu.

Ale z drugiej strony - nie jestem piłkarzem i nie reprezentuję swoją facjatą Wisły Kraków.

Tak czy siak jak będzie dobrze grał to takie tematy jak ten umrą śmiercią naturalną. Widać sezon ogórkowy w pełni.

19sebawro06 16.07.2018 21:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1509407)

chyba jestem młodszy i też tego nie ogarniam.nie długo to będą wrzucać zdjęcia swojego porannego srania oczywiście w asyście pomalowanego jakimiś szminkami ryja

kacpaw91 16.07.2018 21:24

Dajcie spokój. Nikogo nie pobił, nikogo nie obraził, nie pocałował znaku nauki jazdy, nie prowadził po pijanemu, nie mamy informacji, że obija się na treningach. Powygłupiał się ze swoją dziewczyną w wolnym czasie w sposób, który nikogo nie skrzywdził i tyle. Może zapomniał przez chwilę, że to trafi do kibiców albo mediów.

Chcecie zniechęcić do Wisły jednego z najbardziej utalentowanych piłkarzy z obecnej kadry? Niech bawi się.jak chce, dopóki traktuje kibiców poważnie i daje z siebie wszystko na boisku. Sami nagonką na własnego piłkarza chcemy pogorszyć atmosferę w zespole i dać satysfakcję konkurentom z naszej ligi? Albo satysfakcję redaktorom, którzy lubią Wiśle dołożyć (jak po nagonce z Surmą)?

Do tego to wszystko prowadzi. Nasi piłkarze powinni czuć wsparcie własnych kibiców. Trybuny powinny za nimi stać murem. Jeżeli traktujemy piłkarza w ten sposób, to nie zdziwmy się potem jak będzie np. całował eLkę i opowiadał, że zakochał się w tamtym klubie...

szczepans21 16.07.2018 21:29

Pisałem i piszę życie każdego i robienie w wolnym czasie to ich sprawa. Chłopak powyglupiał się z dziewczyną a Wy robicie Drake..

Elendil 16.07.2018 21:42

jakiejś wielkiej draki nie robimy, po prostu jest to z deka żenujące. Ale z tego co widziałem już zdążył przeprosić za te wygłupy, można się rozejść.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:25.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl