Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

kacpaw91 16.05.2012 19:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez syryls (Post 1250083)
Chrapek może być "drugim Nunezem" czyli do przodu i do tyłu. Z niezłym strzałem, podanie u niego wygląda słabo ale jest czas żeby popracować.

No właśnie ja mam wrażenie, że on bardziej kombinacyjnie gra niż ma walory strzeleckie. Jego strzały są słabe. Jak się poprawi to będzie z niego pociecha.

wikink1 16.05.2012 20:05

FraMat
jest dużo prawdy w tym co piszesz , chodź problem jest dużo bardziej zawiły .My żadnych wybitnych graczy nie mamy a i MASKANT jak dla mnie wybitnym trenerem nie jest .............Mnie przeraża jedno ,a zarazem cieszy JAK NIE WIELE TRZEBA ŻEBY TE LIGĘ WYGRAĆ to tak na pocieszenie na następny sezon.

tofik 16.05.2012 20:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez syryls (Post 1250083)
Chrapek może być "drugim Nunezem" czyli do przodu i do tyłu. Z niezłym strzałem, podanie u niego wygląda słabo ale jest czas żeby popracować.

Oby nie był takim lebiegą. Nunez pewnie asysty nawet nie ma w lidze żadnej.

comek 16.05.2012 20:18

ma ktoś link do bramki Chrapka?

BlurgH 16.05.2012 21:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 1250102)
Oby nie był takim lebiegą. Nunez pewnie asysty nawet nie ma w lidze żadnej.

Musiałby tylko trochę przypakować ;)

xanti1906 16.05.2012 21:25

Mi się zawsze raczej wydawało, że Chrapkowi to by taki wolny elektron pasował jak Meliksonowi.

martin_6 16.05.2012 22:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez xanti1906 (Post 1250117)
Mi się zawsze raczej wydawało, że Chrapkowi to by taki wolny elektron pasował jak Meliksonowi.

Też mi się tak wydaje. Tak go przynajmniej pamiętam z ME, choć wiadomo, że ME, a piłka seniorska (choćby 1. liga) to nie to samo.

Ja bym Chrapka widział w składzie na przyszły sezon. Niech chociaż dostanie poważną szansę w okresie przygotowawczym, jak się okaże że nie ma szans, by chociaż regularnie wchodzić z ławki, to można go znów wypożyczyć.

Wojtas 16.05.2012 22:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1249930)
I to jest szczyt k...stwa ze strony zarządzających naszym klubem. W pale się dosłownie nie mieści jak większość "decyzyjnych" to może Kazkowi buty czyścić.

Ale takie postepowanie czyli jawne chamstwo to wizytowka ludzi z naszego zarzadu.

Ile bylo takich ludzi z ktorymi tak sie pozegnano ,ilu ludzi ma do WIsly do dzisiaj zadre?

ale jak sobie poscielisz tak sie wyspisz ,no i śpimy w srodku tabeli.

fialo 16.05.2012 23:34

Nie wiem czy Lucas Guedes to dalej nasz piłkarz, czy nie, ale dziś spotkałem przypadkowo Clebera z rodzinką w mieście i Lucas miał rękę w gipsie..

A co do Chrapka - pełna zgoda, chłopak ma ogromny potencjał, mam nadzieję, że Probierz da mu szansę.

farben 17.05.2012 12:00

Głowacki wraca do Wisły - "Wisła nie jest jakimś klubem emerytów, w którym spokojnie można sobie jeszcze pokopać piłkę na zakończenie kariery"

http://www.dziennikpolski24.pl/pl/sp...ac-kupony.html

xanti1906 17.05.2012 14:03

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,98810,t...l?ticaid=1e76f

Śląsk zadziałał błyskawicznie. Mam pytanie do bardziej zorientowanych - czy sytuacja Pietrasiaka jakoś różni się od sytuacji Garguły?

Ajax 17.05.2012 14:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez xanti1906 (Post 1250247)
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,98810,t...l?ticaid=1e76f

Śląsk zadziałał błyskawicznie. Mam pytanie do bardziej zorientowanych - czy sytuacja Pietrasiaka jakoś różni się od sytuacji Garguły?

Z pewnego info (od sąsiadki sprzątaczki która ma syna który był kiedyś na meczu Wisły), Garguła się nie przyznaję.

borys 17.05.2012 14:14

Mial kontrakt do 30.06.12.

krowczax 17.05.2012 14:34

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...hodzi_z_wisly/

Dragan odchodzi.

kha1 17.05.2012 14:34

Pożegnano Dragana

Szkoda, że był ofiarą ustawienia Wisły, ale życzę mu jak najlepiej w dalszej karierze.

ChG 17.05.2012 14:35

Życzymy powodzenia w kontynuowaniu kariery w 4-ligowym niemieckim klubie, bo zapewne do klubu mniej więcej z tej ligi trafi.

borys 17.05.2012 14:49

Ciekawe, moze rzeczywiscie umowili sie idziesz teraz ale kasy za czerwiec juz nie dostajesz.

neq. 17.05.2012 16:05

krzyżyk na drogę ;) płakał nie będę

tomo 17.05.2012 16:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kha1 (Post 1250253)
Pożegnano Dragana

Szkoda, że był ofiarą ustawienia Wisły, ale życzę mu jak najlepiej w dalszej karierze.

Ofiara to się zgodzę, ale LOSU. Przeciętny grajek, Cikosz i Szinglar na jego pozycji grali dużo lepiej za mniejsze pieniądze. Krzyż na drogę i nic więcej, po drodze mógłby zabrać swojego koleżkę Kirma. Czekam jeszcze na podobne wiadomości nt. obu holendrów i obu żydów.

Dziękuję za uwagę

Elefant 17.05.2012 16:21

Po tym jak potraktował go Probierz, trudno mu się dziwić, ze woli odejść już teraz.
Za mocny to nie był ale łatał dziurę na pozycji do której się nie specjalnie nadawał, może i sposób bycia niektórym nie odpowiadał.

Ale zobaczymy czy jego następca będzie prezentował chociaż 30 procent jego zaangażowania w grę w każdym meczu.
A i nie wiadomo czy piłkarsko będzie mu dorównywał. Chociaż przecież o to nietrudno.
Niektórym się wydaje, że nie wiadomo kto tu przyjdzie.

Wertian 17.05.2012 16:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elefant (Post 1250278)
Niektórym się wydaje, że nie wiadomo kto tu przyjdzie.

Otóż to! już niektórzy wspominają z łezką w oku Cikosza i Singlara (którzy zresztą byli zwalniani na tym forum codziennie za swojej bytności w Wiśle)... przyjdzie czas, że i za Draganem zatęsknią.

xanti1906 17.05.2012 16:43

Cytat:

Nowym elementem, trenowanym podczas czwartkowych zajęć, była umiejętność oddania precyzyjnego strzału z połowy boiska. Piłka musiała lobem wpaść do bramki, nie kozłując, ani nie dotykając murawy. Spośród ponad dwudziestoosobowej grupy piłkarzy zaledwie kilku sprostało wyzwaniu.
To...przykre.

WiślakMyślenice 17.05.2012 16:49

Był, jest i będzie ofiarą własnych umiejętności.

Posłużyłbym się kwestią Mecwaldowskiego z pewnego filmu widząc niektóre posty.

Piszczek jest prawym obrońcą. Ile ma bramek, ile asyst? Ile razy włączał się w grę ofensywną zespołu? Ile razy celnie dośrodkowywał?

Witam wszystkich kibiców. Spójrz na Piszczka i na Dragana. Szkoda, że nie jest nim. Ale jeżeli zapier(d)alałby na treningach zamiast po Bonarce mógłby być taki jak on.Co ma w ręku? Mistrzostwo i Puchar Niemiec. Potem znów na niego, i na Dragana. Co widzisz? Piszczek wygląda tak, jak Twój zawodnik mógłby. Spójrz jeszcze raz. Ma szybkość, o jakiej Twój Dragan może tylko pomarzyć. Siedzę na dupie.

Qmkwat 17.05.2012 17:31

Dragana wczoraj widzialem z kolejnym kandydatem do dyscyplinarnego wypierdylenia, niejakim Lameyem, jak sobie uprawiali szoping na Florianskiej. Na wielce zasmuconych slabym sezonem i przyszlym odejsciem nie wygladali.

Sialalalala 17.05.2012 17:57

... ja .......e straszne

Lysy 17.05.2012 18:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiślakMyślenice (Post 1250288)
Witam wszystkich kibiców. Spójrz na Piszczka i na Dragana. Szkoda, że nie jest nim. Ale jeżeli zapier(d)alałby na treningach zamiast po Bonarce mógłby być taki jak on.Co ma w ręku? Mistrzostwo i Puchar Niemiec. Potem znów na niego, i na Dragana. Co widzisz? Piszczek wygląda tak, jak Twój zawodnik mógłby. Spójrz jeszcze raz. Ma szybkość, o jakiej Twój Dragan może tylko pomarzyć. Siedzę na dupie.

Genialne i jakże prawdziwe :rotfl:

krowczax 17.05.2012 18:06

A co do cholery, mają przywdziać worek pokutny i odbyć pielgrzymkę do Częstochowy na klęczkach ?

Tominho 17.05.2012 18:11

Powiem Państwu tak... Powiem uczciwie... To, że zrezygnowano z Dragana tak wcześnie, może sprawić nam w najbliższej przyszłości jakąś niespodziankę. Probierz najpierw go zawiesił, a dwa dni później odwiesił, bo zauważył że może mu brakować lewego obrońcy w nowym sezonie. Wnioskuję, że jeśli już teraz pożegnano Paljića, to w najbliższych dniach poznamy nazwisko nowego kandydata do gry na lewej obronie (Dudu?). Jeszcze niedawno Probierz się wahał nad przydatnością Dragana do drużyny, więc myślę, że teraz już ma pewnego następcę do gry na wyżej wspomnianej pozycji.

edit:
Cytat:

Pierwotnie napisane przez fanfan (Post 1250311)
tjaa a Bednarz siedzi i zawija je w te sreberka...

Post kolegi niżej bardzo wiele wnosi do dyskusji...

amauri1990 17.05.2012 19:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tominho (Post 1250309)
Powiem Państwu tak... Powiem uczciwie... To, że zrezygnowano z Dragana tak wcześnie, może sprawić nam w najbliższej przyszłości jakąś niespodziankę. Probierz najpierw go zawiesił, a dwa dni później odwiesił, bo zauważył że może mu brakować lewego obrońcy w nowym sezonie. Wnioskuję, że jeśli już teraz pożegnano Paljića, to w najbliższych dniach poznamy nazwisko nowego kandydata do gry na lewej obronie (Dudu?). Jeszcze niedawno Probierz się wahał nad przydatnością Dragana do drużyny, więc myślę, że teraz już ma pewnego następcę do gry na wyżej wspomnianej pozycji.

edit:
Post kolegi niżej bardzo wiele wnosi do dyskusji...

Ja myślę, ze poznamy nazwiska nawet trzech następców: Kowalski, Skołorzyński i Nalepa.

methiu 17.05.2012 22:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiślakMyślenice (Post 1250288)
Był, jest i będzie ofiarą własnych umiejętności.
Witam wszystkich kibiców. Spójrz na Piszczka i na Dragana. Szkoda, że nie jest nim. Ale jeżeli zapier(d)alałby na treningach zamiast po Bonarce mógłby być taki jak on.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Qmkwat (Post 1250299)
Dragana wczoraj widzialem z kolejnym kandydatem do dyscyplinarnego wypierdylenia, niejakim Lameyem, jak sobie uprawiali szoping na Florianskiej. Na wielce zasmuconych slabym sezonem i przyszlym odejsciem nie wygladali.

Rozumiem, że wy zawsze zostajecie po godzinach w szkole/pracy i dokształcacie swoje umiejętności. Do Galerii nie chodzicie. No jak to? Wolno strażakowi, wolno lekarzowi, wolno górnikowi ale nie wolno piłkarzowi!

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:27.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl