![]() |
Cytat:
|
FraMat
jest dużo prawdy w tym co piszesz , chodź problem jest dużo bardziej zawiły .My żadnych wybitnych graczy nie mamy a i MASKANT jak dla mnie wybitnym trenerem nie jest .............Mnie przeraża jedno ,a zarazem cieszy JAK NIE WIELE TRZEBA ŻEBY TE LIGĘ WYGRAĆ to tak na pocieszenie na następny sezon. |
Cytat:
|
ma ktoś link do bramki Chrapka?
|
Cytat:
|
Mi się zawsze raczej wydawało, że Chrapkowi to by taki wolny elektron pasował jak Meliksonowi.
|
Cytat:
Ja bym Chrapka widział w składzie na przyszły sezon. Niech chociaż dostanie poważną szansę w okresie przygotowawczym, jak się okaże że nie ma szans, by chociaż regularnie wchodzić z ławki, to można go znów wypożyczyć. |
Cytat:
Ale takie postepowanie czyli jawne chamstwo to wizytowka ludzi z naszego zarzadu. Ile bylo takich ludzi z ktorymi tak sie pozegnano ,ilu ludzi ma do WIsly do dzisiaj zadre? ale jak sobie poscielisz tak sie wyspisz ,no i śpimy w srodku tabeli. |
Nie wiem czy Lucas Guedes to dalej nasz piłkarz, czy nie, ale dziś spotkałem przypadkowo Clebera z rodzinką w mieście i Lucas miał rękę w gipsie..
A co do Chrapka - pełna zgoda, chłopak ma ogromny potencjał, mam nadzieję, że Probierz da mu szansę. |
Głowacki wraca do Wisły - "Wisła nie jest jakimś klubem emerytów, w którym spokojnie można sobie jeszcze pokopać piłkę na zakończenie kariery"
http://www.dziennikpolski24.pl/pl/sp...ac-kupony.html |
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,98810,t...l?ticaid=1e76f
Śląsk zadziałał błyskawicznie. Mam pytanie do bardziej zorientowanych - czy sytuacja Pietrasiaka jakoś różni się od sytuacji Garguły? |
Cytat:
|
Mial kontrakt do 30.06.12.
|
|
Pożegnano Dragana
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...hodzi_z_wisly/ Szkoda, że był ofiarą ustawienia Wisły, ale życzę mu jak najlepiej w dalszej karierze. |
Życzymy powodzenia w kontynuowaniu kariery w 4-ligowym niemieckim klubie, bo zapewne do klubu mniej więcej z tej ligi trafi.
|
Ciekawe, moze rzeczywiscie umowili sie idziesz teraz ale kasy za czerwiec juz nie dostajesz.
|
krzyżyk na drogę ;) płakał nie będę
|
Cytat:
Dziękuję za uwagę |
Po tym jak potraktował go Probierz, trudno mu się dziwić, ze woli odejść już teraz.
Za mocny to nie był ale łatał dziurę na pozycji do której się nie specjalnie nadawał, może i sposób bycia niektórym nie odpowiadał. Ale zobaczymy czy jego następca będzie prezentował chociaż 30 procent jego zaangażowania w grę w każdym meczu. A i nie wiadomo czy piłkarsko będzie mu dorównywał. Chociaż przecież o to nietrudno. Niektórym się wydaje, że nie wiadomo kto tu przyjdzie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Był, jest i będzie ofiarą własnych umiejętności.
Posłużyłbym się kwestią Mecwaldowskiego z pewnego filmu widząc niektóre posty. Piszczek jest prawym obrońcą. Ile ma bramek, ile asyst? Ile razy włączał się w grę ofensywną zespołu? Ile razy celnie dośrodkowywał? Witam wszystkich kibiców. Spójrz na Piszczka i na Dragana. Szkoda, że nie jest nim. Ale jeżeli zapier(d)alałby na treningach zamiast po Bonarce mógłby być taki jak on.Co ma w ręku? Mistrzostwo i Puchar Niemiec. Potem znów na niego, i na Dragana. Co widzisz? Piszczek wygląda tak, jak Twój zawodnik mógłby. Spójrz jeszcze raz. Ma szybkość, o jakiej Twój Dragan może tylko pomarzyć. Siedzę na dupie. |
Dragana wczoraj widzialem z kolejnym kandydatem do dyscyplinarnego wypierdylenia, niejakim Lameyem, jak sobie uprawiali szoping na Florianskiej. Na wielce zasmuconych slabym sezonem i przyszlym odejsciem nie wygladali.
|
... ja .......e straszne
|
Cytat:
Genialne i jakże prawdziwe :rotfl: |
A co do cholery, mają przywdziać worek pokutny i odbyć pielgrzymkę do Częstochowy na klęczkach ?
|
Powiem Państwu tak... Powiem uczciwie... To, że zrezygnowano z Dragana tak wcześnie, może sprawić nam w najbliższej przyszłości jakąś niespodziankę. Probierz najpierw go zawiesił, a dwa dni później odwiesił, bo zauważył że może mu brakować lewego obrońcy w nowym sezonie. Wnioskuję, że jeśli już teraz pożegnano Paljića, to w najbliższych dniach poznamy nazwisko nowego kandydata do gry na lewej obronie (Dudu?). Jeszcze niedawno Probierz się wahał nad przydatnością Dragana do drużyny, więc myślę, że teraz już ma pewnego następcę do gry na wyżej wspomnianej pozycji.
edit: Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl