![]() |
Druga strona medalu, jest taka, że być może jeżeli transfer wypali to chłop się odbuduje, statystyk powalających to on nie ma, ale teraz tak przychodził do nas król strzelców ligi indyjskiej miał być zbawieniem na brak skuteczności, przychodził Beto, następny wielki zbawiciel i teraz przyszedł Hristov żaden z tych zawodników nie zaistniał w Wiśle, choć za pewne statystyki mieli lepsze niż ten cały Makinkwa, więc może to jest właśnie ten zawodnik, którego szukamy.
|
Ja to mam mieszane uczucia co do tego Makinwy.W końcu w Serie A nie zaistniał Matusiak,który u nas był gwiazdą a on grał trochę w Serie A więc kto wie??Ale mi się wydaje też,że my nie powinniśmy ściągać graczy,którzy mają się odbudować lecz takich,którzy strzelają bramki regularnie.
Ps.To jest śmieszne ale w PES'sie 2010 w Master League jak grałem Wisłą kupiłem go i strzelał jak głupi...hehe nie bierzcie tego do serca:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A zeby bylo na temat to z tego co zrozumialem to na dniach do wyscigu po naszego PRAWIEgracza dolaczyla Osasuna. Cytat:
|
Cytat:
|
Nom póki co transferujemy głównie trenerów...I jeden bramkarz...Ale poczekajmy już tradycyjnie do początku okna transferowego wkońcu co nam szkodzi poczekać znowu.
|
Być może transfery mile nas zaskoczą. Wiemy natomiast jedno, że transfery będą, bo jednak środek obrony, lewa pomoc i ten nieszczęsny napastnik są potrzebne drużynie i nie ma co gadać. Zawodników do wisełki my nie wybieramy, musimy czekać.
Co do Makinkwy byłby wzmocnieniem dla Wisły, na pewno.Szkoda jednak, że nie zdecydowali się zostawić Ba, bo to był niedoceniony piłkarz. |
Cytat:
2.Wiemy że transfery będą (z tego co pamietam, Jarosz powiedział "Chcemy kupic") 3.Musimy czekać - ? (Czyli nie chcemy kupic, tylko podpisac za darmo - tak to rozumieć?) 4.Makinwa - byłby wzmocnieniem (W pro evo6 coś tam grał, ale teraz jest 2010 a nie 2006) 5.Ba - niedoceniony (Niedoceniony, mam rozumiec że przez tą piłke z 2 metrów w meczu z Cracovią, której nie trafił do pustej bramki. Gol który dałby 2-0 i mistrzostwo. No tak, nikt Ba niedocenił) |
Cytat:
Nie ma przeciwskazań, by Makinwa nie był dużym wzmocnieniem dla Wisły. Zawodnicy, którzy nie potrafią grać w piłkę nie rozgrywają ponad 100 spotkań w Serie A i nie trafiają do reprezentacji Nigerii. To są osiągnięcia i świadectwo możliwości takie, o jakich Brożek z Małeckim mogą tylko pomarzyć. Żaden z obecnych Wiślaków nie ma lepszej legitymacji do gry w piłkę na dobrym poziomie. Problemy, jakie ewentualnie mogą wiązać się z tym transferem, to kwestie zdrowotne i motywacyjne. Mam nadzieję, że zostaną z odpowiednią "wrazliwością" rozwiązane i zabezpieczone przez nasz klub. Gra jest bowiem na pewno warta świeczki, a potencjalne korzyści z tego transferu znaczne (także marketingowe). Oczywiście, Makinwa nie powinien być jedynym wzmocnieniem naszego ataku. Na wszelki wypadek. Ale to już kwestia woli Cupiała i możliwości finansowych. |
ciekawy wywiad z naszym nowym nabytkiem Milanem Jovaniciem:
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Jov...050,1,727.html |
panowie chyba nici z zakontraktowaniem tego Serba... szkoda
|
Jakiego Serba ? :shock:
|
to aż takie mieli wymagania finansowe? napisz więcej i może jak wiesz to coś o innych transferach
|
nie oszukujmy się transferów nie ma a jak już będą to na ostatnią chwilę. Myślicie że wyłożą pieniądze. Im zależy aby gwiazdy były za darmo i najlepiej jakby grały charytatywnie. Na tylu pozycjach są luki a tu nic jeszcze nie wiadomo. Szlak mnie jasny trafia. ile można czekać. Codziennie sprawdzam sieć w celu uzyskania jakiś informacji i nic. Nie wiem może się zbytnio nastawiłem ale nie jestem zadowolony.
|
Kiedyś przed ligą europejską czekaliśmy z euforią na najbliższe mecze a teraz aż strach pomyśleć kiedy odpadniemy. Smutne a jeśli chodzi o obronę mistrzostwa to ciężko to widzę
|
Cytat:
|
Kryniu, zamilcz proszę.
Przeczytaj ostatnie kilka stron tego tematu a dowiesz się wszystkiego nt. informacji o nowych zawodnikach/transferach i może zrozumiesz czy coś jest "na rzeczy", czy może tak jak twierdzisz nie. |
może napisałem zbyt pochopnie ale musiałem się wyładować. Mam nadzieję że się mylę
|
Cytat:
Jak nie masz nic lepszego do roboty tylko jonczenie w internecie to moze mamie okna umyj albo smieci wynies |
Cytat:
|
Zauważyłem,że sprzedajemy lub oddajemy naszych bardzo doświadczonych czyli:Baszczu,Zieniu,Cantoro,Głowacki...A szkoda, ja bardzo tęsknie za Markiem jak w sezonie 2007/2008 grał z Kosowskim.Te wrzutki Kosy do Marka i gol i na odwrót.Wracajcie!!
|
Cytat:
|
trzeba czekac..przecież dopiero niedługo przed potwierdzeniem transferu Jovanica, jeden z serwisów wislackich podał, że może jest w Polsce.a był już kilka dni..dostali kase za Głowe i tak jak powiedział Jarosz dożeby odzyskac mistrza i pograc troche w le, trzeba transferow...musimy im zaufac, nie mamy innego wyjscia..a jak pewne informacje niewyciekna a bedzie to z korzyscia dla klubu i negocjacji z nim, to wole sie zamartwiac i myslec, czy ktos przyjdzie..a pozniej cieszyc, ze taki i taki pilkarz nas wzmocnil. bo chyba każdy woli byc pozytywnie zaskoczony niż negatywnie rozczarowany..wszyscy mówią, że beda niedługo wzmocnienia, wiec wierze, ze mowia prawde..czekamy na potwierdzenie..
|
Niedobrze,Osasuna też chce Makinwe,trzeba sie spieszyc bo go nam zgarna sprzed nosa.
http://www.futbol.pl/artykul/87267.html |
Cytat:
|
Cytat:
Desperackie podbijanie ceny :D |
albo chce podnieść warunki kontraktu. Zobaczymy
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Myślę że są inni również ciekawi gracze więc nie ma co się napalać. Może lepiej dać kasę za Sobiecha. Co jak co ale kilku Polaków musi w podstawowym składzie się znaleźć. Nie chcemy mieć chyba drużyny złożonej z samych obcokrajowców.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jakby na każdą pozycję była konkurencja w drużynie może i byłaby lepsza motywacja. Klub musi być prowadzony twardą ręką. A jeśli chodzi o mentalność to może nie o nią tu chodzi tylko że w Polsce nie mamy obecnie zbyt wielu dobrych piłkarzy tylko przeciętniaków którzy uważają że są warci Bóg wie ile. Pamiętacie Żurawskiego, Kosowskiego i paru innych( nie wiem czy na ich poziomie jest ktoś do wzięcia)
|
Cytat:
|
http://krak.tv/kategoria-9,film-1333.html
Kasperczak: - szukamy zawodnika na tą miarę co Głowacki, a może i lepszy... |
Cytat:
|
Cytat:
|
cos przebakuja w komentarzach na portalu,ze upadl transfer Milinkowica,czyzby-planowali jak nigdy skonczyli jak zawsze???oczywiscie to nic pewnego ale w kazdej plotce jest ziarenko prawdy...pozyjemy zobaczymy...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl