Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

Dariook 30.06.2018 23:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pero (Post 1506533)
Wg TT Knury za wczorajsze zachowanie Patryka przeprosił dzisiaj .... Głowacki....

Niestety. Klasy i szacunku nie kupisz. Arek to najlepsze co mogło się Wiśle trafić.

Teraz to ja sie pogubilem. Ze niby zajebisty bo przeprosil za Patryka?

Ludzie jedzcie na wakacje.

brylant17 01.07.2018 08:32

Głowa to klasa sama w sobie i trzeba jakoś dbać o wizerunek tego klubu skoro Pan Małecki nie potrafi nawet przeprosić

Sevi 01.07.2018 10:11

Cytat:

Małecki kiedyś wyłapie w ryj i to konkretnie. Ciekawe co będzie robił po zakończeniu kariery.

Myślę że pójdzie drogą Sypniewskiego.

Dla mnie to zawsze był pozer.

silver03 01.07.2018 18:45

Mały poczuł się pewnie świrowania ciąg dalszy.

Z zarządem już się przeprosił.

cfa 01.07.2018 19:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sevi (Post 1506657)
Myślę że pójdzie drogą Sypniewskiego.

Dla mnie to zawsze był pozer.

Ale bluźnisz :P
A Patryk też taki wyskokowy jak Igor?

kacpaw91 01.07.2018 20:33

Janekx89 odnośnie Carlitosa:
"Haha, będą tańczyć tak jak będzie trzeba, kasa rządzi, mogą sobie nie puszczać, są w finansowej dupie. Agent robi swoje, jutro się pojawi pewne pismo to stanowisko szybko zmienią."

https://twitter.com/janekx89/status/1013486773534588928

czaro 01.07.2018 21:47

Carlitos i jego agent dobrze kombinują, bo lepsze 800 tys. euro niż zero i spór sądowy, ale niech nie przelicytują, bo jak kogoś zirytuje, to skończy w klubie kokosa bankrutującej Wisły. Takich gwiazdek jednego sezonu było już wiele, za rok nikt o nim nie będzie pamiętał.

funkykoval 02.07.2018 09:12

jakoś na razie o Carlitosa nikt konkretnie nie pytał - konkretna oferta była z Zagrzebia, ale nie dlatego, aby ktoś z Chorwacji obserwował naszą przaśnoburaczaną ligę, tylko dlatego, że trenerem został Bjelicja.

Kwoty rzucane przez Amikę i Legię, nie powalają na kolana, ba w stosunku do oferty Zagrzebia są śmieszne, tylko skąd pewność, że Carlos Lopez w jakimkolwiek innym klubie będzie grał jak w Wiśle w ostatnim sezonie???

Na pewno należy Carlitosa sprzedać, za w miarę godne pieniądze....

szprotson 02.07.2018 10:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez funkykoval (Post 1506721)

Kwoty rzucane przez Amikę i Legię, nie powalają na kolana, ba w stosunku do oferty Zagrzebia są śmieszne, tylko skąd pewność, że Carlos Lopez w jakimkolwiek innym klubie będzie grał jak w Wiśle w ostatnim sezonie???

Żadna pewnośc.
Żaden piłkarz nie zagwarantuje tego ze w klubie Y bedzie grał jak w klubie X. Czy to chodzi o transfer z B-klasy do B-klasy czy o transfer z Liverpoolu do Realu Madryt, ale myslałę ze to wszyscy wiedzą od miliarda lat.
Kwoty są smieszne, bo smieszny jest partner do rozmów. Jak idziesz do typa kupić od niego samochód, i słyszysz ze aktualny włascicel to ma same długi, to wiadome ze czekasz az oferta spadnie do poziom "okazji" bo kazdy dzien będzie powodował ze Typowi kasa bedzie to co raz bardziej potrzebna.
Dla mnie to jest sytuacja jak cwaniak czeka pod kasynem na frajera ktory siedzi aktualnie przy maszynie i wrzuca monety. Kiedy mu sie skoncza, dalej bedzie musiał gra i wtedy pozbędzie się napredce tego co jest najbardziej cenne, byle tylko jego nałóg jakim jest wrzucania kasy do maszyny, został zaspokojony.
Rodzinien potem powie ze to auto i tak bylo chuja warte, nikt by go nie odkupił a tak to nadarzyła sie okazja i trzeba sie cieszyc ze zarobił 10 tys a nie 100 tys.

funkykoval 02.07.2018 11:31

A co do tekstów Janekxa zadam pytanie - notarialne pełnomocnictwo Bernatzkyego - to które gość widział już wpłynęło ??? Bo może coś mi umknęło w międzyczasie ???

_ukoL 02.07.2018 11:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez funkykoval (Post 1506753)
A co do tekstów Janekxa zadam pytanie - notarialne pełnomocnictwo Bernatzkyego - to które gość widział już wpłynęło ??? Bo może coś mi umknęło w międzyczasie ???

Podobno utknęło na poczcie. Idzie nie poleconym, lecz zwykłym. Stąd ten poślizg.

piotek 02.07.2018 11:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez _ukoL (Post 1506755)
Podobno utknęło na poczcie. Idzie nie poleconym, lecz zwykłym. Stąd ten poślizg.

Ja słyszałem, że zaginęło na Balicach razem z bagażem Kluiverta.

7 kotów 02.07.2018 11:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez piotek (Post 1506767)
Ja słyszałem, że zaginęło na Balicach razem z bagażem Kluiverta.

Bagaz ukradli Rumuni; Galamaz i Grigorje.

funkykoval 02.07.2018 12:04

Cytat:

7 kotów napisał:

Bagaz ukradli Rumuni; Galamaz i Grigorje.
Ty wiesz gdzie jest to pełnomocnictwo doskonale :D

felipe 02.07.2018 12:06

A chłopaki mają dolecieć na pokazowy mecz z Borussia (deal klepniety przy okazji transferu Błaszczykowskiego).

szprotson 02.07.2018 12:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez funkykoval (Post 1506753)

podobno wypłynie razem z nowa stroną internetową, sprawami Carillo i Wdowczyka, oraz w momencie publikacji we wrzesniu materiału przez Jadczaka. Tak więc, stay calm. Oby Nasz klub do tego momentu był na powierzchni...

funkykoval 02.07.2018 12:27

@szprotson
Moja uwaga dotyczyła kwestii informacji przekazywanych przez gościa, nie dotyczących transferów - w odniesieniu do Wisły koleś 2-krotnie zaliczył wtopy i nawet nie zająknął się na ten temat.
Twierdzenie, że ktoś będzie skakał jak mu zagrają (czyt. zarząd Wisły) było już w zeszłym roku - wszak ze Stechertem TFK wszystko dopięła i zarząd miał robić to co ponowie twierdzi kolega Janekx89...
Koleś przy każdym poście jebie w zarząd - ale o ile ma jakieś informacje transferowe - bardzo dobre nie zaprzeczam, o tyle wyciąganie wniosków z różnego rodzaju informacji o charakterze nie stricte transferowym raczej nie wychodziło mu........

Co zaś do kwestii stadionu - wyraźnie przedstawiono - zaległości powodują, że miasto nie może zawrzeć nowej umowy dzierżawy - ponieważ nie znajdzie nowego dzierżawcy i rozpisuje przetarg na opertora to pewnie TS tym operatorem zostanie i taki będzie niechybnie finał. Przypominam, że mamy w tym roku wybory - nie wiem czy dla Majchrowskiego korzystne byłoby wychylanie się z kwestią stadionu dla Wisły i wystawianie na ostrzał ewentualnych konkurentów....
Dutkiewicz w 3 dni po pierwszej turze 4 lata temu dokonał czegoś co było niemożliwe przez 12 lat urzędowania - wpuścił wrocławskie taxi na buspasy.......

Levis88 06.07.2018 06:48

Pamiętacie sytuację jak mąkacwks odchodził od Nas? Była guwnoburza, że w info na stronie zabrakło wzmianki o klubie do jakiego przechodzi - krakowskie kompleksy itp. Proponuję tym razem poszukać w legijnych serwisach wzmianki z jakiego klubu przechodzi do nich aktualny król strzelców polskiej ligi :)

KoPer 06.07.2018 09:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Levis88 (Post 1507568)
Pamiętacie sytuację jak mąkacwks odchodził od Nas? Była guwnoburza, że w info na stronie zabrakło wzmianki o klubie do jakiego przechodzi - krakowskie kompleksy itp. Proponuję tym razem poszukać w legijnych serwisach wzmianki z jakiego klubu przechodzi do nich aktualny król strzelców polskiej ligi :)

http://legia.com/aktualnosci/carlito...arszawie-59130

dwdx1906 13.07.2018 20:39

Na parkingu nie było miejsca? :-D
https://pbs.twimg.com/media/Dh9xUKpWsAAfG7A.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Dh9xUKsWsAAPCLi.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Dh9xW8DW4AAMobn.jpg

Za: https://twitter.com/fakirek

Elendil 13.07.2018 21:12

chyba ma trochę nasrane w głowie. Ale niech dobrze gra, to przynajmniej coś zarobimy ;)

Sylwus1988 13.07.2018 21:45

kto to w ogóle jest bo nie kojarze tej twarzy i co tu sie odje...?

TIR_DO_SŁUBIC 13.07.2018 21:51

Wojtkowski wjechał BMW do salonu fryzjerskiego.

Do salonu lubiącego homo, na marginesie.

EDIT :
Oczywiście to nie BWM, nie wiem co mi odjebało :D

wiesniak842 13.07.2018 21:55

Przeciez to Merc:D

maciekkk 13.07.2018 21:58

Mam nadzieję, że to nie jest jakaś jego gra na to, żeby go wyrzucić z klubu i by mógł gdzie podpisać kontrakt za darmo... Tak tylko głośno myślę.

TIR_DO_SŁUBIC 13.07.2018 22:00

Ale na jakiej podstawie mielibyśmy go wyrzucić? :D

xanti1906 13.07.2018 22:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maciekkk (Post 1509155)
Mam nadzieję, że to nie jest jakaś jego gra na to, żeby go wyrzucić z klubu i by mógł gdzie podpisać kontrakt za darmo... Tak tylko głośno myślę.

-Wojo, słuchaj, weź się w....... autem w salon fryzjerski
-Co?
-No weź, fajnie będzie, zobaczysz

Wisła Kraków ogłasza, że kontrakt z Kamilem Wojtkowskim został rozwiązany z winy zawodnika. Piłkarz będzie mógł za darmo podpisać nową umowę z nowym klubem.

Legia Warszawa podpisuje kontrakt z Kamilem Wojtkowskim.

Legia sprzedaje Kamila Wojtkowskiego do Anderlechtu Bruksela za 3 miliony euro.

tak, to jest ten plan

wiesniak842 13.07.2018 22:09

No tak. Calkiem logiczne. Pilkarz chce od nas odejsc, wiec zeby wymusic na klubie decyzje o jego zwolnieniu, wjezdza autem do salonu fryzjerskiego.

maciekkk 13.07.2018 22:25

Oj tam... Nigdy nie mowilem, że myślę logicznie... już starczy :D

Patryko 13.07.2018 22:25

Nie znacie się! Ma chłopisko gest... teraz fryzjer zerwie te płytki z podłogi, żeby brud z kół samochodu Kamila się nie zniszczył i powiesi sobie kilka nad kominkiem. Pobrudził mu te płytki zupełnie za darmo.

wolfy 14.07.2018 02:42

To był protest po odejściu Surmy.

Arkadiusz.Czerepach 14.07.2018 08:42

no dobra, a na serio to na ch..a tam wjechał ?

Sylwus1988 14.07.2018 09:18

Trzeba by sie jego zapytać. Wg mnie poprostu młody jest to sie bawi :) 20 lat jak miałem to też robiłem różne dziwne rzeczy które nawet jak dzis sobie przypomnę to mi moralniak sie włącza :)

mitmichael 14.07.2018 10:21

Chlopak pomylil gaz z hamulcem jak robi to wiekszosc kobiet i starszych ludzi a wy tu wielkie halo z tego robicie :rotfl:

arti 14.07.2018 18:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elendil (Post 1509148)
chyba ma trochę nasrane w głowie. Ale niech dobrze gra, to przynajmniej coś zarobimy ;)

chyba tak i dlatego chyba nie:(

wislak2214 14.07.2018 20:21

Wjechał do salonu autem bo poprosił go o to właściciel salonu ot tak dla rozgłosu , poźniej wrzucił ten filmik na wszystkie możliwe grupy typu szukam pracy Kraków, żeby pokazać jak to jest zajebiście w tym salonie. Już wcześniej wjechało tam też inne auto i ścigacz. Można przewinąć na stronie FB salonu to znajdziecie filmiki. Wiem bo znam właściciela tego przybytku i się tam strzygę i to raczej on ma bardziej naje.... w głowie:p. Swoją drogą dużo tam mieszka naszych zawodników Basha, Imaz ,Buchalik Wojtkowski własnie i teraz Grym doszedł. A Wojtkowskiemu to już dawno sodówa odbiła , bo też miałem okazję pare razy z nim pogadać. Wielkiej kariery mu nie wróże :)

wolfy 14.07.2018 21:13

No to sprawa wyjaśniona :D

Arkadiusz.Czerepach 15.07.2018 15:46

z przymrużeniem oka ;)

coś dla krytyków ondraska

http://weszlo.com/2018/07/15/slaby-d...damy-mundialu/

FraMat 15.07.2018 18:13

Jedyną nadzieją jest, że Ondrasek będzie chciał zawalczyć o nowy kontrakt.
Bo z taką dyspozycją, jaką prezentuje od co najmniej 2 lat, nie ma szans na grę nawet w IV czeskiej lidze.

A mówiłem rok temu: przekwalifikować Alana na napastnika. Nikt nie słuchał.

kacpaw91 15.07.2018 21:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1509307)
Jedyną nadzieją jest, że Ondrasek będzie chciał zawalczyć o nowy kontrakt.
Bo z taką dyspozycją, jaką prezentuje od co najmniej 2 lat, nie ma szans na grę nawet w IV czeskiej lidze.

A mówiłem rok temu: przekwalifikować Alana na napastnika. Nikt nie słuchał.

Ktoś już tu pisał o Bartoszu a i ja mam wrażenie, że to ciekawe do spróbowania. To na co zwróciłem uwagę jak strzelił w 16/17 swoje pierwsze trzy bramki grając raptem 750 minut, że najwięcej w nich było po prostu skuteczności. Nie żadnego rozgrywania, nie żadnych spektakularnych akcji, ale po prostu był wyjątkowo skuteczny. Wielu mu zarzuca surowość techniczną, więc może tu warto spróbować? Nie wiem kogo innego jeszcze można byłoby spróbować na "9". Może jedynie Imaza, bo u niego też widzę takie coś. W sumie to by było ciekawe jakby się okazało, że jacyś piłkarze nie grają na swoich optymalnych pozycjach, ale to chyba trzeba mieć trenera-wizjonera.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:49.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl