![]() |
Cytat:
Ludzie jedzcie na wakacje. |
Głowa to klasa sama w sobie i trzeba jakoś dbać o wizerunek tego klubu skoro Pan Małecki nie potrafi nawet przeprosić
|
Cytat:
Myślę że pójdzie drogą Sypniewskiego. Dla mnie to zawsze był pozer. |
Mały poczuł się pewnie świrowania ciąg dalszy.
Z zarządem już się przeprosił. |
Cytat:
A Patryk też taki wyskokowy jak Igor? |
Janekx89 odnośnie Carlitosa:
"Haha, będą tańczyć tak jak będzie trzeba, kasa rządzi, mogą sobie nie puszczać, są w finansowej dupie. Agent robi swoje, jutro się pojawi pewne pismo to stanowisko szybko zmienią." https://twitter.com/janekx89/status/1013486773534588928 |
Carlitos i jego agent dobrze kombinują, bo lepsze 800 tys. euro niż zero i spór sądowy, ale niech nie przelicytują, bo jak kogoś zirytuje, to skończy w klubie kokosa bankrutującej Wisły. Takich gwiazdek jednego sezonu było już wiele, za rok nikt o nim nie będzie pamiętał.
|
jakoś na razie o Carlitosa nikt konkretnie nie pytał - konkretna oferta była z Zagrzebia, ale nie dlatego, aby ktoś z Chorwacji obserwował naszą przaśnoburaczaną ligę, tylko dlatego, że trenerem został Bjelicja.
Kwoty rzucane przez Amikę i Legię, nie powalają na kolana, ba w stosunku do oferty Zagrzebia są śmieszne, tylko skąd pewność, że Carlos Lopez w jakimkolwiek innym klubie będzie grał jak w Wiśle w ostatnim sezonie??? Na pewno należy Carlitosa sprzedać, za w miarę godne pieniądze.... |
Cytat:
Żaden piłkarz nie zagwarantuje tego ze w klubie Y bedzie grał jak w klubie X. Czy to chodzi o transfer z B-klasy do B-klasy czy o transfer z Liverpoolu do Realu Madryt, ale myslałę ze to wszyscy wiedzą od miliarda lat. Kwoty są smieszne, bo smieszny jest partner do rozmów. Jak idziesz do typa kupić od niego samochód, i słyszysz ze aktualny włascicel to ma same długi, to wiadome ze czekasz az oferta spadnie do poziom "okazji" bo kazdy dzien będzie powodował ze Typowi kasa bedzie to co raz bardziej potrzebna. Dla mnie to jest sytuacja jak cwaniak czeka pod kasynem na frajera ktory siedzi aktualnie przy maszynie i wrzuca monety. Kiedy mu sie skoncza, dalej bedzie musiał gra i wtedy pozbędzie się napredce tego co jest najbardziej cenne, byle tylko jego nałóg jakim jest wrzucania kasy do maszyny, został zaspokojony. Rodzinien potem powie ze to auto i tak bylo chuja warte, nikt by go nie odkupił a tak to nadarzyła sie okazja i trzeba sie cieszyc ze zarobił 10 tys a nie 100 tys. |
A co do tekstów Janekxa zadam pytanie - notarialne pełnomocnictwo Bernatzkyego - to które gość widział już wpłynęło ??? Bo może coś mi umknęło w międzyczasie ???
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A chłopaki mają dolecieć na pokazowy mecz z Borussia (deal klepniety przy okazji transferu Błaszczykowskiego).
|
Cytat:
|
@szprotson
Moja uwaga dotyczyła kwestii informacji przekazywanych przez gościa, nie dotyczących transferów - w odniesieniu do Wisły koleś 2-krotnie zaliczył wtopy i nawet nie zająknął się na ten temat. Twierdzenie, że ktoś będzie skakał jak mu zagrają (czyt. zarząd Wisły) było już w zeszłym roku - wszak ze Stechertem TFK wszystko dopięła i zarząd miał robić to co ponowie twierdzi kolega Janekx89... Koleś przy każdym poście jebie w zarząd - ale o ile ma jakieś informacje transferowe - bardzo dobre nie zaprzeczam, o tyle wyciąganie wniosków z różnego rodzaju informacji o charakterze nie stricte transferowym raczej nie wychodziło mu........ Co zaś do kwestii stadionu - wyraźnie przedstawiono - zaległości powodują, że miasto nie może zawrzeć nowej umowy dzierżawy - ponieważ nie znajdzie nowego dzierżawcy i rozpisuje przetarg na opertora to pewnie TS tym operatorem zostanie i taki będzie niechybnie finał. Przypominam, że mamy w tym roku wybory - nie wiem czy dla Majchrowskiego korzystne byłoby wychylanie się z kwestią stadionu dla Wisły i wystawianie na ostrzał ewentualnych konkurentów.... Dutkiewicz w 3 dni po pierwszej turze 4 lata temu dokonał czegoś co było niemożliwe przez 12 lat urzędowania - wpuścił wrocławskie taxi na buspasy....... |
Pamiętacie sytuację jak mąkacwks odchodził od Nas? Była guwnoburza, że w info na stronie zabrakło wzmianki o klubie do jakiego przechodzi - krakowskie kompleksy itp. Proponuję tym razem poszukać w legijnych serwisach wzmianki z jakiego klubu przechodzi do nich aktualny król strzelców polskiej ligi :)
|
Cytat:
|
|
chyba ma trochę nasrane w głowie. Ale niech dobrze gra, to przynajmniej coś zarobimy ;)
|
kto to w ogóle jest bo nie kojarze tej twarzy i co tu sie odje...?
|
Wojtkowski wjechał BMW do salonu fryzjerskiego.
Do salonu lubiącego homo, na marginesie. EDIT : Oczywiście to nie BWM, nie wiem co mi odjebało :D |
Przeciez to Merc:D
|
Mam nadzieję, że to nie jest jakaś jego gra na to, żeby go wyrzucić z klubu i by mógł gdzie podpisać kontrakt za darmo... Tak tylko głośno myślę.
|
Ale na jakiej podstawie mielibyśmy go wyrzucić? :D
|
Cytat:
-Wojo, słuchaj, weź się w....... autem w salon fryzjerski -Co? -No weź, fajnie będzie, zobaczysz *** Wisła Kraków ogłasza, że kontrakt z Kamilem Wojtkowskim został rozwiązany z winy zawodnika. Piłkarz będzie mógł za darmo podpisać nową umowę z nowym klubem. *** Legia Warszawa podpisuje kontrakt z Kamilem Wojtkowskim. *** Legia sprzedaje Kamila Wojtkowskiego do Anderlechtu Bruksela za 3 miliony euro. *** tak, to jest ten plan |
No tak. Calkiem logiczne. Pilkarz chce od nas odejsc, wiec zeby wymusic na klubie decyzje o jego zwolnieniu, wjezdza autem do salonu fryzjerskiego.
|
Oj tam... Nigdy nie mowilem, że myślę logicznie... już starczy :D
|
Nie znacie się! Ma chłopisko gest... teraz fryzjer zerwie te płytki z podłogi, żeby brud z kół samochodu Kamila się nie zniszczył i powiesi sobie kilka nad kominkiem. Pobrudził mu te płytki zupełnie za darmo.
|
To był protest po odejściu Surmy.
|
no dobra, a na serio to na ch..a tam wjechał ?
|
Trzeba by sie jego zapytać. Wg mnie poprostu młody jest to sie bawi :) 20 lat jak miałem to też robiłem różne dziwne rzeczy które nawet jak dzis sobie przypomnę to mi moralniak sie włącza :)
|
Chlopak pomylil gaz z hamulcem jak robi to wiekszosc kobiet i starszych ludzi a wy tu wielkie halo z tego robicie :rotfl:
|
Cytat:
|
Wjechał do salonu autem bo poprosił go o to właściciel salonu ot tak dla rozgłosu , poźniej wrzucił ten filmik na wszystkie możliwe grupy typu szukam pracy Kraków, żeby pokazać jak to jest zajebiście w tym salonie. Już wcześniej wjechało tam też inne auto i ścigacz. Można przewinąć na stronie FB salonu to znajdziecie filmiki. Wiem bo znam właściciela tego przybytku i się tam strzygę i to raczej on ma bardziej naje.... w głowie:p. Swoją drogą dużo tam mieszka naszych zawodników Basha, Imaz ,Buchalik Wojtkowski własnie i teraz Grym doszedł. A Wojtkowskiemu to już dawno sodówa odbiła , bo też miałem okazję pare razy z nim pogadać. Wielkiej kariery mu nie wróże :)
|
No to sprawa wyjaśniona :D
|
z przymrużeniem oka ;)
coś dla krytyków ondraska http://weszlo.com/2018/07/15/slaby-d...damy-mundialu/ |
Jedyną nadzieją jest, że Ondrasek będzie chciał zawalczyć o nowy kontrakt.
Bo z taką dyspozycją, jaką prezentuje od co najmniej 2 lat, nie ma szans na grę nawet w IV czeskiej lidze. A mówiłem rok temu: przekwalifikować Alana na napastnika. Nikt nie słuchał. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl