![]() |
Cytat:
|
Z tego co wróble ćwierkają to cracovia ma zamiar testować, całkowicie nowe ustawienie obronne made by Pasieka i zacząć wystawiać po więcej niż jednym bramkarzu w meczu, doszli do wniosku że jak nie będą tracić goli to już jest jeden punkt, raz na czas ukują i mają 3.
Powoduje to problem, trzeba obowiązkowo pisać teraz ilu bramkarzy w meczu gra. NP taktyka 2 - 4 - 4 - 1, 2 - 4 - 3 - 2. C+ musi zmienić grafikę itd. Świetne, naprawdę świetne. Mają Kaczmarka, gość broni jak na nich wybornie a biorą kolejnego. No chyba że któregoś wpuszczą do przodu? :D |
Koniec dyskusji na temat ''sweet filmiku'' z udziałem poznaniaków.
|
Biorą nastepnego bramkarza bo kaczmarek ma 3 zołte kartki a ich drugi bramkarz gasinki runde ma z glowy przez kontuzje a 3 i 4 to sa juniorzy. wiec ruch ich jest dosc logiczny
|
Tak się zastanawiam, kiedy możemy poznać terminarz na kolejkę 28., tj. kiedy będą Derby?
|
hehe
Ja czekam na datę superpucharu :) |
Nie ma się co śmiać, człowiek planuje wyjazd na weekend majowy i chce wiedzieć kiedy Derby :P
|
Jeśli Probierz do nas na 1.5 roku, to na pewno nie Smuda na wakacje. Coś się szykuje, że analfabeta trafi do Amici :p
|
Cytat:
|
Smuda w Lechu jest spalony, predzej w Polonii wyladuje.
|
Narazie patrzmy się czy niebawem w Krakowie Probierz osiodła Rumaka ?
|
Cytat:
|
Ja bym sie nie zdziwił jakby Smuda po Euro został zatrudniony przez parchovie
|
No i pejsy wzięły w dupkę. Jest szansa, że jak będą na ostatnim miejscu to polecą.
(Bo jak będą na 15, a ŁKS nad nimi, to wszyscy wiemy co się stanie ;) ) Cytat:
|
A kibice skandowali "jeszcze jeden" po bramce na 0:2 ;o nie mam pytań...
|
Uahahahahaha. No to Henio pewnie szykuje się do przejęcia trutniów po Pasiece. Szkoda, gra parchów była bardzo obiecująca. :(
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Może w końcu spadną z tej ligi?
|
Ja nie wiem co się tak doczepiliście do Smudy. Zachowujecie się jak dzieci, które usłyszały fajny tekst i powtarzają w kółko nie zastanawiając się nawet co oznacza. Analfabeta, Dyzma i inne określenia są nie na miejscu. Smuda to dobry trener, ale słaby selekcjoner. Ostatnią dobrą piłkę to Lech grał za Smudy. A przed Lechem wraz z Franciszkiem pięknie poczynała sobie Wisła, Widzew i inne kluby.
Nie rozumiem zachwytu nad Probierzem. Człowiek, który tak naprawdę w dupie był i gówno widział. Miał dobre chwile w Jadze potem w ŁKS i na tym się kończą jego dokonania. trener który w 7 lat kariery zwiedził 6 klubów (w jednym był dwukrotnie). Powiedzmy szczerze szło mu przeciętnie, słabo, albo wręcz bardzo słabo. NA chwilę obecną może Smudzie buty czyścić. Poczekajcie z zachwytami do końca rundy. Wcale się nie zdziwię jak go wy.......ą z roboty jeszcze w tym sezonie. |
Jeżeli ktoś kiedykolwiek miałby przyjść za Moskala, to były dwie opcje Probierz albo Fornalik. Smuda? marny trenerzyna, Probierz prowadząc słabe zespoły potrafił je wyciągać z głębokiego kryzysu - po tym poznaje się siłe trenera, aktualnie to dyzma moze czyscic buty Probierzowi.
|
Cytat:
Gdy łyknęli Lenczyka, zrobiło się ciepło, ale ze mają debila zamiast prezesa zrobiło się fajnie. Lenczyk poszedł do innego potencjalnego spadkowicza i nagle spadkowicz został kandydatem na mistrza. Tymczasem na Kałuzy nadal pyta, co mnie zresztą bardzo cieszy i powolutku upewnia że jednak Filipiak z ferajną to debile rzadkiej maści. Ch.uj ci na grób Cracurvio. |
Cytat:
|
Mam tu przesłanie wrózbity Davida z jakiejś tv.
"Odcinam, odcinam cię Cracurvio od punktów w Ekstraklasie, odcinam i napełniam czarą goryczy. Napełniam i widzę dno. Sportowe teraz, kibicowskie od dawna. Odcinam.....(pstryk). |
Cytat:
|
Cytat:
|
Z tych magików, którzy są wolni to moim zdaniem jedynie Czesuaf711 być może mógłby zrobić dobrze pejsom. aczkolwiek mam wrażenie, że on potrzebowałby czasu - okres przygotowawczy żeby poznać zespół i go jakoś ustawić. no a tu już prosta jazda do mety bez pit-stopów.
Sytuację mają dosyć słabą... my zresztą też nienajlepszą w kontekście naszych ambicji... 3 pkt z Lechią bardzo potrzebne. |
Ktoś oprócz Nas przegrał z Cracovią w tym sezonie?
|
Dzisiaj stanie się cud i ŁKS sprawi niespodzianke w Warszawie :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl