![]() |
W zasadzie pytanie związane z koszykarkami - czy na Euroligę z Mizo bilety do młyna są po 5 zł?
|
Gdzie można iść w Krakowie na squasha w miarę przystępnej cenie ?
|
Cytat:
|
Witam, polecicie jakiś dobry tomik poezji jako prezent dla kobiety?
|
Z czym najlepiej pic zurawinowke ?
|
Cytat:
Pakowanie się w laptopa, żeby slużył on do gier jest zupełnie bez sensu. wejdz na www.pcprojekt.pl i skonfiguruj sobie coś do swojej kwoty. Jak chcesz grać to tylko na desktopie. Laptop dla mnie jest do pasjansa. I mówi Ci to gracz z 20-letnim stażem. |
Cytat:
do gier stacjonarny albo ps3 laptop to do pokerstarsa czy pasjansa jak kolegas mówi no chyba ze chcesz lapka do gier, to filmy alienvare(alienware) ok 7.5 klocka |
mam durne pytanie, ale parę osób które mają Dialog miały dzisiaj w nocy o 03;00 krótki telefon. Dosłownie puszczenie takiej strzały. I pytam się czy Wy mieliście coś takiego w nocy ? Ci co mają dialog albo co innego ?
|
Jest jakas stronka do ogladania filmow na megavideo bez limitów?? Bo wszedzie trzeba jakies konta, premium vip lub inne .......y. Z góry bardzo dziekuje .
|
Cytat:
|
Cytat:
Kompletnie darmowej strony niestety nie znam. |
Cytat:
Jak masz nakrętki z coca-coli to coś tam sie dzieje wtedy :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dostalem mandat w wysokosci 50zl, oficjalny powod to zasmiecanie, chociaz chodzilo o spozywanie alk w miejscu publicznym i do tego nie mam 18lat i nie bylem w swoim miescie tylko 100km od Krk takze odpuscili i wypisali takie cos. Mandat przyjalem. Liczyc, ze sie przedawni czy zaplacic i miec swiety spokoj? No ewentualnie jakie sa skutki za nie zaplacenie za mandacik.
|
Do mieszkańców Grodu Kraka. Jakie dzielnice\osiedle uważacie za najlepsze do zamieszkania ? Chodzi o dojazd, bezpieczeństwo, kultura, w miarę dużo rozrywki, parki ? Bo na razie to mi tylko Bronowice do głowy przychodzą. Oczywiście interesuje mnie coś blisko rynku (do 25 minut tramwajem) i żeby można było jakoś się poruszać tramwajami.
|
Cytat:
|
Cytat:
http://sklep.sferis.pl/index.php/produkt,24768 , tylko koniecznie w tej wersji z GF 210M Tego lapka mam, polecam, najnowsze gry chodzą na srednich, niskich detalach. LApek naprawde fajny ale tak jak koledzy mowili, jak chcesz do gry to kup stacjonarnego. Jakbys mial pytania to mow, jako ze juz zlozylem pare zestawow moge poradzic, jak Wislak Wislakowi. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeśli ktoś pisał prace o marketingu w naszym klubie proszę o kontakt na PW. Dziękuje z góry.
|
Cytat:
|
Oddawal ktos szpik ? -> PW :)
|
Czy istnieje możliwość wyrobienia karty multisport nie pracując? Wiem że to przeważnie do firm trafia w ramach premii.
|
Zna ktoś jakąś stronę skąd można ściągnąć XP z SP3? Bo jak wpisuje to mi sam SP znajduje.
Edit/ Prosiłbym o dokładne linki. |
Cytat:
peb.pl thepiratebay.org itd... |
Cytat:
Co wyroznia NH od reszty miasta? Duzo zieleni, parków (czego brakuje na nowych osiedlach, wszedzie blok, parking, blok, parking etc), dobry dojazd.... i niskie ceny wynajmu i kupna. |
Cytat:
== bez OT; ktoś z Was ma nokie z E-series , możecie skonfigurować swojego mejla ? Czy też macie problem ? |
Cytat:
|
Cytat:
polecam HUTE chociaz pochodzę z PODGORZA ,jeszcze jak traficie jak ja w okolice CZYZYN to zaskoczy was spokój na osiedlach |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl