![]() |
Ja mam nadzieje na tą niespodzianke...niektórzy chcą dwie lub trzy....to później teraz trzeba załatać dziurę po Głowie.
|
Cytat:
|
Cytat:
PS. Przypominam że niedawno Thun był w podobnej sytuacji więc coś w tym musi być :) |
Cytat:
Tak tylko w petrzalce wlascicielowi zachcialo sie wycofac z finansowania klubu z tego co pamietam.. A co do Thun to trudno jest utrzymac zespol jak 14 pilkarzy gwalci 14letnia dziewczyne, wiec nie ma co sie dziwic ze zespol sie rozpadl.. taki cios ze do tej pory nie moga sie pozbierac |
na wislaportal niezłe wkrętki idą xD koleś o tym samym ip podaje się za rożnych gości i wkręca ludzi odnośnie transferów do klubu. Najgorsze jest to, że ludzie to łykają :/ hehehe
|
Cytat:
Nie tyle zachciało mu się wycofać, co postanowił przejąć inny klub, a za nim poszło też chyba kilku najbardziej produktywnych piłkarzy Artmedii, do jego nowej drużyny. |
wisła jest podobno zainteresowana Tonim Pezo 23-latkiem z Hajduka Split, który może grac jako środkowy pomocnik jak i srodkowy obrońca...
|
Cytat:
Wyluzuj człowieku, bo żyła pierdząca ro*******i ci mózg. |
Cytat:
|
jak nie wierzysz to nie zobaczymy kto będzie mial racje....
|
I tak z niego, żadna rewelacja. Dużo bardziej wolę Sadloka czy chociaż Glika.
|
kolejny prorok... podaj chociaż źródło..
|
A ja sądzę, że interesujemy się Toni Kroosem. Tylko czekam na potwierdzenie w mediach :)
|
Cytat:
Uwielbiam to "podobno". |
Cytat:
Mówiąc rewelacje miałem na myśli przekaz, a nie samego zawodnika. Jeżeli patrzeć na statystyki i na ligę w której występował na wypożyczeniu z Hajduka no to i ja nie jestem jakoś specjalnie zadowolony z takiego następcy Głowackiego. Chyba, że to sporty talent nieoszlifowany przez Hajduk i niedoceniony w co wątpię. Jedno jest pewne na pewno tańsza inwestycja niż Glik i Sadlok. Jednak chyba nie ma nad czym się rozwodzić bo żądza transferów goni proroctwo za proroctwem. |
Cytat:
|
Jesli oceniacie pilkarza przez pryzmat suchych papierowych statystyk to gratuluje.
Tak abstrachujac od faktu czy to wymysl czy to fakt. |
Cytat:
Tak jak pierwsze wrażenie u ludzi to wygląd, tak pierwsze wrażenie dotyczące potencjalnego nabytku to historia jego kariery oraz statystyki. Jak ty tego nie rozumiesz to również gratuluję. |
a mnie się wydaje, że koyoot ma rację, bo statystyki nie grają, każdy wie jaką przeszłość miał Kuba przychodząc do nas i jak ważną postacią stał się dla naszego klubu... także również abstrahując od tego czy to prawda czy nie, że ma on do nas przyjść, tyczy się to każdego zawodnika. Przetestować, a nuż stanie się gwiazdą Wisły :)
|
Czy "źrodła" mogłyby wypowiedzieć się w kwestii transferu Marcelo?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Resser- ta rewelacja to nie była jakaś odnośnia do twojego postu tylko tak użyłem tego określenia.
Nawiązując do zawodnika to 1. Jest starszy chyba o 2 lub 3 lata od Sadloka 2. Chyba każdemu zależy żeby nie było aż tak bardzo widać braku Głowy, więc oczekujemy kogoś dobrego lub chociaż kogoś młodego a zdolnego, który może jeszcze nabrać doświadczenia. A poza tym pasuje mieć jeszcze kilki Polaków w składzie. |
Cytat:
|
Cytat:
Dobra zalozmy ze przyjezdza skaut Wisly do mojej miejscowosci. Jest mecz w ktorym ja gram w pierwszym skladzie na prawym skrzydle. Przez pierwszych 15 minut robie tyle wiatru na skrzydle, ba nawet zaliczam asyste. Skaut mowi o ten kolo jest zajebisty bierzemy go i po tych 15 minutach wyjezdza. Nie oglada do konca meczu a ja w przerwie schodze z boiska bo oddycham rekawami i nie mam sil podniesc chuja nawet do gory. Przychodzi co do czego, podpisuja ze mna kontrakt a ja nie zmieniam stylu gry. Mowiono o mnie "nowy Kosowski" a wychodzi ze mnie dupa. Wy wrzeszczycie: co wyscie za buraka z youtuba sciagneli? Nadal uwazasz, ze pierwsze wrazenie sie liczy najbardziej? Odnosnie relacji damsko meskich to inna bajka:p. Pierwsze wrazenie jest wazne na szybki numerek a nie na powazny zwiazek. Ale to tak off-topic. |
Wytrzymałość można bardzo łatwo wyrobić ;p
Zły przykład dałeś:) Ale rozumiem Twój tok rozumowania. |
Sa ludzie, ktorzy nie moga...:P
EOT. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
@flamengista
Myślę, że casus Frankowskiego i Żurawskiego trzeba umieścić w jakimś kontekście. Frankowski by nie odszedł, gdyby nie pechowa porażka z PAO i jej następstwa. A odejście Żurawskiego było z góry przesądzone. |
Wszystko jest kwestią ceny. Jeśli będzie oferta na co najmniej 3 mln E, to można usiąść do stołu. Gorszą sprawą jest okoliczność, iż nie sądzę, że nasz jednoosobowy scauting, czyli Ździsiek ma przygotowaną, sensowną listę ewentualnych zastępców.
|
Cytat:
A gdzie ja napisałem, że pierwsze wrażenie się liczy najbardziej? Ja Ci napisałem wyraźnie i pogrubiłem. Że w przypadku kandydatów do Wisły, czy też innego klubu ja jako kibic w pierwszej kolejności zwracam uwagę to STATYSTYKI i HISTORIE KARIERY danego zawodnika. Nie muszę być scoutem żeby stwierdzić, że Alemao nie będzie zbawieniem naszej defensywy, a jedynie uzupełnieniem. Spojrzę w jego statystyki i wiem, że gówno osiągnął i w wieku podchodzącym pod trzydziechę raczej nie zabłyśnie jak rozgwiazda. Tyle. |
W holenderskich mediach pojawiły się dzisiaj informacje, że Marcelo okazał się zbyt drogi dla PSV. No ale może zainteresowane nim są również kluby niemieckie?
|
Cytat:
Dziekuje, bez odbioru. |
Cytat:
Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi? Przecież wiadomo, że klub oszczędza, że transfery - jeśli będą - to nadal po długim namyśle i oglądaniu złotówki z każdej strony, że bida aż piszczy. Zapowiadane zmiany na lepsze miały dotyczyć tylko i wyłącznie nadejścia czasów normalnych, tj. zatrudnienia speca od marketingu, od przygotowania motorycznego, godziwego trenera bramkarzy i wreszcie pracy od podstaw - wybudowania bazy treningowej i org. akademii piłkarskiej. Na to drugie przyjdzie poczekać. A czy sztab szkoleniowy składa się z najwybitniejszych fachowców w kraju oceń sam i nie zadawaj głupich pytań. |
Miał na myśli to, że jeśli puścili by jeszcze Marcelo na zachód, to by była "bida" - jeśli chodzi o obronę.
|
Niech ja pomyślę , oj przepraszam to są fakty odeszli Juszczyk , Jop , Głowacki, Alvarez ,Ba , Hristov , Gołoś , a przyszedł tylko Jovanić . W dalszej kolejności , jak się nie mylę oczywiście powinny być transfery do klubu jeden lub dwóch stoperów , prawy obrońca , lewy pomocnik , środkowy pomocnik i przynajmniej jeden napastnik gwarantujący 10 bramek w ziemniaczanej lidze .Zapewne jak zwykle mój post zostanie usunięty, Nie podaje nazwisk tylko oceniam i mam nadzieję , że niektórzy piłkarze , którzy pojawiali się w prasie i na forum trafią do klubu .
|
Cytat:
Kadra Wisły po tym czyszczeniu jest bardzo szczupła, dlatego o transfery możesz być spokojny. Będą na pewno tylko nie wiadomo jakie i kiedy. |
Cytat:
Ja to zrozumiałem. Po prostu nie zdziwiłbym się, gdyby sprzedali Marcelo, a wzięli jakiś odpad z Bełchatowa. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl