![]() |
tak. 10 znaków.
|
Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tekstem "10 znaków"?
|
Tekst aby mógł być opublikowany musi mieć minimum 10 znaków.
|
Nie możesz dodać krótszego postu niż te 10 znaków.
|
Cytat:
|
Czy ktoś z Was korzystał z livestreamingów oferowanych przez buków?
przykład : strona www.livescore.pl -- i tam jest opcja stawiania zakladu live, i opcja oglądniecia meczu poprzez wlasnie livestreaming bet-at-home badz innego buka. Czy ktos przez to oglądał mecz, jesli tak to jak to się ma np. do transmisji sopcasta ? |
Cytat:
|
Biorę kogoś na karnet kumpla. Może się z tym wiązać jakiś problem ? Proszę o szybką odp.
|
To znów ja z moim pytaniem :)
Teraz chodzi mi głownie o wynik do przerwy takich meczy: Wisła - Ognisko Siedlce- 21 :0 z 1947 r. Wisła - TKS Toruń - 15 : 0 z 1927 r. Liczę tu na pewną taką osobę :P |
Cytat:
nie... 12345 |
Ściągnałem dodatek do Firefox'a "DownloadHelper" lecz nie bardzo wiem do którego folderu mam wrzucić plik z tą wtyczką.
|
Cytat:
|
Cytat:
Do przerwy 8:0 Wisła - TKS Toruń - 15 : 0 z 1927 r. Do przerwy 7:0 lub 4:0 (rozbieżne relacje prasowe) Był też taki mecz jak Wisła Kraków - PKS Motor Białystok 16:0 z 1947, do przerwy 6:0 |
Cytat:
|
Szukam do pracy magisterskiej jakiego niebezpiecznego miejsca na drodze (poza Krakowem) w którym dochodzi do częstych potrącen pieszych, przy kościele, szkole, bądź jakims bazarze.
|
mógłby mi ktoś polecić dobre amerykańskie filmy z lat 80. i 90.?
|
Cytat:
|
Czarne punkty są objęte programem poprawy bezpieczenstwa przez GDDKiA, a ja potrzebuje miejsce które posiada złe statystyki a "czarnym punktem" nie jest
|
Cześc Bracia Wiślacy :)
Mógłby ktoś polecić jakis niedrogi ale schludny hotelik lub coś podobnego gdzie mógłbym przenocowac z dziewczyną z piątku na sobotę w Krakowie? Mieszkam poza Krakowiem i rzadko bywam na dłużej niz jeden dzień :) Polecacie jakies miejsca? Dzięki. |
Pytanie "komputerowe". Od jakiegoś czasu podczas uruchamiania systemu pojawia mi się komunikat: "Wystąpił błąd podczas ładowania cpcp.cpo.Nie można odnaleźć określonego modułu".
Komputer działa normalnie (nic nie zauważyłem żeby się coś dziwnego działo). Problem jest tylko w zamknięciu systemu, trzeba kilka razy zamykać chyba że po wciśnięciu ctrl+alt+delete zamknie się w ten sposób firefoksa czy gg "ręcznie" i to mnie irytuje. W sieci znalazłem coś takiego http://forum.pcformat.pl/problem-z-c...-t?pid=1399188 ale niewiele mi to mówi. Jakby ktoś "łopatologicznie" napisał co z tym fantem zrobić byłbym wdzięczny. Może być priv. Dzięki i pozdrawiam. |
Cytat:
|
Cytat:
Sciągasz program OTL i uruchamiasz w nim CeanUp i jeśli to nie jest nic szczególnego to program poprawi to co zepsute a jeśli to jednak jakiś wirus to reinstalka Windowsa albo zaawansowana zabawa z odpowiednimi programami usuwającymi wszelki badziew która jednak nie zawsze jest efektywna |
Jeżeli jest na forum osoba, która wynajmuje komuś mieszkanie to bardzo proszę o kontakt na PW. Potrzebuję pomocy, odpowiedzi na kilka pytań. Z góry dziękuje.
|
Mam takie pytanie była kiedyś taka piosenka w, której refrenem właśnie było to '' what's uuuup! '' kojarzy może ktoś tytuł ? http://www.youtube.com/watch?v=AaW9pIeL-q4&feature=related
|
Liczony jest towar, który w dniu, w którym jest inwentaryzacja znajduje się w sklepie, magazynie itp.
|
Głupie pytanie w której minucie padła bramka w meczu Newcastle - Arsenal, czy jest już przerwa.
Na Livesports jest napisane, że przerwa i bramka w 45 minucie a na BAH pierwsza połowa jeszcze trwa i bramka padła w 47 minucie ocb :> |
Cytat:
|
kiedy losownie par PP??
|
mam prośbę, wie ktoś może co to za rzeźba, uwaga opisuje :)
kobieta żołnierz klęczy obok umierającego żołnierza, trzyma go za rękę, on ma głowę na jej kolanie. Chyba wykonana z brązu. Bardzo proszę o odpowiedz. FraMat dzieki bardzo! właśnie o to mi chodziło :) |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl