![]() |
Mam pytanie do tych co byli w Londynie: czy doping próbował ktoś prowadzić czy raczej był taki spontaniczny?
|
Mam pytanie, jak nazywa się przystanek tramwajowy naprzeciwko Tomexu? Jeśli taki jest ale z tego co pamiętam był. :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jest jakiś przystanek (autobusowy lub tramwajowy) w okolicach M1? Jak jest to którym numerkiem tam dojadę?
Dzięki mic. |
Cytat:
http://rozklady.komunikacja.krakow.p...=M1+Al.+Pokoju (przy Al. Pokoju - tramwajowy) |
Zniszczył mi się kod na karcie doładowującej w sieci Orange czy moge go odzyskać jakoś przez internet czy koniecznie muszę udać się do salonu z kartą(nr seryjny)
|
1.Gdzie w Krakowie, mogę kupić o tej porze (czyt. 20 września) jeszcze używane podręczniki w przyzwoitych cenach?
2.Prosiłbym o adres i kiedy mogę się tam udać. |
co wartają te bezprzewodowe internety? który obecnie operator ma najlepszą oferte? ile to wychodzi na miesiac.
|
Cytat:
Ciężko stwierdzić który operator jest najlepszy, każdy jest dobry na swój sposób. Najlepiej poczytaj o każdym z nich i dobierz ofertę taką która będzie tobie najlepiej odpowiadać. |
Cytat:
|
Udało się komuś odpalić transmisje z meczu w Białym stoku na Sop C. ? Bo nie wiem czy tylko u mnie problemy czy wszędzie...
|
zna ktoś tytuł tej muzyczki która leci podczas prezetnowania ramówki na TVN
|
działa wam bearshare? ja się od kilkunastu dni nie mogę połączyć z siecią :S
|
Cytat:
|
Cytat:
Działa. Przeinstaluj program, albo sprawdź "zapory". |
Cytat:
nie oczekuje od tego bezprzewodowego neta codow poprostu chodzi mi o to zebym mogl sprawdzic poczte i jako tako przegladac neta bez zadnego sciagania, da rade? |
internet w przez sieć komórkową mozesz mieć za pomocą którejs z 3 technologii
podstawową jest GPRS, gwarantuje on jednak przepustowość 30-80 kb/s, czy coś jak modem. GPRS jest dostepnna terenie całego kraju. I jak zadna lepsza technologia nie działa to koszystasz z GPRS jeśłi gdzieś sa lepsze urządzenia to obsługuje cie EDGE(236.8 kbit/s) ta prędkosc nie jest juz zła, jednak wyraźnie jest to 'do' wiec efektywnie spodziewąłbym sie czegoś na poziomie ok 130kbit/s. A to trochę mało. tam gdzie dostępny jest UMTS, możesz korzystac z netu za pośrednictwem HSDPA(3,6 -7,1Mbit/s) przy czym w praktyce wiem, że przed podpisaniem umowy nikt ci nie zagwarantuje, ze w twoim mieszkaniu UMTS jest dostępny. najlepije zebys srpawdził sobie to sam.... wg mnie nie warto płacić ok 80zł za net z predkością modemu, a jak dobrze zawieje to mozę gdzies kiedyś będzie to predkośc normalna.twój wybór... |
Jako ze sezon zimowy sie zbliza postanowilem kipic jakies uzywane narty z racji tego ze jestem totalnym amatorem i nie chce narazie pakowac kasy na nowy sprzet.Mam takie pytanie moze ktos kto sie zna pomoze mi wybrac dlugosc i cos podpowie bo nie mam zielonego pojecia od czego zalezy dobor nart.Mam 181cm i 95 kg.Zgory dzieki za pomoc
|
Cytat:
|
Jak Dojść z osiedla kolorowego na osiedle Zgody???
|
Heh nic prostrzego wystarczy iśc cały czas prosto wzdłoz osiedla kolorowego kieruj sie na szkole sportowa "kusy"
|
thx :)
10 znaków |
ja mam Mix Plusa i wykupuje sobie co miesiąc pakiet za 5 zł (20mb) i śmigam po necie przez Opere Mini.mam gg mogę robić przelew zakupy na allegro tak więc jeżeli chodzi o mnie to tel (nokia n73) nie sluzy mi tylko do dzwonienia ale tez do internetu..polecam wszystkim bo czasami naprawde duze ułatwienie:) mozna np sprawdzic stan meczu jak jestescie gdzies poza domem:)
|
jak aktywować ten pakiet za 5 zł?
Daj najlepiej jakiego linka do tej oferty |
kto jest właścicielem Lecha Poznań?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja mam takie pytanie jak sie edytuje swoja wypowiedz bo właśnie nie wiem , jak to się robi. :)
|
Cytat:
|
Witam... nie wiedziałem gdzie napisać to napisze to tutaj... Wie ktoś może czy będą rozprowadzane jakieś czapki na zime? Robi się coraz chlodniej a taka czapka by się przydała zwłaszcza dla takich osób (jak ja), które takowej nie posiadają....
|
http://www.plus.pl/oferta_indywidual...y_internetowe/
tutaj znajdziecie kod do pakietu 20 i 50mb ja zaktywuje zawsze 20 bo w zupełności mi wystarcza na gg pocztę allegro itd...co do konfiguracji to powiem wam szczerze ze n73 mam od miesiąca i nie musiałem nic konfigurować po prostu wgrałem opere (przeglądarkę do koma) aktywowałem pakiet zmieniłem w ustawieniach polaczen na INTERNET GPRS i smiga od poczatku...wiem tez ze wysyla sie jakiegos smsa pod nr mi nieznany i przychodzi gotowe ustawienie pod gprs tak ze nic nie trzeba przestawiac..najlepsze moim zdaniem wyjscie dla laika jest pojscie do salonu PLusa i ustawia w 2 minuty bo nie warto dzwonic na BOK ...nie ma szans zeby ktos odebral tel.. jezeli chodzi o gg na komorce polecam ta stronke tutaj wszystko sobie usatwicie i zainstalujecie gg na komie...ja wchodzilem przez komorke nata wlasnie stronke i sciagalem bezposrednio do komorki gg potem odpalalem i mozna cieszyc sie gg na kom http://mobilne.gadu-gadu.pl/ znalazłem jednak ta stronkę gdzie skonfigurujecie koma pod internet: dla chcącego nic trudnego:)pzdr |
Jest coś takiego, jak opcja edytuj...pare postow wyzej bylo napisane..
Zeby nie było offtopu to ja zadam pytanie: Jestem na kupnie nowego koma..jaki polecacie> Zeby mial troche bajerow, ale znowu bez przesady,..aa..i zeby byl rozsuwany |
Dobra ja dalej z tym netem poczytalem troche i rzeczywiscie net bezprzewodowy wydaje się gówniany. Ma ktoś z was chello? jak sie spisuje? ile czekaliscie na przyłączenie?
|
Cytat:
Tutaj pojawia się moje pytanie: Cytat:
Moje pytanka: 1. Które z powyższych komend są niezbędne to poprawnego skonfigurowania internetu w moim telefonie? 2. Jaka jest i czy w ogóle istnieje opłata za wysłanie poszczególnych komend? Z góry dzięki :-) Cytat:
Cytat:
|
sew810i intg - ustawienia int gprs dla W810i groszowe sprawy
|
Cytat:
|
[problem został rozwiązany]
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl