Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

Wojtas 04.08.2009 23:28

Diaza bedzie mi najmniej szkoda

W dodatku jak pisze Proud bedzie go kim zastapic.

Gosc ma umiejtnosci i mysle ze jest wart conajmniej 1,5 mln E.,z tym ze te glupie faule ,wrecz irytujace -obnizaja jego loty wiec 1,2 mln mozna za niego wyciagnąć.

Mac4 05.08.2009 07:38

http://www.youtube.com/watch?v=ebbuznFCpzA

Nie wiedziałem gdzie wrzucić, chyba nikt się nie obrazi ;)

Maciejj 05.08.2009 16:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mac4 (Post 773847)
http://www.youtube.com/watch?v=ebbuznFCpzA

Nie wiedziałem gdzie wrzucić, chyba nikt się nie obrazi ;)

to raczej do hyda parku w temacie smieszne.........

royalmichael 07.08.2009 18:19

No proszę ciekawych rzeczy można się dowiedzieć na canal+sport - "liga gra".
Dziennikarz mówił, że rozmawiał z Brożkiem jakiś miesiąc temu i mówił że on sam nie wie czy chce wyjechać za granicę czy nie i że jest pewien iż Brożek miał konkretną ofertę z Włoch ale po rozmowie z Radosławem Matusiakiem odmówił bo dowiedział się jakie tam są ciężkie treningi we Włoszech

wislak68 08.08.2009 00:06

Jak tak patrzę na kolejne babole naszego bramkarza to zaczynam już szukać zupełnie nietypowych przyczyn tych jego wyczynów.
Ostatnio słyszałem o tym że jeden z bokserów musiał zakończyć swoją karierę bo miał coś nie tak z okiem i nie widział lewych sierpowych zadawanych przez przeciwników. Żeby było ciekawiej to ten jego feler wykryto dopiero po tym gdy rzeczony bokser zaliczył kilka nokautów z rzędu. Gdy o tym usłyszałem to od razu pomyślałem że i Mariusza można by wysłać do okulisty. A nuż się okaże że będzie mu w stanie pomóc.:>

IncognitoTSW 08.08.2009 08:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez royalmichael (Post 775336)
No proszę ciekawych rzeczy można się dowiedzieć na canal+sport - "liga gra".
Dziennikarz mówił, że rozmawiał z Brożkiem jakiś miesiąc temu i mówił że on sam nie wie czy chce wyjechać za granicę czy nie i że jest pewien iż Brożek miał konkretną ofertę z Włoch ale po rozmowie z Radosławem Matusiakiem odmówił bo dowiedział się jakie tam są ciężkie treningi we Włoszech

Skojarzenie "Ciężkie treningi - Petrescu - o nie znowu trzeba by było pracować a nie gwiazdorzyć..."

Wizard 08.08.2009 09:22

Moim zdaniem Paweł wielkiej kariery na zachodzie nie zrobi - co najwyżej może mu się trafić jeden dobry sezon... A czemu? Zbyt duże wahania formy, nonszalancja, jest w takim wieku że nikt na niego nie będzie patrzał jak na młodzieńca, w którym jest potencjał.. On musi być od grania na tu i teraz! A nim się Paweł rozkręci może troszkę jak zwykle minąć. Poza tym kwestie charakteru również moim zdaniem przychylne do zrobienia kariery nie są. Na pewno nie jest to typ jak Błaszczu, zadziorny na boisku i ogromnie ambitny - muszę powiedzieć, że strasznie mnie denerwuje to machanie rękoma Pawła po nieudanym zagraniu kolegów :).
Oczywiście jeśli Paweł w najbliższym czasie wyjedzie na zachód - mam nadzieję, że za jakiś czas będę mógł z radością przyznać się do błędu w ocenie sytuacji. Obym się mylił :)

Chesteroski 08.08.2009 09:42

Ja mam nadzieję że Paweł zostanie w Wiśle, zachód, raczej na 90% skończy się dla niego ławką, albo i trybunami. Po co mu to, za parę Euro więcej, w Wiśle może zostać legendą.

Paweł nie słuchaj pazernego Osucha, zostań Wiślakiem do końca!!!

siara 08.08.2009 10:01

Jak Kirma lubię, to denerwuje mnie to, iz nie raczy podejść pod sektor podziekować kibicom za doping. Zdawkowe dwa klaski 20 metrów za resztą drużyny nie są odwdzięczeniem sie za...nasz kibicowski trud;)

Rob_Zombie 08.08.2009 10:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Chesteroski (Post 775738)
Po co mu to, za parę Euro więcej

Chyba za parę MILIONÓW euro więcej.

grogoriogreg 08.08.2009 10:22

Dla Pawła idealne byłyby tylko ligi Francuska lub Niemiecka. Hiszpańska to za wysokie progi, ewentualnie jakiś słabszy klub. A w Anglii i we Włoszech kariery nie zrobi. Niestety po tej kontuzji nie jest tak waleczny jak kiedyś (potrafił przepchać Choto, a on jednak jest spory chłop :) )

szprotson 08.08.2009 11:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez siara (Post 775750)
Jak Kirma lubię, to denerwuje mnie to, iz nie raczy podejść pod sektor podziekować kibicom za doping. Zdawkowe dwa klaski 20 metrów za resztą drużyny nie są odwdzięczeniem sie za...nasz kibicowski trud;)

No szkoda, tez nie lubie takich sytuacji gdy nie podejdzie ktoś. Taka mała obelga w strone kibica.
no ale Kirm niewiadomo w jakiej kulturze wychowany.
Ktoś go powinien ogarnac, i powiedziec o co tutaj biega. Że mecz to nie tylko 90 minut pracy i do domciu

maxx304 08.08.2009 13:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 775812)
No szkoda, tez nie lubie takich sytuacji gdy nie podejdzie ktoś. Taka mała obelga w strone kibica: http://kibole.wroclaw.pl/kibole.html
Ktoś go powinien ogarnac, i powiedziec o co tutaj biega. Że mecz to nie tylko 90 minut pracy i do domciu

Spokojnie, pewnie zrozumie o co tu biega, a jak nie, to mu koledzy z drużyny wytłumaczą.
A może się wstydził podejść bo wiedział że szału nie zrobił i bał się gwizdów?

Że też nie macie czego się czepiać...

Mnie bardziej denerwuje Brożek z jego wymachiwaniem i kręceniem głową po spieprzonej kolejnej setce. :)

szprotson 08.08.2009 14:01

ale widzisz, tu nie chodzi o czepianie sie.

Nawet jakby przegrali wysoko, to ja podejde pod płot i będe im bił brawo i dziękował.
Tego samego, niezależnie od wyniku meczu oczekuje od piłkarzy.
Szacunek niech będzie w obie stony.

Kurt 08.08.2009 16:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 775812)
No szkoda, tez nie lubie takich sytuacji gdy nie podejdzie ktoś. Taka mała obelga w strone kibica.

No właśnie szkoda i dziwie się temu zawodnikowi jest to jego początek w tym klubie, powinien się starać robić dobre wrażenie. Widzi że Wisła ma kibiców i powinien się dowiedzieć jako obyczaje/tradycje tutaj panują, nawet jak go w Słowenii nie wychowali... Problem polega na tym że chyba zaprzyjaźnił się z Mauro "mam wyj****" Cantoro i od niego czerpie wzorce... Swoją drogą Mauro to kawał sk... jego postawa jest żenująca i najwyższy czas, aby ten kopacz wy**** z Wisły...

Cytat:

Spokojnie, pewnie zrozumie o co tu biega, a jak nie, to mu koledzy z drużyny wytłumaczą.
A może się wstydził podejść bo wiedział że szału nie zrobił i bał się gwizdów?
Bez jaj wygrali 4-1, była to wręcz najlepsza chwila, aby podejść pod płot..., żeby mu tylko Mauro nie wytłumaczył...

IncognitoTSW 08.08.2009 17:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kurt (Post 775914)
... Problem polega na tym że chyba zaprzyjaźnił się z Mauro "mam wyj****" Cantoro i od niego czerpie wzorce... Swoją drogą Mauro to kawał sk... jego postawa jest żenująca i najwyższy czas, aby ten kopacz wy**** z Wisły...

co Ci Mauro zrobił?

PvD 08.08.2009 20:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Incognito2192 (Post 775921)
co Ci Mauro zrobił?

sprawa tego człowieka wraca jak bumerang. 9 piłkarzy w tym nowego Alvareza stać na podziękowanie kibicom ale tego jednego nie. Piszę jednego a chodzi jeszcze o Kirma ale temu mozna jeszcze odpuscic bo noszący BG w sercu niejaki Mauro szybciutko wziął Słoweńca pod swoje skrzydełka.:evil:

Jutro wyjdzie przed kamery i do prasy i powie. Szanuję kibiców Wisły:rotfl: :lol:

akakiusz 08.08.2009 23:26

Przesadzasz... Jak na niego, Mauro i tak super się zachwał... Dawno nie podszedł tak blisko naszego sektora, biorąc pod uwagę to, że nawet grając 2 minuty pierwszy uciekał do szatni, jest to duże wyrzeczenie z jego strony po 45-minutowym wysiłku na boisku

Wojtas 09.08.2009 00:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grogoriogreg (Post 775756)
Dla Pawła idealne byłyby tylko ligi Francuska lub Niemiecka. Hiszpańska to za wysokie progi, ewentualnie jakiś słabszy klub. A w Anglii i we Włoszech kariery nie zrobi. Niestety po tej kontuzji nie jest tak waleczny jak kiedyś (potrafił przepchać Choto, a on jednak jest spory chłop :) )

No tak tylko na ta chwile to chyba Brozek wybiera gre w Wisle a ławke gdzies na zachdzie....Bo formy ni ma...

Na jego miejscu 100 razy wybral bym opcje nr 1

unpredictable_wislaczka 09.08.2009 19:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 776046)
No tak tylko na ta chwile to chyba Brozek wybiera gre w Wisle a ławke gdzies na zachdzie....Bo formy ni ma...

Na jego miejscu 100 razy wybral bym opcje nr 1

Jeżeli jest rzeczywiście tak jak Brożek mówi i nie ma konkretnych ofert, to chyba za dużego wyboru to on nie ma. Poza tym Paweł raczej nie jest typem piłkarza, który odejdzie do pierwszego lepszego klubu, byle tylko odejść :D

FredzIo 10.08.2009 12:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez juka (Post 776622)
http://www.sport.pl/sport/1,65025,69...overu_96_.html

nie no myslalem ze telenowela sie juz skonczyla i Pawel zostaje w Krakowie

No bo zostaje, tylko PS znów .......i. Nie pamiętam kiedy ta gazeta napisała coś prawdziwego odnośnie transferów.

kubawislak 10.08.2009 13:07

Z taką formą Brozinho nie ma czego szukać za granicą....

sayek89 11.08.2009 11:31

Pierwsze siwe włoski Sobola.

http://img16.imageshack.us/img16/389...9852741680.jpg

brylant17 11.08.2009 12:01

Stary sobol mocno śpi :D

royalmichael 11.08.2009 13:09

No proszę Skorża działa cuda :D Tylko sobie wyobrazić jak po rozmowie z górą wparował do szatni i zrobił porządek :D

BRTS39 11.08.2009 13:15

Widze ze wielu denerwuje ze machanie rekoma Pawla .

szprotson 11.08.2009 14:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BRTS39 (Post 777205)
Widze ze wielu denerwuje ze machanie rekoma Pawla .

ale on ma taki charakter.
Wiadomo moze denerwowac sytuacja jakich w meczu wiele, ze Brożek odwraca sie i sie w****ia, a tu piłka niedaleko, jakby podbiegł by przywalczył, a Paweł jak stoi tak ****uje.
No taki chłopak ma charakter, ot co.
I tak z meczu na mecz gra coraz lepiej. W Superpucharze, przewrócił sie z 3 razy na piłce...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WILU TS (Post 777268)
To co,jak nie sprzedamy Brożka to znowu karnie do rezerw? byłby to cud w skali światowej jakby nagle zapomniał jak się strzela bramki...wyluzujcie

chyba nie pijesz do mojego posta?

WILU TS 11.08.2009 15:04

To co,jak nie sprzedamy Brożka to znowu karnie do rezerw? byłby to cud w skali światowej jakby nagle zapomniał jak się strzela bramki...wyluzujcie

tofik 12.08.2009 15:09

Dzisiaj Słowenia gra z San Marino. Da się to spotkanie obejrzeć gdzieś ? :)
Ciekawie byłoby porównać jak gra Andraz w narodówce, z tym co u nas.

maaarcin 12.08.2009 15:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 777756)
Dzisiaj Słowenia gra z San Marino. Da się to spotkanie obejrzeć gdzieś ? :)
Ciekawie byłoby porównać jak gra Andraz w narodówce, z tym co u nas.

TVP Sport......

Wojtas 12.08.2009 17:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 777261)
ale on ma taki charakter.
Wiadomo moze denerwowac sytuacja jakich w meczu wiele, ze Brożek odwraca sie i sie w****ia, a tu piłka niedaleko, jakby podbiegł by przywalczył, a Paweł jak stoi tak ****uje.
No taki chłopak ma charakter, ot co.
I tak z meczu na mecz gra coraz lepiej. W Superpucharze, przewrócił sie z 3 razy na piłce...

Osobiscie nic do Pawła nie mam i szanuje go,ale tez niemiłosiernie mnie wk**** ,to jego szukanie winowajcy za to ze sam zle pilke przyjal czy niestrzelił.

To takie rozpraszanie samego siebie ,zamiast olac to i skupic sie na dalszej grze.

skeba 12.08.2009 21:03

Kirm strzelił bramkę dla Słowenii

Alexander94 12.08.2009 21:06

Widzę ,że nasz Andraż brameczkę San Marino strzelił ;). Wszedł na 2. połowę i po 10 minutach strzelił ;D.

ciacho 12.08.2009 21:22

Brożek, poza podaniem do Obraniaka, kiepsko. Słabe przyjęcie, potykanie się o własne nogi.

tylko_na_kilka_dni 12.08.2009 21:26

nie widzialem zeby potykal sie o wlasne nogi.

Proud 12.08.2009 21:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ciacho (Post 778002)
Brożek, poza podaniem do Obraniaka, kiepsko. Słabe przyjęcie, potykanie się o własne nogi.

co?

poprawnie zagrał...dla mnie nic nie zepsuł. Miał ładne dwa długie podania, ładnie kontre rozegrał i do tego ta asysta.

Nie wiem gdzie widziałeś słabe przyjęcie i potykanie się o własne nogi.

sam uważam że Paweł jest w bardzo słabej formie teraz, ale bez przesady, akurat w tym meczu nie było tego widać.

Rob_Zombie 12.08.2009 21:29

W sumie dobrze że żaden z naszych* sobie nie pograł więcej niż 45 minut, bo nie powinni być zmęczeni na BOT.
*nie wiem jak Diaz, ale on czy by grał, czy nie to po takiej podróży i tak będzie zmęczony

Ejdzbiol 12.08.2009 21:32

W sumie zmarnował jedną setkę ale też to nie była taka łatwa setka ;) poza tym asysta, to już jest powoli nudne XD Obraniak oprócz bramek nie wyróżnił się praktycznie niczym. Najlepszy na boisku EWIDENTNIE Błaszczykowski, widać, że w porównaniu z polaczkami to po prostu gracz innego formatu ;) Tak patrzę się wchodzi Jodłowiec i myślę, że pojdzie do obrony a Dudka do pomocy, a tu Jodłowiec w pomocy O.o masowo tracił piłki

MaG* 12.08.2009 21:39

Brożek sobie za dużo nie pograł w sumie tak samo jak Lewandowski .
Ciężko coś zdziałać jak się jest osamotnionym napastnikiem ale Brozio ładnie zgrał i zaliczył asystę.
Natomiast Łobodziński mnie załamuję!

royalmichael 12.08.2009 21:44

Da się gdzieś oglądnąć bramkę Kirma?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:27.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl