![]() |
Raczej pewne jest że będą tańsze, teraz będzie 35000 miejsc a nie 15000 i jakoś trzeba stadion zapełnić.
|
Szczerze to mnie logika też tak podpowiada, ale sami wiecie że u nas wszystko jest możliwe:)
|
Przecież jak by były po 35 czy po 40zł to nawet na Legię było by jakieś 20tys widzów. Moim zdaniem optymalna cena biletu to 20-25zł dla młodzieży i emerytów 10zł.
|
Na Legie akurat stadion by się zapełnił ale w sezonie większość meczy mamy z mniej atrakcyjnymi rywalami, choć i w tym względzie się zmienia na lepsze bo co prawda piłkarsko jesteśmy w d**** ale zamiast Dyskobolii czy Amici przyjeżdżają uznane marki z rzeszą kibiców.
Wg. mnie optymalne ceny biletów to 20zł na D,E i 30 na A,B,C no i mam nadzieje że klub wprowadzi zniżki dla młodzieży oraz będzie rozprowadzał bilety po szkołach na mniej atrakcyjne mecze gdy będzie kilka tysięcy wolnych miejsc bo nic na tym nie stracą a to inwestycja na przyszłość. Ile będzie Sky-boxów na naszym stadionie? |
Czy dalej będą obowiązywały karty kibica ,czy na nie bedą nabijane karnety?:)
|
Hehe bilety dla młodzieży dobra rzecz, ale ja już się pewnie nie załapie:P.... ale ja to raczej będę celował w karnecik :)
|
Ej nie wiem czy to dobry temat ;/
Mam pytanie bo pierwszy raz ide z kolegami na Can-Packa Czy beda bez problemu biety przed meczem ? Po ile i wgl ;/ moglby ktos podac te info ?? |
Po pierwsze idziesz na mecz Wisły Kraków, a nie jakiegoś Can-Packa. Jeśli idziesz do młyna to bilety są za 5 zł, a do tego wypada kupić czerwoną koszulkę za 12 zł. Jeśli nie idziesz do młyna to bilety są bodajże po 10 zł, ale nie jestem pewien, bo nigdy takich nie kupowałem.
|
Koszulki będą sprzedawane razem z biletami na mlyn?
I pytanie możę nie związane z tematem: jest jakiś kontakt (oprocz w czasie meczu) z osobą która prowadzi doping na młynie? |
O takich rzeczach raczej nie na forum ;P
|
Mam nadzieje ze na nowy stadion bedzie mozna kupic bilety przez internet na stronie oficjalnej bo jest duzy problem z tym dla kibiców WISEŁKI z poza krakowa i fanclubów
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
EDIT: No moja pomyłka 15 zł kosztowały zagalopowałem się:-p |
Cytat:
|
to pewnie po 20 będą, na Suchych Stawach nawet mimo przebudowy nie będzie nie wiadomo jakich standardów żeby żądać więcej kasy za bilet.
|
Mam zamiar na nowa runde kupic karnet i mam pytanie. Czy aby zakupic karnet konieczna jest KK ?
|
Absolutnie konieczna.
|
ja w sprawie pucharu z Lechia
czy na puchar tez trzeba mieć wyrobioną karte?? bo nie wiem czy przed meczem jechać do gd i sobie wyrobić czy poprostu będę mógł kupić bilet w dniu meczu i się o nic nie martwić?? wiem że do meczu jeszcze trochę czasu ale wolał bym wiedzieć szybciej |
Pytasz o mecz w Gdańsku? Jak na każdy wyjazd na który można jechać bilet kupisz w Krakowie.
|
tylko, że do KrK mam za z 500km a do Gd jakieś 150, wolałbym kupić w gdańsku, tylko żeby nie było tak jak na ostatnim ligowym, że nie można było kupić biletu w dniu meczu, ale to w sumie niedziela była
|
Witam Mam Pytanko O KtÓrej Otwarte BĘdĄ Kasy W Środe Na Kosz.
|
Od godziny 16.30 pisze w temacie o meczu... Ale bilet mozna kupic rowniez duzo wczesniej przez internet i odebrac w punktach sprzedazy Eventim lub po prostu w Media Markcie( dzial bilety)
|
Cytat:
|
Pytanie z innej beczki Co z karnetami na rundę wiosenną orientuje się ktoś ?? Na dodatek jakieś info czy mecze są w sosnowcu czy na hutniku ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Na pewno jest to problem. Przygotowywano nas przez całą zimę na to, że wrócimy do Krakowa i z tego powodu bardzo się cieszyliśmy. Natomiast informacja, że to jeszcze nie nastąpi, troszeczkę zburzyła nasz plan. Myślę, że w Sosnowcu też możemy wygrywać, co pokazaliśmy w niektórych meczach. Mam nadzieję, że będzie tak na wiosnę." - wywiad z Pawłem Brożkiem |
Koszerni na swoim forum umawiają sie już na mecz na Suchych Stawach.Miasto twoerdzi ze do poniedizalku bedzie murawa, ktora odbierze komisja licencyjna, a policja odbierz estadion i z Legia zagraja o 20.00 w ppiątek Także meczy w Sosnowcu więcej nie będzie (raczej)
|
Ktoś wie jak wygląda sytuacja z biletami na jutrzejszy mecz koszykarek, są jeszcze?
|
Właśnie, oraz czy biletów do młna jest jakaś ograniczona liczba? Zawsze się wrzucało to 5zł, a na ŁKS były bilety po 5zł. Jak będzie na meczu z Brnem?
|
Cytat:
10 znaków |
Bump Bump! Musze wiedzieć! :PP
|
Nieograniczona, ale po jakimś czasie nie będzie się już dało wejść na sektor i stoisz za filarami :P
|
w jakiej cenie będa bilety na runde wiosenna na boisku Hutnika ??
|
Cytat:
|
Na Hutniku jest 6 tys miejsc , to pewnie biletów nie będzie w sprzedaży. Bo 6 tys karnetów na pewno zejdzie.
|
Nie bylbym tego taki pewien
|
Cytat:
zeby chociaz byl komplet (karnety+bilety) na wszystkich meczach to bedzie dobrze. o ile wogole beda karnety. |
W telefonice pracownicy mogą już zapisywać się na karnety
|
wie ktos moze czy bedzie mozna kupic bilet na mecz z Lechiaaa?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl