![]() |
co sadzicie o takim kuponie
TOTTENHAM-WBA-1 REAL-BARCELONA-10 WOLFSBURG-HOFFENHEIM-1 BEŁCHATÓW-POL.BYTOM-1 Kurs 4.59 zagrane za 50zł do wygrania 206zł (Profesjonal) |
Witam nie wiem czy sobie dzisiaj nie darować. Nie lubie Chelsea, lubie Barcelone postwił bym na Hiszpanów ale... coś mi się wydaje że dzisiaj Angole a może w 2 meczu wybiją piłkę z głowy Barcy. Co piłka angielska to żadna inna na świece dlatego niby ohy ahy nad Barceloną ale nie wydaje mi się żeby to dzisiaj miało miejsce...
|
Idealnie takie samo przeczucie mam od wczoraj, tym bardziej, że widziałem grę Barcelony w meczu z Valenicią (celne podanie na odległość większą niż 3m było rzeczą nie spotykaną), ale.. no właśnie to jest Barcelona i wystarczy, że Messi błyśnie formą i po meczu. Wygrał, więc zdrowy rozsądek, postawiłem na Barce.
|
A co sądzicie o meczu Bartoli M. - Sprem K. Stuttgarcie po kursie 1.95 na Bartoli. Trochę mnie to zaskoczyło bo ona jest na 13 a Sprem na 87 miejscu i ostatnio w sumie nic nie wygrała.
|
Panowie Barcelona u siebie a Barcelona na wyjezdzie to 2 rozne druzyny. Dla mnie Katalonczycy sa druzyna najlepiej wykorzystujaca swoje boisko na swiecie
|
ja na dziś tylko jeden dubelek:
Kanada-Słowacja 1 (zwycięzca) New Jersey-Carolina 1 (zwycięzca) ps. za 100 zł do wzięcia 143 zł (jak to mówią zawsze coś) |
FCB - CFC both team to score? YES @1.82
Cytat:
|
Djokovic N.-Montanes A. (H 19.5) pon
N.Pedersen (12,5 pkt) 1 Barcelona-Chelsea + 3.5 Denver-New Orleans(5m.) 1 wklad 20 zl Do wygrania : 221.13 zl heh wiedzialem Pedersen nie ma formy :D |
Cytat:
ryzyko ale......... duze prawdopodobienstwo ze wejdzie a ja tylko obstawilem dzis remis Czelsi;) do połowy za stóweczke |
Cytat:
|
ja mysle ze Ruch stawia wszystko na puchar polski wiec legia moze miec ciezko
|
Cytat:
|
a gdzie jest mecz?:D bo jak na Lazienkowskiej to pewna Legia a jak w Chorzowie to bym sie zastanawial,jutro lepiej dac Motor na ilosc goli na mniej:)
|
Barcelona- Chelsea 1
IFK Goeteborg- Orebro 1 Alta- Kongsvinger 2 kurs ogólny: 5,55 to już w trakcie realizacji:) a co do Legii to myślę, że skoro doping wrócił to piłkarze będą się czuli bardziej zmotywowani przy kilku kolejnych meczach przy Łazkienkowskiej. Z drugiej strony chyba bardziej zależy im na MP i mogą się trochę oszczędzać, Ruch wręcz odwrotnie, postawiłbym zachowawczo 1X. |
Witam mam takie propozycje kuponów jakie zmiany radzi cie co o nich myślicie, komentarze jak najbardziej mile widziane:
KUPON I: Jagiellonia-Odra 1 Bochum- Hannover 1 Tottenham- WBA 1 Austria- Matersburg 1 KUPON II Wasterlo- Roseles 1 Cracovia- Polonia W X2 Tubize- Anderlecht 2 Cean- Le Mans X |
Cytat:
i weszlo:) |
Hahah to Barca dzis dalaaa :)
Wiekszosc osob co stawiala to albo 1 ,albo 1 z hc,albo overy 2,5 i wiecej :)To sie buki uciesza jak remisem sie to skonczy :) |
Widziałem co robię co prawda chiałem dać X ale bałem się chciałem też dać że Balack dostanie żółtą kartkę ale też się bałem:) Co by nie było wyszedłem na zero. Teraz chyba w ciemno można stwawiać na Chelsea że awansuje:)
|
oglądałem mecz Barcy i to co mieli sytuacji to głowa mała! Zapomnieliśmy o jednym, trenerem chelsea jest GUUS HIDDINK! Czyli człowiek ,który i z pustego naleje. Gdzie nie pójdzie to zrobi coś niesamowitego i po dzisiejszym meczu to nie zdziwię się jak Chelsea zdobędzie Puchar Europy. Gdyby Hiddink zyl pareset lat temu to uznaliby go za maga albo czarownice i spalili na stosie :) Dzisiaj było widać jak zaczarował bramkę CZELSI :)
|
Cytat:
Mysle ze Legia wygra roznica 2 bramek |
to wczoraj lipa na nhl a co do Ruchu to wypadło im 2 stoperów ale to chyba na ligę za kartki więc mimo wszystko na weekend Lech-Ruch 1 mimo niechęci do wygranych kolejorza;)
na dziś: Austria-Łotwa x2 Brazylia-Boliwia 1 Legia-Ruch 1 za 50 zł do wygrania 96 i dla zabawy za 10 zł Chinyama strzeli C.Ronaldo strzeli |
Glinik Gorlice-Neptun Końskie 1 1,40
Federico Macheda (Manchester) nie strzeli 1,25 ( myśl,że ten zawodnik może wogóle się nie pojawić na boisku więc kurs dobry) za 40zł do wygrania 71 nie ma na co dzisiaj grać więc taki raczej zabawowy! Trzeba poczekać na weekend z poważnym stawianiem :) |
Cytat:
Sory porąbało mi się oczywiscie chodziło o mecz Man-Arsenal 1 kurs 1.80 |
Cytat:
To dziś jest taki mecz?:P:lol::lol: Ja chyba delikatnie zaryzykuję 2 na mecz ManU- Arsenal (bo pewnie o ten Ci chodziło ;) ). |
postawiłem wczoraj w profesjonalu
Bełchatów-Pol.B-1 Tottenham-WBA-1 Real-Barca-10 Wolfsburg-Hoffenheim-1 kurs 4.59 zagrane za 50zł do wygrania 206,55zł oraz Liverpool-Newcastle-1 Hajduk Split- Varteks V-1 Bordeaux-Sochaux-1 Osasuna-Huelva-1 PSV-Nijmegen-1 Lech-Ruch-1 Rangers-Hearts-1 Udinese-Bergamo-1 kurs 17.04 zagrane za 7zł do wygrania 107,35zł |
handicap na Man Utd za 20zł
|
Jak myslicie warto zagrac?
Liverpool-Newcastle 1 Lech-Ruch 1 Gl.Rangers-Hearts 1 kurs 2.33 wkład 1000zł Do Wygrania: 2097zł Prosze o szczere odpowiedzi |
widzew-podbeskidzie 02 ??
|
nbns nigdy bym nie postwaił na Lecha 1000zł. Oni grają piach, pewnie i wygrają ale po co kusić los? Poza tym jak dla mnie jak stawiać taką kasę to na 1 max 2 spotkania. Ale to jest moje zdanie. Do tego ten Liverpool... sam nie wiem:/
|
na weekend to Lubin-Płock 1
Legia=ŁKs 1 Lech-Ruch 1 Piast-Wisla 2 Real-Barcelona 1 :P |
Flota-Znicz 2
Stoke - West Ham 2 Portsmouth-Arsenal 2 Motor-Stal ST.Wola 1 co myślicie ? |
Motor- Stal lepiej podeprzyj, albo postaw na czysty X.
|
ja bym Motor grał ze Stalówką na ilośc goli - 2,5 chociaż mam nadzieję że mecz zostanie przerwany w trakcie...:D wiem że nie ten temat ale właśnie na meczu Motor-Stalowa przeżyłem największa awanture na meczu:)
|
Mozna obstawic w (STS, Toto mix itp) ze Federico Macheda (Manchester) nie strzeli ?
|
Panowie jak w expekt.com zmieniec jezyk bo ostatnio jak wchodze na stronę to jest ona po angielsku ;-)
|
piątek-sobota
1 Kupon Valenciennes - Lyon 2 Real Madryt - Barcelona 1X Frankfurt - Dortmund 2 Kurs : 5,67 2 Kupon Piast - Wisła 2 Marsylia - Toulouse 1 Wolfsburg - Hoffenheim 1 Kurs : 4,13 |
mówiłem że legia nie wygra z ruchem :)
|
Cytat:
a szkoda było 10zł na Ruch postawić, trudno:) P.S. Dlaczego nie wpadła 2 bramka dla Man?:/ |
Zagrałem na noc over 104 punkty Denver po kursie 1,88 (betsson).
Cytat:
Ja postawiłem remis Motor- Stal i oczywiście nie zagrałem tego grubo, tylko jak cieć dorzuciłem do tego coś i coś tam i poszło się dupcyć. |
Cytat:
Cytat:
nie chce się chwalić ale drugi dzien z rzedu mi ostatnio smae zaklady solo wchodzą;) i to raczej pod dobrym kursie;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl