![]() |
Wie ktoś może co sie musiało stać,że zniknął mi profil gg?Dodam,że na kompie mam dwie wersje gg : starszą i najnowszą,korzystałem ze starszej i to właśnie z tą wersją zainstniały problem.
Proszę o pomoc. |
siema mam pytanko :D Gram w football managera 2008 i jest taka możliwość żeby w przerwie miedzy rundami zrezygnować ??? I jakieś inne kluby dają propozycje pracy ?? jest to możliwe ??
|
Hyde Park ---> Football Manager.
|
jasne ze mozesz zrezygnowac... dajesz opcje managera (czy jakos tak) i tam jest rezygnacja. Jezeli jestes dobry tzn masz dobre statystyki i akurat jakis klub nie ma szkoleniowca lub ma na wylocie to mozesz zlozyc podanie o prace, klikasz w klub i w lewym dolnym rogu powinno byc" zloz podanie o prace"
|
Cytat:
|
Wie ktos (moze ktos pracuje w banku) jak to jest z pozyczkami,czy sa wymagane jakies zaswiadczenia ,jesli sie chce wziasc pozyczke okolo 3000zl ? Wertuje te oferty wszystkie ,ale jesli ktos wie to niech napsize ,moze byc na priv
|
kijek badż kreseq pracuje w banku to ich sie zapytaj
napewno jako zaprzyjaznieni kibice ci pomogą:pobity: |
Cytat:
W tym najnowyszm gg mój profil jest ale w tym starszym nie ma. |
mam problem z klawiatura
tzn kursor mi sie przemieszcza w czasie pisania i gdy nie patrze na eran robi sie tam straszny burdel, bo linijki sa poprzesuwane i kazda rozpoczyna sie gdzie indziej w srodku tekstu ktos to mial i wie jak zaradzic? |
Mam to samo w pracy na laptopie... szczerze powiedziawszy też już nie mam nerwów do tego...
Nie wiem przypadkiem czy to nie jest wina Windowsa Visty. |
Nie widzialem tego ,ale jak ktos tak opisuje to ,to bym powiedzial ze to wirus
|
Ma ktoś moze link do elektronicznej wersji (ew. wystarczy sam artykuł o rankigu opraw z jesieni 2007)
TO MY KIBICE" NR 76(1) STYCZEŃ 2008 ? |
Cytat:
Mi też czasami przemieszcza się kursor ale gdy myszka leży i nic z nią nie robię. Ale, wiem, że to wina myszy, bo swoje lata już ma. Na twoim miejscu przeskanował bym jednak system w poszukiwaniu wirusa |
Jaki rozmiar radzicie osobie, która ma 170 coś cm :)? Chodzi o TĄ koszulkę
EDYTKA: Prośba do osób posiadających koszulkę w rozmiarze S i M. Mógłby ktoś podać wymiary koszulki!? |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia |
Cytat:
Cytat:
|
Oh dzięki za wspaniałą radę... a w necie? :) :/
Dz w0lno. ;) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Ja mam 177cm i kupiłem sobie eMkę - leży spoko |
Orientuje się ktoś czy taki fotoradar (z wyglądu):
http://www.roadlook.pl/img/art/fotor...378169944a.jpg rejestruje tylko samochody jadące przodem do jego ustawienia, czy tyłem też. Dodam, że jest tzw. 'dwupasmówka' a radar stoi po prawej stronie prawego pasa. Tak więc czy łapie on wszystkie 4 pasy? |
z tego co wiem musi zlapac przod aby mozna bylo wskazac kierowce gdyz mandat jest dla kierujacego a nie wlasciciela pojazdu.
|
Fotoradar chyba musi zrobić zdjęcie kierującemu pojazd, żeby nie było wątpliwości co do jego winy - przynajmniej tak ja to widzę
|
Za wikipedią: 'W zależności od sposobu umieszczenia może mierzyć prędkość pojazdu zbliżającego się lub oddalającego od obiektywu.' To mnie, że tak powiem, zmyliło. Też jestem zdania, że fotoradar robi zdjęcie przedniej szyby. A po 2 jeśli jedna kamerka miałaby kontrolować 4 pasy ruchu, przedzielone pasem zieleni to musiałaby to być szybka maszyna. Dlatego pytam :)
Dzięki Panowie. |
z tego co wiem to foty bankowo robi przedniej szyby samochodu :)
|
Gdyby ktoś był łaskaw zarzucić bezpośrednim linkiem do napisów do filmu Donnie Brasco wersja 699 mb xvid / *.avi
byłbym bardzo wdzięczny :) |
Cytat:
Łapie tylko 2, aczkolwiek jest możliwość (w zależności od wersji), że łapie przód i tył auta. Jednak tak czy siak drugiego kierunku nie capnie. |
I dla wszystkich do wiadomości ostanio stawiane fotoradary musza robic i tak i tak foty. Jest taki wymóg i niestety gdy przychodzi zdjecie tyłu wzywaja właścicela do wskazania kierujacego! i niestety coraz czesciej przychodza fotki tyłu. Jedyny plus takiego stanu to to ze mozna sciemnic ze jechala np mama i ona zbiera punkty gdy jest jakas sytuacja podbramkowa :)
|
punkty maja wycofac za niedlugo ale za to mandaty pojda w góre :/
|
gra ktos w Ikariam??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl