![]() |
Link do meczu: http://je.pl/fx0b
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mecz w przegladarce w niezlej jakosci bedzie tu: http://tvelita.com/viewpage.php?page_id=6
|
Cytat:
Jeżli chodzi o pytanie kolegi peterwislak to miałem kiedyś taki sam problem z SopCastem. Tylko i wyłącznie K-Lite Codec Pack. Napewno będzie śmigać.... |
Na soccer-live napisali że transmisja niepewna. Teraz na tym kanale leci Korona - Piast. Pytanie czy o 19:15 się przełączą na Wisłę czy też nie?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Sorry pomyliło mi się oczywiśie o 18:15
|
Transmisja już jest Wisełki na Public Sport !
|
daj ktos bezposredniego linka do tego programu na sopca... bo jak wchodze na meczyki.pl i klikam w ta ikonke od public sporta... to mam chanel is offine
|
ale wiecie ze na sopcascie jest zawsze opóźnienie o 2-5 min
|
sop://sopcast.soccer-live.com.pl:3912/56947
|
2-5 min? Ja mam zawsze od 1 min do 2.
|
Im dłużej trwa mecz tym większe opóźnienie.
Najlepsza jakość na http://www.justin.tv/tomciotv/popout |
Na wszystkich linkach z soccer-live mi tnie strasznie. Gdzie ten mecz idzie najlepiej?
|
Oznacza to że masz słabe łącze albo ściągasz coś z neta. Na wszystkich tych linkach z soccer-live były bardzo dobre transmisje
|
Srednio tu pasuje moje pytanie.
czy ktos wie gdzie moza obejrzec lub skad mozna sciagnac Przeoczylem go dzis rano a podobno Majewski sie niezle osmieszyl. dzieki |
Cytat:
|
No dokladnie, Cafe Futbol
|
As, lepiej ogladaj dzis o 19.15 C+Sport gosciem będzie Stefan Majewski... Widać ze doktorek pokazuje się gdzie tylko moze... :)
|
Cafe jest o wiele lepsze, Liga+ za bardzo przypomina telewizje sniadaniowa. Duzo gadania o niczym. Jak maja kontrowersyjnego goscia to nigdy go nie przycisna.
|
Dzisiaj faktycznie bardziej go z rana cisnęli w CF. Pomimo tego Stefan chyba bardziej wkurzony był w C+ na Twarowskiego :D Gość jest dziwny. Niby nie taki bufon jak Beenhakker, ale właściwie podobny...
Jest szansa, że nie będzie piłkarzom pobłażał. I dobrze, na kadrę nie jedzie się dla zabawy. Dyscyplina wskazana. |
Haha Majewski w Lidze + powiedział, że trenował MISTRZA NIEMIEC :D Oszalałem !
|
Cytat:
W ogóle śmieszna dyskusja o wyższości Świąt Wielkiej Nocy nad Świętami Bożego Narodzenia się w studio porobiła, promocja Kikuta czy Rzeźniczaka przez Wieszczyckiego dopełniła obraz lizania się po pewnych częściach ciała nawzajem. |
Ekstraklasa znów odkodowana
Cytat:
Czy ktoś wie czy to prawda i mecz ze Śląskiem będzie odkodowany ? |
A nie wiecie może czy w radiu bedzie transmisja???
|
Pewnie w Radiu Biala Gwiazda bedzie i wejscia w Radiu Krakow.
|
a propo tego odkodowania.... jak to dokladnie z tym jest? ja mam zwykłą antenę która odbiera podstawowe programy to moge na niej ogladac odkodowany C+? jak to z tym jest?
|
Odkodowane będą tylko te mecze, które będą pokazane w TVP bo gdyby chcieli w każdej kolejce odkodowywać mecze to by stracili abonentów
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl